Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 20:52   #2161
Kejthx
Zadomowienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Dmoc
Mam nadzieję, że moje wcześniejsze życzenia skierowane do ciebie abyć przekwalifkowała się z znajomości problemów staraczkowych na speca od pieluch się sprawdzi szybciutko
Stary 2012-05-21, 21:11   #2162
anna2007
Raczkowanie

słuchajcie

byłam dziś na izbie przyjęć z tymi plamieniami,zrobiono mi usg,nic nie widać nie widać pęcherzyka ciążowego

kazano mi czekać jeszcze 2 tyg i iść do lekarza prowadzącego

leków żadnych nie dali,bo nie wiadomo czy jest po co

co o tym myślicie????

Edytowane przez anna2007
Czas edycji: 2012-05-21 o 21:15
anna2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:44   #2163
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Ja jeszcze nic nie wiem Sprawa ma się tak, 23 dc Bobo test strumieniowy ( ale one oszukują) słabiutka blada kreska, wieczorem już po teście potworne bóle prawego jajnika, aż mnie skręcało. Rano 24 dc beta hcg, niestety wynik o,1 ( ale okazuje się, że mogło być za szybko, bo to był 10 dnień po stosunku). Ale ja już załamana Ale słuchajcie dziś 29dc, i @ nie ma ( a powinna być dziś raniutko, zawsze tak miałam), lekkie brudzenie na brązowo, ale naprawdę takie nic, bo ja zawsze kilka dni prze @ miałam ostre brązowe plamienia, czasem nawet 6 dni przed, a tym razem totalnie nic. czasem kropka się pojawiła od dwóch dni, i to taka jedna kropka na dzień.I Dziś zrobiłam test rano (Pink Test) i wyszła po jakimś czasie baaaardzo lekka różowa kreska, i teraz zrobiłam Pre Test i też jest blaaaadziutka kreska, taka różowo szara. Już nic nie wiem, @ nie ma, i ja się cichutko modlę żeby nie przyszła....Proszę trzymajcie kciuki Kochane, wierzę w taka naszą babską moc

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Kochana do lekarza po Duphaston!!!
Kochana to gratuluję
Wiem że się boisz i żeby @ nie przyszła i na pewno nie przyjdzi ebo my będzimey trzymać kciuki i już
Ja też miałam dziś pracowity dzień. Pranie wstawiła aż 4 pralki. Do tego jeszcze wyplewiłam ogródek i wsadziłam resztę tego co miałam wsadzić czyli pomidorki koktajlowe i fasolke szparagową oraz koperek i się ładnie opaliłam do tego

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez anna2007 Pokaż wiadomość
słuchajcie

byłam dziś na izbie przyjęć z tymi plamieniami,zrobiono mi usg,nic nie widać nie widać pęcherzyka ciążowego

co o tym myślicie????
Aniu a może po prostu jest jeszcze za wczesnie i nic nie widać tak jak u djminiski poczekaj i nie martw się na zapas. A na becie byłas czy nie bo juz się pogubiłam
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:05   #2164
anna2007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
aniu a może po prostu jest jeszcze za wczesnie i nic nie widać tak jak u djminiski poczekaj i nie martw się na zapas. A na becie byłas czy nie bo juz się pogubiłam

nie nie byłam
Stary 2012-05-21, 23:32   #2165
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
słuchajcie

co o tym myślicie????
badz dobrej mysli mi w 5 tygodniu powiedzieli ze mam problem z jajnikiem i to nie ciaza, ze beta i test ciazawy i moje objawy to wcale nie musi byc ciaza..:| ale mylili sie. a kobieta to czuje, ze TO JEST TO. Wiec ty sie teraz nie denerwuj tylko idz sobie za jakis tydzien do swojego lekarza i wszystko sie wyjasni albo idz poprostu na bete jutro na pewno wszystko bedzie dobrze
widzisz, oni nie widza potrzeby podtrzymywania gdy ciaza jest tak wczesna.. w norwegii do 12 tygodnia w ogole nie ratują ciązy..
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:02   #2166
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie byłam
Aniu to idz wtedy będziesz spokojniejsza i prosze mi się też oszczędzać. I na prawdę może być jeszcze za wcześnie na zobaczenie fasolki uzbrój się w cierpliwość. Wiem że to łatwo mówić ale innej rady na to nie ma
Stary 2012-05-22, 07:19   #2167
anna2007
Raczkowanie

Trochę mnie uspokoiłyście....
Poczekam do 1 czerwca
Stary 2012-05-22, 08:00   #2168
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

hej dziewczyny jak się czujecie? ja to miałam ciężkie dwa tygodnie . najpierw stres przed ślubny potem własne wesele a na sam koniec szpital z bólem brzucha. dopiero wczoraj wyszłam. Na szczęście z moją fasolką jest ok ale czeka mnie dwa tygodnie leżenia ....
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:06   #2169
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jak się czujecie? ja to miałam ciężkie dwa tygodnie . najpierw stres przed ślubny potem własne wesele a na sam koniec szpital z bólem brzucha. dopiero wczoraj wyszłam. Na szczęście z moją fasolką jest ok ale czeka mnie dwa tygodnie leżenia ....
No zdawaj nam relacje z wesel ale już.
A jak z fasolką wszystko w porządku
Stary 2012-05-22, 08:31   #2170
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

na weselu było super nie licząc że trochę padało ale plener się udał.... ale niestety moja fasolka nie wytrzymała widoku i zapachu jedzenia co spowodowało że dużą część wesela spędziłam w toalecie. Dobrze że chłopak z zespołu to znajomy więc nas młodych tak nie męczył. Mimo tego jestem zadowolona z imprezy. a z fasolką jest ok
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:36   #2171
djmoniska
Raczkowanie

Cytat:
słuchajcie

co o tym myślicie????

miałam identycznie ale lekarz ppowiedział że pęcherzyk wychodzi w 5, 6 tygodniu przy becie 1500

djmoniska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:37   #2172
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
na weselu było super nie licząc że trochę padało ale plener się udał.... ale niestety moja fasolka nie wytrzymała widoku i zapachu jedzenia co spowodowało że dużą część wesela spędziłam w toalecie. Dobrze że chłopak z zespołu to znajomy więc nas młodych tak nie męczył. Mimo tego jestem zadowolona z imprezy. a z fasolką jest ok

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia no i gratuluje fasolki
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:38   #2173
magdaammm
Raczkowanie

ojej! ale gorąc!
Stary 2012-05-22, 08:52   #2174
Kejthx
Zadomowienie

Hej, grzeje na maksa W aucie miałam jadąc do pracy normalnie saunę, bo klima mi wysiadła a auto czarne- masakra.

Anna, poczekaj cierpliwie, może nic nie widac bo za wcześnie. Ja dla własnego spokoju poszłabym na betę.

Mnie "ciągną" jajniki, boli glowa- ale nic sobie nie wmawiam , tyle, że obserwuję, bo nie wiem czy kupić kostium i jakieś ciuchy na wyjazd,
Miłego dnia życzę.

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2012-05-22 o 08:55
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:11   #2175
dusia7
Raczkowanie

Dzień Dobry Dziewczyny.

Nie mam czasu nawet sie odezwać bo mam mnóstwo pracy w robocie i na budowie (farby, łazienka itp) ale podczytuje Was na bieżąco .

anna2007 nic sie nie martw, dużo odpoczywaj a na pewno w czerwcu zobaczysz fasolke na usg. Mi pierwszy test wyszedł 10 maja, bete robiłam 14.05 (179,65) a mój gin kazał mi przyjść dopiero 4 czerwca bo wcześniej nie ma sensu się denerwować bo może być nie widać na usg jeśli fasolka się schowa . Też się denerwuję ale mam nadzieje że będzie ok.

Wczoraj z ciekawości zrobiłam test. Wiem wiem niepotrzebnie ale... Były dwie grubaśne krechy, ta druga tak mocna jak testowa. więc chyba u mnie ok. Poza tym czuję się ok. Piersi czuję coraz bardziej, mdłości nie mam tylko czasem mnie troszkę mdli. Nie plamiłam w ogóle także od 14 kwietnia czyściutko. Kupiłam sobie witaminki femibion dla kobiet do 12 tyg ciąży bo oprócz kwasu foliowego zawiera witaminy z grupy B a to podobno ważne. Do pracy chodzę, jeszcze nikt nie wie i ciągle się zastanawiam jak powiedzieć to szefowi ale to dopiero po badaniach.

Pozdrawiam i ściskam.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej, grzeje na maksa W aucie miałam jadąc do pracy normalnie saunę, bo klima mi wysiadła a auto czarne- masakra.

Anna, poczekaj cierpliwie, może nic nie widac bo za wcześnie. Ja dla własnego spokoju poszłabym na betę.

Mnie "ciągną" jajniki, boli glowa- ale nic sobie nie wmawiam , tyle, że obserwuję, bo nie wiem czy kupić kostium i jakieś ciuchy na wyjazd,
Miłego dnia życzę.
Mnie też ciągły jajniki i bolała głowa także może się udało

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

dorcia wszystkiego naj naj i gratuluje fasolki
dusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 10:00   #2176
Mokka_83
Wtajemniczenie

Witam WAs Dziewczynki
Dmoc, trzymam kciuki
Dorcia, gratulacje
A u mnie dziś pierwszy dzień cyklu, a własciwie to @ wczoraj wieczorem sie pojawiła. Cieszę się jak dawno już się nie cieszyłam, bo w końcu znowu będzie można się starać Zaraz dzwonie do mojej gin żeby sie umówić na przyszły tydzień na wizytę, bo od 8-9 dnia cyklu chodzę zawsze na monitoring. A od 3 dc zaczynam brać clo w zwiększonej dawce - 2tabletki na dzień. Wcześniej brałam 1,5. Ciekawe co z tego wyjdzie...i co zrobię jak dojrzeje z 5 pęcherzyków
Miłego dnia
Stary 2012-05-22, 10:10   #2177
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

witam z rana!

a u mnie cisza, nic z nowości.
miałam kilka dni schiz, bóle brzucha, piersi, mdłości, byłam strasznie słaba, ale jeszcze mam 7 dni do okresu, i jakoś mi wszystko przeszło. tylko piersi mnie pobolewają, ale to chyba okres idzie.
strasznie zazdroszczę Wam dziewczyny, tych dwóch kresek)

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 10:14   #2178
Mokka_83
Wtajemniczenie

Ja pomimo dość długich starań mam jednak nadal nastawienie, że TERAZ JUŻ NA PEWNO SIĘ UDA A to chyba najważniejsze, bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu Mam taką nadzieję
Stary 2012-05-22, 10:44   #2179
pszczoua
Zakorzenienie

Mokka_83 grunt to dobre nastawienie Ja mam dziś 25 dc i jeszcze chyba trochę za wcześnie na teścik, a doczekać już się nie mogę mimo że to dopiero 1 cs więc różnie może być...
Stary 2012-05-22, 10:59   #2180
agnieszka2804
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie badania robicie w czasie oczekiwań??
hej.ja sie staram o dzisziusia od lipca 2011 i nic.28 maja mam wizyte u gina kontrolna.na usg trzy miesiace temu wyszlo ze mam jakies pecherzyki wyczytalam ze to moe byc zespol policystycznych jajnikow,ale lekarz nic mi nie zalecil o co w tym wszystkim chodzi?pomózcie.dodam ze mam juz corcie z pierszego zwiazku.
agnieszka2804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:17   #2181
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

ja nie wiem, nie umiem Ci pomóc.

wiem, że mnie lekarz poprosił o test na antyciała różyczki, i na razie tylko tyle zrobiłam

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:39   #2182
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka2804 Pokaż wiadomość
hej.ja sie staram o dzisziusia od lipca 2011 i nic.28 maja mam wizyte u gina kontrolna.na usg trzy miesiace temu wyszlo ze mam jakies pecherzyki wyczytalam ze to moe byc zespol policystycznych jajnikow,ale lekarz nic mi nie zalecil o co w tym wszystkim chodzi?pomózcie.dodam ze mam juz corcie z pierszego zwiazku.
Agnieszka, to może być tak jak piszesz PCOS, ale są różne nasilenia tej choroby. Może u Ciebie jeszcze nic takiego się nie dzieje, co wymagałoby leczenia. Ale żeby to stwierdzić to najlepszy byłby monitoring cykli przez minimum 3 m-ce. Dzięki temu się dowiesz czy pojawiają się pęcherzyki, czy rosną i czy pękają. No i dowiesz się też kiedy masz zazwyczaj owulację, itp
Stary 2012-05-22, 12:03   #2183
NiteczkA696
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Agnieszka, to może być tak jak piszesz PCOS, ale są różne nasilenia tej choroby. Może u Ciebie jeszcze nic takiego się nie dzieje, co wymagałoby leczenia. Ale żeby to stwierdzić to najlepszy byłby monitoring cykli przez minimum 3 m-ce. Dzięki temu się dowiesz czy pojawiają się pęcherzyki, czy rosną i czy pękają. No i dowiesz się też kiedy masz zazwyczaj owulację, itp
Mokka83 zwracam się do Ciebie bo widzę że doradzasz monitoring cykli czy taki jednorazowy monitoring tez jest wiarygodny i w którym momencie cyklu w ogóle się go wykonuje ?
NiteczkA696 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 12:04   #2184
Kejthx
Zadomowienie

Ja to chyba wybiorę się do gina, jak w tym cyklu nic się nie uda
Badania wszstkie (w miare podstawowe) ok, usg ok, ogólnie ginka mówi, że super. Bulę za wizyty, bo chodze prywatnie, więc myslę, ze jak coś nie byłoby ok, to chciałaby zarobić i wprost od razu mówiła, że coś trzeba leczyć lub podleczyć a już w sumie 2 msc mam jakieś dziwne bóle, tzn. w sumie to cały cykl mam bóle jajników, (najpierw przed @, a potem po do owu, i po owu znowu ) a w tym msc to jakaś maskara. Dziś nie spałam do 1.30 bo nie mogłam znaleść sobie miejsca- bol jajników i głowy Teraz siedzę i lekko czuję jak mam jakby skurcze w jajnikach, ogolnie podobnie jak na @, a @ ma być dopiero ok. 1 czerwca
Nic nie kumam , coś tam się dzieje niedobrego, czuję to i się trochę boję. No i po drodze jeszcze spotkała mnie ta mini infekcja, którą podleczyłam globulkami. Coś mi tu nie pasi Ja nigdy tak nie miałam, a od momentu jak w miare się staramy zaczeło coś się dziwnego ze mną robić. Czyżby już mi odbijalo i to bardziej psycha, gdyż bardziej zwracam na siebie uwagę co się tam dziej w środku ???

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2012-05-22 o 12:07
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 12:15   #2185
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NiteczkA696 Pokaż wiadomość
Mokka83 zwracam się do Ciebie bo widzę że doradzasz monitoring cykli czy taki jednorazowy monitoring tez jest wiarygodny i w którym momencie cyklu w ogóle się go wykonuje ?
Niteczka, jeśli u Ciebie wszsytko ok, tzn. masz regularne cykle i gin nigdy nie stwierdził niczego niepokojącego, to myślę że jednorazowy monitoring u Ciebie będzie pomocny dla samego upewnienia czy wszsytko gra, ile pęcherzyków rośnie i dojrzewa no i czy pękają. To, od kiedy zaczniesz monitorować cykl zależy przede wszsytkim od tego jakie masz długie cykle - jeśli 28 dniowe to owulacja teoretycznie pwinna być koło 14 dc, a więc ja bym zalecała zacząć sobie chodzić na monitoring np. od 9 dc co dwa dni - wtedy będziesz widziała jak pęcherzyki rosną i kiedy pękną (i przy jakim mniej więcej rozmiarze pękają). Dzięki temu tez się dowiesz kiedy faktycznie u Ciebie występuje owulacja
Stary 2012-05-22, 13:12   #2186
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny, az trudno uwierzyc, ze tu tyle zafasolkowanych - dobrze, dobrze tak trzymac, moze to wiosna, moze jakies pozytywne fluidy, ale mam nadzieje, że dobra passa trwa i też się załapię
u mnie wszystkie psiapsióły czekały długie miesiące i tak strasznie brakuje mi wiary, że może się udać trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane i nieśmiało przyznaję, że troche brakuje mi listy, bo zaczynam się gubić
Słuchajcie, a może to taka u nas epidemia na fasolki i się wszystkie zarazimy? Fasoliny - zarażać nas tu zdrowe jeszcze, ale już!!! Pokichać, pokaszleć czy co tam, nie wiem, ale zarażać. I skutecznie!!! No, do dzieła.

dmoc4 - wierzę, że to kolejna w naszym wątku fasolka, taki cień cienia to Ci Luna zaraz powie, że też tak miała. I tu się nam nie wykręcaj - bo JA Ci to mówię, że to dzieciątko rośnie pod Twym serduszkiem. A wiem co mówię - zobaczysz Nie po raz pierwszy przewidziałam fasolkę. A u Ciebie - widzę i wierzę.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Ja to chyba wybiorę się do gina, jak w tym cyklu nic się nie uda
Badania wszstkie (w miare podstawowe) ok, usg ok, ogólnie ginka mówi, że super. Bulę za wizyty, bo chodze prywatnie, więc myslę, ze jak coś nie byłoby ok, to chciałaby zarobić i wprost od razu mówiła, że coś trzeba leczyć lub podleczyć a już w sumie 2 msc mam jakieś dziwne bóle, tzn. w sumie to cały cykl mam bóle jajników, (najpierw przed @, a potem po do owu, i po owu znowu ) a w tym msc to jakaś maskara. Dziś nie spałam do 1.30 bo nie mogłam znaleść sobie miejsca- bol jajników i głowy Teraz siedzę i lekko czuję jak mam jakby skurcze w jajnikach, ogolnie podobnie jak na @, a @ ma być dopiero ok. 1 czerwca
Nic nie kumam , coś tam się dzieje niedobrego, czuję to i się trochę boję. No i po drodze jeszcze spotkała mnie ta mini infekcja, którą podleczyłam globulkami. Coś mi tu nie pasi Ja nigdy tak nie miałam, a od momentu jak w miare się staramy zaczeło coś się dziwnego ze mną robić. Czyżby już mi odbijalo i to bardziej psycha, gdyż bardziej zwracam na siebie uwagę co się tam dziej w środku ???
Ufff...to nie jestem sama. Ból jajników mam dokładnie taki sam jak TY. Boli przed, w czasie i po. Ja to na dodatek mam jeszcze jakieś dziwne skurcze macicy. I też nie wiem dlaczego tak jest. Taka nasza dola a panowie sobie tylko "spijają śmietankę" i o nic się nie martwią.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 13:32   #2187
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
wszytkiegp dobrego na nowej drodze życia
a oszczedzajs ie teraz

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 13:48   #2188
Luna0
Zakorzenienie

IzaG Ty to potrafisz poprawić humor
a i owszem miałam kreske co prawda prawie niewidoczną i cienkutką ale była zresztą pozniej coraz wyraźniejsza także dmoc raczej nie masz co czekać na @

U mnie niestety nic dobrego powtórzona beta jak się okazała spadła o 1000 (3300 do 2200) a jeszcze nie słyszałam żeby to się skończyło dobrze...
Moja rodzina dalej uchachana bo nie wierzą w żadne badania i dla nich dzidziuś jest i będzie.. mówie o mamie i siostrze które mają przejscia i schizy ciążowe za sobą
Byłam rano w szpitalu bo wtedy w poradni przyjmuje moj gin, powiedział że to źle że maleje i wziął mnie na USG. Stwierdził że pęcherzyk od zeszłego tygodnia urósł ale zarodek jest zamazany wiec nie widzi. Jednak powiedział że napewno nie przekreśla tej ciąży (którą ja przekreśliłam już wczoraj) i mam przyjsc za tydzien. Jeszcze powiedział że to bardzo źle że myśle negatywnie (co dla mnie jest oczywiste w tej sytuacji).
Teraz staram się myśleć pozytywnie, chociaz nie widze szans na dobre rozwiązanie. Wczoraj przepłakałam z TŻ cały dzień bo byłam pewna że dziś to już łyżeczkowanie bedzie.. a tu dalej nadzieja
Nie plamie, nic mnie nie boli.
Za to z tych dołów wypiłam wczoraj całe piwo i mowie TŻ że teraz sie okaze że jest wszystko wporządku bo zrobiłam coś złego, bo jak sie człowiek stara i wie że dzidziuś nie mógł lepiej trafić to nie moze byc dobrze Jeszcze w niedziele mowie TŻ ze sa matki ktore uwazaja ale nie do przesady i tez jest dobrze, a ja uwazam z przesada i napewno moje dziecko na tym nie straci. No i co

Anna ja miałam brązowe plamienie z nitkami krwi przez jeden dzien i 2 dni pozniej 3 dniowe normalne krwawienie tylko przy podcieraniu, bo nie lało się jakość szczególnie, myslałam że to jakaś niedorobiona @

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 14:15   #2189
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
a i owszem miałam kreske co prawda prawie niewidoczną i cienkutką ale była zresztą pozniej coraz wyraźniejsza także dmoc raczej nie masz co czekać na @

U mnie niestety nic dobrego powtórzona beta jak się okazała spadła o 1000 (3300 do 2200) a jeszcze nie słyszałam żeby to się skończyło dobrze...
Moja rodzina dalej uchachana bo nie wierzą w żadne badania i dla nich dzidziuś jest i będzie.. mówie o mamie i siostrze które mają przejscia i schizy ciążowe za sobą
Byłam rano w szpitalu bo wtedy w poradni przyjmuje moj gin, powiedział że to źle że maleje i wziął mnie na USG. Stwierdził że pęcherzyk od zeszłego tygodnia urósł ale zarodek jest zamazany wiec nie widzi. Jednak powiedział że napewno nie przekreśla tej ciąży (którą ja przekreśliłam już wczoraj) i mam przyjsc za tydzien. Jeszcze powiedział że to bardzo źle że myśle negatywnie (co dla mnie jest oczywiste w tej sytuacji).
Teraz staram się myśleć pozytywnie, chociaz nie widze szans na dobre rozwiązanie. Wczoraj przepłakałam z TŻ cały dzień bo byłam pewna że dziś to już łyżeczkowanie bedzie.. a tu dalej nadzieja
Za to z tych dołów wypiłam wczoraj całe piwo i mowie TŻ że teraz sie okaze że jest wszystko wporządku bo zrobiłam coś złego, bo jak sie człowiek stara i wie że dzidziuś nie mógł lepiej trafić to nie moze byc dobrze Jeszcze w niedziele mowie TŻ ze sa matki ktore uwazaja ale nie do przesady i tez jest dobrze, a ja uwazam z przesada i napewno moje dziecko na tym nie straci. No i co
moja fasolka tez byla mlodsza niz rzeczywisty wiek ciazy. Zarodek byl mlodszy o tydzien.. Ale podobno tak sie zdarza, pozniej moze to nadrobić. takze badz dobrej mysli i nie doluj sie Mam nadzieje, ze skonczy sie inaczej niz u mnie, tego Ci zycze z calego serduszka i teraz w te dni poleniuchuj troche, nawet bardzo troche! te wlasnie dni sa wazne..
Milego dnia!
Stary 2012-05-22, 14:16   #2190
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Anna ja miałam brązowe plamienie z nitkami krwi przez jeden dzien i 2 dni pozniej 3 dniowe normalne krwawienie tylko przy podcieraniu, bo nie lało się jakość szczególnie, myslałam że to jakaś niedorobiona @
Lunao nie załamuj się tak od razu skoro lekarz nie przekreslił tej ciąży to Ty tez myśl pozytywnie że wszytsko będzie dobrze że to tylko takie chwilowe zachwianie ale później będzie już tylko lepiej ja będę trzymać kciuki co by było wszystko ok i wierzę że na pewno tak będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości