Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 06:59   #2641
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
też mam jeszcze ten SPF 30 i niezbyt go lubię odechciewa mi się filtrować jak pomyślę o tej lepkiej mazi

Oooo, a u mnie póki co się dobrze sprawuje Ale mam tylko wrażenie, że bieli bardziej niż emulsja SPF 50, dlatego jak już go zmatuję pudrem bambusowym albo skrobią to się muszę brązerkiem dokolorować, żeby nie straszyć białą twarzą na tle opalonego dekoltu

Otworzyłam dziś tusz One by One Maybelline, ale wielka ta szczota! Mimo to maluje się łatwo, choć muszę dać tuszowi kilka dni żeby trochę zgęstniał.
Stary 2011-08-07, 20:14   #2642
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Kurcze!Zapomniałam, że ja też jadę w piątek nad morze O ile oczywiście znajdziemy jakąś kwaterę no i zdecydujemy wreszcie gdzie w ogóle jechać
A Wy gdzie się wybieracie?Dawno rezerwowałaś?
To umówmy się jakoś konkretnie już może?
Od wtorku do czwartku ja mogę codziennie.Kto ma jeszcze jakieś dni kiedy nie może?
do Władysławowa, rezerwowaliśmy dopiero w piątek, bo wcześniej nie było pewne, czy w ogóle będę mogła gdzieś jechać.. tak na 3-4 dni myślę, że miejsca zawsze się znajdą, kiedy nie byłam nad morzem to zawsze mnóstwo wywieszek "wolne pokoje". My szukaliśmy ofert na allegro

mnie też pasuje każdy dzień, właśnie poza piątkiem
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:20   #2643
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja poszłam po krem dla mamy a wyszłam z balsamem mango i marakuja, który ubóstwiam (chociaż teraz mam ten z opuncją i białą herbatą i też mam ślinotok ) i 2 masłami (arbuz i liczi plus truskawka i poziomka). Ceny z kartą są niezłe, chyba taniej nie widziałam nigdzie, więc aż żal nie brać
Kusisz, chyba kupię w końcu ten z mango...
Cytat:
co do seriali też lubię How I met your mother, ostatnio oglądam też Mike and Molly
[...]
Warszawianki, możemy zrobić spotkanie w każdy dzień oprócz piątku? w sobotę rano wyjeżdżam nad morze i w piątek nie dam rady..
O, niedługo skończymy oglądać ten serial, chyba sprawdzę Tego Mike'a i Molly

Cytat:
To umówmy się jakoś konkretnie już może?
Od wtorku do czwartku ja mogę codziennie.Kto ma jeszcze jakieś dni kiedy nie może?
Mi pasuje wtorek i środa, zdecydujcie, kiedy wolicie
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 12:26   #2644
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wypróbowałam wczoraj lakier wysuszający Vipera Focus On- niegłupi, chociaż z utwardzeniem gorzej. Dziś spróbuję na łapkach, bo oczywiście wczoraj zdążyłam tylko stopy
Jednak to badziew, pościel mi sie odbiła po wieczornej drzemce
Cytat:
Ja poszłam po krem dla mamy a wyszłam z balsamem mango i marakuja, który ubóstwiam (chociaż teraz mam ten z opuncją i białą herbatą i też mam ślinotok ) i 2 masłami (arbuz i liczi plus truskawka i poziomka). Ceny z kartą są niezłe, chyba taniej nie widziałam nigdzie, więc aż żal nie brać
I jako, że jechałam do rodziców to przed pociągiem wstąpiłam jeszcze do Natury w Centrum z nadzieją, że jak zawsze nie będzie róży Catrice... A tu jak na złość były i wpadł mi do koszyka brązowy i truskawka Tego brzoskwiniowego używałam ostatnio cały tydzień, dzień w dzień aż musiałam go odłożyć do innej kosmetyczki, żeby inne róże nie leżały bezczynnie
rozpusta pełną gębą
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Otworzyłam dziś tusz One by One Maybelline, ale wielka ta szczota! Mimo to maluje się łatwo, choć muszę dać tuszowi kilka dni żeby trochę zgęstniał.
ja się nie doczekałam porządnego pogrubienia i siostrom zostawiłam

Znowu weekend pełen imprezek
Jadę po pszaport, jak mi nic nie przeszkodzi to zrobię zdjęcia całej kolorówki- bo sie zbieram i zbieram i nie mogę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 13:51   #2645
isa666
Zakorzenienie

Pierwszy dzień w pracy po urlopie upłynął mi nawet spokojnie. Zaraz się zbieram do domu

Wczorajsze pomalowane avonowym pomarańczowym lakierem pazurki zniszczyły mi się pod wpływem gorącej wody przy kąpieli Coś te lakiery Avonu nie lubią chyba wysokich temperatur, zeszłoroczny błękitny zrobił mi to samo przy jednym z pierwszych użyć.
Stary 2011-08-08, 17:14   #2646
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
do Władysławowa, rezerwowaliśmy dopiero w piątek, bo wcześniej nie było pewne, czy w ogóle będę mogła gdzieś jechać.. tak na 3-4 dni myślę, że miejsca zawsze się znajdą, kiedy nie byłam nad morzem to zawsze mnóstwo wywieszek "wolne pokoje". My szukaliśmy ofert na allegro

mnie też pasuje każdy dzień, właśnie poza piątkiem
Jeśli zdecydujemy się na morze (bo wczoraj padło kilka innych propozycji) to pojedziemy w ciemno, jakieś miejsca na pewno się znajdą a na 2-3 noclegi luksusów w sumie mieć nie muszę. Z tym, że my chcemy jechać do jakiejś małej, spokojnej miejscowości.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Kusisz, chyba kupię w końcu ten z mango...

Mi pasuje wtorek i środa, zdecydujcie, kiedy wolicie
Kuszę, bo naprawdę warto Zwłaszcza teraz w tej cenie

To ja decyduję: środa, tam gdzie zawsze i o tej co zawsze

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:20   #2647
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli zdecydujemy się na morze (bo wczoraj padło kilka innych propozycji) to pojedziemy w ciemno, jakieś miejsca na pewno się znajdą a na 2-3 noclegi luksusów w sumie mieć nie muszę. Z tym, że my chcemy jechać do jakiejś małej, spokojnej miejscowości.

Kuszę, bo naprawdę warto Zwłaszcza teraz w tej cenie

To ja decyduję: środa, tam gdzie zawsze i o tej co zawsze
ja też bym wolała mniejszą..ale nie jedziemy samochodem i wolałam bezpośrednio dotrzeć do danej miejscowości bez konieczności przesiadek (sam pociąg to 9h, więc dodając dojazd gdzie indziej zmarnowalibyśmy cały dzień..)
a na plażę zamierzamy chodzić do Chłapowa, tam tłumów nie ma

mi środa pasuje godzina ta sama, czyli 17?

widziałam w wątku ze zbiorami pielęgnacyjnymi, że nie tylko Ty skusiłaś się na kupony (?) YR może tam wypatrzysz coś dla siebie
i przypomniałam sobie, że podobno mają dobry lawendowy peeling do stóp
Double with me?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 18:57   #2648
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
ja też bym wolała mniejszą..ale nie jedziemy samochodem i wolałam bezpośrednio dotrzeć do danej miejscowości bez konieczności przesiadek (sam pociąg to 9h, więc dodając dojazd gdzie indziej zmarnowalibyśmy cały dzień..)
a na plażę zamierzamy chodzić do Chłapowa, tam tłumów nie ma

mi środa pasuje godzina ta sama, czyli 17?

widziałam w wątku ze zbiorami pielęgnacyjnymi, że nie tylko Ty skusiłaś się na kupony (?) YR może tam wypatrzysz coś dla siebie
Jak pociągiem to też bym wybrała Władka Zresztą i we Władku i w Łebie byłam i bardzo dobrze wspominam

Ja będę przed 18tą jak zawsze.

Ooo to lecę oglądać

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:01   #2649
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Jest naprawdę bardzo dobry, drobinek jest dużo i są ostre. Ale śmierdzi.
Stary 2011-08-08, 23:36   #2650
rzyrafka
Zakorzenienie

zazdroszczę Wam tego morza dziewczyny z tego magisterskiego zamieszania zapomniałam zapytać przyjaciółkę czy sie wybiera w tym roku do siebie i czy można się załapać- teraz pewnie już po ptokach

Fotek nie zrobiłam Ale za to przeczytałam instrukcję obsługi aparatu a w paszporcie wyglądam jak kryminalistka, do tego delikatny makijaż jest na maksa wykontrastowany na tym czarno-białym skanie zdjęcia i wygląda to okropnie.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 09:13   #2651
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Fotek nie zrobiłam Ale za to przeczytałam instrukcję obsługi aparatu
Ja chyba w sobotę albo niedzielę skoczę do sklepów pooglądać aparaty. Tata na necie znalazł jakiegoś fajnego Nikona, cena koło 2000 zł, więc tyle ile dałam za mojego Olympusa parę lat temu. Teraz jest wart góra jakieś 300-400 zł
Nie pamiętam jaki to model Nikona, ale ma duży optyczny zoom (36-krotny) i dobre makro, a na tym mi głównie zależy
Stary 2011-08-09, 12:35   #2652
emememsik

rzyrafka, nie przejmuj się, na tym paszportowym zdjęciu każdy wygląda jak kryminalista. To moje najgorsze zdjęcie jakie posiadam.
Stary 2011-08-10, 08:32   #2653
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
zazdroszczę Wam tego morza dziewczyny
Też zazdroszczę morza, wolnego... Ale nic to, już zaczęliśmy planować wakacje w przyszłym roku... TŻ nawet kupił już przewodnik po Maderze

A ja ostatnio skorzystałam z promocji w rossmannie i kupiłam 2 żele palmolive - łaźnię turecką i bergamotkowy. Różany i waniliowy też mi się podobały, ale to może następnym razem

Mam ochotę kupić "rajstopy" w sprayu sally hansen, czytałam dużo dobrego o nim, miała go któraś z Was?

Stary 2011-08-10, 15:41   #2654
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A ja ostatnio skorzystałam z promocji w rossmannie i kupiłam 2 żele palmolive - łaźnię turecką i bergamotkowy. Różany i waniliowy też mi się podobały, ale to może następnym razem
Też mam w planach te 2 zapachy kupić jak skończę moje obecne. Co jak co, ale Palmolive robi chyba najładniej pachnące żele

Tak o paszportach gadacie, a ja nawet nie posiadam tego cuda Ale myślę żeby sobie wyrobić. Kto wie, może się odważę i kiedyś polecę do Dubaju na wakacje. To moje wielkie marzenie, choć obawiam się takiej wycieczki. Nigdy nie byłam za granicą, nie leciałam samolotem (a do Emiratów z tego co czytałam bezpośrednio z Polski nic nie leci, trzeba się przesiadać np. w Niemczech). W dodatku mój inglisz woła o pomstę do nieba w razie gdyby się trzeba było dogadać np. na lotnisku
Ale może kiedyś mi się uda i to marzenie zrealizuję
Stary 2011-08-11, 12:01   #2655
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mam w planach te 2 zapachy kupić jak skończę moje obecne. Co jak co, ale Palmolive robi chyba najładniej pachnące żele

Tak o paszportach gadacie, a ja nawet nie posiadam tego cuda Ale myślę żeby sobie wyrobić. Kto wie, może się odważę i kiedyś polecę do Dubaju na wakacje. To moje wielkie marzenie, choć obawiam się takiej wycieczki. Nigdy nie byłam za granicą, nie leciałam samolotem (a do Emiratów z tego co czytałam bezpośrednio z Polski nic nie leci, trzeba się przesiadać np. w Niemczech). W dodatku mój inglisz woła o pomstę do nieba w razie gdyby się trzeba było dogadać np. na lotnisku
Też je lubię
I też nie mam paszportu, skończył mi się, a teraz jeśli już gdzieś jeżdżę, to do Unii...
Fajne marzenie, ja bym chciała pojechać na Islandię lub chociaż do Norwegii...

Widziałam się wczoraj z dziewczynami, oczywiście skończyło się tym, że kupiłam balsam - Flosleku z mango i marakują. Fajny jest, choć nie spodziewałam się, że będzie taki lekki! Kosztował ok. 10.50 zł
Kupiłam jeszcze temperówkę do kredek i krem do twarzy Mineral Flowers, nie mam ochoty na eksperymenty a akurat mi się skończyła tubka... Przechodzę na odwyk, do końca miesiąca nie kupuję kosmetyków! (no, może 1 lakier )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 12:18   #2656
isa666
Zakorzenienie

Ja tylko w ciepłe kraje celuję, bo mi jest wiecznie zimno i chciałabym się choć raz porządnie wygrzać

Kurczę, od rana biegam do WC co pół godziny i cały czas chce mi się siusiu. A wypiłam tylko kubek herbaty rano. Nie wiem czy mój pęcherz zwariował czy co?
Obym tylko dojechała do domu.
Stary 2011-08-11, 12:44   #2657
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mi też sie paszport skończył w tym roku, ale wyjazdy poza Unię mi na razie nie grożą, więc nie wyrabiam.

Dzisiaj w nocy lub jutro rano jedziemy chyba z TŻem na długi weekend (wzięłam sobie jutro wolny dzień )ale jeszcze nie wybraliśmy kierunku, najdalej na Węgry, ale jak prognozy będą dobre to może gdzieś w kraju.

Odbiłam się ostatnio z kosmetycznej ascezy (wypłata była ) i też kupiłam żele Palmolive w promocji w Rossmannie - wzięłam bergamotkę i różę, z wanilii latem zrezygnowałam. Kupiłam też krem Alterra na noc z dziką różą (niestety jest za lekki ) i szampon i odżywkę Alterra z morelą i pszenicą.

Nie mogę się już doczekać aż wyjdę z pracy, tym bardziej że zrobiłam już prawie wszystko co na dzisiaj miałam zaplanowane.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 13:06   #2658
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie mogę się już doczekać aż wyjdę z pracy, tym bardziej że zrobiłam już prawie wszystko co na dzisiaj miałam zaplanowane.
A ja mam cały czas tyle zajęć, że nie mam jak się wyrobić... co nie zmienia faktu, że chcę już do domu

Dziewczyny, znalazłam micele Sensibio chyba najtaniej jak widziałam: http://www.e-zikoapteka.pl/product/d...ie-gratis.html
Można odebrać w ich aptekach więc odchodzi koszt przesyłki Ja już zamówiłam (ale to było przed ogłoszeniem odwyku)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2011-08-11 o 13:09
Stary 2011-08-11, 21:07   #2659
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno się uda fajnie mieć taki cel a angielski zawsze możesz odświeżyć/podszkolić, o to się nie martw
Cytat:
Widziałam się wczoraj z dziewczynami, oczywiście skończyło się tym, że kupiłam balsam - Flosleku z mango i marakują. Fajny jest, choć nie spodziewałam się, że będzie taki lekki! Kosztował ok. 10.50 zł
Kupiłam jeszcze temperówkę do kredek i krem do twarzy Mineral Flowers, nie mam ochoty na eksperymenty a akurat mi się skończyła tubka... Przechodzę na odwyk, do końca miesiąca nie kupuję kosmetyków! (no, może 1 lakier )
Odwyk ładnie brzmi
ja żadnej nie namówiłam na Glam Shine'a

dziś kupiłam Cosmo (normalnie nie tknęłabym tego pisma ), bo dodatkiem jest przeuroczy kompakt Shiseido SPF 30
cieszę się, bo może w końcu i u nas do gazet będą dodatki dobrych firm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shis2.jpg (44,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shis3.jpg (33,2 KB, 19 załadowań)
Double with me?
Stary 2011-08-11, 22:51   #2660
amelj
Wtajemniczenie

mniam
Miała może któraś z Was róze w kremie z MaxFactor? Ostatnio w zakupowym szale w drogerii zastanawiałam sie, ale kolezanka stanowczym głosem doprowadziła mnie do porzadku Teraz ten roz nie daje mi spac, chociaz nie wiem po co mi kolejny roz... ale jesli jest fajny....
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 06:16   #2661
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno się uda fajnie mieć taki cel a angielski zawsze możesz odświeżyć/podszkolić, o to się nie martw

dziś kupiłam Cosmo (normalnie nie tknęłabym tego pisma ), bo dodatkiem jest przeuroczy kompakt Shiseido SPF 30
Chyba prędzej się arabskiego nauczę Od dłuższego czasu w weekendy oglądam tylko Dubai TV.

O, to w naszym polskim Cosmo takie cuda dają?
Fakt, przydałoby się coś lepszego w końcu niż wiecznie za ciemne próbki podkładów
Stary 2011-08-12, 06:40   #2662
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Odwyk ładnie brzmi
ja żadnej nie namówiłam na Glam Shine'a

Brzmi ładnie, ale wczoraj o nim zapomniałam i kupiłam lakier eveline Za to powstrzymałam się od kupienia żelu AA - znalazłam je (po 10.20), wszystkie zapachy mi się podobają, ale stwierdziłam, że na razie mam zapasy i poczekam na promocję

Śliczny ten podkład, jaki to kolor?
Cytat:

Fakt, przydałoby się coś lepszego w końcu niż wiecznie za ciemne próbki podkładów
dokładnie. Przydałyby się bardzo jasne próbki

a dzisiaj piątek Wczoraj do 21 piekłam serniczki w papilotkach, potem zawieźliśmy je do siostry... dawno tak późno nie poszłam spać (po 23 )

Stary 2011-08-12, 07:32   #2663
Hosenka*
Zakorzenienie

Ile kosztuje Cosmo?

Ktoraś z Was (Isa?) pisała kiedyś, że chce kupić leginsy a'la jeansy - widziałam takie w New Yorkerze za 79,95. Nawet sama kupiłam (mam kilka par butów, do których pasują bardziej wąskie spodnie niż szerokie).. Były 2 modele - z jednych (w których numeracja jest liczbowa) dziwna numeracja: 36 były za małe, a 38 za duże. W drugich S nie przeszła mi przez łydki Kupiłam M i są fajne.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-08-12 o 08:09
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 07:39   #2664
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba prędzej się arabskiego nauczę Od dłuższego czasu w weekendy oglądam tylko Dubai TV.

to rzeczywiście nieźle Cię wzięło

tak, też byłam zaskoczona
Cytat:
Brzmi ładnie, ale wczoraj o nim zapomniałam i kupiłam lakier eveline Za to powstrzymałam się od kupienia żelu AA - znalazłam je (po 10.20), wszystkie zapachy mi się podobają, ale stwierdziłam, że na razie mam zapasy i poczekam na promocję

Śliczny ten podkład, jaki to kolor?

dokładnie. Przydałyby się bardzo jasne próbki

a dzisiaj piątek Wczoraj do 21 piekłam serniczki w papilotkach, potem zawieźliśmy je do siostry... dawno tak późno nie poszłam spać (po 23 )
o, a gdzie można kupić te żele? ja nie widziałam nigdzie..
choć też nie powinnam kupować

to SP60, mimo że przedostatni w gamie kolorów, to nie jest taki ciemny, bo one wszystkie są bardziej brązerami niż normalnymi podkładami..
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P173681
jak się weźmie mniej i dobrze rozprowadzi nie jest ciemny
ma taki nietypowy odcień, jakby przykurzony brąz - ale dzięki temu nie jest na twarzy pomarańczowy czy ceglany
za 5,99 myślę, że można spróbować - Madziarra chyba chwaliła jego starszą wersję
Double with me?
Stary 2011-08-12, 07:46   #2665
Hosenka*
Zakorzenienie

Ooo, 5,99? To ja lece zaraz do sklepu

Instagram

Stary 2011-08-12, 08:04   #2666
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ile kosztuje Cosmo?

Ktoraś z was (Isa?) pisała kiedyś, że chce kupić leginsy a'la jeansy - widziałam takie w New Yorkerze za 79,95. Nawet sama kupiłam (mam kilka par butów, do których pasują bardziej wąskie spodnie niż szerokie).. Były 2 modele - z jednych (w których numeracja jest liczbowa) dziwna numeracja: 36 były za małe, a 38 za duże. W drugich S nie przeszła mi przez łydki Kupiłam M i są fajne.
Ja, to ja
Akurat NY za bardzo nie lubię (wiecznie w tym sklepie jest bałagan i porozwalane ciuchy), ale dzięki za info
BTW. Ostatnio bardzo polubiłam jedne H&M-owe obcisłe rurki: są z cienkiego jeansu i rozciągliwe, obcisłe na ciele.
Stary 2011-08-12, 08:10   #2667
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja, to ja
Akurat NY za bardzo nie lubię (wiecznie w tym sklepie jest bałagan i porozwalane ciuchy), ale dzięki za info
BTW. Ostatnio bardzo polubiłam jedne H&M-owe obcisłe rurki: są z cienkiego jeansu i rozciągliwe, obcisłe na ciele.
U mnie ładnie spodnie leżały na "stole", szkoda, że z drugiego modelu numeracja była taka dziwna, bo z nich były czarne a takie wolałam ...

Kupiłam wczoraj lakier OPI Koala Bear-y Idealnie pasuje do moich ślubnych butów

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-08-12 o 09:12
Stary 2011-08-12, 17:54   #2668
emememsik

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dzisiaj w nocy lub jutro rano jedziemy chyba z TŻem na długi weekend (wzięłam sobie jutro wolny dzień )ale jeszcze nie wybraliśmy kierunku, najdalej na Węgry, ale jak prognozy będą dobre to może gdzieś w kraju.
O, jak fajnie. Sama bardzo chciałabym pojechać na Węgry.

Ja wczoraj pojechałam z TŻ na jeden dzień do Warszawy i wieczorem na imprezie wpadłam na bosiaka. A raczej to ona mnie wypatrzyła. Skąd się biorą takie zbiegi okoliczności?

Dziś wracałam w pociągu tak zapchanym, że nie wszyscy w ogóle dali radę wsiąść. Na szczęście załapałam się na przedział dla kobiet w ciąży, bo akurat w okolicy była tylko jedna. To pewnie przez te długi weekend. Ale w połowie drogi skończyła mi się woda a było tak duszno i gorąco, myślałam że nigdy już nie dojedziemy do Krakowa.
Stary 2011-08-12, 20:26   #2669
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj lakier OPI Koala Bear-y Idealnie pasuje do moich ślubnych butów
śliczny jest ten kolor ostatnio go oglądałyśmy z Karoliną

ja jutro rano wyjeżdżam, podobno internet ma tam być, TŻ bierze laptopa, więc może będę mogła być na bieżąco z wątkiem, ale na wszelki wypadek się pożegnam
Double with me?
Stary 2011-08-13, 06:31   #2670
isa666
Zakorzenienie

Ninuś, udanego wypoczynku

em, a to bosiak Wizażanki są jak widać wszędzie

Zaczęłam od wczoraj znów pić pokrzywę. Coś te moje włosy nawet nieźle rosną, ale cienkie są i rzadkie. Pokrzywa powinna pomóc

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości