|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Clinique,EsteeLauder,Lanc ome...
MÓJ NOWY WĄTEK
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01#post2144901 TEN NIE AKTUALNY Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-06-22 o 23:19 Powód: Dokładam nowe kosmetyki |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szminki Lancome i Estee Lauder nowe
Cytat:
zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116464 pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
[quote=kinga łazarewicz]serdesznie zapraszam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Clinique,EsteeLauder,Lanc ome...
Witam
Interesują mnie: repairwear for face and eye 7ml,clinique happy to be-miniatura,miniatura błyszczyku color surge 08-wszystko nowiutkie |
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Diorskin'a miałam nadzieję wymienić na jakiś pełnowymiarowy kosmetyk, a nie na miniaturki .Przetestuję jeszcze kolor błyszczyka i dam znać Zainteresowanie miniaturką zapachu wycofuję - teraz dopiero zauważyłam, że to Happy to be, a nie zwykłe Happy .Czy rozważałabyś wymianę Repairwear'a oraz ewentulnie błyszczyka na mniejszą ilość pudru? Czy też wolisz wymienić wszystkie miniaturki hurtem? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Jak na mniejszą ilość?
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
mam dużo np. Clinique repairwear intensive eye cream 5ml-raz użyłam,miałam sobie zostawić,ale jak chcesz?Clinique clarifying lotion 2 30ml-nowiutki,DDML15ml,
Ale w opakowaniu puder? |
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z kosmetyków, które wymieniasz - CL 2 na pewno mnie nie interesuje, bo jak dla mnie jest zbyt wysuszający (używam naprzemiennie CL1 oraz Mild).Natomiast nowiutkim DDML-em byłabym zainteresowana, a i owszem Kremik pod oczy również by mnie interesował .Podaj mi, proszę, kody z opakowań tych miniaturek i napisz, kiedy mniej więcej otworzyłaś słoiczek z kremem pod oczy. Gdybyś coś jeszcze znalazła - daj znać A ja dam znać, jak przetestuję kolor błyszczyka (późnym popołudniem lub wieczorem) Tymczasem pozdrawiam Dopisek Kinga, czy poza numerem możesz podać również nazwę koloru cienia EL? Jego też bym sobie przetestowała przy okazji wizyty w perfumerii I jeszcze jeden dopisek (w międzyczasie zdążyłam już wyskoczyć do perfumerii ) Z błyszczyka Clinique też muszę zrezygnować - jak na mój gust ma zbyt widoczne srebrne drobinki; o ile oczywiście sprawdzałam ten kolor, co trzeba: 08 nie był natomiast kolor 108, który nazywał się cream soda. Nadal natomiast podtrzymuję zainteresowanie koncentratem Clinique Repairwear oraz DDML-em Czekam na info o kodach oraz na ewentualnie jeszcze jakieś dodatkowe propozycje
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-23 o 17:24 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
miniatura błyszczyku color surge 08
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
cień to ravishing auburn 01 accent -to jest kasetka z lusterkiem nie ma pojemności kod KB5,błyszczyk pisze 08 cream soda,repairwear B75,pod oczy A25,DDmL H73-on jest nowy,ale troche juz nie otwierany u mnie lezy-dostałam do zakupu dużego DDML-a jego jeszcze mam połowe,pozostałe miniatury nowe. Ja mam dużo kosmetyków,co potrzebujesz to zobacze czy mam
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
błyszczyk chyba w takim razie ten dobry testowałam, tzn. nazwa ta sama, tylko numer koloru ciut inny; tak jak napisałam w swoim poprzednim poście - z błyszczyka rezygnuję Cień EL przetestowałabym jutro, z tym, że musimy z nim najpierw jakoś "dojść do ładu" , żebym na pewno dobry przetestowała; "ravishing auburn" to jest cała paletka cieni (cztery); zamieszczam fotkę ze strony EL, a Ty mi napisz, który cień to jest ten TwójKoncentrat Repairwear interesuje mnie jak najbardziej Repairwear pod oczy - też mnie interesuje (o ile słoiczek był otwarty niedawno), z tym, że tutaj "zjadają mnie wyrzuty sumienia", bo napisałaś, że planowałaś zostawić go sobie Ten krem naprawdę warto wypróbować, może jeszcze to przemyśl Ten DDML - raczej nie .Kosmetyki, których używam to właśnie Clinique, a dokładniej następujące linie pielęgnacyjne: Repairwear, Antigravity, Total Turnaround, Superdefense; w ramach tych linii interesują mnie kosmetyki adresowane do typu skóry I/II, samo I raczej nie, bo te kosmetyki są zbyt treściwe. Ufff... ale się opisałam ![]() Dopisek: A ja u siebie dodałam w międzyczasie nowe cienie i pomadki Clinique Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-23 o 20:30 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Brokat HR to taki żel z brokatem, do stosowania na brwi, ciało - generalnie do ozdoby.
Na fotce jest puder Lancome, którego juz nie mam.
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Aniu mam jeszczeAll about eyes-z 15 ml zostało ok.12ml-Trzymam w lodówce,bo wszystkiego na raz nie da sie uzywać-interesuje cie?
do mycia LFS mild 30 ml. nowiutki oraz połowa pianki rinse-off foaming cleanser |
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Hej
zerknij czy za to: Clinique: moisture surge extra 7ml,repairwear for face and eye 7ml, miniatura,miniatura błyszczyku color surge 08-wszystko nowiutkie próbki Guerlain succes model 3ml,super aquq-day, cos u mnie znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Już "cięższy kaliber" stosuję, czyli właśnie Reapirwear oraz Antigravity Pianka do demakijażu - nie LFS - owszem Napisz mi jeszcze, Kinga, co z tym cieniem , jutro będę w perfumerii - to go przetestuję i byśmy jakoś zmierzały do uzgodnienia ostatecznych warunków wymiany . Czy Ty u mnie na pewno nic poza pudrem nie znalazłaś? Mnie na pewno interesują Repairwear'y (koncentrat i krem pod oczka, jeśli faktycznie jesteś zdecydowana się z nim rozstać i jeśli nie był otwierany dawno) oraz ten LFS. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moge pomyslec co?
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Aniu a masz jakiś róż? zobacze jutro cień HR, Nad Repairwearem jeszcze pomyśle,nie zdążyłam się przekonać czy jest taki dobry, Jutro wieczorem ustalimy.Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

.
.
.
)
, żebym na pewno dobry przetestowała; "ravishing auburn" to jest cała paletka cieni (cztery); zamieszczam fotkę ze strony EL, a Ty mi napisz, który cień to jest ten Twój
.