|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
GRECJA - WYSPA THASSOS camping golden beach
hej , 26.06 wyjezdzam na oboz z witoursa do grecji na wyspe thassos na campingi golden beach.
czy ktos juz tam kiedys był? bo mam pare pytan dotyczacych miejscowosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: GRECJA - WYSPA THASSOS camping golden beach
czytalam ze zamiast kibelka jest dziura w ziemi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hej ja tam byłam, ale nie mieszkałam na campingu tylko w innym pensjonacie. Ale na campingu bywałam codziennie bo tam miałam wykupione wyżywienie :P Jak byś coś chciała wiedziec to pisz
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Zalezy w której części campingu
![]() W jednej nie ma kibelka i jest sikanie na tzw "małysza" ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
jak tam jest z zyciem nocnym?
![]() i jak jets z roznymi robakami, komarami czy pajakami? ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
przeszukaj forum, był już gdzieś podobny temt na wątkach o witoursie... (:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Byłam tam na obozie w zeszłym roku, ale z Olimpem. Witours był natomiast w drugiej części campingu. To prawda, że w jednej części wspólnych łazienek jest tylko dziura w ziemi, ale są też łazienki z normalnymi ubikacjami. Ale czy ta dziura to jakieś nieudogodnienie? Wątpię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Komarów nie ma, a pająki jak to wszędzie - czasem się coś zjawi. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
mowicie dyskotetki na plazy?
![]() wybieram sie chyba 11.09 tam do hotelu joanis z okservice no i co? jechac? nie bede zalowac? ladna okolica? jak mowie nuda jest?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
właśnie jak jest na thassos tak dokładnie? był ktoś z olimpu?
chodzi mi o wszystko, jak generalnie wyglądał plan dnia, jak tam z życiem nocnym, jest 1 klub podobno, często się tam chodziło ? o której się wracało na camping?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
noo hejka. z racji, ze ok. 20.09 wrocilam z Grecji z Thassos opisze co i jak.
wyspa-super, zielen, spokoj, harmonia. w sumie tego mi trzeba bylo. Gdyz przez caly rok nauki, pracy, imprez mialam po prostu dosc ![]() bylam w Golden Beach, kilkanascie minut z buta bylo do Skala Potamias. Miasteczko nie co inne od Golden. Tutaj jakby wiecej sie dzialo, wieczorem widac bylo kolorowe swiatla z barow, tawern itd. Jak pisalam. Mialam dosc i potrzebowalam odpoczynku, lecz..po 2 dniach stwierdzilam z kumpela inaczej, trzeba gdzies isc na impreze. Szukalsmy, ale nic znalaesc nie molgysmu. I tu niemile zaskoczenie. Bo gdy pytalysmy w barach ludzi mowili, ze jest juz po sezonie, jest zamkniete wszystko...pognalsmy do Skali Potamias tam ponoc byla jakas wieksza dyskoteka, lecz...takze zamknieta. Jedyna nasza atrakcja okazalo sie karaoke (nie pametam nazwy, jak mi sie przypomni to powiem) oraz impreza lata 80' 70' w Vigli (kto byl to taka duza restauacja na swiezym powietrzu, po schodkach, kolo skal) lecz odechcialo sie nam takich klimatow i poszlsmy gdzies do baru do zaprzyjaznionych kilka dni wczesniej barmanow..Takze jedyna nasza impreza byla ta w Hotelu Natasha w Skala Potamias. Zabraklo juz nam kasy, aby jechac do Stolicy do Limenas ![]() ogolnie-wakacje super, ale nie na okres wrzesniowy!!! acha. os pelno na plazy !! masakra. pzdr
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
na campingu sklep samoobsługowy. ani razu nie załapałam się na śniadanie, bo spałam jeszcze to do sklepu się po dobre rogale chodziło.
od razu jak wychodzi się z campingu to jest trochę restauracji, także jak komuś jedzenie nie smakowało to blisko było mozna coś zjesc. na plaży od razu przy campingu był 'bar' w którym dwa razy w ciągu dwóch tygodniu była dyskoteka. byliśmy też na dyskotece gdzieś w mieście, ogólnie szału nie ma, tak dziwnie. i dyskoteka była tylko dla naszego obozu + może z 10 innych osób. nie byliśmy na żadnej innej dyskotece, w mieście bywaliśmy długo. tam się dużo działo, także kto chciał to gdzie chciał chodził. pare razy byliśmy na plaży przy skałach - skakanie z tych skał do wody. ekstra wrażenie. camping zaprzyjaźniony z jakims hotelem niedaleko, bo kto chciał to mógl tam na basen chodzić. (ale było coś takiego że trzeba było coś u nich w sklepie kupić i można było na basenie przy hotelu cały dzień być). różne zawody nam robili pływackie, podchody, zespołowe jakieś. kupa śmiechu! więc na nude narzekać nie mogliśmy. jedzenie też w miare dobre, bez luksusu. prysznice z 5 kabin w damskim, kible dziury, ale nikomu nie przeszkadzało. alkohol można było pić, ale straszyli alkomatem. któregoś dnia wyciągneli alkomat i kazali chłopakom wracać, do rodziców dzwonili, no ale i tak nic nie zrobili. tak tylko nastraszyć chcieli. a przede wszystkim ludzie przecudowni!
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś może powiedzieć jakie jedzenie na tym camingu jest ponieważ to mnie głównie interesuje. Byłem tam 10 lat temu i była tragedia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Hej był może ktoś z was na obozie młodzieżowym z olimpem? Czy opiekunowie są strasznie surowi? Można wymknąć się do jakiś klubów i czy wgl jakieś są?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.