![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Dziewczyny przepraszam Was. Wiem, ze to głupio zabrzmi, ale... wyleciało mi z głowy spotkanie :/ w pracy mialam taki sajgon i siedziałam do 19 i jak wyszłam to poszłam do domu w ogole sie nad niczym nie zastanawiając
![]() Em ![]()
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2673 |
po prostu Em :)
|
Z tego co czytałam ciężko, na przykład w Krakowie podobno nigdzie nie ma.
![]() ![]()
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
![]() Byłam dziś obejrzeć aparaty, jestem zdecydowana na tego Nikona: http://www.fotomaniak.pl/35174/nikon...zerokim-katem/ Wygląda nieźle, ma duży zoom optyczny i co ważne: jest lekki. W tym tygodniu chyba po niego podjadę ![]()
#2675 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po cichu planuję napad na Alterrę, ale to jak mi się więcej rzeczy skończy. Może zdążę jeszcze z wizażowym kuponem na 20%. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale dla mnie odpada, bo nie jest z tych małych kompaktów. Do tego ma mniejszą matrycę, dużo gorszą światłosiłę obiektywu i na kij mi aż taki zoom ![]() ![]() ![]() znikło mi się na chwilkę- robiłam porządki. wywaliłam tony makulatury (stare gazety od 2006 roku, notatki, mnóstwo pudełek i kartonów), jeszcze mnie czekają 2 kursy do koszy. I przemeblowałam się, jest teraz superowo i można się zabrać wreszcie za dopicowanie CV ![]() I powróciły rozterki sercowe z exem- czemu to jest takie po✂✂✂ane... Zamówiłam sobie stary sypki cień Bourjois, który od dawna za mną chodził, czekam na kontakt od sklepu.
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja właśnie chciałam duży zoom
![]() ![]() Ściskam w sprawie rozterek ![]()
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będziesz zadowolona i będziecie mieli super pogodę ![]() A ja wróciłam wczoraj w nocy i zaraz kładę się spać. W tamtą stronę jechaliśmy około 5 godzin, ale w nocy. Za to wczoraj dokładnie 11...Na autostradzie(!!!) był korek na 2-3 godziny stania ![]() No ale mimo wszystko było super ![]() ![]() ![]() Wylądowaliśmy w końcu w Juracie, bo w Jastarni nie było kompletnie miejsc (jednak w takie długie weekendy w mniejszych miejscowościach nie jest tak łatwo coś znaleźć jak np. we Władku czy Łebie). Ale za to na plaży człowiek od człowieka na 10 metrów ![]() ![]() ![]() Aaa i nakupiłam znów dziś kosmetyków ![]()
![]() |
#2678 |
Wtajemniczenie
|
Puk puk
![]() Tak mi się jakoś stęskniło za Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Foki na Helu? ![]() Pokazały się? Bo jak ja byłam to tylko wychylały nieśmiało łebki spod wody a na karmienie się spóźniłyśmy. Hej pakosta, co u Ciebie? ![]() Dokonałam wczoraj zakupu wymienionej wyżej w poście cyfrówki Nikona i muszę przyznać, że jestem zadowolona ![]() ![]() Dziś po pracy będę dalej testować nową zabawkę, bo wczoraj słońce było za chmurami i jeszcze nie wiem jak wychodzą zdjęcia przy pełnym słońcu ![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
ja bym się chciała podłączyć pod zamówienie
![]() jak się nazywa ta druga strona z OPI?
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się co ![]() Ja też ostatnio zrobiłam mały napad na SP - kupiłam kulkę Vichy, nowego Collosala, i nowy błyszczyk MF ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | |
Przyjaciółka KWC
|
My w końcu pojechaliśmy i było fajnie, chociaż inaczej pamiętałam Balaton sprzed dwóch lat (wtedy byliśmy pierwszy weekend po sezonie) i nie wiem, czy polecałabym teraz wycieczki w tamte okolice (no chyba że z rowerem i z zarezerwowanym wczesniej noclegiem).
Pojechaliśmy w ciemno i naprawdę ciężko było znaleźc nocleg, bo wybraliśmy złą miejscowość (jak się okazało imprezową stolicę Balatonu) i ceny nas powaliły, na szczęście mieliśmy namiot, więc pierwszą noc przespaliśmy na kempingu, a potem zmieniliśmy miejscowość na mniejszą i udało nam się znaleźć nocleg w normalnej cenie, chociaż standard pozostawiał sobie nieco do życzenia. No i jak zobaczyliśmy z TŻem siatkę ścieżek rowerowych to było nam bardzo żal że nie mamy tego środka lokomocji (tym bardziej, że się spiekliśmy trochę i musieliśmy zrezygnować z plażowania), a wypożyczalni nie znaleźliśmy w okolicy. Za to pozwiedzaliśmy co było ciekawszego w okolicy i piękny Budapeszt ![]() No i plusem jest dobre wino w niskich cenach (trafiliśmy na festiwal regionalny, więc podegustowaliśmy) ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Biedronce po drodze do urzędu i kupiłam sobie z Be Beauty masło do ciała Spa Afryka i krem do rąk oraz zestaw 3 żeli Luksja
![]()
#2684 |
Przyjaciółka KWC
|
Isa jakie żele są w tym zestawie i ile kosztuje?
Zapomniałam napisać ale kupiłam jeszcze w dyskoncie Penny świetnie pachnący żel brzoskwiniowo-kokosowo-grejpfrutowy, bo akurat na wyjeździe mi się skończył, a DM był w niedzielę zamknięty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
ice:
- Re fresh (mięta i trawa cytrynowa), - Wake up (grapefruit i marakuja) - Relax (lawenda i rumianek). Ceny niestety Ci nie podam, bo nie wzięłam paragonu, ale chyba było to 9,99 zł za całość ![]()
#2686 |
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki, na te zapachy się chyba nie skuszę jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech ![]() poka poka ![]() O, witaj, co słychać? Jak tam praca/ serce/ szkoła itp.? ![]() Kurczę to dla mnie na bank za ciemny. W tym roku to się tak opaliłam, że wygrany podkład IsaDory ledwo się dopasowuje, ale i tak używam jaśniejszego AD i nie mam pojęcia jak zeszłego lata mogłam używać MF, teraz nawet wieczorem wyglądam w nim jakbym miała głowę z innego ciała ![]() Cytat:
![]() Też bym gdzieś pojechałam jakies beznadziejne te wakacje mam chociaż nic nie robię zupełnie :/ rzyrafkot znów chyba kopniaka w d potrzebuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() W kolejce do kosza są: masło YR, krem do rąk Scheller, kolejny "zapomniany" krem na noc, krem na dzień, enzymatyczny peeling Ori też już się kończy, peeling do stóp, micel. Przez to, że się nie opalam to muszę coś zrobić z włosami- odrost jest już spory a słońce go nie zrównało. Chcę się farbnąć Lorealem w musie najjaśniejszymi potem systematycznie schodzić- jak farba będzie dobra- o jeden ton w dół do brązu- znów mnie naszło na orzechy ![]() Czy ma ktoś doświadczenia mieszkalne ze ścianami w ciemnym kolorze? Czy robi się przytulnie czy raczej zimno? Leśna zieleń mi się marzy w całym pokoju i do tego wielka świetlówa jak w tramwaju ![]() AquaSlim działa- zgubiłam kilogram nadrobiony u babci ![]() Ale mi lekko w uprzątniętym pokoiku, nie do uwierzenia ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- http://allegro.pl/show_item.php?item=1773302287 dawno nie widziałam tak ostentacyjnej podróby ![]()
![]() |
#2688 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nailsupplies.com ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Od początku m-ca nazbierało mi się jednak o wiele więcej rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Pokażę pod koniec m-ca w ramach aktualizacji lipcowo-sierpniowej, bo obawiam się, że do końca sierpnia jeszcze coś wpadnie ![]() Z tymi podróbami to masakra. Ale najlepszy jest tekst "zwrotów nie przyjmuję" ![]() Ja z tego typu kolorami nie mam doświadczenia, jedyne co to widzą mi się w takiej lekko barokowej sypialni.
![]() |
#2689 | |||||
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia znad morza!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pogodę na razie mamy piękną, co prawda mocno wieje na plaży, ale nie można narzekać ![]() ![]() cieszę się, że Wasz wypad udany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-08-17 o 21:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że też ludzie to kupują- nie pojmuję, wystarczy jedno kliknięcie żeby sprawdzić jak wygląda oryginał ![]() Hmm baroku nie trawię w całości z muzyką tego okresu na czele ![]() Cytat:
![]() tego też nie zrozumiem ![]() Mam nowe pudełeczko na lakiery ale nie mam co do niego włożyć i chyba jakis czas jeszcze nie będę miała ![]()
![]() |
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Farbowanie też mi ciągle po głowie chodzi, ale nie! Wytrwam w postanowieniu, aby mieć tylko swój naturalny kolor ![]() A ja chyba coś przytyłam ostatnio ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że pogoda dopisuje, choć ten wiatr na plaży to i mnie się dał we znaki, zwłaszcza w Rewie. Tam to tak hulał, że chyba tylko ci pływający na kitesurfingu mieli z tego jakiś pożytek ![]() Wykończyłam wczoraj 1 masło do ciała, więc dziś otworzę to biedronkowe ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-08-18 o 06:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To pisz co u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tu Cię mam ![]() ![]() Tokaj też jest piękny ![]() ![]() Pewnie niedużo, ale jeszcze zależy od tego ile się ruszasz ![]() ![]()
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
kochanie, planuję właśnie wrócić znów do skakania na skakance (teraz w te upały raczej nie mam na to siły
![]() Latem jakoś nie mam siły do ćwiczeń, lepiej mi idzie jak jest chłodniej ![]()
#2694 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Będę musiała chyba w niedługim czasie zrobić apteczne zapasy. BTW, w Eskulapie jest -20% na Biodermę, 500ml Sensibio jest za 40 zł. Chyba zamówię. ![]() Cytat:
Jedyne co polecam przy malowaniu ścian na dwa kolory, z których jeden jest ciemny, to drugi dobrać kontrastowy ale stonowany - u nas TŻ pomylił nazwy jasnej farby, nie chciało nam się wymieniać i teraz niestety nie pasuje to do końca do siebie (drugi kolor mamy taki morelowo-żółty, niby jasny, ale jednak jest za kolorowo i do podłogi nie do końca pasuje) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fitness prowadzi teraz nowa kobieta - daje taki wycisk że szok ![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
kochanie cieszę się ale mi wstyd
![]() co do apteki ziko. zaszłam tam kiedyś przypadkiem, kiedy w dozie nie chcieli mi przyjąć recepty (nie wiem dlaczego) i wtedy odkryłam, że jest tania. i, że doz wcale tani nie jest. wykupiłam tę receptę o 5 zł taniej niż w dozie. w ziko też kupiłam ten duży filtr la roche 300ml, i okazało się, że moje tabletki anty są tam tańsze aż o 7zł niż w doz i innych aptekach! więc teraz tylko tam zachodzę w sumie hosenka nie lepiej sobie kupić skakankę? ![]()
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Bossy:
Moze i łatwiej, ale nie miałabym gdzie skakać ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-18 o 10:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
w sumie prawda. ja u siebie w domu skakałam (mimo,że mieszkałam na 4 piętrze ale mamy wyciszone podłogi). natomiast w poprzednim pokoju, który wynajmowałam:
1. był na 4 piętrze bez wyciszenia 2. baaardzo cienkie ściany, wszystko słychać 3. bałam się, że coś zepsuję, cały pokój w ikei, ale tej kiepskiej - taniej ![]() a teraz jak się przeprowadziłam mieszkam na parterze ![]() ![]()
![]() |
#2699 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ziko jest rzeczywiście chyba najtańsza, tzn patrząc na kolejki przed nią - na Ursynowie rzadkością było jak patrzyłam, żeby kolejka nie oplatała apteki na zewnątrz... Więc tam nie chodziłam. Ale ostatnio odkryłam, że są też na Jana Pawła i tam kolejka była na kilka osób jak byłam, więc będę tam na pewno chodzić Cytat:
![]()
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Tak, jest na Jana Pawła - czyli koło mnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.