|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Rurki, tuniki, koszule, bolerko, buty! :) zapraszam!
NIEAKTUALNE!
Witam Dziewczyny! Wyjeżdzam 10 lipca i chciałabym do tego czasu wymienic wszystkie rzeczy zapraszam do oglądania pytajcie, a każdą rzecz szczegołowo opisze podam dokladne wymiary dla chetnych ![]() CHCIAŁABYM WYMIENIĆ SIĘ ZA RZECZY Z WISHLISTY! ![]() 1. szaro-czarne rurki, roz M 2. koszula body z zabotem, reserved, jest swietna na mnie za mała, kolor stalowy, roz S, tylko za coś super lub za kilka rzeczy! 3. tunika orsay, roz S/M 4,5. koszula, roz XS/S, ma świetne marszczenia dzięki czemu dopasowuje sie do sylwetki. 6. koszula biała, roz S/M, możliwośc podwinięcia i zapięcia rękawów. 7. tunika, z metki XL, ale wg mnie to S/M, mi przy wzroscie 174 cm sięga do połowy uda. 8. tuba top shop, nowa, roz S 9. czarne japonki, nowe roz 40 10. białe balerinki, roz 40, stan db Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-07-06 o 17:23 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki, tuniki, koszule, bolerko, buty! :) zapraszam!
11. okulary retro
12. azrukowe bolerko atmo, roz S 13. spodnica jeansowa, olowek, dorothy perkins, roz M 14. spodnica w groszki, roz XS/S 15. koszula w kratke, h&m, roz S/M nie ma 16. czarna dwuwarstwowa tunika/ sukienka, morgan, roz S/M Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-06-29 o 15:16 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1245919837 ?? oddam dużo, mogę poszukac po za wątkiem
)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś za tunikę Orsay, rozmiar S/M ? ![]() moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918 zapraszam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
tunika ma długość ok 65 cm, nie licząc ramiączek, a biuście ma gumki więc wejdzie zarówno xs jak m. (nie dopatrzyłam się żadnych dziurek ani plam, stan b.dobry)
białe rurki długość nogawki to 95 cm, szerokość w biodrach 37x2 cm są bardzo rozciągliwe! ja mam 83-84 cm i się mieszacze:P ( bez dziurek i plam stan dobry, normalne ślady użytkowania) żólta bluzeczka szerokość pod pachami-38x2 długość- 58cm stan jak wyżej. czarna bluzeczka top secret od pachy do pachy 34 cm ma tam gumkę więc jest rozciągliwa, długość 55 cm stan b.dobry, bez wad jeśli byłabyś czymś zainteresowana to wtedy też poproszę o dokładne wymiarki koszuli
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie ?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Hm a dołożyłabys jakiś drobiazg?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos za stalową koszule body?
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
hmm ta tunika to by było troche za mało za ogrodniczkę...
ale podoba mi się też ta czarna dwuwarstwowa sukienkotunika morgan- mogłabym prosić o wymiary oraz zdjęcie na osobie? - jeśli wymiary byłyby ok i wyglądałaby tak jak moja mała czarna marzeń ![]() to mogłybyśmy się wymienić
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
heja
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1245919848 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1245920275 w jakim sa stanie?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Mogłabym się zgodzić na taką wymiankę, gdybyś jednak dorzuciła jeszcze jakiś drobiazg (może coś z dodatków lub kosmetyków)
![]() A jeśli chodzi o wymiary rurek, to powiem tak, że ja mam 170 cm wzrostu i ok 86 cm w biodrach i na mnie są super ![]() dołączę zdjęcia na sobie, jeśli będziesz naprawdę zainteresowana ![]() moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918
Edytowane przez Aqnieszka69 Czas edycji: 2009-06-25 o 17:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

zapraszam do oglądania
MY

Październik