|
|
#2671 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry brzuszatki 🌸
Nadrabiam Was w ten pochmurny poniedziałek pogoda i samopoczucie okropne.. Śniło mi się, że moja ciotka co ma 50 lat jest w ciąży, że ma synka w brzuszku i że rodzi w wielki piątek 😂 Kingaluna - widzę, że łóżeczko gotowe pięknie wszystko razem wygląda. Rożek boski O te same smoczki mam 😀 Bunnybe - super prezenty ☺ takie przyjaciółki to SKARB! Też chcę zamówić taka zawieszke do smoczka z imieniem, cudne są ![]() Decorail - mebelki pierwsza klasa no i te kolorki 😍 Możemy sobie przybić piątkę bo też mam nawyk obgryzania paznokci a nawet choćbym tego nie robił to są mega kruche i słabe Narazie ściągnęłam paznokcie ale po porodzie na pewno od razu zrobię.Esor - słoneczko mam nadzieję, że sytuacja się opanuje i bedzie wszystko dobrze ☺ niech Agatka jeszcze troszkę w brzuszku wytrzyma a już niedługo będziesz mogła ją tulić i całować Milutek - super sprawa mieć takie filmiki, świetna pamiątka ♡ i w każdej chwili można wrócić do tego co było kiedyś.. ja jestem mega sentymentalna. Uwielbiam takie pamiątki, zdjęcia.. Super, że udało Wam się lezaczek kupić ![]() Mohnka - kurcze.. strasznie lecą w kulki! Jaki problem zrobić badanie? Przecież dużo tam lekarzy.. Biedna na pewno się nastawiłaś a oni co sobie myślą?! Mam nadzieję, że jednak wypuszcza Cie do domu w tym tygodniu, trzymam mocno kciuki tuule!Kiwaczka, Melka - w ogóle z Lovi mają prze cudne wzory cumelków ❤ sama mam od nich dwa. Fartuch - o właśnie takie same smoczki mam tylko różowe 😀 Ojej współczuję dziewczyny.. Ja na szczęście z mężem mamy jedno konto i nie ma że płacimy za coś osobno. Wszystkie wydatki są wspólne i razem rozporządzamy pieniędzmi a nawet śmiem powiedzieć, że to ja głównie wydaje pieniądze (oczywiście staram się nie na głupoty). Na początku robimy wszystkie opłaty a później wiemy ile możemy wydać i wydajemy wspólnie. Nigdy na nic sobie nie żałujemy, na co mamy ochotę to kupujemy, przede wszystkim nie wypominamy sobie nic Nie ma podziału na "Twoje" "Moje" tylko wszystko wspólne. Długo przed ślubem mieliśmy już konto razem ![]() I tak jak u MamaSmerfuni - urodziny mamy razem w maju (mąż 7 a ja 12) także prezent robimy sobie wspólny taki już lepszy wypasiony, coś co wspólnie przyda nam się w życiu 😀 Margolcia - u mnie rozmiarami ale też rodzajami tzn te mniejsze rozmiary na początek są w jednej szafce a tam posegregowane kupki typu body długi rekaw, getry, śpiochy itp, te większe rozmiary mam w szafie na górze i jak już Hania wyrośnie z jednych to mniejsze schowam a większe wyciagne do szafki która mam pod "ręką". Spokojnie możesz trzymać rozmiar 56 bo np body są zapinane w kroczu więc bez różnicy czy będą długie nogi czy nie gorzej jak tułów byłby dłuuugi.Jak Was czytam, że już macie torby spakowane to stwierdzam, że ja jestem jeszcze w czarnej D... 😀 termin na koniec maja więc jeszcze chyba mam czas? Najgorsze że zwlekam z zamówieniem z Gemini.. bo ciągle jakiś wydatek wypadnie. Dziś przyszły mi 3 koszule do szpitala, chociaż tyle zamówiłam u tego sprzedawcy na allegro Dolce_Sonno. Z czystym sumieniem mogę polecić! Super materiał, nie za gruby ale też nie prześwituje, dobrze leżą. Jak za tą cenę to naprawdę się opłaca ☺ cieszę się że nawet na koszulach mogłam troszkę oszczędzić. Jeśli ktoś chce mogę wrzucić zdjęcia.HAHA CHYBA MÓJ NAJDŁUŻSZY POST 😂 oszalałam.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
Tatusia jeszcze pytasz? Dawaj foty!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
Talusia a czy rozmiar tych koszul nie jest zawyżony/założony?
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie krótką drzemkę, ale co chwilę mnie coś budziło
![]() Talusia - myślałam, że tylko ja dorosła baba ma taki okropny, dziecięcy nawyk poprosimy foty! ![]() Fartuch - moje by nie odrosły... regularnie je skubałam i ogryzałam |
|
|
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Talusiax, daj link do smoczkow imiennych 😍 też chce taki 😁
|
|
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
CamomileS - za chwilkę zrobię sesje a lustrze 😂 i wrzucę.
Angellinka - właśnie jeśli chodzi o rozmiar to te z rozpinaniem po bokach najlepiej brać swój rozmiar sprzed ciąży (nosiłam S i wzięłam S) a te rozpinane po środku są troszkę mniejsze rozmiarowo i wzięłam M, też dobra ![]() Decorail - powiem Ci ze ja jak się stresuje to wtedy wkładam paluchy do buzi ale tylko w domu to robię jak nikt nie widzi 😀 nawet jak głupi serial oglądam.. Ciężko się oduczyć mimo, że się staram. Teraz widzę że w ciąży mam lepsze kondycję paznokci i obiecałam sobie ze do porodu zapuszcze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Talusiax - ja w nerwach to i żele obgryzę
|
|
|
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
Decorail - tak samo miałam z żelami, po bokach gdzieś tam skubałam i w końcu brzydko to wyglądało 🙊 może przy malenstwie nie będziemy mieć czasu na takie głupoty, oby 😀
Tutaj macie zdjęcia koszul, jakość jest jaka jest bo ciemno dziś jak w d... takie poglądowe no i te moje skarpetki Ja jestem z nich bardzo zadowolona! Może nie są seksi ale do karmienia myślę że idealne i wygodne 😉1490023957078.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
Ojeeej piękne te koszule
chyba też tam zamowie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- A powiedz, ile masz wzrostu? Bo ja mam 170 i przed ciążą nosiłam M, w sumie cały czas chodzę w tym samych ciuchach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2681 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadłam po weekendzie i zaczęłam nadrabiać, ale co nadrobię to stron przybywa więc narazie odpuszczam.Ż najważniejszych rzeczy co wyczytałam to Esor, Mohnka trzymam za Was kciuki Mohnka porozmawialabym na Twoim miejscu z lekarzem, że od dłuższego czasu słyszałaś ciągle coś innego i jesteś bardzo zawiedziona. Niech Ci wyjaśni skąd taka decyzja, bo to wygląda na jakieś widzimisię Była rozmowa ostatnio o imprezach, nie zdążyłam się wypowiedzieć, ale mogę się teraz podzielić doświadczeniami z weekendu. Zaprosiliśmy gości i naprawdę się na nich cieszyłam, ale to szykowanie i chodzenie mnie przerosło... dziś czuję się tak okropnie, że cały dzień leżę. Szykowalismy razem z tż, ale to i tak jednak już ponad moje siły... Mamy jeszcze na tę niedzielę zaproszonych gości i wyciągnę lekcję z tego weekendu, no i to będzie już koniec z takimi imprezami narazie. Cytat:
skąd ta środkowa, mogę prosić link? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2682 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
i długość fajna bo teraz z brzuszkiem jest ok a jak już brzuszek zniknie to będzie do kolana, do szpitala wolę taka długość bo lepszy komfort że nic mi nie wyjdzie 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Talusia, ja mam te ostatnia
i szlafrok 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2684 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Piękne koszule ![]() 2 godziny prasowania - wszystkie bodziaki i najmniejsze i spodnie/getry z głowy wstawiłam resztę ciuszków do prania... Zostały jeszcze jakies 2 pralki (sukienki, sweterki, kurtka, kocyki, ręczniki, prześcieradła itp) Posprzątałam dom, wykapalam sie a teraz leżę :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Młoda chyba sie przeciąga bo jednoczenie wypycha sie strasznie pod zebrami i napiera na krocze... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
Talusia wielkie dzięki. Bardzo fajne te koszule.
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Talusia - super wyglądają te koszule!
zamawiam jedną i już będę mieć 3 |
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
Happiness - dziękuję
![]() Tutaj masz link http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5784174075 i od niego te 3 koszule zamówiłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Esor, Mohnka trzymam kciuki zeby jednak sie udało wyjsc
![]() Rano chodziłam zła i poszłam sie położyć do drugiego pokoju, jak wyszłam to byłam w szoku bo mój Tz pierwszy raz w życiu umył lodówkę xd chyba sie uderzył w głowę. Co wydatkow, mamy wspólne konto gdzie w całości wpływa moja wypłata, a Tz przelew tam tylko tyle ile idzie na rachunki i kredyty. Resztę ja opłacam, czyli jedzenie, chemia, wyprawka, parking strzeżony i wszelkiego rodzaju prezenty. Do żadnego sie nie dołożył. Ale każde z nas tez ma prywatne konto i zawsze cos tam trzymamy. Właśnie szukamy nowej lodówki, bo stwierdziliśmy ze na raty jesteśmy w stanie zabrać. Bo tak to nie mamy 3 tys na nowa, a nasza lodówka ma wieki i pełno prądu zjada :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Talusia bardzo ladne koszule, a miejsca na brzuszek masz dosyc? Bo wiesz przez te ostatnie 2 miesiace on sie jeszcze powiekszy
wazne zeby bylo Ci wygodnie
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są bawełniane i fajnie się dopasowują, wygodne. Tak czy inaczej granatową mam do porodu a po porodzie już brzuszka takiego nie będzie dlatego warto brać rozmiar taki jaki się miało przed ciąża ☺ przed porodem nie będę ich używać, wypiore i niech czekają na "TEN DZIEŃ" 😀Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-20 o 17:16 |
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wierzę - mój Tz wyjechał od mechanika autem, przejechał parę km i znów to samo... Jutro mają jeszcze mu coś od ręki wyregulować... Nasz fotelik to chyba ku*** na jakiejś taczce zamontujemy i tak dziecko będziemy wozić
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Decorail, a moze mechanika trzeba zmienic ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Melka - a to na bank... jeszcze tylko jutro Tz pojedzie na tą regulację - myślę, że pieniędzy już za to nie wezmą, ale jak znów będzie to samo to do kogoś innego jedziemy... kto jak kto, ale my mamy jakiegoś wyjątkowego pecha do samochodów
|
|
|
|
#2694 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i żeby ewentualnie dodać wody lub cukru. Nie raz jak czytam Twoje posty to jakbym czytała własne myśli ![]() Cytat:
nie martw się kochana, ja też w czarnej D... może jutro zacznę prać? ![]() a koszule super, pięknie wyglądasz, super figurka |
|||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2696 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to zapięcie jest na guziki czy na zatrzaski? Cytat:
Nie mysleliscie o sprzedaży tego i wymianie na jakiś inny? Może bardziej by Wam się opłaciło niż ciągłe naprawy. Wiem, że jesteś zła, ale to zdanie z taczką mnie rozbawiło, wyobraziłam to sobie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tą ostatnią koszule tyle, że wzięłam nie ten rozmiar co trzeba i trochę jak w worku. No trudno oversize nigdy z mody nie wyjdzie.
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Decorail, głowa do góry. Nasz jakieś 3 tygodnie był na warsztacie, wyjechał i po 0,5km wrócił na warsztat... TŻ uważa że nadal cos jest nie tak... Próbował sam sprawdzić na kanale ale nic nie znalazł i chyba na diagnostykę pojedziemy a reklamacje i tak będziemy składać u mechanika bo wymienił sprzęgło na nowe a łożysko wydaje dziwne dźwięki i musi to poprawić oczywiście w ramach tamtej naprawy bo jest podejrzenie że źle zamontował część. Też już mam dość. Także nie jesteście sami w swej niedoli
![]() Bosze... Jaki mam od wczoraj humor to masakra. Mam ochotę płakać, zapaść się pod ziemię, jakieś dziwne rzeczy mi się dzieją w głowie i strasznie się wkurzam bo z żadnego banku się nie odzywają... Wysłane za pomocą mTalk
|
#2700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli Ty masz na koniec maja, to spokojnie na pewno zdążysz ze wszystkim ![]() jakoś nie widzę tych potężnych ud, ale rozumiem że można mieć kompleksy pod tym względem, bo sama właśnie je mam, ale ja mam naprawdę okropne uda, z cellulitem, blade, grube. Nawet jak przez rok regularnie ćwiczyłam i masowałam to szału nie było, może delikatna poprawa. Zewsząd centymetry leciały a z ud |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

pogoda i samopoczucie okropne..
Narazie ściągnęłam paznokcie ale po porodzie na pewno od razu zrobię.
tuule!

chyba też tam zamowie
więc narazie odpuszczam.
Mohnka porozmawialabym na Twoim miejscu z lekarzem, że od dłuższego czasu słyszałaś ciągle coś innego i jesteś bardzo zawiedziona. Niech Ci wyjaśni skąd taka decyzja, bo to wygląda na jakieś widzimisię
skąd ta środkowa, mogę prosić link? 

może przy malenstwie nie będziemy mieć czasu na takie głupoty, oby 

wazne zeby bylo Ci wygodnie 
to zapięcie jest na guziki czy na zatrzaski?