|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Baza joko, sztuczne rzęsy, próbki vichy, la roche-posay..
NIEAKTUALNE
1. NOWE, ZAFOLIOWANE PERFUMY Federico Mahora NR. 38, odpowiednik Very Irresistible Givenchy 2. RÓŻ W KAMIENIU BELL NR 5, niewielki ubytek, tylko spróbowany pędzlem 3. SATYNOWY PUDER DO TWARZY W KAMIENIU BELL SATIN MAT, NR 015, JAK WYŻEJ TYLKO SPRÓBOWANY 4. PRÓBKI VICHY: NEOVADIOL Gf, 1,5 ml LIFACTIV RETINOL HA, 2 x 1,5 ml LIFACTIV RETINOL NIGHT, 1.5 ml AERA TEINT,PODKŁAD MATUJĄCY, NR 35 MOYEN SAND 5. KREDKA DO BRWI CONSTANCE CAROLL, DARK BROWN Zużyta 1/3. 6. BŁYSZCZYK EVELINE 3D HOLOGRAFIC BRILLIANT, tylko spróbowany.Kolor delikatny różowy wpadający w brzoskwiniowy. 7. HEGRON SPRAY, Żel mocno utrwalający.Duży, 300 ml. Pozostało 90 %.Bardzo wysokie noty na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Najchętniej szukam smarowideł do ciała (balsam, peeling, żel itp.) ale jestem otwarta na propozycje
Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-05-11 o 08:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Baza joko, sztuczne rzęsy, próbki vichy, la roche-posay..
moze cos u , mnie za:
1. BAZA POD CIENIE DO POWIEK. JOKO VIRTUAL (świetne noty na KWC). Używana 2 razy, niewielki ubytek. 2.SZTUCZNE RZĘSY W KĘPKACH. MEDIUM BLACK. INTER VION W opakowaniu 2 rzędypo 20 kępek plus 4 kępki z 3 rzędu. Bez kleju.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
BAZA POD CIENIE DO POWIEK. JOKO VIRTUAL (świetne noty na KWC). Używana 2 razy, niewielki ubytek. 3. NOWE, ZAFOLIOWANE PERFUMY Federico Mahora NR. 38, odpowiednik Very Irresistible Givenchy |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hey
cos u mnie:. NOWE, ZAFOLIOWANE PERFUMY Federico Mahora NR. 38, odpowiednik Very Irresistible Givenchy
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jakiej długości [w mm] są te rzęsy?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
NOWE, ZAFOLIOWANE PERFUMY Federico Mahora NR. 38, odpowiednik Very Irresistible Givenchy
coś u mnie? ![]()
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
cos u mnie ?
BAZA POD CIENIE DO POWIEK. JOKO VIRTUAL (świetne noty na KWC). Używana 2 razy, niewielki ubytek. 2.SZTUCZNE RZĘSY W KĘPKACH. MEDIUM BLACK. INTER VION W opakowaniu 2 rzędypo 20 kępek plus 4 kępki z 3 rzędu. Bez kleju. TOLERIANE, PODKŁAD KORYGUJĄCY, KRYJĄCY DO SKÓRY WRAŻLIWEJ, NR 13 SAND BEIGE NR 15 DORE GOLD _?? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Do Hisoka:Rzęsy mają ok. 10 mm przy czym w jednej kępce są na przemian krótsze i dłuższe( te właśnie mają ok 10 mm).
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Do blondio111: Nic nie znalazłam ale dziękuję za zainteresowanie Pozdrawiam---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2009-09-12 o 22:50 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcia
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cien clinique to za duzo moim zdaniem za baze i rzesy
mam poza watkiem czarny matowy cien inglot a mac cien czarny to taki brokat
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.