|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dziewczyny zostaly tylko szminki, henna i reszta dżungli
UWAGA: WąTEK NIEAKTUALNY!!!
Legenda: -towary wciąż na wymianę, a więc aktualne, tylko na czarno -to co już poszło do kogoś na szaro _________________________ _________________________ _____________ ODDAM W DOBRE RęCE: Zapachy: 1. Calvin Klein Eternity Summer 100 ml, nieużywane, wraz z opakowaniem, pochodzące z tzw. "darów zawodowych" dla mojej firmy. Nie podoba mi się zapach, dlatego oddaję.(zdjęcia duzo niżej w wątku) rezerwacja dla Przemilej Osoby od Cool Water Davidoffa....yyy..zapomni alam nicka ![]() 2. Hugo Boss Intense kupiony w sephorze, niestety nie mam do nich pudelka, ale zapewniam, ze to oryginalny zapach. Kupiony w lutym, z 90 ml zostalo ok. 80ml. ---> zarezerwowane dla Ragutka 3. 15 ml Kenzo Jungle ze słonikiem - pierwotnie było 50 ml. Oryginalne, kupione pod koniec grudnia 2007r. Kolorowka: 1. poczworne, matowe, pudrowe i delikatne cienie Revlon, kupione w internetowym sklepie estyl.pl , kolor 12 in the buff bez-roz-orzech laskowy-ciemny braz. Uzyte + trzy razy bez-dwa razy roz i po razie brazy. Zuyzcie minimalne jak widac na zdjeciu. Swieze. Niestety bez pacynki --->poszło do majashih 2.cienie bourjois effet lumiere - zgaszone zielenie perlowe. Les Verts 44. Uzyte kilka razy, minimalne zuzycie . Zarezerwowane dla Buzichocho 3. pomadka Loreal Color Riche - cielistobezowo rozowa...trudno mi ten kolor okreslic, numer 239, sygnowana przez Kerry Washington, na allegro widzialam taka sama. Kilkakrotnie uzyta, praktycznie prawie cala. Tylko oprawka mi sie nieco porysowala tu i owdzie. Wciaz aktualne. 4. pomadka Oriflame Giordani Gold, uzyta w celu sprawdzenia efektu na moich ustach...niestety dobra dla brunetek i blondynek, rudej nie pasuje. Kolor Cherry, intensywna, ciemna, winnokarminowa czerwien na randki i duze wyjscia. Oprawka w idealnym stanie. Prezentowana na ostatnim zdjeciu. Wciaz aktualne. WłOSY: -Henna Venita, odcień Chna. 10 opakowań proszku, nowe, nierozpieczętowane --->zarezerwowane dla Ragutki -Henna Venita Chna, ten sam kolor ale w postaci pasty (coś jakby farba w tubce). Opakowanie całe, nieużywane. SZUKAM: Z ZAPACHóW: - DKNY BE Delicious REd (czerwone jabluszko) - Eau De Kenzo (najchetniej podobna ilosc) - Jean Paul Gaultier 2 - Organza (obojetnie ktora edycja) - DKNY Woman - Kenzo Amour -inne (w tej chwili więcej nie przychodzi mi do głowy. Zasadniczo albo b. lekkie albo waniliowo-korzenne) Z KOLORóWKI: -cieni do oczu - szmaragdowe, groszkowe i zoltawe perlowe zielenie, ale takie intensywne, zywe, jak u inglota a takze inne dla rudzielca jak brzoskwinie, zgaszone brudne roze, toffi, karmel etc. -pomadkami matowymi lub blyszczacymi np. bourjois odcienie czekolady mlecznej i gorzkiej, terrakoty, orzechowe. _________________________ _________________________ ____________ Na zyczenie moge podmienic zdjecia na kolejne jakie chcecie. wysylka z Wroclawia lub Warszawy -jesli wymiana nastapi po 10 czerwca Zapraszam do wymianki! UWAGA: NA WAsze propozycje będę odpowiadała w Waszych wątkach. Monika Edytowane przez thabaka Czas edycji: 2008-06-08 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: HugoBoss Revlon Loreal Oriflame
jesli bedziecie mogly zaoferowac cos z poszukiwanych perfum , dorzuce koncowke kenzo jungle , z 50 ml zostalo 15 ml.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oddam Panstick plus próbeczki clinique (nie ma ich w wątku) za cienie Revlona i ewentualnie cos jeszcze z mojego wątku
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Interesuja mnie cienie Bourjois. Mam praktycznie nowy róz Bourjois, kupiony kilka dni temu. Odcień morelowy/brzoskwioniowy- 03. Uzyłam go jakies 3 razy
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
majashih wystarczy mi to co proponujesz
![]() ![]() soft rezerwuje dla Ciebie cienie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
sa takie chlodne, ze srebrno stalowym podbiciem. Jesli chcesz, zrobie jutro rano zdjecie roztartej odrobiny kazdego cienia na dloni i bialej bibulce ok? I wtedy zdecydujesz sie na tak lub nie, mozemy sie tak umowic? Mialam kiedys zestaw brazow (takie toffi jasne odcienie) i bylam b. zadowolona, bo faktyczniej "Burżuj" trzyma sie oka jak rzep psiego ogonka
![]()
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No niesety Revlon juz obiecany w zamian za max factora, majashih. Ale wiesz...po prostu wrzuce zdjecia jutro rano, jesli tobie sie nie spodoba efekt po nalozeniu moze ktos inny wezmie, zdjec nigdy dosyc
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dla Soft wrzucam zdjęcia cieni Bourjois, a dla Was zdjęcia CK Eternity
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Soft i jak Ci sie podobaja cienie? Trzymac rezerwacje? Czy jednak rezygnujesz?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Cienie nie są matowe, nie widać tego dobrze na zdjęciu, bo dają delikatny efekt na powiece, z perłowym połyskiem. Po roztarciu są jeszcze bardziej błyszczące. Najjaśniejszego można spokojnie używać do rozświetlania kącików np. i pod łukiem brwiowym
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
15 ml Kenzo Jungle ze słonikiem - pierwotnie było 50 ml. Oryginalne, kupione
pod koniec grudnia 2007r. coś za to? mogę czegoś poszukać jeszcze, jeśli potrzebujesz coś z rzeczy niewymienionych w wątku, bo tych niestety nie mam...
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może spodoba Ci sie jakiś mój zapach za Bossa ?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpowiem Ci tutaj,
wszystkie zapachy są niezmienione i moim zdaniem bez zarzutu. Do wszystkich mam kartoniki, do XS nieco sfatygowany. Za Słonia podziekuję bo mam flakonik. A znasz Romance, bo jeśli jak zauważyłam pozbywasz sie Eternity Summer to jest pewne podobieństwo wg mnie w tych zapachach, takie chłodne. A jeśli szukasz ciepłych i słodkich to pozostałe są akurat takie. O i jeszcze na chne w proszku bym sie połakomiła bo ja sobie muszę pomagać w osiagnięciu takiego "stanu ducha".
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
mamdamski miyake a ma przylecieć do mnie drugi wiec jeśli się to uda to napewno się odezwę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowości U Thabaki
Dorotie85 wiesza ---wiesza mi sie net nie moge sie do Ciebie dostac
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
mi pasuje
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za
3. 15 ml Kenzo Jungle ze słonikiem - pierwotnie było 50 ml. Oryginalne, kupione pod koniec grudnia 2007r. Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
3. pomadka Loreal Color Riche - cielistobezowo rozowa...trudno mi ten kolor okreslic, numer 239, sygnowana przez Kerry Washington, na allegro widzialam taka sama. Kilkakrotnie uzyta, praktycznie prawie cala. Tylko oprawka mi sie nieco porysowala tu i owdzie. Wciaz aktualne. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.