![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Cytat:
![]() Btw. z moimi butami ostatnio osy się ciągle witają. Ja nie wiem, ale codziennie przynajmniej 2 mi wlatują do mieszkania, muszę je uśmiercić, bo koty za nimi latają jak głupie i boję się, że osy je ugryzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Wtajemniczenie
|
też miałam problem z osami, na balkonie mi się wokół stolika kręciły i wydawało mi się, że chcą sobie gniazdo zrobić pod blatem, więc spsikałam WD40 od spodu i już ani jednej nie widziałam od tamtej pory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Wtajemniczenie
|
Kotori
Cytat:
Szczurku to masz bron na osy ![]() ![]() No w jadlospisie brak podejrzanych substancji plynnych, brawo ![]() Smerfetka dalas czadu ![]() ![]() Kasiula tylko Ty pedaluj, zebysmy wygrali ![]() ![]()
![]() |
#2164 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: no, ale tak serio, WD40 jest tak uniwersalnym środkiem, że masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a jak to jest z kawa? Pije rozpuszczalna z mlekiem, bez cukru. Czy mozna pic miedzy posiłkami? Bo dzis mnie tak ochota naszła i sie zastanawiałam właśnie.
Dzis trochę mało jadłam, ale to ten kacyk... ![]() I: kawa, kromka z twarogiem i pomidorem II: brzoskwinia III: rybka pieczona i góra surówki z kiszonej kapusty IV: jogurt grecki z malinami V: 2 kanapki z szynka drobiowa, serem i warzywami |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
nie mam dzisiaj za dużo czasu.
Wątek nadrobiłam. Zaraz wsiadam na rower ![]() ![]()
#2168 |
Wtajemniczenie
|
Smerfetka ja pije kawe rozpuszczalna miedzy posilkami. Tez pije z mlekiem (ale nieduzo, bo nie lubie mlecznej) i bez cukru.
No ze Ci sie brzoskwinia na kacu przetrawila ![]() Melduje 7km biegu. Zmierzylam dzis czas - 38 min 41 s. To jest 10,85 km/h. Nie jest zle ![]() Wychodzi ok. 550 spalonych kcal ![]() A i doszla dzis moja paczka z bluza i plecakiem Nike ![]() Bluza jest mega! Teraz jest opieta, za kilka kilo bedzie jak znalazl ![]() Kroj super wyszczupla. Kocham Nike ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2014-09-16 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Błagam, nie mówcie mi o psuciu... TŻ wyłączył prąd, jak jechaliśmy na urlop, zepsuło się wszystko z zamrażarki
![]() ![]() Szczurku, co chcesz o yerbie wiedzieć? ![]() Haha, musiałam się zważyc po powrocie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Wtajemniczenie
|
Dotka: pijesz jakieś smakowe?
![]() a rozmrożona lodówa... OOOOOO PAAAANIE |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
żeby nie było to rowerek zaliczony
![]() wygraliśmy ![]()
#2172 |
Zadomowienie
|
Eliza ja też dzisiaj pedałowałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Wtajemniczenie
|
Waga mi stoi jak zakleta
![]() ![]()
#2174 |
Rozeznanie
|
Martuszka może fakt przesadziłam wczoraj z tymi płatami
![]() ![]() Dotka współczuje i kto będzie sprzątał w tej zamrażarce?? Ty? ![]() Eliza brawo za rowerek ![]() ![]() Ja wczoraj nie napisałam rowerem przejechałam 33km ![]() Dziś mój jadłospis lepszy będzie Śniadanie :70g jaglanki + szkl mleka + brzoskwinia 2 śniadanie : szkl jogurtu pitnego + 1/4 grejpfruta Obiad : 2 naleśniki z serem + banan Podwieczorek Mozzarella + pomidor Kolacja Jeszcze nie wiem, muszę coś kupić jakieś mięsko wtedy pomyśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
moja nawet wzrosła od poniedziałku,a na prawdę się pilnuję
![]()
#2176 |
Wtajemniczenie
|
Kotori: to syp łyżkami, jedna to ok. 10g
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Szczurku, ja piję głównie smakowe. Yerba ma taki dymny posmak, zwłaszcza Pajarito
![]() Ja lubię CBSe Guarana, CBSe Silueta (owocowa), CBSe Naranja. Pajarito cytryna-mięta. Z niesmakowych bardzo dobra jest Cruz de Malta, widziałam ją też w smakowych wersjach i jest na liście do wypróbowania. Kompletnie nie zasmakowała mi CBSe Limon, kwaśna i niedobra. Kotori, mąż sprzątał, ja mu pomogłam to powywalać i go zostawiłam z tym, bo ja rozpakowywałam walizki i plecak po urlopie + wstawiałam pranie ![]() Martuszka, może typowy zastój? Ładnie Ci waga spadała ostatnio, więc nie zdziwiłby mnie zastój, bo zazwyczaj ładnie leci, aż organizm sie orientuje,że coś jest nie tak i próbuje przetrwać. Odpuści niedługo ![]() ![]() ![]() Ja dziś detoks, w końcu na śniadanie jaglanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Wtajemniczenie
|
Dotka: oj to masz masę wypróbowaną, dzięki!
![]() ja trzeci dzień jem rydze na śniadanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
Martuszka zaczęłaś biegać więc może to mięśnie? One więcej ważą niż tłuszczyk. A może zastój w jelitkach? Albo tak jak pisze Dotka dopadł Cię zastój
![]() ![]() Dotka nie dałabym rady sprzątać w tej zamrażalce. Mam odruch wymiotny na smród z zepsutego mięsa ![]() Kotori zjedz więcej tego grejfruta. Jest świetny na diecie, pomaga w odchudzaniu ![]() Eliza tylko spokojnie! Waga na pewno spadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki!
Witam Was po urlopie, ale niestety w humorze i formie kiepskiej. W drodze powrotnej wjechał w nas samochód , z mojej strony. Na całe szczęście mam złamaną TYLKO lewą rękę. Jestem już w domu i czuję się względnie , poza właśnie tą ręką w gipsie. Co dalej z dietą i jak wagowo ciężko powiedzieć. Jakiegoś pecha ostatnio przyciągam. NArazie deitowo planuję się trzymac jedna na ćwiczenia nie mam pomysłu. Jakaś zdołowana jestem ogólnie tym wszystkim. |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Jula to nie ciekawie.Dobrze,że tylko tak się skończyło.
#2182 |
Przyczajenie
|
Co tu tak cicho?
![]() Podnieta dzis jestem, chyba pójdę zaraz sie myć i spac. Mały dał mi ostro popalić:/ moja waga dzis drgnela w zła stronę, mam nadzieje ze jutro będzie lepiej ![]() U mnie dzis: I: grahamka z krakowska, rzodkiewka, papryka i pomidor II: jogurt grecki z malinami III: 200g szaszłyka drobiowego IV: owsianka, sok jednodniowy jabłkowy V: 2 kromki z indykiem i pomidorem |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Rozeznanie
|
Jula to miałaś przygody... Cieszę się, że się odezwałaś w końcu.
A ja dziś dziewczyny zgrzeszyłam zjadłam kolację, a później zobaczyłam ciasteczka domowe i nie mogłam się oprzeć :-( zjadłam 10.. Czuję, że przede mną kiepski tydzień będzie.. a co do ćwiczeń 20 km rowerek.. miałam biegać ale nie mam siły jakoś.. Jestem na siebie zła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Wtajemniczenie
|
Odezwe sie jutro, jakos nie mam weny dzisiaj
![]()
#2185 |
Zakorzenienie
|
kotori spalisz te ciasteczka na rowerze
![]() ja dziś robię wolne od rowerka
#2186 |
Zadomowienie
|
Jula szczęście w nieszczęściu że tylko takie obrażenia doznałaś. Mogło skończyć się dużo poważniej. Wracaj szybko do pełni sił
![]() Eliza ty pewnie cieszysz się mężem bo odkąd przyjechał to prawie Ciebie nie ma na wątku. Smerfetka tak to jest z maluchami. Wiem coś o tym ![]() Dorzuciłabym coś do obiadu. Taki szaszłyk to stanowczo za mało ![]() Kotori zasłużyłaś na ![]() ![]() ![]() ![]() Martuszka jakiś gorszy dzień? Wracaj jutro z dobrym humorem. Jak chcesz to mogę Ciebie czymś rozśmieszyć ![]() Dzisiaj grzecznie trzymałam się diety. Udało mi się wyskoczyć dzisiaj na siłownię chociaż wcale się na to nie zapowiadało. Musiałam dzisiaj jechać z malutką na szczepienie, ze starszą córą zrobić zdjęcie do legitymacji a w dodatku mąż mimo że miał wolne nie mógł zająć się małą bo pojechał do brata pomóc mu malować dach. Wrócił jednak przed 17 i mówi: jedź. No to szybciutko się zebrałam i pojechałam. Jestem zadowolona bo coraz lepiej mi idzie na siłowni. No i dzisiaj mija mi 2 tygodnie bez słodyczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
KASIULA tak jakoś wychodzi
![]() tak poza tym to dietę trzymam ![]()
#2188 |
Raczkowanie
|
Dzięki za słowa pocieszenia. Złamanie niestety poważne, ręka w 3 miejscach, musieli operować na druty, ale czucie mam więc będzie dobrze. Macie rację, mogło być dużo gorzej.
Dietowo się trochę komplikuje, bo jeszcze nie opanowałam przygotowywania posiłków jedną ręką, a gips będzie jakieś 6-8 tygodni.... Ale się nie poddam! Muszę tylko poszukać inspiracji co mi wolno robić ruchowo w znaczeniu ćwiczeń, tak aby ta ręka nie przeszkadzała. Ale powiem Wam że odkąd jestem na wątku to jestem tak zmotywowana! nie odpuszczę! Muszę się teraz zważyć z gipsem i to będzie moja waga startowa jakby, a jak mi go zdejmą to będę miała rekordowy spadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
Szczurku ja się pytam gdzie jest Twój wczorajszy jadłospis
![]() ![]() ![]() I jeszcze proszę o napisanie dzisiejszego ![]() Jula no to faktycznie poważne złamanie. Mam nadzieję że szybko wszystko się zagoi ![]() Mój dzisiejszy planowany jadłospis: I. bułka grahamka, ser camembert lekki z bazylią, masło, pomidor malinowy, herbata z cukrem II. kiwi, jabłko III. tortilla wieloziarnista, pierś z kurczaka, sałata lodowa, pomidor, ogórek, ketchup, sos czosnkowy IV. budyń z malinami V. mozzarella, pomidor malinowy, pół bułki grahamki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.