![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 28.12, zapraszam! Bądźmy zgrabne do wiosny!!
Cytat:
![]() Poza tym dzis pierwszy dzien diety turbo od Oliweczkiii. Śniadanie pomarancza (powinien być jeszcze jakis inny owoc ale nie mialam akurat). Ogólnie to fajna dieta, ale posiłki trzeba planować z wyprzedzeniem. Mysle ze jest zdrowa, dostarcza wszystkiego co potrzebne. Jemy 6 posiłków dziennie, ja I zjadłam o 11, więc jeśli bede jesc co dwie godziny, to ostatni zjem o 23. Przesada wiem, ale moge zmniejszyc przerwy miedzy posiłkami. Myślę ze na tej diecie nie mozna być głodnym. Naprawde, Ekstra, mega, czad! napaliłam sie na nią! ![]() Trwa tylko 10 dni, zobaczymy ile mi da, oczywiście ja mam zamiar dietkowac dłużej, w koncu troche do zrzucenia. Wiem ze Oliweczkaaa zrzucila 3 kilo w 10 dni. A dziś wchodze na wage i mam mniej kilogramów. O jeden prawie. ![]() Myśle ze po prostu Świąteczne obzarstwo schodzi ze mnie. Poza tym ostatnio mniej zarełka, bo ząb mnie boli i nie moge sie dostac do dentysty! ![]() W każdym razie przesuwam suwaczek - motywuję się! ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
To ja od dziś jestem na Dukanie.Porównamy wyniki z diety turbo i Dukana
![]()
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wiem, ze są osoby, które naprawdę pieknie na niej chudną więc życzę powodzenia ![]() ![]() Idę szamać drugie sniadanie. ![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was mogła by mi przesłać tą dietę turbo? byłabym bardzo wdzięczna
![]() a nie pomyłka już ją dostałam ![]() Edytowane przez tulipan1994 Czas edycji: 2011-01-03 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
WITAM
gdzieś 2 lata temu brałam zelixe wtedy schudłam ok 20 kg, od ok roku szybko przybierałam a wadze i dziś przy wzroście 170 cm ważę 67 kg (a było 55 kg) od dziś znów zaczynam dietę, tylko szukam jakiegoś wspomagacza ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tez chciałam od jutra tą turbo ale do sklepu nie trafiłam wiec nie bardzo mam zapasy do tej diety. Ale chyba sie skuszę. 3 kilo w 10 dni to nie mało ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2013-05-24 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzis jak na razie bezgrzesznie. Moim zdaniem zjadłam nawet za mało. Juz mnie ssie, zaraz sie za cos wezme. Musze sobie plan tej diety koniecznie wydrukowac, bo wkurza mnnie to ciagle zagladanie do kompa i przegladanie jej. W ogole to jestem zla na siebie, bo zamiast sie uczyc robie wszystko, nawet za sprzatanie w szafie sie wziełam. Ja nie dam rady jesc wszytskiego co na diecie turbo, za duzo tego nawet...To jest..... Super! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Mój jadłospis na dziś:
rano po wstaniu (6:20) pół litra wody na oczyszczenie z toksyn o 9:00 Jogobella light o 12:30 kawałek chleba żytniego pełnoziarnistego z twarożkiem kanapkowym o 16:30 Filet z pangi bez panierki na masełku + dwa ogórki o 20:00 dwie marchewki lub Jogobella light ![]() + dziś 6 dzień a6w.. Bolą mnie wszystkie mięśnie jakie posiadam!
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
a ja czuje głóóóóóód.... nie obżeram się ale tak co jakiś czas sś chrupnę, a to dwa kopytka jak dziecku grzałam, a to kromkę lekkiego pieczywa....
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2013-05-24 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie za duże odstępy pomiędzy posiłkami? ja robie 2 czasami 3 godziny... kurcze troche brakuje mi teraz motywacji. wczoraj oglądałam fotki z sylwestra mojego znajomego, który strasznie mi się podoba i zobaczyłam zbyt wiele;/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
A mój dzien tak:
Śniadanie - pomarancza II Śniadanie - jajecznica z dwóch jaj na teflonie bez tłuszczu + pół pomidora Kawka, 2*herbatka - bez cukru 2 plastry chudej szyneczki wieśniak, serek waniliowy 2 jabłka Popijam wodą. Nie przestrzegam odst miedzy posiłakmi wcinam sobie cos co jakis czas - małe porcje, wtedy, gdy zaczyna mnie ssac Powiem Wam z autoopsji, ze bardzo dobra na zahamowanie apetytu jest dla mnie kawka z mleczkiem. Może niezgodnie z dieta turbo, ale myśle ze niewiele i ok, poza tym, ze nie mialam ochoty na obiados. Jakos ciezko mi te posiłki zaplanowac dokladnie tak jak tam, ale produktów sie postaram trzymac chociaz. No moze poza tym serkiem, ale jogurty i serki homo to jakby substytut słodkiego. Nie chce mi sie cwiczyć, bo mnie boli zab i pulsuje całe dziąsło jak cwicze. Moze na rowerku sie przejade. ![]() A i grzeszek, ale taki niewinny - zjadłam jednego czekoladowego cuksa - pozostałości ze Świąt. Ale w koncu to nie tabliczka czekolady no nie? ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Dzis zakupilam cycki z kury, ktore jutro ugotuję lub przysmaze na teflonei bez tłuszczyku w przyprawie gyros, do tego surówka i bedzie pyszny obiados. Albo zrobię sobie potrawkę z papryką, pieczarkami, tez bedzie git
165 cm, 23 lata. Było kiedyś 65kg ![]() Bedzie niedługo 57 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emilius Czas edycji: 2011-01-03 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Heh ![]() hehhe wiem że głupie, ale to mi jakoś daje motywację i chciałabym pokazać innym, że potrafię dobrze wyglądac
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Konkluzja - nie miejmy wyrzutów sumienia. Mówmy sobie ze po prostu chcemy być zdrowsze, a zdrowy człowiek to piękny człowiek. I szczęsliwy. Dziękuję, Dobranoc ![]() Juz dzis nie zaglądam, bo musze sie w koncu pouczyc ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Oczywiście liczę się z tym, ze czesc z Was Dziewczynki napisze mi zaraz , ze odchudza się dla siebie. Czesciowo tak, ale po to zebym "JA" czuła się dobrze gdy "ONI" patrzą.
![]() |
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zamierzam MŻ, ale pomyślałam, że to nie wystarczy, więc chyba kupię sobie coś takiego. http://allegro.pl/stepper-skretny-st...379988034.html moja koleżanka to ma i fruwając u niej [1000kroków] nie mogłam wolno oddychać ![]()
![]() |
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
daje rade z głodem ![]() naszykowałam sobie jogurt naturalny ale chyba juz odpuszcze.... późno jest. Jedyne zagrozenie to głodny maż po pracy.... moze mnie najść ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2011-01-03 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za słowa otuchy.... Twoja motywacja do mnie dotarła ![]() Najgorsze jest to, że chciałam to zrobić też dla niego a teraz muszę to zrobić tylko dla siebie... Zawiodłam się na nim bo naprawdę myślałam, że jest wyjątkowy a wyszło jak zwykle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Fioletowa malina Kochana... spokoojnie
![]() Tego kwiatu jest pół światu ;P A ja już po 6 dniu a6w. I po brzuszkach ![]()
![]() |
#259 | |
Rozeznanie
|
A ja po 1wszym dniu diety Dukana,wczoraj czułam się fajnie dziś jakoś tak niewyraźnie.Wiem,że tak może być(ok 3 dni) bo pisali o tym na wielu portalach itp.Wiem,że u mnie działa też detoks cukrowy.
Ale ogółem to jestem bardzo najedzona i nie czuje głodu,ani nie mam ciągotek do niczego.Chyba przez te 3 dni nie będę jeszcze ćwiczyć,bo nawet nie wiem czy podołała bym temu. ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
Brak w twojej diecie warzyw,białka nie ma też węglowodanów złożonych.Panga to nie jest wartościowa ryba,jest hodowana sztucznie i nic dobrego z rybki nie ma.
![]() |
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
ja tam się nie znam na tych składnikach kompletnie, jak ciele :p
na sniadanko: jogurcik z płatkami kukurydzianymi. waga blizej 56 kg ale na razie nie zmieniam podpisu..... mam nadzieje ze spokojnie bede mogła zrobic to pod koniec tygodnia. Dziewczyny dzis mija pierwszy tydzień naszej diety ![]()
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
i ja do Was dołączę..
ja pół roku temu byłam na Dukanie przez 1,5 miesiąca i były fajne efekty - 9 kg!!! Niestety szybko wróciły. Dzisiaj przy wzroście 178 jest 80 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie rezygnuj z obiadków. moje zdanie jest takie że zawsze można zjeść połowe ![]() i na pewno ćwiczenia ja nie wytrzymam i jutro wskakuję na wage bo czuje po ubraniach że jest lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#265 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie wazę coraz rzadziej tzn. ze 2 razy dziennie ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
obiadki mamusi... oj cieżka sprawa.... wiem co to znaczy ![]() ja ćwiczę codziennie minium jeden raz, dziewczynu tu wysyłały linki: http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=iSKX9...eature=related NAJWAZNIEJSZE, SKORO JUZ TU WESZŁAS TO TZRYMAJ SIE NAS!!! ![]() W GRUPIE JEST ZNACZNIE LEPIEJ SIĘ ODCHUDZAĆ. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Tak jestem na tej diecie tylko że ja ćwiczę, chociaz tam było napisane ze tylko spacer
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
zgadzam się, to jest tak jakby cie cały czas ktoś obserwował ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ,ja też do was dołączę 2 lata temu schudłam 8 kg jazda na rowerze co dzień,i dieta MŻ. Przyszła zima święta i nie pilnowałam się.To mam za swoje. 72.8 na liczniku przy wzroście 165,porażka.Ale od wczoraj wzięłam się za siebie.Rowerek stacjonarny 40 min,MŻ,brzuszki .Trzymajcie kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
co to jest MŻ ???/
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
mniej żreć
![]()
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
dzieki dziewczyny!! mam nadzieje ze z wami dam rade!! bylabym bardzo wdzieczna jakbyscie mi napisaly co najlepiej jesc a czego unikac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.