![]() |
#2161 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXV
zapomnialam sie ochwalic ze wybrałam dzis wiesniaka metodą analizy odgłosów ziarenkowych podczas obrotu wokół osi poziomej o 180 stopni i
bingo! był idealny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- 44 gołembie gotowe ![]()
#2162 | |
Zakorzenienie
|
wraca akcja pomoc dla Pani z córkami, adres sprawdzony, osoby b. potrzebują wszystkiego (zimowa odzież roz. 38, buty 38-39, chemia, kosmetyki
![]() ![]() jak ktoś chce pomóc to wysyłam adres na pw do Pani, ewent. do mnie może być za pobraniem ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale się nagadałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() też mistrzyni reklamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy aby jesteś tego pewna? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę klikać kubek ![]() Cytat:
![]() byłam ![]() ![]() pierwsza chroba: przeziębienie ![]() druga: zapalenie zołądka, po pigułach, jak nie pomogą, gastroskopia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przelatywanie baru od tyłu jest fajne ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- chyba nikt mnie nie pobije ![]() ![]() ale to przez to, że frekwencja w barze urąga eeeee.... wszystkiemu ![]() bosz słyszę komara ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-16 o 23:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Konto usunięte
|
Że se bywały to wiem, ale chyba nie za mojej kadencji
![]() Zresztą po co ja bym się mógł tam pokazać ![]() Na perfumach się nie znam (kumpel mi ostatnio powiedział, że cuchnę stęchlizną - FdM w użyciu był). Ciekawych unikatów nie mam (a nie sorki, ostatnio wyciągnąłem z torby podróżnej moją kosmetyczkę, która leżała tam od czasów studenckich, a tam woda po goleniu, a raczej to co po niej zostało- liczy się, nie?) Alkoholu nie pijam (prawie). Jestem nieśmiały i takie tam ![]() ![]() Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-11-16 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30549595]Że se bywały to wiem, ale chyba nie za mojej kadencji
![]() Zresztą po co ja bym się mógł tam pokazać ![]() Na perfumach się nie znam (kumpel mi ostatnio powiedział, że cuchnę stęchlizną - FdM w użyciu był). Ciekawych unikatów nie mam (a nie sorki, ostatnio wyciągnąłem z torby podróżnej moją kosmetyczkę, która leżała tam od czasów studenckich, a tam woda po goleniu, a raczej to co po niej zostało- liczy się, nie?) Alkoholu nie pijam (prawie). Jestem nieśmiały i takie tam ![]() ![]() ![]() ![]() jak będziesz miał okazje to idź ![]()
![]() |
#2170 |
Konto usunięte
|
Nikt ze mną gadać nie chce to poprowadzę monolog
![]() Stała się rzecz straszna. Od kilku godzin w głowie mej siedzi kawałek popowy niejakiej Ryjany. A co kokufa najgorsze, ów utwór muzyczny mi się podoba, podobnie jak teledysk, w którym ta wokalistka robi za✂✂✂istą minę jak się złości. http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg&ob=av2e Avka se walne takiego ![]() ![]() Tak, wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-11-17 o 00:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Dalej meczę Tibie
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Ale miałam przygodę straszną...
Bylam z psami i na trasie wykopali dół głęboki na 2metry, z góry taki kwadrat 3 na 3m i w dole woda i grube kable telekomunikacyjne czy jakieś. No i spusciłam psy, zostaly trochę z tyłu coś tam wąchać, nagle patrzę- nie ma Azy i słyszę plusk i szamotanie w wodzie... Aza wpadła do dołu, po ciemku nie zauwazyła taśmy ostrzegawczej i pod nią przeszła i...pobiegłam tam- parę krokow, a ona biedna przerażona usiłuje wydostać się, ale ściany z gliniastej, tłustej, śliskiej ziemi prostopadłe- położyłam się na brzegu dziury i chwyciłam ją za kark, uspokajając, na szczęście w jednym miejscu miała grunt, ale dla mnie było za głęboko i za slaba bylam, żeby ją wyciągnąć... Max biegał w koło podekscytowany i pobiegł ze mną po pomoc do Wojtka- ten ubrał coś, czego nie żal, a ja z powrotem przed nim do Azy- z duszą na ramieniu, bo przecież woda zimna i powierzchnia dołu nierówna... Patrzę w dół i psa nie widzę, serce mi zamarło, ale nie- jest, przycupnęła w rogu. cały czas do niej mówiłam, ale już nie byłam w stanie sięgnąć jej do łba nawet. Oczy z przerażenia miała prawie na wierzchu- ja też... Chciałam zdjąć buty i wejść tam, ale ustaliliśmy, że najpierw stanę na tych kablach wiszących nad wodą jak na linie (a sliskie byly, oszronione), Wojtek chwyci psa za kark i pod pachy, a ja pod tylne łapy- i tak się stało- i udało się!!! W dole już nie była woda, tylko gliniasta zawiesina, więc Aza wyglądała jak w polewie, że tylko oczy było widać i nie miała nawet siły się otrząsnąć... My zresztą też mało reprezentacyjni- potwory z bagien ![]() W domu prosto do wanny, chyba dwa kilo gliny z niej zeszło, wszystko po drodze zaświnione - akurat po dzisiejszym sprzątaniu łazienki na błysk. Ale teraz już wszystko doszło do normy. I to jest ilustracja chińskiego przysłowia- uważaj, żeby ci się pragnienia nie spełniły- bo chciałam psychicznie odpocząć od malowania. Skuteczne. A zdrowasiek zmówiłam rekordową ilość
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-11-17 o 01:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszna przygoda ![]() ![]() ![]() i dla Azy głaski też kiedyś Toficzka z gliny wyciągaliśmy, strasznie to łączy i kiedyś Lejka z bagna oj wspomnienia, łezka się kręci
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30549722]Ano męczy
![]() Że niby o so chodzi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Justyna mi się to chyba przyśni
cały czas myślę o Tobie i W. i biednej Azie bardzo dzielni byliście ![]() to kolorowych ![]()
![]() |
#2178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kolorowych! ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-11-17 o 02:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zasnęłam jak dziecko po Martini ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a źle ze mną, nie mogę używać ostatnio Słonia, Kingdoma, Hypnose i Jil No.4 ![]() nie, w ciąży nie jestem. i jeszcze kliknęłam Armani She złote, to już koniec ![]()
![]() |
#2181 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macham znad Petit Beurre'sów ![]() Jest szansa, że dziś skończę Łąkę- bardzo bym chciała, o jak bardzo Za chwilę przystępuję do dmuchawców- może mi pójść łatwo, w pół godziny, a może był caly dzień- nigdy nic nie wiadomo. Żeby się mniej denerwować gwiżdżę podczas malowania ![]() Całe szczęście mam dużo Edenu od kochanej Flo ![]() Ogromne dzięki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
a! Zdziwiłam się, że torebka nie znalazła odzewu- bo uważam, że jest piękna
i wiąże się nią miłe zdarzenie- pani od torebki, z którą rozmawiałam, napisala do mnie sms "Czy pani jest plastyczką?"- to pytam, skąd ten pomysł "Bo mam w Wwie znajomą, włascicielkę galerii sztuki, skojarzylam Pani nazwisko a pracuję w instytucie sztuki w Częstochowie"- no i mamy si ę koniecznie zdzwonić po tej hecy w Quality, pani od torebki ma też 2 psy, i koty, i 2 konie ![]()
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak o mnie dbają takie koleżanki ![]() ![]() zazdrosna, żebym się nie zaczęła spotykać z JEJ kolegami czy jak? ![]() Bo raz tak było z wcześniejszymi znajomymi, jak kręciła z jednym, a ja coś kiedyś wspomniałam, że można by się ustawić na picie na dyskotece z ich paczką, to ona wysączyła z jadem "Nie zapominaj, że to są MOI koledzy i znasz ich tylko DZIĘKI mnie!" ![]() Nie ogarniam niektórych lasek ![]() co i na jedno w sumie wychodzi ![]() Ju, fajna torebka ![]() i współczucie nocnych przeżyć ![]() Ale ziiimno ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-17 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
#2189 |
Zakorzenienie
|
Ale o wyrobach z węża? Weź mnie nie trzymaj w Barze, bo mam lecieć na Łąkę
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.