|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Jestem groszek... ;)
|
Wymianka u Is - dużo minerałów i trochę pielęgnacji
Witam
![]() Niebezpiecznie rozrósł się mój zasób minerałów i innych rzeczy czego konsekwencją jest ten wątek ![]() Parę zasad na początek:
Voila!: dodane zarezerwowane wymienione EDM: Olive Fair *int, sample, zużycie 40% Natural Reflection Light - nowy sampel Meow: sample FF Bengal 0 -inquisitive -wypróbowany tylko na szyi mały pasek EGM: sample nieużywane w woreczkach: Sue Jin, Kay, Melissa Eurine nieużywany sampel w słoiczku! Carla, sampel nieużywy w woreczku Lumiere: Light Neutral, VV, sampel w strunie użyty raz Róże: Spring clean - zuzycie 5% morning cup, struna 1/4 g Light pink nowy samp. EGM - Hangzou 1/2 biga Cienie: Disco rollerskating 5% zużycia nowy sampel wild flowers 5% zużycia She space: mirror loves me big Odyspię z biga: take out cień EDM come what may Bouquet Pielegnacja: puder bambusowy z jedwabiem wielkość sampla EDM! Mydełka z EGM: APRICOT AND HONEY EXFOLIATING BAR 1/2 CHARCOAL & HERB CLEANSER 1/2 Biosilk: hydrating shampoo 30ml smoothing conditioner 30ml
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-04-20 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka u Is - dużo minerałów i trochę pielęgnacji
coś u mnie za:
Sandy Fair ![]() *int nieotwierany sampel Ivory semi mate, sampel, zużycie koło 15% plus nowy sampel zapraszam
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ivory semi mate, sampel, zużycie koło 15% plus nowy sampel
Light sample int, użyty 2 razy light almond int, struna, 1/2 łyżeczki light almond oglo struna 1/4 łyzeczki i róż tea time coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
inteesuja mnie Twoje jasne mineralki Znajdziesz cos?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Olive Fair
*int, sample, zużycie 5-10% *oglo sample, użyty 4 razy Sandy Fair *o-glo, sampel, sciągnięta folia zabezpieczająca Natural Reflection Light - nowy sampel puder bambusowy z jedwabiem wielkość sampla EDM! Mydełka z EGM: APRICOT AND HONEY EXFOLIATING BAR 1/2 CHARCOAL & HERB CLEANSER 1/2 krem ziaja - kuracja łagodząca zmiany trądzikowe, krem redukujący podrażnienia - nowy 50ml cos u mnie? oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
minerałki wypisze jak sie dogadam z pewna wizażanką bo narazie są w fazie negocjacji
![]() napewno memphis rose wake up call oraz ogrom cieni ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- zalezy kogo masz na mysli - bo akurat nie wymieniam minerałkow na minerałki tym razem ![]() czy te mydełka nadzadza sie dla cery suchej? ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- mydełko lawendowe ![]() ja uwielbiam lawende ^^ puderek tez ciekawawie brzmi ![]() bo go jeszcze nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- napewno zostanie to co wymieniłam wcesniej plus apple, raspberry sherbet z cieni eletric lights anna karenina jewel box i kupa naprawde kupa przeróznych sampli od edm/egm po detrivore
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy za powyższe rzeczy znalazłabyś coś u mnie? Tutaj moje drobiazgi: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2670 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jestem groszek... ;)
|
Nic niestety
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Przygarnęłabym hydrolaty i demeterki. Zajrzyj do mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
5ml RainDemeter 5ml Earl Grey Demeter krem ziaja - kuracja łagodząca zmiany trądzikowe, krem redukujący podrażnienia - nowy 50ml krem Bielenda eco care - miodowo-bursztynowy |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnoe wczoraj w spr. Fawn i ryżowego primera;powiem szczerze,że chętnie wymieniłabym na coś z pielęgnacji - hydrolat,olej,mydełka... tylko ZUPEŁNIE się nie wyznaję na wartości tych rzeczy
![]() Bądż tak miła i napisz proszę,co mogłabyś dać z tego za te dwa EDMy (i ew.jaka jest data przydatności),pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dzis wieczorkiem bedepakowac minerałki do wysyłki - jak je zapakuje to sie odezwe i napisze co mi sie zostało
![]()
![]() |
#15 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Oki,to Ci zarezerwuję te dwa i czekam na propozycję. Ja bardzo wybredna nie jestem,natomiast to,co przeczytałam pod mydłem marchwiowym (skin types - mature,damaged) niestety bardzo mi pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja juz po pakowaniu - mam ci pisac liste czy moge troszke uogólnic co mi zostało
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- zapytałam bo jest tego sporo bo wszystkiego ok 100 wiec pisanie zajmie mi godziny ![]() z edm zostały 3 bigi : apple, memphis rose oraz raspberry sorbet - ale tego jest mało dosyc ponad połowa biga anna karerina sampel w sloiczku cool pink cien - calkiem sporo jewel box salon fun B&B disco rollerskating egm deep royal purple silk - amalgamegm - ohope edm - net surfing edm - salon fun laauress - pure petal to było w słoiczkach ![]() z samplami gorzej bo ich wiecej mam sporo jasnych i srednio jasnych podkładów róznych firm meow, egm... mam cienie detrivore roże - meow, egm, kilka cieni O.R.M cienie egm, edm tez jakies sa napewno i kilka niby nazwanych ale nie kojarze z checia pobzede sie tego hurtowo ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() "Oddam całego finishing dust Big Baza pod cienie z EGM black - nieużywana" może w zamian za jakies moje mineralki? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dobrze - mi sie nie pali
![]()
![]() |
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
![]() Fawn mam semi matte,nie matte;jest używany,ale nie powiem Ci dokładnie,ile ubyło - mogę fotkę zrobić;primer ryżowy jest dosłownie ze 3-4 razy użyty,odsypkę do struny mogę Ci zrobić z Natural'a i to,co wypisałaś u mnie: hydrolat,mydło,olejek - będzie ok. ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Nie,zważywszy na ubytki w minerałach - myślę,że będzie ok. Natomiast mogę jutro pyknąć Ci parę fotek ze stanem zużycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
![]() Wklejam fotki; primera jest tak +/- połowa (ewidentnie coś mi się pomyliło:/ ,Fawn semi matte - 10% Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-03-14 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Ok,tylko jeszcze muszę poszukać czegoś na odsypkę Naturala
![]() P.S. Masz jakiś wypasiony wątek: nie sumują Ci się posty i nie zapisuje się w ustawieniach (przynajmniej w moich subskrybcjach się nie zapisuje przeważnie). Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-03-14 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.