|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]()
#2162 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Wczoraj wydane 4,90 zł na lumpie (letnia sukienka, pasek do sukienki i top). Dziś będzie 20 zł na korki z ruska.
U Was też taka pogoda pod psem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Wtajemniczenie
|
Siemka dziewczyny. Ja już od 8 w pracy, do 20.30 dzisiaj ;/ Pogoda u mnie też koszmarna, chce mi się spać i nie chce mi się w taką pogodę tutaj siedzieć. Zrypał mi się humor bo jestem nie wyspana i wstałam chyba lewą nogą, co jest dosyć dziwne jak na mnie.
Dziś już 4zł bilety 3 zł rogal w macu na śniadanie potem będzie coś na obiad Dobrze, że jutro dzień wolnego to chociaż odpocznę, ale potem wtorek i środa znów do pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Wtajemniczenie
|
-20,00 - pizza i piwka
Co za okrutna pogoda dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
U mnie również deszczowo. Wczoraj wydane 27 zł - piwka, kiełbasa, dziś 5 zł - ziemniaki, jogurt,cebula. I zauważyłam, że otworzyli niedaleko kawiarenkę z ciastami ![]()
#2166 |
Miss Pudernica
|
U mnie weekend wypadł wyjątkowo dobrze, siedziałam w domu, bo trzeba ponadrabiać uczelniane zaległości. Więc wydałam 60 zł wczoraj w biedrze na spożywkę na cały tydzień.
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, orientujecie się może czy w C&A mozna zwrocic towar, ale w innym sklepie niz sie kupilo? Wiem, ze na zwrot mam 30 dni, ale nie zapytalam czy moge oddac w innym sklepie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kobiety.....ale mam kaca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2169 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co pamiętam to można.
Jejkuś dziewczyny co za dzień mulący. Mam chyba koszmarne ciśnienie bo mi strasznie zimno, głowa mi pęka i dłuży mi się czas w tej pracy jak nigdy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||
Zakorzenienie
|
-15 zł wczoraj w sklepie: redds, kiełbasa, ciastka
i skusiłam sie na wisior na allegro ![]() pójdzie 30 zł ale mysle,ze bedzie piękny ![]() i jeszcze planuje kupić 100 szt. kolorowych wieszaków do szafy,by miec w garderobie wszystko na wieszakach, a nie powciskane do szafy, juz nie bede miec wygniecionych rzeczy, ale czekam na info od sprzedawcy czy wysyla 50szt. w 1 kolorze, czy rózne ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2011-05-15 o 15:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczynki widzę że nie tylko ja się w wekend schlalam ![]() ![]() wczoraj wydałam 79.00w kauflandzie ale wszystkie rzeczy przemyslowe były-50% ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -frytkownica 35.00 -opiekacz do kanapek 25.00 -szklanki 7.99 -pojemniczki na zywnosc 5.99 -dzbanek 4.99 ludzie się bili jak za komuny ![]() ![]() potem biedrona 100.00-jakoeś jedzonko, bo myslalam ze znajomi wpadną, ale w koncu mnie olali ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||
Zakorzenienie
|
aneszna - super zakupy
![]() moze kiedys tez kupie frytkownice ![]() ![]() ![]() jak sie ma kase w portfelu to ciagle ucieka ![]() -8,99 2 taśmy ochronne do malowania -1,99 sałatka rybna -1,89 sałatka rybna -2,99 duzy jogurt -1,99 4 małe jogurty -1,75 x 3 sz. lody -1,19 rogalik -3,90 kostka WC -2,99 gumy orbit mam juz zapasy w lodowce i w barku, wiec narazie koniec ze spozywką ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj -42 zł
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym zaraz jeszcze będę na minusie 33 zł bo córa wybrala sobie jeszcze jeden wiatraczek z All (ona uwielbia takie kolorowe wiatraczki ogrodowe) a ten jest dodatkowo z biedronką za którą Ola przepada, więc musiałam się poświęcić ![]()
#2174 |
Wtajemniczenie
|
- 20 zł na rosyjski
Wracając do domu wpadłam do reala bo miałam ochote na coś słodkiego i oczywiście na czekoladzie się nie skończyło ![]() - 3 pary skarpetek - włoszczyzna - mrożonka na zupę - tortilla - sos węgierski - czekolada z całymi orzechami - sałatka śledziowa. Chyba jakieś przeziębienie mnie łapie bo jestem osłabiona i łamie mnie w kościach ![]() Ale kusi mnie ta kiecka: http://moda.allegro.pl/japan-style-d...610732774.html ![]() Edytowane przez zawiechaczarny Czas edycji: 2011-05-15 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam raz bluzeczkę "japan style" jakość wykonania i materiał poniżej krytyki, nawet na szmatę się to nie nadawało. Znajoma kupiła dwa sweterki to jej przyszły takie w rozmiarówce chyba dla dzieci. Ogólnie nikt z moich znajomych, którzy coś kupowali "japan" nie poleca bo tandeta totalna. Zresztą popatrz sobie na komentarze osób które wystawiają te ciuchy, każdy ma kupę negatywów i neutrali właśnie za jakość.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1056696 Edytowane przez oli_19 Czas edycji: 2011-05-15 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
tak jak przypuszczałam - cały dzień spędzony przed komputerem
![]() za to stworzyłam prawie cały rozdział, co jest nie lada wyczynem biorąc pod uwagę moje zaangażowanie w te studia ![]() mam ambitne plany napisania tej pracy do końca tego tygodnia ![]() jeżeli służby będę mieć ustawione w miarę znośnie to wydaje mi się, że jest to osiągalne ![]() wysłałam promotorowi temat pracy wraz ze wstępnym planem i napisał, że taka praca może być bardzo ciekawa ... tyle, że z mojego punktu widzenia i dzisiejszej twórczości na zasadzie "kopiuj wklej" ta praca to będzie jedna wielka kompromitacja w stylu "aby było i do przodu" ![]() dobra lece spać - jutro pobudka przed 6 rano i powrót do domu przed 20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
poszło 60e na mechanika i już autko jest jak funkel nówka
![]() dużo pracowałam w zeszłym tygodniu, więc będzie fajna wypłata ![]() na plusie: dezodorant męski paczka ciastek szczoteczka do zębów dla dziecka, taka malutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Wtajemniczenie
|
Wy piłyście cały weekend, a ja upije się w niedzielny wieczor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
after hours
|
o, proszę, ja nie piłam :P
dzisiaj tylko troszkę wina do obiadu ![]() i jeszcze ile ciasta mam w domu :/
#2180 |
Zakorzenienie
|
ja też nie piłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
a ja muszę w końcu zabrać się za siebie i zrzucić te 3 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Miss Pudernica
|
Mi zostało do zrzucenia 4 kg, a zrzucam je jakby to było co najmniej 30 - od stycznia schudłam kilo
![]()
#2184 |
Wtajemniczenie
|
A ja zamiast chudnąc - tyje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie miałam problemu z zrzucaniem wagi, ale teraz jakoś wyjątkowo ciężki mi to idzie, a waga nic nie idzie w dół
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- przestań Ty to jesteś sexy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Ja bym najchętniej zrzuciła z 8kg,a właśnie jem czipsy i popijam piwem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
after hours
|
Cytat:
![]() Witch, super ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I kasy też mi dziś sporo poszło. Poza tym pomyliłam autobusy, wylądowałam na 2 końcu Warszawy od siebie, przez co wróciłam prawie 1,5 h do domu później ![]() ![]() Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-05-15 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Rozeznanie
|
Dołączę do Was już jutro... Mam straszne skłonności do rozpuszczania kasy na pierdoły, ufam, że w końcu się jakkolwiek ogarnę. Mam w planie m.in. dobrą torebkę, wakacje w jakimś ciekawym miejscu i 1200 funtów oszczędności po roku. Nie powinno być ciężko, muszę tylko przestać bezmyślnie wydawać na prawo i lewo...
#2190 |
Zakorzenienie
|
witaj
to chyba musze sobie zalozyc tez znow pewne cele ale puki co chce troche rzeczy do aparatu dokupic ... no i urlop niedlugo to sporo pojdzie dobranoc oj jk dobrze zaczac tydzien od wolnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.