|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Ja też ćwiczę 5 czasem 6 razy w tygodniu, jem w tygodniu ładnie, ale w weekend to jest czasem rozpusta, a szczególnie %%%, a Ty prawie zero grzeszków i ćwiczysz pięknie i co ?? Du*pa... ![]() Nie załamuj się kochana tylko ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś idziesz do tego lekarza ? Kiedy wyniki ? ![]() Bardzo dobrze zrobiłaś.... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, że się podłamałam ![]() Ale moje cwiczenia są na tyle intensywne, ze naprawde myslalam, ze w koncu waga mnie zaskoczy ![]() Dziś dopiero się zarejestrowalam, w poniedzialek mam wizytę i poproszę go czy tam ją o skierowanie na badania krwi. Kiedy będą to nie wiem ale już się boję bo ja i igła to złe połączenie ![]() No ale przynajmniej sprawdzę wszystko porządnie. P.s moj doktor ma na nazwisko husajn ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Ogolnie jestem przed @ i mam strasznie wisielczy humor, też tak macie? ![]() ![]() ![]() rano już się przebralam w stroj do cwiczen i w koncu zrezygnowalam bo bym nie zdazyla. Teraz idę na rozmowę o pracę i jak z niej wroce to bede hopsać ![]() ![]() Więc w sumie trzymajcie za mnie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Oprócz tego mam alergię i co rano się budzę z nosem zawalonym i malymi oczkami, kicham, prycham i noszę zapas chusteczek ![]() Za to na przekąskę zjadlam placuszki otrębowo twarogowe (kocham!) i truskawki z kefirem mniam mniam Na obiadek kurczak i sałatka a potem jeszcze nie mam planow ![]() Dobra, pogadalam sobie :P i brzuszek tez mnie boli ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
Witojcie Dziewuszki
![]() Co Tam u Was słychać? Widze że KALA najbardziej szaleje coraz chudsza ![]() ![]() ![]() we wtorek prztleciałam ale z kolezanka wiec ciągle zajęta . Ogolnie mało jem ![]() ![]() śniadanie potrafie zjesc o 14 nawet ![]() ![]() MIMO TOO zważyłam sie po tych 3 tyg jedzenia ''normalnie'' i waże mniej niż podczas 'dietowania'' na wadze dzis mi pokazało 60,9kg ![]() ![]() jestem w szoku ![]() Nie krzyczcie na mnie ![]() ![]() Wogole robiłam badania na tarczyce i co ciekawe JESTEM ZDROWA ![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczcie za bezsensowny post nie po koleji ale dawno nie pisałam i chciałam tak w skrócie co u mnie ![]() Musze Was po nadrabiać ale widze że dużo tego nie ma ![]()
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja.....
od rana miałam panów od wymiany okien..... zjadłam tylko rano owsiankę, potem w biegu łyknęłam kanapkę i teraz czekam na obiadek..... waga mi się odwdzieczyła..... wczoraj na minusie, dzisiaj na plusie 50dag ![]() ale wydaje mi się ze to woda bo spuchlam konkretnie.... nawet klapki ciężko mi wchodza na nogi ![]() ide ogarniać bajzel w domu...
#2915 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Wtajemniczenie
|
no zdrowa
![]() ![]() Kala wzbudza podziw Normalnie szacun Zazroszcze jej ![]() ![]() ja to sie chyba nigdy 5 z przodu nie doczekam od stycznie nie udaje mi sie ![]() neyra a chudzniesz coś? ![]() asmena co tam słychać widze ze dalej masz coś z waga ![]() ![]()
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Arschen hej
![]() Nie schudlam ![]() ![]() Badania robie w przyszlym tyg! Trzymajcie za mnie kciuki zebym dostala tę pracę ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
jeżeli było podejrzenie, że nie chudniesz przez tarczycę i badanie nic nie wykazało, spróbuj jeszcze sprawdzić hormon przysadki mózgowej
![]() Ja wyleczyłam niedocznynność tarczycy i... zaczęłam tyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Witam dziewczynki
![]() Ja juz w sumie nie potrzebuje chudnac, ale musze zrzucic te nadwyzke, ktora zlapalam przez ostatnie grzeszenie ![]() Na szczescie do przyszlego piatku nie szykuja mi sie zadne sytuacje, w ktorych moglabym grzeszyc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() no coty wogole nic? a cm? a jednak idziesz do pracy? Jako Kto? ![]()
![]() Edytowane przez Arschen Czas edycji: 2013-06-20 o 17:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dobrą wiadomość
![]() Mój tż się zważył na mojej wadze i wedlug niej CIĄGLE tyje i pokazala mu, ze wazy duzo wiecej niz naprawde ![]() a moj tż od zawsze ma stala wage mniej wiecej i nigdy nie wazyl tyle ile pokazala mu waga ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() Na razie koncze szkole a dzis bylam na rozmowie ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- tz kazal mi wyrzucic wagę bo jest oszustką ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Przed grzeszeniem było 57,6kg, a teraz to nie wiem, ale widzę po sobie, że trochę mi przybyło
![]() A wzrostu mam 167cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super że jesteś ![]() Ciesze się że jesteś zdrowa ![]() Przestój miałaś pewnie dlatego, że organizm zareagował tak a nie inaczej i tyle ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dżisassss asmenka przeciez my Ci o tym od lutego chyba mówimy ![]() ![]() Aaaaaa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Aha no i raport z ćwiczeń - wczoraj o godz.21 masakryczny zwow 57, a rano skalpel II, dziś tylko do 11 w pracy i jadę nad morze
![]() Buty do biegania wzięłam więc może jakiś trening nad brzegiem morza będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Wtajemniczenie
|
Asmenaa, ile razy mamy Ci powtarzać, ze masz złą wagę
![]() ![]() Arschen, cześć ![]() ![]() Nic w tym tygodniu nie ćwiczyłam, chyba przeziębiłam zatoki, bo głowa mnie boli cały tydzień, zwłaszcza przy schylaniu czy zmianie pozycji, ale już mi powoli przechodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co tu opowiadać ![]() ![]() ![]() ![]() Mieszkałam u TŻ na wiosce a przez dzien jezdzilismy do KRK. oprócz tego TŻ dobudowywał ganek tzn osobne wejscie do domu bo jego mama mieszka na dole a gora jest nasza i trzeba było dobudowac ganek zeby był przedpokoik z oknem i drzwiami wejsciowymi Sama wybierałam ![]() pozatym to sie jezdziło i jadło dobre rzeczy ![]() wpadły pierogi ze szpinakiem MNIAMNIUSNE!! ![]() kawałek kaczki z żurawina i pomarańczkami ![]() 2razy pizza ![]() ![]() Grzeszyłąm nie powiem ![]() ![]() takie to ja miałam nieregularne posiłki ![]() no ale były takie upały że jeść sie nie chciało No i mało piłam dwa razy drinki raz wodke ze sprajtem a raz wodke wyborowa o smaku mango ![]() ![]() ![]() Byłam w Kinie na Kac vegas 3 Kupiłam buty na obcasiku miętowe i sfeterek w paski biało miętowy ![]() BYłam na imprezce na rynku Głównym w KRK. i takie tam Dużo tego a to tylko 2 tygodnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
a jakiej firmy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
o ile dobrze pamiętam, ten makaron jest z pszenicy durum, a w książce doktorek pozwalał ją jeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Neyra te kabanosy mają 18 procent tłuszczu, także nie przesadzaj z ilością, a makaron lepiej żeby był pełnoziarnisty ale jak go ugotujesz aldente to może być.
Umrę w pociągu, jest taka sauna. Kala ją nie wiem jak ty biegasz teraz. Musiałam kawałek podbiec to pot zalał mi oczy! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2934 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
grzeszne dni??!!
![]() No co no ![]() ![]() Cytat:
![]() trening nad morzem ? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowka ![]() Cytat:
![]() ![]() To fajnie, ze milo sopedzilas urlop ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Wpadam i wypadam za momencik ![]() Jem ładnie poza kilkoma niewielkimi grzechami, wybaczcie! Albo zbijcie, czy coś ![]() Byłam w końcu nad jeziorkiem - wczoraj i dziś, popływałam, poskakałam w wodzie i siedzę upojona szczęściem wodnym ![]() ![]() Nie mam czasu do Was zaglądać póki co, a pędzicie z postami tak, że ho ho! ![]() Trzymam kciuki za Was i lecę spać. Okrutnie męczący dzień dziś ![]()
#2938 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, od wczoraj jestem na tej diecie. Słyszałam od znajomej same pozytywy o niej, a że chce schudnąc 6 kilo to postanowiłam spróbowac. Przyjmiecie mnie do swego grona? napewno w grupie raźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja jak koleżanka powyżej również dzisiaj zaczynam
![]() śniadanie: sałata z ogórkiem kiszonym, papryką, kilkoma kostkami fety light, jajem i łyżką serka wiejskiego (mam nadzieję że rodzice dostaną taki serek w sklepie w sensie że light ![]() 2 śniadanie: - dopiero wstałam, śniadanie zjem z pół godziny więc raczej nie wcisnę w siebie nic więcej przed obiadem obiad ok13.30 spaghetti z cukinii w sosie pomidorowym z kurczakiem i kalafiorem podwieczorek ok. 16 porcja orzechów kolacja - jedziemy na grilla więc nie wiem co będzie ale postaram się zjeść jakiegoś szaszłyka z kurczakiem i warzywami, ewentualnie pierś grillowaną lub jakąś sałatkę zgodną z SB, coś się znajdzie na pewno ![]() I jak?
#2940 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.