|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Szybko i sprawnie wymienię!:)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=18534753 &posted=1#post18534753 NOWY WĄTEK!!!!!!
TEN NIEAKTUALNY! Edytowane przez nvmd Czas edycji: 2010-04-12 o 22:18 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Szybko i sprawnie wymienię!:)
BLUZECZKI
1. Topik ADIDAS, idealny do ćwiczeń, wygodny Rozmiar L, ale ja noszę S i było dobre, więc mogę stwierdzić że uniwersalny Stan bdb. wymianka diabelek6662. Bluzeczka IDEALNIE podkreślająca nawet mały biust Kolor intensywniejszy niż na zdjęciu, rozmiar S/M stan db.3.Gorsecik z wymianki, prześliczny za mały w biuscie polecany dla dziewczyn o rozmiarze A lub B. Stan db wymianka Lola904. T-shirt CROPP rozmiar XS/S , wygodna, mały defekcik w postaci prawnie niewidocznej dziurki pod szyją. Stan poza tym bdb 5. Żólty T-SHIRT ze złotym motywem. Stan bdb. rozmiar UNI. 6.PRZEŚLICZNA bluzeczka w kratkę, Rozmiar z metki M aczkolwiek pasuje na S. Stan idealny. Świetnie się układa, niestety dla mnie nieco za luźna. - Martynika7.Czarny T-SHIRT rozmiar S/M, na zdjęciu niestety kolor wyblakly, w rzeczywistości czysta czerń Stan db8. Biała bluzeczka pięknie podkreślająca biust, rozmiar L, stan bdb.wymianka diabelek666 9.T-shirt z fajnym motywem rozmiar S, stan bdb 10. Tunika H&M motyw w trampki, długi za pupę, rozmiar 34 ale moim zdaniem pasuje na osobę z 36. wymianka Lola90 Edytowane przez nvmd Czas edycji: 2010-04-11 o 23:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
11. Śliczna tunika, można nosić do legginsów z golfikiem. Kolor grafitowy, rozmiar raczej S. Stan bdb
12. Lekka zwiewna tunika, przepięknie się układająca, stan idealny, rozmiar S/M 13. Golfik panterka, rozmiar z metki Xl aczkolwiek ja noszę S i leży idealnie, pasuje także na m. Jest przepiękny i wygodny. Stan bdb 14. Tally weijl, rozmiar XS/S. Koszula Przepięknie się układa niestety na rozmiarkach biustu A/B, oddaje z bólem serca ale nie dopina mi się w biuście;P Stan idealny. 15. Koszula wizytowa na zameczek, rozmiar S/M. Stan db. ![]() 16.Zielone bolerko HOUSE. Niestety na mnie za małe. Rozmiar XS. Ładnie się układa. Stan bdb 17.Czarna bluza HOUSE, ze złotym napisem cute, śliczna, welurowa, wygodna. Rozmiar XS. Stan bdb- wymieniona squeak1989 18. Kolor ekri (nie wiem jak to się pisze;P) Tally Weijl. Rozmiar S, XS. Dłuższy i ślicznie leżący .19. Kurteczka-bolerko, kolor żólty, rozmiar UNI. Prześlicznie leży
Edytowane przez nvmd Czas edycji: 2010-03-21 o 22:29 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
hej!! przeszkadzam??
bardzo podoba mi się 6.PRZEŚLICZNA bluzeczka w kratkę, Rozmiar z metki M aczkolwiek pasuje na S. Stan idealny. Świetnie się układa, niestety dla mnie nieco za luźna.widzisz coś u mnie?? mogę prosić foto na tobie?? |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
20. Czarny nietoperz, sweterek. Rozmiar S/M świetnie leży
Stan idealny.21. Zielony sweterek , elastyczny, pięknie się układa, rozmiar S Stan idealny 22. Żółty sweterek, elastyczny, pięknie się układa, rozmiar S Stan idealny wymieniona squeak1989 23.Tally Weijl, rozmiar XS. Świetny, szary golfik! Stan bdb 24. Różowa lekka spódniczka do kostek w odcieniach różu, przepiękna, na górze koronka. rozmiar S, na gumkę, Stan idealny. 25. biała mini H&M na 170cm ;P Stan IDEALNY, ślicznie się układa.wymianka K0G0 T0 0BCH0DZI 26. Galowa spodniczka, kolor głęboka czerń, niestety na zdjęciu coś nie tak Stan bdb. rozmiar 36, dołączę złoty pasek.27. Krótkie spodenki, rozmiar 27/28. Pupa wygląda w nich na prawdę świetnie, stan idealny, na mnie zaduże nałożone raz ![]() 28.Spodnie rozmiar 26, wygodne i ładne niestety na mnie trochę za luźne, plamka na prawej nogawce już sprana , stan idealny ![]() 29. krótkie spodenki z cekinkami po bokach firmy tally weijl. rozmiar S/36. Na mnie niestety za duże kolor głęboka czerń, znów wina aparatu. stan db
Edytowane przez nvmd Czas edycji: 2010-03-22 o 22:00 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
14. Tally weijl, rozmiar XS/S. Koszula Przepięknie się układa niestety na rozmiarkach biustu A/B, oddaje z bólem serca ale nie dopina mi się w biuście;P Stan idealny. ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
30. Spodnie rozmiar S, przepiękne niestety na mnie za małe, ciemny dżins, cekinowe aplikacje, stan bdb.
31. Białe rurki, rozmiar 26. Wygodne i ładnie się dopasowują. stan bdb wymianka K0G0 T0 0BCH0DZI 32. Spodnie rybaczki,ciemny dżins, rozmiar 27, wysoki stan, z paskiem a'la szelki. Stan idealny. wymianka 7medeis THE END jak na razie.
Edytowane przez nvmd Czas edycji: 2010-03-23 o 23:36 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za :
19. Kurteczka-bolerko, kolor żólty, rozmiar UNI. Prześlicznie leży
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
coś za 3.Gorsecik z wymianki, prześliczny niestety za mały w biuscie polecany dla dziewczyn o rozmiarze A lub B. Stan db
prosze ;] |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
coś za rybaczki z wysokim stanem?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1269186168
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
hej, coś może u mnie za spódniczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1269185639
odp u mnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za 6 i 14 ??
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos za topik adidasa?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za: 14. Tally weijl, rozmiar XS/S. Koszula Przepięknie się układa niestety na rozmiarkach biustu A/B, oddaje z bólem serca ale nie dopina mi się w biuście;P Stan idealny.?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
i co ty na to??
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- mniej więcej po środku tylko bardzo się uciąga |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
to wypada od paszki do paszki
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- ta różowa to jest xs moim zdaniem bo na mnie ciut za mała siwa to s---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- na jakieś 15 minut muszę lecieć więc dokładniej podam ci wszystko za ten czas ok?? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- ale na niej jest maleńka plamka wielkości 1 mm nad obrazkiem, nie przeszkadza ci?? nie rzuca się to jakoś w oczy. a adres zaeaz ci podam ok?? |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
tą torebkę mam w rezerwacji. To ja zaproponuję jakiś ciuszek za tą spódniczkę... hmm?
odp u mnie
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za 1. Topik ADIDAS, idealny do ćwiczeń, wygodny ???
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
no niestety,nietoperek jest nowy i nie oddam go tylko za spódniczkę
a już nic innego nie widzę , tylko spódniczka mi się podoba...jeszcze coś poszukasz u mnie za spódniczkę?
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
xs/ s Kochana
Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17970618 24.12.2009 ( wigilia, imieniny Ukochanego, zareczyny) "Kobieta powinna kopać faceta w jaja już na pierwszym spotkaniu, by od razu przygotować go na najgorsze" |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
14. Tally weijl, rozmiar XS/S. Koszula Przepięknie się układa niestety na rozmiarkach biustu A/B, oddaje z bólem serca ale nie dopina mi się w biuście;P Stan idealny. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sweterek ecri tally weijl, bluze czarna cute house, spodenki z cekinami po bokach tally weijl i dzinsowe spodenki?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Rozmiar L, ale ja noszę S i było dobre, więc mogę stwierdzić że uniwersalny
polecany dla dziewczyn o rozmiarze A lub B. Stan db wymianka Lola90

a już nic innego nie widzę , tylko spódniczka mi się podoba...