![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
mnie to TZ uswiadomił jakie brzydkie sie kolana robiąz wiekiem
![]()
#2164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
a ja myslałam ze jak sie chudnie to właśnie zaczyna wisiec
![]()
#2169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
#2171 |
Zakorzenienie
|
PINDY
![]() idę stąd. teściowa w łóżku,nie mogę tak siedzieć,bo śpię w drugim pokoju. dżisas ale się wyleżę zanim usnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
a apropo chudnięcia to ja schudłam
![]() ![]()
#2173 |
Zakorzenienie
|
też idę. dobranooooc!
![]() falujących snów ![]() nie łam się Takuśna, jestem na minusie po wakacjach, a 28mego wizyta u ortodonty (nie będę moga żreć ze 3 tyg.) jak zaproszą mnie z pobliskiej podstawówki na lekcję biologii jako model układu kostnego, to dam Ci znać - pójdziemy razem ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-09-19 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
no to i ja spadam, co tak bede sama siedziec
![]()
#2175 |
Zakorzenienie
|
ale się uśmiałam z falującej jowiszki i pomocy naukowej z Takuśnej i wersty
Kasiulka super foty i serio aż tak zimno macie w domu że Ola musi być tak naubierana Karolek w domu chodzi w spodniach, skarpetkach i bluzeczka z długim //raczej cienka nie za gruba // a kocik super i te oczka tak sobie siedzę i rozmyślam czy posyłać Krystiana jutro do przedszkola w sobotę i dziś już prawie wcale nie kaszlał a teraz na spaniu coś go dusi |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
hello
żartownisie ![]() uświadomiłyście mi że niedługo 40 więc mam tylko chwileczkę na rozkoszowanie się niezbyt falującymi kolanami ![]() ![]() ![]() Kasiulkowa, babencja, przeprosiła za wyliczankę kosztów i prosiła o wpłatę tych 13 zł ![]() ![]() dziś Miki pobudkował nas o 2 w nocy, a potem już o 6 rzeski jak skowronek ![]() ![]() ![]() szkoda że Miki ma łózeczko po mnie, nie mogę go rozłożyć na mini tapczanik ![]() u nas też jeszcze nie tak mroźno, Miki ubiera się w body kr rękaw plus bluzka , skarpetki i jakies miekkie spodnie a na dwór tez jeszcze tylko w skarpetkach, bez rajtek pod spodniami, ciepło jest jeszcze w miare Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-09-20 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Padłam z fot Oli z Emmą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Wczoraj mialam caly dzien gosci ![]() Widzialam sie z psiapsiółką, ktora mieszka w UK, a teraz dostala assingment i leci za 2 tyg do Australii na ponad rok z mozliwoscia przedluzenia i do dwoch lat ![]() Takze musialysmy sie nagadac, bo nie bedziemy sie dluuuugo widziec ![]() Kasiulka, Emma super wyglada a Olcia faktycznie jak ksiezniczka ![]() Padłam z Jowiszowo-Werstowych gadek o kolanach ![]() ![]() Kitek coraz lepiej, oczka jeszcze troszke łzawią, ale już jest o niebo lepiej. Zaczał tez troche brykac i straszny z niego pieszczoch ![]() Dzis go postaram sie znow ufocic i pokarmię was fotkami ![]()
#2179 |
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() Wiki dzis niespokojnie spała i efekt był taki ze przeniosłam sie na wersalke do jej pokoju i spałam na takiej nierozłozonej , pod kocem i na jaśku, wymięta jesem strasznie. Na szczescie nie dobiła do mnie nad ranem tylko poszła do sypialni ![]() ![]() fakt ze w blokach jest duzo cieplej. tzn zalezy, są tacy ktorzy przykręcają kaloryfery, a i tacy którzy grzeją na całego w domkach. My mamy duzą przestrzen i jakbysmy chcieli robic afrykę to bysmy z torbami poszli. U nas tak optymalnie ok 23 stopni, mi pasuje. Wiki chodzi w podkoszulku na ramiączkach, bluzce bawełnianej, skarpetkach albo rajtuzkach jak zimniej i spodenkach dresowych. Czyli bez szalenstw. Ale na dwór juz jej ubieram rajtuzki ![]() ![]()
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
tak Takuśna u nas to sąsiedzkie dogrzewanie marne
sąsiad pod nami to chyba ma zimie w domu z 17 stopni, bo zużycie gazu minimalne a nad nami już nikt nie mieszka , wiec mieszkanie się wychładza szybciej w zimie mamy kolo 21 stopni na programatorze nastawione, a wiadomo, że są miejsca pewnie że nie jest tam tyle ![]() ale cóż trzeba sie hartowac w zimie Mikiego ubieram podobnie jak obecnie, może najwyżej jakaś cieplejsza bluza, jak dziecko sie rusza to ciepło, gorzej jak kiszę sie przed wizażem, to można skostnieć ![]() chyba chłopaki mnie zarazili wirusami, bo coś czuję że zbiera mi sie na katar trzeba zadrinkować miodowo-cytrynowo , może jakoś łagodniej przejdę co sie stało z ceną cytryn? obecnie u nas po 11 zł, a to przecież sie zaczął dopiero na nie sezon w wakacje kupowałam po 5-6 zł , a teraz jedna cytryna tak do 2 zł , no szok normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
U mnie w domu ciepło jest, bo nauczylam sie zamykac juz okna na noc, a wietrze w dzien
![]() ![]() Za to w pracy mi tak zimno w rece, ze ledwo piszę na klawiaturze, zrobilam sobie pur -eha i grzeje sie o kubek ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() U mnie smarkaty TZ ![]() Juz od wczoraj separacja łózkowa, by nas nie pozarażał.. a mowilam mu w czwartek, ze zamiast motoru winien wsiasc samochód, to on wiedzial lepiej ![]()
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
hejka
ale mnie rozbawiłyście tymi dyskusjami ![]() ![]() ![]() Jowisz - dobrze wiedzieć jak moje wyrko wygląda w doroślejszej wersji ![]() ![]() Kasia - normalnie padłam jak Ola super z Emmą wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() tylko na wełniane czapeczki mamusinego wyrobu już czas ![]() ![]() ![]() ja wczoraj miałam okropny dzień, młoda była masakrycznie niegrzeczna ![]() ![]() ![]() ![]() dobra, wciągnęłam śniadanko i czas wracać do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Anisia - ja ci szczerze współczuję takiej synowej
![]() ![]() Anka - ja dokładnie wczoraj szoku doznałam jak kupowałam cytryny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() My na szczęście cytryn nie używamy wcale, Tymek uczulony, ja nie przepadam, tz też nie. Pozatym pogoda pięknaaaaaaa, a my nadal kisimy się w domu ![]() Na 14 idziemy do lekarza, zobaczymy co powie. Ja już mam mieszkanko posprzątane, wszystko poprasowane. Dzisiaj zrobię na obiad ryż na mleku i polejemy śmietaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do temperatury w blokach.. ja podobnie jak Cestia w dzieciństwie podmarzałam ![]() ![]() ![]() ![]() Ów ale zrobiłam wykład ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- a co do cytryn - no ponoć właśnie wszystko ma teraz tak paskudnie podrożeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a jabłka i cynamon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Ja też poleciałam zmierzyć. Wersta napisz bo skonam z ciekawości ![]() ![]() Baby u mnie w domu nie ma jakiegoś sajgonu bo póki co tak to się prezentuje ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Wam kochane za komplementy ![]() ![]() Sosno ja nigdy nie śpię gdy Ola harcuje nie umiem spać w dzień to po pierwsze a po drugie zapewne by mi nie dała łażąc po mnie lub wykonując inne wygibasy ![]() Za 2 h wyjeżdżamy na taboretowo, wieczorem pewnie zdam relację i może jakieś foty wkleję ![]() Co do cytryn u nas tak samo, dlatego ostatnio chodzę do "Bierdronki" ![]() ![]()
#2189 |
Zakorzenienie
|
u mnie też cytryny nie uświadczy
![]() ja nie piję w ogóle herbat (jedynie zieloną od czasu do czasu) więc może dlatego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Baby ryż na mleku?
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.