Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-17, 12:55   #2251
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Zaraz się za to biorę zdjęcia tez wstawić?
Ps. Zmień na ten bez paska. Jest zdecydowanie ładniejszy i lepiej się układa! będziesz zadowolona.
Po takiej opinii to i ja musze go kliknąć najbardziej podoba mi się kolor granatowy, ale czekam na zdjęcia jeszcze, dzięki
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:05   #2252
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Podacie linka do tych plaszczy?
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:07   #2253
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Podacie linka do tych plaszczy?
http://allegro.pl/klasyczny-welniany...665804674.html
Stary 2014-10-17, 13:12   #2254
sherlook
Zadomowienie

Ciągle mnie ta Pani odrzuca A chcę go dziś odesłać, ale nie wiem co z tymi kosztami dostawy, tym bardziej, że teraz jeszcze skład jest zły, więc powinni mi oddać za wszystko.

Edit: Nie płacę za wysyłkę Dziś mam odesłać płaszcz, w poniedziałek już mi wyślą nowy. Nie wiedzieli nic o składzie, Pani była w szoku.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-17 o 13:18
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:15   #2255
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Dostałam płaszcz. Jestem strasznie zadowolona wymiarowo na mnie bardzo pasuje. Biustu nie mam jakiegoś dużego, a luzu dużo nie ma. Wg tamtych wymiarów powinno chyba trochę go być. W pasie też ok. Nie jest dopasowany strasznie, ale pasuje na mnie. Świetny jest. Skład tego mojego jest taki, jaki był podany na aukcji zaraz dla sherlooka pomierzę go.
Uff ulżyło mi jak to przeczytałam, bo żyję w niepewności, czy nie będzie za duży i czy będzie ładny pokaż zdjęcie jak możesz. Ja mojego może w poniedziałek się doczekam..

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
To teraz już się wkurzyłam. Wiecie jaki on ma skład: 90% poliester i 10% elastan!! Gdzie to 70% wełny? To jest wprowadzanie ludzi w błąd. A komentarze mają pozytywne za nie same..
Masakra, nie popuszczaj im to już na pewno powinni Ci wymienić na swój koszt, jeśli będziesz chciała wymienić na ten niewiązany
lol-a88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:19   #2256
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Po takiej opinii to i ja musze go kliknąć najbardziej podoba mi się kolor granatowy, ale czekam na zdjęcia jeszcze, dzięki
Świetny jest. Klikaj. Zaraz będą zdjęcia, tylko swoje lico z nich pousuwam żałuję, że nie kliknęłam granatowego. Do mojej karnacji i koloru włosów bardzo pasuje, ale czarny też jest spoko przynajmniej uniwersalny.

Cytat:
Ciągle mnie ta Pani odrzuca A chcę go dziś odesłać, ale nie wiem co z tymi kosztami dostawy, tym bardziej, że teraz jeszcze skład jest zły, więc powinni mi oddać za wszystko.
To napisz maila jeszcze. Mi wczoraj odpisała trochę po 16. Wcześniej rano. Chociaż odpisywała na wszystko. Edit: To dobrze, że się wyjaśniło

Cytat:
Napisane przez lol-a88 Pokaż wiadomość
Uff ulżyło mi jak to przeczytałam, bo żyję w niepewności, czy nie będzie za duży i czy będzie ładny pokaż zdjęcie jak możesz. Ja mojego może w poniedziałek się doczekam..
Masz niewiele więcej niż ja w pasie, więc będzie na Ciebie ok też

Płaszcz w pasie ma 38,5 cm po jednej stronie bez żadnego rozciągania. Wychodzi więc ok. 77 cm, czyli 7 cm mniej niż podane na aukcji. Rozciąga się też niewiele. Na mnie jest trochę za luźny, ale założyłam grubszy sweter i już jest ok ja nie będę zwężała. A jeśli chodzi, o odległość guzika od kieszeni to wstawię to na zdjęciach, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-17 o 13:21
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:22   #2257
sherlook
Zadomowienie

Ale nas dużo obserwuje forum chyba wszyscy na fotki czekają.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Świetny jest. Klikaj. Zaraz będą zdjęcia, tylko swoje lico z nich pousuwam żałuję, że nie kliknęłam granatowego. Do mojej karnacji i koloru włosów bardzo pasuje, ale czarny też jest spoko przynajmniej uniwersalny.

To napisz maila jeszcze. Mi wczoraj odpisała trochę po 16. Wcześniej rano. Chociaż odpisywała na wszystko. Edit: To dobrze, że się wyjaśniło

Masz niewiele więcej niż ja w pasie, więc będzie na Ciebie ok też

Płaszcz w pasie ma 38,5 cm po jednej stronie bez żadnego rozciągania. Wychodzi więc ok. 77 cm, czyli 7 cm mniej niż podane na aukcji. Rozciąga się też niewiele. Na mnie jest trochę za luźny, ale założyłam grubszy sweter i już jest ok ja nie będę zwężała. A jeśli chodzi, o odległość guzika od kieszeni to wstawię to na zdjęciach, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam
Kocham cię za te wymiary Teraz jaki kolor sobie wybrać hmmmm
Stary 2014-10-17, 13:27   #2258
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
ładny ten płaszczyk

MakeUp Artist www.annettea.pl
PoKaPoKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:28   #2259
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Ale nas dużo obserwuje forum chyba wszyscy na fotki czekają.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Kocham cię za te wymiary Teraz jaki kolor sobie wybrać hmmmm
Już wstawiam fotki. A jaki masz kolor włosów i jaką karnację?
Stary 2014-10-17, 13:29   #2260
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Już wstawiam fotki. A jaki masz kolor włosów i jaką karnację?
Włosy kasztanowy brąz, a karnację rudej tylko bez piegów, niestety
Stary 2014-10-17, 13:33   #2261
iceina
Zadomowienie

Wstawiam fotki tego wełnianego płaszczyka bez paska sąsiadka zrobiła mi parę fotek. Te od przodu niestety bardzo nieczytelne, ciemno w mieszkaniu mam, a płaszcz czarny, więc wrzucę tylko fotki z boku i od tyłu. Trochę wygnieciony, ale to wiadomo. Niteczek też parę, ale to łatwo można usunąć. Podsumowując, świetny jest i cieplutki!

sherlook, o te odległości chodziło?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA170119.jpg (49,2 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA170121.jpg (46,2 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA170122.jpg (47,0 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA170128.jpg (19,4 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA170129.jpg (14,9 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-17 o 13:35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-17, 13:35   #2262
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
tylko to sa takie rajstopowe? nie maja sciagaczy na gorze? jak wysoko siegaja przy Twoim wzroscie?
moglabys wrzucic zdjecie?
Rajstopowe ale takie grubsze, kryjące. Z tej samej firmy są też 300DEN, polarowe - ale jeszcze ich nie zamówiłam więc nie wiem jak wyglądają.
Mają ściągacz(taki dosyć wysoki, ok.8cm) ale nie wżyna się w udo, nie odznacza. No przynajmniej mi on nie przeszkadza a zaznaczam że nie jestem super szczupła
Przy wzroście 165cm sięga do połowy uda.
Zdjęcie wrzuce jak znajde czas i aparat USB od telefonu odmówił posłuszenstwa
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:37   #2263
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Wstawiam fotki tego wełnianego płaszczyka bez paska sąsiadka zrobiła mi parę fotek. Te od przodu niestety bardzo nieczytelne, ciemno w mieszkaniu mam, a płaszcz czarny, więc wrzucę tylko fotki z boku i od tyłu. Trochę wygnieciony, ale to wiadomo. Niteczek też parę, ale to łatwo można usunąć. Podsumowując, świetny jest i cieplutki!

Świetnie leży Bardzo ładnie wygląda. Tak o te, czyli ze 3 cm jeszcze jakby co mogę guzik przeszyć, ale wątpię czy będę musiała. Ja chyba wezmę granat, albo ten ciemny szary Idę na pocztę odesłać tamten z paskiem.
Stary 2014-10-17, 13:40   #2264
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:

Dzięki za fotki, fajny!! ja zamówiłam szary, mam nadzieję, że będzie mi pasował kolor. A ile masz wzrostu?
Stary 2014-10-17, 13:44   #2265
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Świetnie leży Bardzo ładnie wygląda. Tak o te, czyli ze 3 cm jeszcze jakby co mogę guzik przeszyć, ale wątpię czy będę musiała. Ja chyba wezmę granat, albo ten ciemny szary Idę na pocztę odesłać tamten z paskiem.
Oba kolory ładne będziesz zadowolona z niego.

Cytat:
Dzięki za fotki, fajny!! ja zamówiłam szary, mam nadzieję, że będzie mi pasował kolor. A ile masz wzrostu?
Nie ma sprawy
Mam 172/173 cm, ale tyłek mi zakrywa cały
Stary 2014-10-17, 13:59   #2266
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma sprawy
Mam 172/173 cm, ale tyłek mi zakrywa cały
To dobrze, ja mam 170 cm, więc na długość pewnie będzie ok taka długość płaszcza jest dla mnie idealna, nie za długi, nie za krótki nie mogę się go doczekać teraz
Stary 2014-10-17, 14:22   #2267
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Rajstopowe ale takie grubsze, kryjące. Z tej samej firmy są też 300DEN, polarowe - ale jeszcze ich nie zamówiłam więc nie wiem jak wyglądają.
Mają ściągacz(taki dosyć wysoki, ok.8cm) ale nie wżyna się w udo, nie odznacza. No przynajmniej mi on nie przeszkadza a zaznaczam że nie jestem super szczupła
Przy wzroście 165cm sięga do połowy uda.
Zdjęcie wrzuce jak znajde czas i aparat USB od telefonu odmówił posłuszenstwa
Dziekuje z gory Twoje 100DEN na kolanach przy zginaniu tez nie przeswituja? Tez mam 165 i uda szczuple ale nie patyczaki. Czy jestes z nich dawolona i polecasz.
Stary 2014-10-17, 14:47   #2268
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Kochanie mam prawie stówe w biodrach.......No ja chce klikać ale nie wiem który kolor
Ja mam ponad Szukam chętniej do wysyłki jak się jakaś koleżanka zlituje to też sobie kliknę
malenkarybunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 14:54   #2269
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
Dziekuje z gory Twoje 100DEN na kolanach przy zginaniu tez nie przeswituja? Tez mam 165 i uda szczuple ale nie patyczaki. Czy jestes z nich dawolona i polecasz.
Przy zginaniu prześwitują, nie są aż tak idealnie kryjące ale ogólnie to jestem z nich zadowolona. Nie jest to duży koszt więc śmiało możesz zakupić i wypróbować
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-17, 15:23   #2270
lol-a88
Raczkowanie

Jednak dostałam dzisiaj płaszcz, szary rzeczywiście, nie jest jakiś gruby, ale ciepłe ciuchy pod spodem i da radę w lekką zimę. Materiał miły w dotyku, wełna na metce jest, leży idealnie, także jak ktoś się zastanawia, to polecam jak najbardziej!
Stary 2014-10-17, 15:33   #2271
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Jednak dostałam dzisiaj płaszcz, szary rzeczywiście, nie jest jakiś gruby, ale ciepłe ciuchy pod spodem i da radę w lekką zimę. Materiał miły w dotyku, wełna na metce jest, leży idealnie, także jak ktoś się zastanawia, to polecam jak najbardziej!
To świetnie, że też już dostałaś i jak kolor? Pasuje Ci?
Nie jest bardzo gruby, to prawda, ale jeśli będzie się tak sprawował jak ten który po 4 latach wykończyłam tamtej zimy to będę bardzo zadowolona. Do -10 st. mogłam spokojnie w nim chodzić. Jak jest zimniej zakładałam kurtkę puchową. Dla zmarzluchów polecam właśnie kurtki z prawdziwym puchem. Wydatek większy od kurtek ze sztucznym ociepleniem, ale za to jaki komfort chodzenia zimą
Stary 2014-10-17, 16:15   #2272
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
To świetnie, że też już dostałaś i jak kolor? Pasuje Ci?
Nie jest bardzo gruby, to prawda, ale jeśli będzie się tak sprawował jak ten który po 4 latach wykończyłam tamtej zimy to będę bardzo zadowolona. Do -10 st. mogłam spokojnie w nim chodzić. Jak jest zimniej zakładałam kurtkę puchową. Dla zmarzluchów polecam właśnie kurtki z prawdziwym puchem. Wydatek większy od kurtek ze sztucznym ociepleniem, ale za to jaki komfort chodzenia zimą
Myślałam, że ten odcień szarego nie pasuje do blondu, ale jednak jest ok taka odmiana, bo zawsze miałam czarne płaszcze. Na mrozy mam parkę, także nie potrzebuję jakiegoś bardzo ciepłego płaszcza, taki mi wystarczy
Stary 2014-10-17, 16:16   #2273
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
A jest szansa na jakieś zdjęcie? Bo na ciemnym kolorze ciężej dostrzec szczegóły
Stary 2014-10-17, 16:19   #2274
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Wstawisz fotki? Bo na szarym będzie więcej widać.

A jak mąż wrócił z pracy, to mu kazałam czytać skład na płaszczu, bo u was jest ta wełna i już myślałam, że oszalałam, że jej nie widzę Ale potwierdził, że nie ma. Płaszczyk odesłany, mam nadzieję, że w poniedziałek wyślą jak obiecali. Ale powiem szczerze, że Pani bardzo miła, na rękę mi poszła więc jej się pozytyw należy (odpukać, żeby nie zapeszyć).

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-17 o 16:22
Stary 2014-10-17, 16:19   #2275
tulipan1994
Zakorzenienie

Mam pytanie o sweter KAMEA od Setin, jest faktycznie ciepły? Wiecie czy się trochę rozciąga?

Edytowane przez tulipan1994
Czas edycji: 2014-10-17 o 16:24
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:26   #2276
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam, że ten odcień szarego nie pasuje do blondu, ale jednak jest ok taka odmiana, bo zawsze miałam czarne płaszcze. Na mrozy mam parkę, także nie potrzebuję jakiegoś bardzo ciepłego płaszcza, taki mi wystarczy
Też mam blond włosy, ale do mnie jednak szary nie pasuje. Chyba, że taki wpadający w czarny. To świetnie, wszystkie jesteśmy zadowolone

Cytat:
A jak mąż wrócił z pracy, to mu kazałam czytać skład na płaszczu, bo u was jest ta wełna i już myślałam, że oszalałam, że jej nie widzę Ale potwierdził, że nie ma. Płaszczyk odesłany, mam nadzieję, że w poniedziałek wyślą jak obiecali. Ale powiem szczerze, że Pani bardzo miła, na rękę mi poszła więc jej się pozytyw należy (odpukać, żeby nie zapeszyć).
Też mam wrażenie, że przemiła z niej kobieta i na jaki kolor się zdecydowałaś?
Stary 2014-10-17, 16:45   #2277
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Też mam blond włosy, ale do mnie jednak szary nie pasuje. Chyba, że taki wpadający w czarny. To świetnie, wszystkie jesteśmy zadowolone

Też mam wrażenie, że przemiła z niej kobieta i na jaki kolor się zdecydowałaś?
Hehe nie uwierzysz Na ceglany Ja jestem maniaczką kolorów, spodnie mam we wszystkich kolorach od bieli, po chaber, butelkowy i czerwień Pytałam się męża jaki mam kupić. I powiedział, że czerń, granat, szary za smutne dla mnie. Czerwonego nie chciałam, bo mam już kurtkę czerwoną i padło na ten ceglany Tak mi się pięknie kojarzył jesiennie Tym bardziej, że ja planuję w nim chodzić późną jesienią i tylko na początku zimy, bo jest dla mnie za cienki na zimę. W zimie muszę mieć super ciepłą kurtkę z futrem. Tylko, żeby jakiś wściekły pomarańcz nie przyszedł.
Stary 2014-10-17, 18:12   #2278
a*a*a*
Ania

Cytat:

Fajna! Wzięłabym sobie chaberka, czarny krótki płaszcz już mam, to bym zaszalała. Zaraz do nich napiszę kiedy będzie dostępny.
Stary 2014-10-17, 18:37   #2279
bestka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
I jeszcze pytanie odnośnie firmy VUBU. Wiem,że kilka dziewczyn kupowało u nich wiosną/latem sukienki.
Jak się noszą?
Oni są producentami tych ubrań? Bo widzę, że lokalizacja firmy to Wólka, a chińszczyzny nie chcę.
VUBU to typowa "wólkowa" firma, czyli trochę chińszczyzny, polskie i włoskie modele się też zdarzają. Z jakością jest różnie. Nie polecam kupować najtańszych modeli. Kupiłam kiedyś biało-czarną sukienkę za 46zł i w pierwszym praniu czarny kolor zafarbował tą białą część, inna bluzka mi się popruła na szwach - po kilku założeniach było widać nitki porozciągane na rękawach itp. A kiedyś kupiłam jeansy i były całkiem ok, mam je już kilka miesięcy i w praniu nic się nie dzieje. Tak więc najlepiej czytać opinie u nich na stronie odnośnie danego produktu, bo jest różnie. Uważam też, że rzeczy są raczej większe niż mniejsze. To tyle ...
bestka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 19:21   #2280
Weridiana1986
Zadomowienie

Zrobiłam zakup bo szkoda było mi stracić kupon, a do jutra miał ważność zaopatrzyłam się w spodnie ciążowe i body do maluszka mam nadzieję, że teza lekarza się potwierdzi i rzeczywiście będzie chłopczyk haha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4682058172.jpg (25,8 KB, 22 załadowań)
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości