|  2007-11-27, 15:30 | #1 | 
| Rozeznanie | The Body Shop, Jessica Simpson, Lip Injection, L'oreal, Sephora i inne :) zapraszam

NIEAKTUALNE

Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2007-12-25 o 13:52 | 
|     |   | 
|  2007-11-27, 15:31 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: The Body Shop, Jessica Simpson, Lip Injection, L'oreal, Sephora i inne :) zapra

zdjęcia

Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2007-11-27 o 16:22 | 
|     |   | 
|  2007-11-27, 15:41 | #3 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: The Body Shop, Jessica Simpson, Lip Injection, L'oreal, Sephora i inne :) zapra

Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka W oryginalnym kartoniku, pojemność: 29,5 ml, użyte kilka razy, praktycznie całe!

|  2007-11-27, 18:38 | #4 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 1. The Body Shop Born Lippy, masełko do ust o smaku i zapachu mięty, link do KWC KLIK, opakowanie 10g, zuzycie- kilka maźnięć. Na ustach pozostawia delikatną mieniącą się poświatę dam znać jak zrobię kolczyki... jeszcze się nie zabrałam  pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2007-11-27, 18:44 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

dobra, poczekam   
|  2007-11-27, 20:50 | #7 | 
| Raczkowanie | 

Cos u mnie za blyszczyk sephory?

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post16596027 | 
|     |   | 
|  2007-11-27, 22:00 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

moze cos u mnie?

__________________ CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica | 
|     |   | 
|  2007-11-27, 23:28 | #10 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie za Jessicę?

| 
|     |   | 
|  2007-11-28, 06:53 | #12 | 
| Wtajemniczenie | 

cos u mnie?

__________________  65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55  171cm | 
|     |   | 
|  2007-11-28, 13:01 | #13 | 
| Rozeznanie | 

anetak, dominika90, guniagusia, niestety nic nie znalazłam Emi1234 spodobał mi się tylko glam shine - czy jest mocno kryjący czy transparentny? - ale to chyba za mało jak za zapaszek... może znajdziesz za niego coś innego? alorah niestety to co by mnie interesowało, już odleciało... pozdrawiam 1stLaDy też niestety nic... pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2007-11-29, 17:31 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

znajdziesz cos za Jessice?

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-11-29, 17:55 | #16 | 
| Rozeznanie | 

u Ciebie podoba mi się  ***AQUOLINA - LEKKA PIANKA DO CIAŁA -WANILIOWA- ale nie wiem czy byłabyś zainteresowana taką wymianą? | 
|     |   | 
|  2007-11-29, 20:25 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

Hejka to mnie u Ciebie interesuje z kosmetycznego: * L’oreal Infallible odcień 140 beige dore/golden beige ciężko ocenić, ile jest w środku ale myślę, że ½ - ¾ - czy on jest CIEMNY?? * Too Faced, Lip injection kupiony w sephorze wersja przezroczysta nieco ponad ½ Astor, cień do powiek – mało używany ale ukruszony, niestety po terminie więc dorzucę gratis na życzenie a z ciuskzowego tweedowa torebka.pozdr 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2007-11-30, 09:33 | #18 | 
| Raczkowanie | 

Może chciałabyś White Musk The Body Shop ok. 25 ml z 30 ml za Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka W oryginalnym kartoniku, pojemność: 29,5 ml, użyte kilka razy, praktycznie całe! Mogę oczywiście jeszcze coś dodać tytułem uzupełnienia

| 
|     |   | 
|  2007-11-30, 12:53 | #19 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 te z gwiazdeczką chciałabym wymienić na najbardziej potrzebne mi rzeczy.... torebka i cien sa wolne pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2007-11-30, 12:58 | #20 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  nie jestem aż takim maniakiem zapachów, generalnie to co stoi u mnie teraz na półeczce mi wystarczy, ale może miałabyś coś innego z mojej listy? pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2007-11-30, 13:40 | #22 | 
| Rozeznanie | 

Heh w trakcie gdy pisałam do Ciebie, Ty napisałeś do mnie   pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2007-11-30, 13:53 | #23 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13829 | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-11-30, 14:02 | #24 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 może miałabyś coś innego? pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2007-11-30, 14:16 | #25 | 
| Raczkowanie | 

hmm, raczej nic nie mam , tak wyskoczyłam z tym White Muskiem.  Ale mam dla Ciebie (bo widzę, że też jesteś z Poznania) cenną informację - widzę, że szukasz CK One. Otóż w Super-Pharmie w Browarze (w nowej części) stoją wielkie flachy ck One 200 ml za 149, 99 zł.

| 
|     |   | 
|  2007-11-30, 17:44 | #26 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2007-11-30, 18:36 | #27 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 ale nic innego mnie nie zainteresowalo jak cos odp u mnie | |
|     |   | 
|  2007-12-01, 08:57 | #28 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: tęczowe miasto/deszczowy kraj 
				Przekupka: 44 pkt  / 100% pozyt. | 

cos za babeczkowe pefumy?

__________________ Flora by Gucci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431 | 
|     |   | 
|  2007-12-01, 10:21 | #29 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2007-12-02, 12:24 | #30 | 
| Raczkowanie | 

* L’oreal Infallible odcień 140 beige dore/golden beige ciężko ocenić, ile jest w środku ale myślę, że ½ - ¾ kosmetyczka hej e-xx, wpisałaś się do mjego wątku (pędzle We-Ma i Miracle. a ten Miss Helen jest ze sztucznego włosia, ale jest dobry - wiem, bo używam takiego samego i wg mnie jest lepszy od tych z włosia naturalnego) ja jestem zainteresowana podkładem jak wyżej i kosmetyczką (jaka ona jest duża?) daj znać (najlepiej w moim wątku) jak się zapatrujesz na wymiankę. link do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222886 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.