GRECJA - WYSPA THASSOS camping golden beach - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 10:02   #1
piernikkk
Przyczajenie

GRECJA - WYSPA THASSOS camping golden beach

hej , 26.06 wyjezdzam na oboz z witoursa do grecji na wyspe thassos na campingi golden beach.
czy ktos juz tam kiedys był? bo mam pare pytan dotyczacych miejscowosci
piernikkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 13:36   #2
agnes989
Raczkowanie

Dot.: GRECJA - WYSPA THASSOS camping golden beach

czytalam ze zamiast kibelka jest dziura w ziemi
agnes989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 15:11   #3
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

hej ja tam byłam, ale nie mieszkałam na campingu tylko w innym pensjonacie. Ale na campingu bywałam codziennie bo tam miałam wykupione wyżywienie :P Jak byś coś chciała wiedziec to pisz

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:48   #4
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

Cytat:
Napisane przez agnes989 Pokaż wiadomość
czytalam ze zamiast kibelka jest dziura w ziemi
Zalezy w której części campingu
W jednej nie ma kibelka i jest sikanie na tzw "małysza" A w drugiej wszystko normalnie.
Stary 2010-06-24, 16:49   #5
piernikkk
Przyczajenie

jak tam jest z zyciem nocnym? chodzi mi o jakies kluby czy bary, bo slyszalam ze to raczej spokojne miejsce ; p

i jak jets z roznymi robakami, komarami czy pajakami? ;p
piernikkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 19:58   #6
kyna93
Raczkowanie

przeszukaj forum, był już gdzieś podobny temt na wątkach o witoursie... (:
kyna93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 15:07   #7
IriS1104
Przyczajenie

Byłam tam na obozie w zeszłym roku, ale z Olimpem. Witours był natomiast w drugiej części campingu. To prawda, że w jednej części wspólnych łazienek jest tylko dziura w ziemi, ale są też łazienki z normalnymi ubikacjami. Ale czy ta dziura to jakieś nieudogodnienie? Wątpię Nieraz było śmiesznie :P Z campingów do plaży jest minutka. Przez płot widać morze Campingi mają 2 sypialnie zamykane na zamek i jedyne co może przeszkadzać to duchota ok. 6-7 nad ranem Pająki od czasu do czasu zaglądają do namiotów i to jest nieuniknione. Czasem sięgasz po coś do torby i spod niej wylatuje jakiś pajączek, dobra, nie lada pająk, ale też bywało wtedy śmiesznie Ogólnie ze wszystkich obozów ten najmilej wspominam. Jeśli ktoś szuka luksusu to na pewno go tam nie znajdzie, ale klimat jest świetny ! Miasteczko ma parę knajpek i skromną dyskotekę, ale prawda jest taka, że za cały pobyt byłam na mieście tylko 3 razy ) jeśli jeszcze ktoś ma jakieś pytania dotyczące Golden Beach i wycieczek fakultatywnych (byłam na wszystkich) to pytać )
IriS1104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 17:09   #8
Laramie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez piernikkk Pokaż wiadomość
jak tam jest z zyciem nocnym? chodzi mi o jakies kluby czy bary, bo slyszalam ze to raczej spokojne miejsce ; p

i jak jets z roznymi robakami, komarami czy pajakami? ;p
Spokojne? Raczej nie. Na mieście tłumy, są kluby, dyskoteki na plazy...

Komarów nie ma, a pająki jak to wszędzie - czasem się coś zjawi.

"You can't sleep, you can't eat
There's no doubt, you're in deep (...)
Gonna have to face it, you're addicted to love..."

WYMIANA KSIĄŻEK
Laramie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 11:08   #9
*brydzia*
Rozeznanie

GG do *brydzia*

mowicie dyskotetki na plazy? a ogolnie jest kilka czy nie ma nic?
wybieram sie chyba 11.09 tam do hotelu joanis z okservice no i co? jechac? nie bede zalowac? ladna okolica? jak mowie nuda jest?

*brydzia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 20:26   #10
AryaxD
Wtajemniczenie

właśnie jak jest na thassos tak dokładnie? był ktoś z olimpu?
chodzi mi o wszystko, jak generalnie wyglądał plan dnia, jak tam z życiem nocnym, jest 1 klub podobno, często się tam chodziło ? o której się wracało na camping?
Stary 2011-01-11, 21:49   #11
kolorowatecza
Zakorzenienie

up

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 10:28   #12
*brydzia*
Rozeznanie

GG do *brydzia*

noo hejka. z racji, ze ok. 20.09 wrocilam z Grecji z Thassos opisze co i jak.
wyspa-super, zielen, spokoj, harmonia. w sumie tego mi trzeba bylo. Gdyz przez caly rok nauki, pracy, imprez mialam po prostu dosc
bylam w Golden Beach, kilkanascie minut z buta bylo do Skala Potamias. Miasteczko nie co inne od Golden. Tutaj jakby wiecej sie dzialo, wieczorem widac bylo kolorowe swiatla z barow, tawern itd.
Jak pisalam. Mialam dosc i potrzebowalam odpoczynku, lecz..po 2 dniach stwierdzilam z kumpela inaczej, trzeba gdzies isc na impreze. Szukalsmy, ale nic znalaesc nie molgysmu. I tu niemile zaskoczenie. Bo gdy pytalysmy w barach ludzi mowili, ze jest juz po sezonie, jest zamkniete wszystko...pognalsmy do Skali Potamias tam ponoc byla jakas wieksza dyskoteka, lecz...takze zamknieta. Jedyna nasza atrakcja okazalo sie karaoke (nie pametam nazwy, jak mi sie przypomni to powiem) oraz impreza lata 80' 70' w Vigli (kto byl to taka duza restauacja na swiezym powietrzu, po schodkach, kolo skal) lecz odechcialo sie nam takich klimatow i poszlsmy gdzies do baru do zaprzyjaznionych kilka dni wczesniej barmanow..Takze jedyna nasza impreza byla ta w Hotelu Natasha w Skala Potamias.
Zabraklo juz nam kasy, aby jechac do Stolicy do Limenas
ogolnie-wakacje super, ale nie na okres wrzesniowy!!!

acha. os pelno na plazy !! masakra.
pzdr

*brydzia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-06, 16:39   #13
walicnazwe
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to walicnazwe

na campingu sklep samoobsługowy. ani razu nie załapałam się na śniadanie, bo spałam jeszcze to do sklepu się po dobre rogale chodziło.

od razu jak wychodzi się z campingu to jest trochę restauracji, także jak komuś jedzenie nie smakowało to blisko było mozna coś zjesc.

na plaży od razu przy campingu był 'bar' w którym dwa razy w ciągu dwóch tygodniu była dyskoteka.

byliśmy też na dyskotece gdzieś w mieście, ogólnie szału nie ma, tak dziwnie. i dyskoteka była tylko dla naszego obozu + może z 10 innych osób. nie byliśmy na żadnej innej dyskotece, w mieście bywaliśmy długo. tam się dużo działo, także kto chciał to gdzie chciał chodził.

pare razy byliśmy na plaży przy skałach - skakanie z tych skał do wody. ekstra wrażenie.
camping zaprzyjaźniony z jakims hotelem niedaleko, bo kto chciał to mógl tam na basen chodzić. (ale było coś takiego że trzeba było coś u nich w sklepie kupić i można było na basenie przy hotelu cały dzień być).

różne zawody nam robili pływackie, podchody, zespołowe jakieś. kupa śmiechu! więc na nude narzekać nie mogliśmy.

jedzenie też w miare dobre, bez luksusu. prysznice z 5 kabin w damskim, kible dziury, ale nikomu nie przeszkadzało.

alkohol można było pić, ale straszyli alkomatem. któregoś dnia wyciągneli alkomat i kazali chłopakom wracać, do rodziców dzwonili, no ale i tak nic nie zrobili. tak tylko nastraszyć chcieli.

a przede wszystkim ludzie przecudowni!

— Haruki Murakami - Kroniki Ptaka Nakręcacza
walicnazwe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 20:32   #14
Tomek1983
Przyczajenie

Czy ktoś może powiedzieć jakie jedzenie na tym camingu jest ponieważ to mnie głównie interesuje. Byłem tam 10 lat temu i była tragedia
Tomek1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-22, 15:21   #15
sasha301
Przyczajenie

Hej był może ktoś z was na obozie młodzieżowym z olimpem? Czy opiekunowie są strasznie surowi? Można wymknąć się do jakiś klubów i czy wgl jakieś są?
sasha301 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości