|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszamy! V!!Witam w V części najlepszego, najwspanialszego, najcudowniejszego wątku o oszczędzaniu!! Za piękny tytuł dziękujemy xjustyniaaax ![]() HYMN OSZCZĘDZAJĄCYCH (by Coffee with Milk ![]() Pewnego dnia zdarzył się cud,
Coffee założyła wątek słodki jak miód ![]() W niedługim czasie wiele wizażanek się dopisało, za oszczędzanie się ostro zabrało ![]() Grosik do grosika, i świnka skarbonka z radości wciąż fika ![]() Portfele pękają w szwach, a babeczki z kasiorą nie mieszczą się w drzwiach ![]() Tradycyjnie od dwóch lat, każda wie co to bat ![]() Idzie w ruch każdego dnia, kiedy ktoś pokusę ma. Bacikowe nie próżnuje, a złe myśli niweluje ![]() Oszczędzania nadszedł czas, zapraszamy wszystkich WAS! ![]() Z nami nie groźna nuda, a każda z Nas pilnie czuwa ![]() Aby złotówki mnożyły się w świni, a każda czuła się jak bogini ![]() Oszczędzania, rzecz jasna, z zakupami KONIEC, KROPKA I BASTA!!! ![]() Edytowane przez Coffee With Milk Czas edycji: 2011-04-05 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cześc. kocham Was
![]() ![]() ![]() ![]() jestem, przybyłam, będę. jestem "nie" OSZCZĘDNA, przybyłam do Was OSZCZĘDZAĆ, a co najważniejsze wraz z Wami będę OSZCZĘDZAĆ :d ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem i ... ide do sklepu po sery i wedliny wiec pewnie cos wydam
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jak Wam się podoba NASZ hymn?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witam, chętnie do Was dołączę
![]() byłam w poprzednim wątku jakiś czas, niestety ze względu na problemy w rodzinie nie miałam kiedy za bardzo się udzielać i szczerze mówiąc oszczędzanie poszło w odstawkę no ale czas się zmobilizować i oszczędzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Irenka ja przeczytalam na starym watku ze ty w ciazy
![]() ![]() ![]() Jestem I ja ![]() Lozko przyszlo czeka az tz wroci I poskreca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
witam oszczędzające
jak szybko się pojawiłam, tak szybko zniknęłam, ale podczytywałam was w tym czasie i postanowiłam się nawrócić od nowego wątku ![]() ![]()
#11 |
Konto usunięte
|
Hymn boski :brawo:
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A ja dzis caly dzien wolne I NIC nie wydalam jestem dumna z siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ps. Wdziałyście tego dziadka na youtube, co tańczył? KLIK Jest niesamowity ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Komplikatorka
|
5 część
![]() Hymn jest mega ![]() ![]()
#16 |
Wtajemniczenie
|
A ja wydalam
4 zł na bileciki 6 zł na 2 coca cole , promocja była 2 l - 2,99 ludzie to brali całe wózki ![]() 3 zł czipy solone do chrupania w pracy, będą i na jutro. Ale 4 zł jestem na plusie, bo 2 klientów ode mnie nie wzięło reszty, za sympatyczną obsługę ![]() Ale znów będę na minusie jeżeli się kapną, dałam gościowi w prezencie 10 m kabla = 20 zł. jak coś powiem, że się walłam hehehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj:
12,90 obiad 5,38 dwa piwa I muszę kupić jeszcze papier toaletowy i idę później na grilla, więc pójdzie na kiełbaskę ![]() Dziewczyny, w sierpniu idę na wesele do koleżanki, na którym będę świadkową. Nie mam żadnego pomysłu na prezent, nie chcę dawać kasy, bo nie stać mnie żeby nie wiadomo ile włożyć w kopertę, a chcę dać coś oryginalnego, żeby mieli pamiątkę i pamiętali, że to ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Znajomi dostali wlasnie ekspres do kawy, innych pomysllow nie mam bo raczej kazdy daje w koperte wlasnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja ostatnio dałam blender. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Komplikatorka
|
A żeby mieli pamiątkę to może zrób kolaż z ich zdjęc ? Albo ręczniki z ich imionami i datą ślubu ?
#21 | ||
Zakorzenienie
|
oto i jestem
![]() ![]() w ostatnim rankigu zajełam kiepskie miejsce, wiec bede sie tu wiecej udzielać... ale irenka faktycznie zasłuzone 1 miejsce ![]() ![]() ![]() Coffee super hymn ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kachaaa lepiej nie .. Tak czy inaczej kleje sie ale wolalabym miec dziecko jak bedzie nas na to bardziej stac heh dobre ... Wiem wiem zawsze znajdzie sie wymowka a latka leca .
Wlasnie wracam spacerkiem ze sklepu a ze net za darmo w tel w tym mies to was podczytuje . Anastazja witaj spowrotem ![]() Agus powiedz jak kurtka sie sprawuje bo ja w sumie swoja mam 2 raz na sobie i tak troche goraco w niej a wcale upalow dzis niema. Wracam sobie ze sklepu i tak wydane okolo 10 e na t rodzaje serow , 2 wedliny i 3* gazety ... Wiem nie powinnam brac gazet to byloby jakies 3 ,5e mniej ale ... poprawie sie . Powinnam na urlop odkladac a pierd**y kupuje . Juz i tak przed kupnem kosmetykow ukazuje mi sie moja szafka pelna kosmetykow takze chociaz z tym sie hamuje. Po tej ilosci postow w poprzednim watkku chyba zaczne sie hamowac i mniej gadac ![]() aaa coffee co do prezentu to ile chcesz na to poswiecic? no i wiadomo istnieje czesto cos takiego jak lista prezentow ... Warto sie zorientowac co daja inni . Pamietam moja ( i swiadkow ) mine na moim slubie jak otwieralismy prezent od meza ( coz ... Ex teraz ) siostry ... Kupili nam po komplecie garnkow tyle ze ze swiadkami mielismy ustalone a co do siostry to juz bylo zdziwienie , do tego to byly identyczne komplety ... Dobrze ze garow nigdy za wiele ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-05 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Irenka nie ma nigdy odpowiedniego czasu na dziecko
![]() Ja tez bym chciala ale niestety musze miec prace lepsza ustabilizowac sie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
my jak już zamieszkamy na swoim to zacznę mocno dusić TŻ i bedziemy sie starać o dziecko, a jak znowu nie bedzie wychodzic to pojde na szczegółowy przegląd
![]() irenkaaa fakt na gazety szkoda kasy, ja nie kupuje wcale. Ostatnia to moze kupilam z 3 lata temu ![]() -13 zł biustonosz -28 zł kurtka na all - prosze baty za kolejną ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#25 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() Ja uciekam na grilla, mam takiego smaka na kiełbaskę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Gazet tez nie kupuje wole ksiazki
![]() Ale co do kosmetykow nie moge sie opanowac tez ![]() A katalog z avonu nowy dostalam I kusi kusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myslalam ze czekasz na tz-a i wyprobujecie :P biedny jeszcze skrecanie go czeka ja znajac siebie to pewnie sama bym juz je 5 razy skrecila ale wiadomo we 2 to latwiej bedzie tylko ja to juz taki narwaniec do skrecania, przenoszenia itd a potem tu czy tam boli Cytat:
witam [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26175607]ekspress-super, na pewno znajdziesz niedrogi ![]() ja ostatnio dałam blender.[/QUOTE] aneszna tylko niedrogi ekspres moze nie zawsze podpasowac mlodym ![]() Aneszna i jak ? az zajrze do klubu ... tak mi sie przypomnialo odnosnie kawy ![]() [QUOTE=Coffee With Milk;26176336]Myślę, że około 300zł, więcej nie dam rady ![]() ![]() moze rzeczywiscie jakas taka oryginalna pamietke zeby mieli |
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No tu jesteście moje piękne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Folti prosimy o poprawę i częstsze udzielanie się, a swoją drogą to na którym miejscu ja byłam, gdzie to można oblookać? Co do dzieci to ja mam akurat dziś dzień kryzysowy i normalnie się dymię ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.