![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥DamSko-MęSka odzieŻ♥♥♥♥Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-05-12 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥♥DamSko-MęSka odzieŻ♥♥♥♥
fOr men :
Rozmiary to L bądź XL proszę pytać o wymiary ![]() 2. KOSZULKA ALA Z SIATKI STAN B.DOBRY 3. KOSZULA W PASECZKI STAN B.DOBRY 4. KOSZULKA Z MOTYWEM DJ STAN DOBRY (ŚLADY UZYTKOWANIA) 6. BIAŁA KOSZULA STAN B.DOBRY 7. BLUZKA CLOCKHAUSE STAN B.DOBRY 8. SPODENKI NIEBIESKIE STAN B.DOBRY 9. SPODENKI ŚLISKIE STAN DOBRY 10. SLIPKI STAN B.DOBRY Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-04-29 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
fOr wOmen
1. Oliwkowa "MK" stan b.dobry r. M/L 2. W srebrno czarne paseczki Croop r. S/M stan b.dobry 3. Zielona bokserka PRYTY GIRL. r.M stan b.dobry 4. Zielona na dole sznureczki stan dobry r.uni 5. Różowa tunika ATMOSPHERE z koralikami stan b.dobry r.M 6. Kopertówka w paseczki ATMOSPHERE stan dobry r.uni 7. Sweterkowa kamizelka NEXT stan b.dobry r. M 8. FISHBONE NEW YORKER r.M stan dobry ( ślady uzytkowania i maleńkie oczko poleciało) NIE MA "NVMD" 9. RÓZOWA WKLEJANKA STAN DOBRY R.M 10. ZIELONA W MEGA MODNYM KOLORZE R. M STAN DOBRY Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-05-10 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
*Błękitna NEXT stan dobry r.M *cekinowa (butik) stan dobry r.M *Trzy na jedno ramie można łączyć stan dobry r.M * żółta H&M stan b.dobry r. 34 *biała koszula materiał śliski stan dobry r.M *KOMIKSY RAJSTOPY ! łatwo nie oddam bo tanie nie byly (70zl) miałam je raz na sobie ale nie mam do czego nosic ![]() * stanik czarny MARKS&SPENCER 70D *stanik koronkowy 70B * PUDROWA BLUZECZKA STAN B. DOBRY R. M *CZARNY LONG Z NAPISEM STAN DOBRY R. M Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-05-10 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
* NOWA ! biała r.M *NOWY ! Nietoperz siatka stan b.dobry r.uni * nietoper w fioletowe paseczki r. uni stan b.dobry (bez paska) * kremowa bluzeczka MNG stan dobry r. 36 *Oliwkowa stan dobry r.M
*Bluza czekoladowa stan dobry r.M *czarna cienka z rekawami nietoperowymi S stan.dobry *Koszula biała w prążki AMISU stan dobry r.38 *różowa w wyszywane kwiatki z guziczkami taka japonka stan b.dobry r. M/L Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-05-10 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
*biały sweterek cherokee (ma urwane to gówienko od zamka ciężko się odpina i ma małe plamki na końcach rękawa(niewidoczne)) r.M *pomarańczowa nie ma jednego plastikowego gówienka przy sznureczku r.M stan b.dobry *Fioletowa koszula OZONE stan b.dobry r.M *Morska z lejącym dekoltem stan b.dobry r. S/M dł. całkowita 57cm szer. biust 34cm materiał elastyczny * bluza polarowa stan b.dobry r. M *Bluza zamszowa ruda stan dobry r.M *Siwa bluza Stan b.dobry r.M *Jeansowa stan b.dobry r.M/L *Malinowa polarowa stan b.dobry r.M *żółta bluza deep ( ma malutkie dziurki) r.M Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-04-15 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Kremowa bluzeczka stan dobry r.38/40 *Marynarka alla Smoking r.M stan B.dobry *koszula w kolorowe konie r.M/L stan b.dobry * SZAL BŁĘKITNY * biała siatkowa piżamka asymetryczna dół postrzępiony * staniki 75B (używane) *trzy paski Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-05-10 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*czarne rurki biodrówki są sprane i nie maja guzika
oddam za drobiazg r.38 *dresowe zamszowe r.M *rybaczki(biodrówki) w paski stan b.dobre r.38 * jasne jeansy r. 40 stan dobry szer. (tam gdzie pasek) 43cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 19cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 22cm szer. w najszerszym miejscu pup * bojówki stan. dobry r. 40 szer. (tam gdzie pasek) 44cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 27cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 49cm dł. całkowita 61cm * Jeansy bez kieszeni Stan dobry r. 40 szer. (tam gdzie pasek) 41cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 30cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 50cm dł. całkowita 95cm szer. nogawki na dole 23cm * Lateksowe spodnie stan dobry (pupa lekko pozdzierana) r.40 * ciemne rureczki. r38 przetarcia w kroku ale pozszywane ![]() tam gdzie pasek 42cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 19cm stan z tyłu ( mierzony od zszycia w kroku) 30cm szer. tam gdzie pupa-biodra w najszerszym miejscu 44cm dł. całkowita 104 szer. nogawki na dole 13cm*spodnie zamszowe z wysokim stanem r.40 stan dobry Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-04-29 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
*Kurtka zimowa. 1centymetrowe rozdarcie na rekawie r.M *Płaszczyk zimowy r. M/L stan dobry ślady uzytkowania (pasek od srodka popękał do wymiany) *Kurteczka na wiosne kremowa stan dobry ma lekkie zmechacenia rękawów i maleńkie plamki r.38 * NOWE !!! okulary kupione na necie ale mi nie przypasowały nie ten kształt :| NIE MA !!! "NVMD"Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-04-17 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
*Kozaczki brązowe zamszowe. stan b.dobry r.39 11cm koturna
* Czarne czółenka. Stan dobry r.39 * NOWe !! saszki na wiosnę miałam na sobie raz razy do auta brązowe nie świecą się tak ![]() *japonki r.39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
*Kozaczki Kowbojki. Stan dobry (ZDARTE CZUBKI) r.39 OCEPLANE
* Adidasy NIKE stan dobry r.39/40 dł. wkładki 26cm * Czarne saszki. Stan dobry ( czubki mozna zapastować i smigać) r.39/40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
* Motorolka stan wizualny idealny lecz nie ma klapki z tyłu nie wiem może gdzieś by się znalazła jakbym poszukała :P. Nie wiem co jej jest ale przestała ładować baterie ale jak sie naładuje w innym tel. to wszystko działa. *Sony ericson stan wizualny taki jak widać ... ogólnie to działa pamiętam że lekko dżojstyk szwankował i coś w głośniku chrapało :P brak ładowarki * Samsung. wizualny b.dobry. Ale pewnego dnia się wyłączył i juz nie chce się włączyć. * NOWE słuchawki są ![]() i używana ładowarka NIE MA "NVMD" *Łącze na podczerwień do komputera i telefonu. działa ![]() *Prostownica ogólnie działa. Chodź czasami cos tam w kablu nie styka nie wiem nie znam się może wystarczy tylko dokręcić śrubkę :P Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-04-17 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za Jeansowa stan b.dobry r.M/L ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
jasne, zmiesci dowód,prawo jazdy... nosiłam legitymację szkolną ,dowód, 1000 ulotek i było ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za japonki r.39???
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
którego różowego??? a wymiarki jutro podam bo już w łóżku leże
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
za nietoperza dalam 99zl wiec raczej go nie oddam za rekawiczki
menekin to typowe 36 /38 koszulka na nim lezy idalnie i napewno sie rocignie jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hey cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1271361369
i/lub bluze w krate roz 34
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za bluze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1271361369 i/lub staniczki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1271361369 ??
Mój wątek:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=389459 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
* NOWA ! biała r.M ? * staniki 75B (używane) *dresowe zamszowe r.M ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Buciki moglabym oddać za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1271361864
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1271359958 i ładowarkę do nokii z racji tego, że wydam więcej pieniążków bo musze je wyslac jako paczuszke a chcialabym zeby to sie rownowazylo z ceną bucikow i przesylki. Jesli Ci pasuje to czekam na odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.