Hegron Gel Spray (Żel mocny w rozpylaczu) (stara wersja)

Hegron Gel Spray Extra Strong Bardzo Mocny Żel w Sprayu 150ml
Hegron Żel do włosów mocny w rozpylaczu 150 ml

dddoris
    24 marca 2015 o 1:56
    mocny :)
    + trwałość rewelacyjna! produktów utrwalających używam raczej na szczególne okazje i wymagam wtedy od nich dość dużo pod względem trwałości i to jest pierwszy produkt któremu nie mam nic do zarzucenia, nigdy wcześniej moje loki nie wytrzymały przez całą noc :) + włosy wyglądają naturalnie, nie ma efektu hełmu i przetłuszczonych włosów, + tani, + łatwo dostępny - większość supermarketów i drogerii, + dostępne różne pojemności, + fantastycznie przytrzymuje moją grzywkę kiedy nie mam czasu iść do fryzjera lub też fryzjer nie ma czasu dla mnie :) + nie sprawia problemów ze zmyciem, + po jego umyciu nie mam problemów z przesuszonymi, matowymi i szorstkim włosami co zdarza mi się w przypadku stosowania lakierów do włosów, - skład nie jest bardzo przyjazny ale nie używam tego produktu codziennie więc mogę mu to wybaczyć , - zapach nie należy do jego zalet :P - wygląd buteleczki nie jest zbyt atrakcyjny (ale to już zwykłe czepialstwo z mojej strony) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 18 grudnia 2014 o 10:21
    doceniłam przy drugim opakowaniu
    Moja mama jest miłośniczką tego produktu do utrwalania fryzury więc i ja postanowiłam spróbować. Pierwsze wrażenie koszmarne: twardy hełm na głowie, posklejane pasma i szarawy osad na włosach. Odstawiłam. Ale że nie mam w zwyczaju wyrzucać kupionych kosmetyków od czasu do czasu zaczęłam do niego wracać. I tak, metodą prób i błędów, nauczyłam się go stosować. Dla mnie ten produkt to taka przysłowiowa "kropka nad i". Absolutnie nie nadaje się do utrwalania fryzury "całościowo" (to robię zwykłym lakierem) ale wieńczy dzieło dwoma, trzema psiknięciami z odpowiednim odległości. Umiar w jego stosowaniu jest gwarancją sukcesu. Na pewno będę do niego wracać. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: drugie (w trakcie)
  • 4 sierpnia 2014 o 22:11
    Świetny! Cudo! Po prostu TAK!
    Miałam już do czynienia z wieloma kosmetykami , które miały utrwalić moje ciężkie do ułożenia włosy. W końcu trafiłam i spełnił moje oczekiwania w zupełności. Wszelkie lakiery do włosów chowają się przy tym produkcie. Przede wszystkim nie powoduje efektu chełmu na głowie, ładnie, pachnie, jest wydajny, dostępny w mniejszej (wygodniejszej) pojemności, nie zlepia i nie obciąża włosów, mimo zawartości alkoholu nie wysusza ich, jest godny swojej ceny . Idealnie utrwala, moją wiecznie opadającą na oczy grzywkę :) póki co nie zamienie go na żaden inny produkt do stylizacji włosów. Używam tego produktu od: sierpień Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 maja 2014 o 23:05
    silny przyjaciel dla wszystkich!
    Najlepszy , mocno utrwalający . Nadaje się do wykończenia każdej fryzury i bardzo długo ją utrzymuje . Używam go od kilku lat i zawsze tak samo dobrze się spisuje. Trzeba używać go z odległości 30cm inaczej może posklejać mocno włosy. Jest niezastąpiony ,a już w szczególności do opornych włosów. Nie spotkałam drugiego takiego ;) Mozemy go używać i na suche jak i na wilgotne włosy, więc także przy fryzurach z użyciem żelazka fryzjerskiego się nadaje. Plusy: mocny trwały nie zabija zapachem; jak większość dostępny w rożnych rozmiarach wydajny ; czasem kilka \'\'psiknięć\'\' pomaga całemu utrzymaniu fryzury dziennej cena ; adektwatna do tego jak dba o stan włosów nie przesusza spełnia swoje zadanie ! Minusy - nie odkryłam Używam tego produktu od: 4lat Ilość zużytych opakowań: 3 duże -300ml
    Biula
    1 kwietnia 2014 o 11:40
    REWELACJA
    po latach wrócił do łask :) nie wiem czy nadaje sie do długich włosów ale przy krótkich spisuję się idealnie nie znalazłam lepszego produktu do utrwalenia moich włosów. SUPER UTRWALENIE !!!!!! :) POLECAM Używam tego produktu od: PÓŁ ROKU Ilość zużytych opakowań: 2 OPAKOWANIA