|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
debiut :)
witam
![]() wczoraj przyszla pierwsza paczka swiecidelek i... czekam na nastepna bo wiekszosc materialow zostalo juz przetworzonych pierwsze efekty pracy przedstawiam ponizej - moje pierwsze 3 pary kolczykow bede wdzieczna za obiektywne komentarze ![]() -> hmm... domyslam sie ze zdjecia musza bycw wiekszej rozdzielczosci.. popracuje nad tym
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: debiut :)
Witam u wizazanek i hmm wizazy?? w kazdym badz razie witam ^^
prace nie sa typowo poczatkowe.....poczatkuja cy zazwyczaj nawlekaja kilka kuleczek na drucik i happy ^^ Twoje sa bardzo fajne...ale trzeba popracowac nad zdjeciami bo nie widac np jakie sa lopy.... Aha i radze laczyc kolory....wtedy praca nabiera innego wyrazu....wprzeciwnym razie jest monotonna...nie mam nic przeciwko takim pracom....ale mi osobiscie ciekawsze wydaja sie bardziej kolorowe....powpdzenia i czekam na nastepne pracki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() moje pierwsze kolczyki to była jakaś masakra
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę ładne ;] Jak ja patrzę na moją pierwszą parę kolczyków to chcę ją zakopać jak najgłębiej pod ziemię ...
![]() Pozdrawiam :P |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki ładne, powiem tylko tyle bo wiecej nie widzę, foteczki niestety niewyźne, za małe i tło powoduje, że się nieco wszystko zlewa, jak dla mnie, koniecznie musisz to poprawic bym mogła byc konstruktywna i obiektywna
, ale pracuj dalej i pokazuj nam wszystko. Będzie dobrze |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() dawno mnie tutaj nie bylo, bo zawzielam sie, zeby do nastepnego razu poprawic swoje zdjecia ![]() przyznam, ze glowny problem tkwil w tym, zeby zrobic je w swietle dziennym, a ostatecznie i tak nie obylo sie bez lampy :p efekty wklejam ponizej
Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-15 o 17:26 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ciag dalszy
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie te listkowo-kwiatkowe są absolutnie cudne, bo wszystko co jest listkowo-kwiatkowe jest absolutnie cudne
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za mile slowa
![]() zeby nie ograniczac sie do kolczykow tym razem wykombiowalam cos na reke moze znow usatysfakcjonuja zwolenniczki flory w bizuterii ![]() czekam na opinie ![]() hmmm.... przydaloby sie jeszcze gladsze tlo, ale nie bylo nic jasnego od reka... Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-17 o 17:04 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
hmm... no i nie widze zadnej reacji
![]() az sie nie chce siegac po aparat zeby fotografowac nastepne ![]() poza tym liczylam na jakies wskazowki - co krzywo, co mozna poprawic, a co kontynuowac... wizazanki licze na was
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
No to ja się wypowiem, choć sama nie tak dawo zaczęlam coś robić.
![]() Najpierw na temat zdjęć - poszukaj czegoś jednolitego na tło i zdjęcia rób bez lampy. Co do samej biżu: 1. Nie podoba mi się końcówka drutu w bransoletce ( jest krzywo zagięty) ale ładnie dobrałaś kolory. 2. Ta bardziej mi się podoba, ale mam małe ale do zapięcia ( wydaje mi się za duże). Ogólnie to całkiem nieźle. próbujesz nowych form i masz niezłe pomysły. Czekam na następne
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje za komentarz nutko
![]() hmmm... wiec tak - wykonczenie drutu tez mi sie nie podoba, ale to ten z pamiecia - wyginalam po raz pierwszy i jest beznadziejnie twardy :/ a co do lampy to mam pytanko - osobiscie w porownaniu ze zdjeciami bez dla mnie sa bardzo na plus - ale to moze dlatego ze teraz bardzo trudno zrobic w fotografie w odpowiednio jasny dzien
Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-22 o 16:21 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj uzadzilam polowanie na slonko, zeby zrobic profesjonalne zdjecia, ale zamiast niego, doczekalam sie porzadnej sniezycy za oknem
efekty ponizej - mysle ze zdjeciom dalej wiele brakuje, ale moze dostane jakies wskazowki na tema samej bizu
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Dużo eksperymentujesz i własnie to jest u Ciebie fajne, że nie robisz ciągiem takich samych kolczyków
Tylko nie rób zdjęć na tej wzorzystej serwecie! Bo nie wiadomo gdzie kończy sie biżu a haft zaczyna!
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też serwetka dobiła. Nic nie mogę powiedzieć o kolczykach, bo wszystko mi się zlewa. Jednolite tło albo coś mniej wzorzystego!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
ojej... mniesie podoba
tlo i tak zrobilam jasniejsze niz poprzednio - no ale coz, postaram sie poprawic zeby bylo wszystkie niedociagniecia widac jak na dloni co prawda mialamwrzucic jeszcze jedne kolczyki, ktore sa jeszcze troche inne i zajely mi dzis pol dnia ale poczekam do jutra i zrobie porzadne zdjecie zeby wiecej nie narazac sie wizazankom ![]() wredonisia - dziekuje za mile slowa btw przesliczny awatar
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
No kolczyki coraz ładniejsze, widzę, ze bardzo się starasz i nie jesteś monotonna to sie chwali bo wiem jakie początki bywają trudne, a zwłaszcza jak chce się zrobić coś czego jeszcze nikt nie robił
Pracuj wytrwale z pokorą przyjmuj krytykę (oczywiscie tą fachową ), a napewna będziesz z czasem zbierać pochwały, to piszę Ci na zachętęI dołączam się do dziewczyn w sprawie serwetki, która przeszkadza, a nie upiększa, poproszę o tło jednolite
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
oto moje plony od wczoraj
marzy mi sie wrapowanie, ale zdaje sie, ze wyposazylam sie w za cienki drut chociaz plus jest taki, ze cieniutkie sa mieksze i moze chociaz do cwiczen sie nada, bo paluchy mi sie jeszcze buntuja od dlugotrwalego wyginania zdjecia robione znowu inaczej, ale mistrzem fotografii to ja raczej nie zostane...
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo, dużo lepiej
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
No teraz jest duzo lepiej jesli chodzi o tło
Pierwsze kolczyki są bardzo interesujące, widzę, że troszkę pracy w nie włozyłaś, jak na początek wrapowania to fajnie ![]() Drugie takie sobie, a reszta to nie w moim guscie(bo kamyczki sieczkowe) więc nie powiem by nie stracić obiektywizmu ale widzę, że starasz się to najważniejsze. Rób tak dalej będzie dobrze |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
bardzo sie ciesze, ze w zdjeciach widac poprawe
viktorej - to rzeczywiscie kwestia ujecia, kolczyki sa symetryczne na ile tylko moje oko pozwala btw. typujesz dokladnie te same ktore mnie sie podobaja ![]() nemala - tez nie lubie sieczki, ale mamie sie rozprul naszyjnik i te biale krysztalki zainspirowaly mnie troche obu Wam dziekuje ![]() co do drugich kolczykow to byly raczej cwiczeniem (dobrze widac jakosc nawijania przy uzyciu czarnego na srebrny ), ale jak zalozylam te smieszne ule na uszy to tak mi sie spodobaly, ze bylabym sklonna je nosic
Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-23 o 23:34 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
dzis kilka swiezych pracek
troche banalne , ale bardziej somplikowane leza i czekaja na drugi kolczyk do pary kilka godzin nawijania tego samego mi sie nie usmiecha - i tak mam kolekcje niesparowanych, doslownie "niepowtarzalnych" egzemplarzy ze swiatlem ciagle cienko, no coz...
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
poćwicz loopy. i tyle
będzie okej, widać że masz różne pomysły, jak to na początku może nie najlepsze, ale ważne żeby tobie się spodobałyosobiście mówię nie linkom w kolczykach, zwłaszcza gołym, ale już na przykład pierwsze kolce bardzo ładne, prezentują się całkiem całkiem jeszcze tylko w miarę jak będziesz robić nowe fotki, dopracuj ułożenie biżu, żeby ładnie się prezentowała ![]() i czekamy na więcej
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
witaj, perlowe paki i nocne dzwonki sa po prostu s l i c z n e
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
mekinking - dziekuje za kmentarz
co do gloych linek i drucikow to chyba nie dam sie przekonac - nadaja lekkosci i wielu ludzi ktorzy nie lubia dlugich kolczykow, wlasnie do takich sie przekonuje ![]() serdelowa - dziekuje slicznie - to rowniez moje ulubione ![]() no coz... nowy wrzut najwczesniej w weekend, bo wczeniej nie wracam do domu przed zmrokiem
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
dasz, dasz. jeszcze trochę i też zauważysz że wyglądają, jakby zbrakło koralików ;p ale skoro się póki co podobają to korzystaj
i PS nie wpadłabym na to, że jak ktoś nie lubi długich kolców to z linkami założy. muszę to przeanalizować
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
ja nie mowie ze to regula ale 2 osoby mi sie skusily, bo stwierdzily ze chociaz dlugie to lekkie i dyskretne - jedna z nich byla moja mama, ale ona jest strasznie wybredna
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
powrot po dluzszej nieobecnosci
w tym czasie powstalo sporo nowosci, ktore sukcesywnie postaram sie dodawac na poczatek wisiorek, ktory oposcil mnie juz nastepniego dnia - to jedyne zdjecie zostalo zrobione o 3 w nocy, stad nie najlepsza jakosc...
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się ten wisior, dobrze dobrane komponenty, chętnie bym go założyła, zwłaszcza ze względu na kamień, jest cudny
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

efekty ponizej - mysle ze zdjeciom dalej wiele brakuje, ale moze dostane jakies wskazowki na tema samej bizu