![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
między innymi Lancome, Chanel, Victoria Secret,Sephora i inne
nieaktualne
dokładam wybielający żel stomatologiczny Biała Perła, jedna cała tuba, nieużywana, z tym, że bez plomby, zdarłam zapominając że mam drugą tubkę, zdjęcie na życzenie 1. Lancome Juicy Tubes Plump, kolor Voluptuous Berry, poj. 14,16g, z kartonikiem, użyty kilkanaście razy, na ustach transparentna malina, bez drobinek, wymienię najchętniej na podobny kolor, ale z drobinkami ![]() 2. Bourjois Ombre Stretch, cień do powiek z elastyczną formuła,kolor 04 flexi brown, użyty kilka razy, wymienię najchętniej na inny cień w kolorze ciemniejszego brązu ![]() 3. Chanel Irreelle Blush, róż, kolor 20 Glamour, najchętniej na inny róż ![]() 4. Victoria's Secret Show and Tell, sypki rozświetlacz w kolorze złota, bardzo efektowny 5. Alfapraf Semi di Lino smoothing cream, zużycie do dolnej granicy napisu "cream", " termoochronny krem idealny do szybkiej stylizacji ze świetlistym efektem. Formuła zawiera siemię lniane i co-polimery przeciwdziałające kręceniu się włosów, pozwala pracować bezpośrednio namiękkich włosach bez ich obiążania", 6. Revlon Quick dry top coat, przyspieszać schnięcia lakieru, zapobiega odpryskiwaniu i nadaje elastyczność, świeży, kupiony w ubiegłym tygodniu w GC, użyty raz na wszystkie paznokcie, mam tych przyspieszaczy za dużo i nigdy chyba nie zdążę zużyć 7. Sephora sublimateur de teint, baza pod makijaż wygładzająco- matująca, zużycie jak na zdjęciu 8. Bourjois Delice de poudre, biała czekoladka, zdjęcie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1237902086
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2009-06-19 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: między innymi Lancome, Chanel, Victoria Secret,Sephora i inne
9. Lancome Teint Idole Ultra,podkład matujący,kupiony na truskawie w zeszłym tygodniu, otwarty przedwczoraj i użyty raz, dla mnie jest za jasny
![]() 10. Escada Magnetic Beat, z pierwotnej pojemności 25ml zostało tyle, ile widać na zdjęciu 11. Burberry Brit,30 ml bez jakiś 2-3ml 13. Avon Planet Spa, odświeżająca mgiełka do twarzy z marokańską różą, użyta kilkanaście razy 14. Fekkai Summer Hair "wash&wear" spray czyszczący do włosów, tzw "suchy szampon" http://g6.edipresse.pl/prod/polki/ur...r_01_page_no=8 15. Jaga Hupało& Thomas Wolff Energizing arctic shampoo, nowiutki, nie otwierany "cytrynowy szampon odświeżający do wszystkich rodzajów włosów. Zawroeamentol, który wzmacnia uczucie świeżości oraz Phykoglynt unikalny kompleks na bazie czerwonych i brunatnych alg morskich" 15. Oriflame, termozalotka, kilkanaście razy używana, trzeba dokupić baterie ("małe paluszki)
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2009-05-20 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze sie nie wpycham w trakcie budowy?
![]() Podoba mi sie spray Fekkai i roz Chanel - zerknij prosze do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329223 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
już zbudowany
![]() u Ciebie "widzi mi się" ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Burberry Brit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka zapachów poza wątkiem, jakich zapachów poszukujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
czy u mnie coś Ci się widzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
the one, armani code i diamonds, euphorii, też blossom, juicy coutre, ninę pretty i jeszcze wiele innych...
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- podobają mi się jedynie envy i kylie, ale nie w formie odlewek ![]()
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2009-05-04 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej,
moze cos u mnie za fekkai i roz? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się maczek
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
interesuje cię Cartier Delices ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
szczerze powiedziawszy-nie znam tego zapachu, choć bardzo mnie kusi od dawna... co podoba Ci się w zamian?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
mam chrapkę na teint idole
![]() musiałabyś powąchać delices, zapach jest bardzo nietypowy, trochę wiśni, szampana,...hmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
szczerze powiedziawszy podkład chciałabym zamienić w zasadzie tylko na ciemniejszy, choć musiałabym powąchać oferowany przez Ciebie zapach... jest dostępny w perfumeriach?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
🦄
|
Witaj Lalicjo,
Brit to EDT prawda? Znalazłabyś coś u mnie za niego? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327038
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
dior addict to taki fioletowy odcien...troche jak jagoda...powiedz mi jak widzisz wymiane...co za co??pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Szukasz czegos konkretnego?
Podoba mi sie biala czekoladka, Escada i Burberry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
w takim razie przejdę się w tygodniu i sprawdzę
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- ciekawych zapachów,pielęgnacji tłustej skóry, aptecznego samoopalacza, nowego tuszu Max Factor false lashes,dobrych balsamów do ciała,ciemno brązowego cienia do powiek i wiele innych o których pewnie teraz nie pamiętam... u Ciebie podoba mi się amor amor, ale musiałabym przetestować tę wersję
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To jest limitowanka takze bedzie ciezko ale jak dla mnie niczym sie ona nie rozni od zwyklego amora
![]() z pielegnacji to mam tonik Clinique 2 do cery mieszanej, miniaturka 60ml, a zostalo jakies 50ml, ciemnobrazowy cien mam w paletce Lancome (oprocz tego kremowy, zloty i khaki, wszystkie metaliczne). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaki jest uytek fekkai??jak chcesz to fekkai oddam za mleczko shiseido...pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- w tygodniu wybiorę się do perfumerii przypomnieć sobie kylie i dam Ci znać
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj ,moze interesuje Cie paletka cieni Lancome poczworna
http://www.lumiere.pl/product_info.p...poczworn e.html, zdjecie nie oddaje dobrze kolorow ,sa to odcienie zlota i ciemniejszy do smoky eays ,pieknie sie mienia,zuzycie okolo 10% ,mnie interesuje Brit Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2009-05-04 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.