![]() |
#2671 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
![]()
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry brzuszatki 🌸
Nadrabiam Was w ten pochmurny poniedziałek ![]() Śniło mi się, że moja ciotka co ma 50 lat jest w ciąży, że ma synka w brzuszku i że rodzi w wielki piątek 😂 Kingaluna - widzę, że łóżeczko gotowe ![]() ![]() O te same smoczki mam 😀 Bunnybe - super prezenty ☺ takie przyjaciółki to SKARB! Też chcę zamówić taka zawieszke do smoczka z imieniem, cudne są ![]() Decorail - mebelki pierwsza klasa no i te kolorki 😍 Możemy sobie przybić piątkę bo też mam nawyk obgryzania paznokci a nawet choćbym tego nie robił to są mega kruche i słabe ![]() Esor - słoneczko mam nadzieję, że sytuacja się opanuje i bedzie wszystko dobrze ☺ niech Agatka jeszcze troszkę w brzuszku wytrzyma a już niedługo będziesz mogła ją tulić i całować ![]() Milutek - super sprawa mieć takie filmiki, świetna pamiątka ♡ i w każdej chwili można wrócić do tego co było kiedyś.. ja jestem mega sentymentalna. Uwielbiam takie pamiątki, zdjęcia.. Super, że udało Wam się lezaczek kupić ![]() Mohnka - kurcze.. strasznie lecą w kulki! Jaki problem zrobić badanie? Przecież dużo tam lekarzy.. Biedna na pewno się nastawiłaś a oni co sobie myślą?! Mam nadzieję, że jednak wypuszcza Cie do domu w tym tygodniu, trzymam mocno kciuki ![]() Kiwaczka, Melka - w ogóle z Lovi mają prze cudne wzory cumelków ❤ sama mam od nich dwa. Fartuch - o właśnie takie same smoczki mam tylko różowe 😀 Ojej współczuję dziewczyny.. Ja na szczęście z mężem mamy jedno konto i nie ma że płacimy za coś osobno. Wszystkie wydatki są wspólne i razem rozporządzamy pieniędzmi ![]() ![]() ![]() I tak jak u MamaSmerfuni - urodziny mamy razem w maju (mąż 7 a ja 12) także prezent robimy sobie wspólny taki już lepszy wypasiony, coś co wspólnie przyda nam się w życiu 😀 Margolcia - u mnie rozmiarami ale też rodzajami tzn te mniejsze rozmiary na początek są w jednej szafce a tam posegregowane kupki typu body długi rekaw, getry, śpiochy itp, te większe rozmiary mam w szafie na górze i jak już Hania wyrośnie z jednych to mniejsze schowam a większe wyciagne do szafki która mam pod "ręką". Spokojnie możesz trzymać rozmiar 56 bo np body są zapinane w kroczu więc bez różnicy czy będą długie nogi czy nie ![]() Jak Was czytam, że już macie torby spakowane to stwierdzam, że ja jestem jeszcze w czarnej D... 😀 termin na koniec maja więc jeszcze chyba mam czas? Najgorsze że zwlekam z zamówieniem z Gemini.. bo ciągle jakiś wydatek wypadnie. Dziś przyszły mi 3 koszule do szpitala, chociaż tyle ![]() HAHA CHYBA MÓJ NAJDŁUŻSZY POST 😂 oszalałam.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Tatusia jeszcze pytasz? Dawaj foty!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
Talusia a czy rozmiar tych koszul nie jest zawyżony/założony?
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
#2675 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie krótką drzemkę, ale co chwilę mnie coś budziło
![]() Talusia - myślałam, że tylko ja dorosła baba ma taki okropny, dziecięcy nawyk ![]() ![]() Fartuch - moje by nie odrosły... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
ski
|
Talusiax, daj link do smoczkow imiennych 😍 też chce taki 😁
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
CamomileS - za chwilkę zrobię sesje a lustrze 😂 i wrzucę.
Angellinka - właśnie jeśli chodzi o rozmiar to te z rozpinaniem po bokach najlepiej brać swój rozmiar sprzed ciąży (nosiłam S i wzięłam S) a te rozpinane po środku są troszkę mniejsze rozmiarowo i wzięłam M, też dobra ![]() Decorail - powiem Ci ze ja jak się stresuje to wtedy wkładam paluchy do buzi ale tylko w domu to robię jak nikt nie widzi 😀 nawet jak głupi serial oglądam.. Ciężko się oduczyć mimo, że się staram. Teraz widzę że w ciąży mam lepsze kondycję paznokci i obiecałam sobie ze do porodu zapuszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Talusiax - ja w nerwach to i żele obgryzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
Decorail - tak samo miałam z żelami, po bokach gdzieś tam skubałam i w końcu brzydko to wyglądało 🙊 może przy malenstwie nie będziemy mieć czasu na takie głupoty, oby 😀
Tutaj macie zdjęcia koszul, jakość jest jaka jest bo ciemno dziś jak w d... takie poglądowe ![]() ![]() 1490023957078.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Ojeeej piękne te koszule
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- A powiedz, ile masz wzrostu? Bo ja mam 170 i przed ciążą nosiłam M, w sumie cały czas chodzę w tym samych ciuchach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2681 | |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadłam po weekendzie i zaczęłam nadrabiać, ale co nadrobię to stron przybywa ![]() Ż najważniejszych rzeczy co wyczytałam to Esor, Mohnka trzymam za Was kciuki ![]() ![]() Była rozmowa ostatnio o imprezach, nie zdążyłam się wypowiedzieć, ale mogę się teraz podzielić doświadczeniami z weekendu. Zaprosiliśmy gości i naprawdę się na nich cieszyłam, ale to szykowanie i chodzenie mnie przerosło... dziś czuję się tak okropnie, że cały dzień leżę. Szykowalismy razem z tż, ale to i tak jednak już ponad moje siły... Mamy jeszcze na tę niedzielę zaproszonych gości i wyciągnę lekcję z tego weekendu, no i to będzie już koniec z takimi imprezami narazie. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Talusia, ja mam te ostatnia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Piękne koszule ![]() 2 godziny prasowania - wszystkie bodziaki i najmniejsze i spodnie/getry z głowy ![]() Posprzątałam dom, wykapalam sie a teraz leżę :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Młoda chyba sie przeciąga bo jednoczenie wypycha sie strasznie pod zebrami i napiera na krocze... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
Talusia wielkie dzięki. Bardzo fajne te koszule.
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
#2686 |
Zakorzenienie
|
Talusia - super wyglądają te koszule!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
Happiness - dziękuję
![]() Tutaj masz link http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5784174075 i od niego te 3 koszule zamówiłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Esor, Mohnka trzymam kciuki zeby jednak sie udało wyjsc
![]() Rano chodziłam zła i poszłam sie położyć do drugiego pokoju, jak wyszłam to byłam w szoku bo mój Tz pierwszy raz w życiu umył lodówkę xd chyba sie uderzył w głowę. Co wydatkow, mamy wspólne konto gdzie w całości wpływa moja wypłata, a Tz przelew tam tylko tyle ile idzie na rachunki i kredyty. Resztę ja opłacam, czyli jedzenie, chemia, wyprawka, parking strzeżony i wszelkiego rodzaju prezenty. Do żadnego sie nie dołożył. Ale każde z nas tez ma prywatne konto i zawsze cos tam trzymamy. Właśnie szukamy nowej lodówki, bo stwierdziliśmy ze na raty jesteśmy w stanie zabrać. Bo tak to nie mamy 3 tys na nowa, a nasza lodówka ma wieki i pełno prądu zjada :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#2689 |
Zadomowienie
|
Talusia bardzo ladne koszule, a miejsca na brzuszek masz dosyc? Bo wiesz przez te ostatnie 2 miesiace on sie jeszcze powiekszy
![]() ![]()
![]() |
#2690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-20 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
No nie wierzę - mój Tz wyjechał od mechanika autem, przejechał parę km i znów to samo... Jutro mają jeszcze mu coś od ręki wyregulować... Nasz fotelik to chyba ku*** na jakiejś taczce zamontujemy i tak dziecko będziemy wozić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Decorail, a moze mechanika trzeba zmienic ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Melka - a to na bank... jeszcze tylko jutro Tz pojedzie na tą regulację - myślę, że pieniędzy już za to nie wezmą, ale jak znów będzie to samo to do kogoś innego jedziemy... kto jak kto, ale my mamy jakiegoś wyjątkowego pecha do samochodów
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie martw się kochana, ja też w czarnej D... może jutro zacznę prać? ![]() a koszule super, pięknie wyglądasz, super figurka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mysleliscie o sprzedaży tego i wymianie na jakiś inny? Może bardziej by Wam się opłaciło niż ciągłe naprawy. Wiem, że jesteś zła, ale to zdanie z taczką mnie rozbawiło, wyobraziłam to sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Mam tą ostatnią koszule tyle, że wzięłam nie ten rozmiar co trzeba i trochę jak w worku. No trudno oversize nigdy z mody nie wyjdzie.
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Decorail, głowa do góry. Nasz jakieś 3 tygodnie był na warsztacie, wyjechał i po 0,5km wrócił na warsztat... TŻ uważa że nadal cos jest nie tak... Próbował sam sprawdzić na kanale ale nic nie znalazł i chyba na diagnostykę pojedziemy a reklamacje i tak będziemy składać u mechanika bo wymienił sprzęgło na nowe a łożysko wydaje dziwne dźwięki i musi to poprawić oczywiście w ramach tamtej naprawy bo jest podejrzenie że źle zamontował część. Też już mam dość. Także nie jesteście sami w swej niedoli
![]() Bosze... Jaki mam od wczoraj humor to masakra. Mam ochotę płakać, zapaść się pod ziemię, jakieś dziwne rzeczy mi się dzieją w głowie i strasznie się wkurzam bo z żadnego banku się nie odzywają... ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#2700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jakoś nie widzę tych potężnych ud, ale rozumiem że można mieć kompleksy pod tym względem, bo sama właśnie je mam, ale ja mam naprawdę okropne uda, z cellulitem, blade, grube. Nawet jak przez rok regularnie ćwiczyłam i masowałam to szału nie było, może delikatna poprawa. Zewsząd centymetry leciały a z ud ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.