![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolorowe, mineralne, pielęgnacyjne. Inglot, Lumiere, Lucy, DKNY, Oriflame, SephoraTym kolorem wymienione Tym kolorem dokładka Dokładka: 17. Paleta pięciu cieni Inglot (na zdjęciu) 18. Brązowy cień Vipera(na zdjęciu) 19. Mleczko winogronowe z mazidła.com 30g20. Puder bambusowy BiochemiaUrody- odsypka 21. Nowa zalotka do rzęs Avon 22. Balsam copaiba Mazidła.com7ml 23. Hydrolat z kwiatu pomarańczy 190ml BiochemiaUrody 24. Rozkładana paleta do makijażu Mineralne: 1. Próbka Lumiere w kolorze Medium Beige 2.3 (Flawless Finish) 2. Próbka Lumiere w kolorze Medium Warm (Flawless Face), Medium Cool (Cashmere) 3. Próbka Lucy Minerals kolor Medium w formule Oryginal 4. Próbka Lucy Minerals kolor Medium Caramel i Bisque w formule Oil Control with Calcium Carbonate 5. Duże próbki w dużych strunach LureBeauty kolory- N2, A2.6, B6 6. Próbka LureBeauty w słoiczku z sitkiem kolor N6.4 7. Próbki Meow Wszystkie Flawless Feline. Poziom 2- Siamese, Korat, Mau, Chartreux Poziom 3- Siamese 8. Elemental Foundation Lauress kolory Soft Fawn i Radiant Fawn (nowe próbki w słoiczkach) 9. Pomadka Silk Naturals kolor Rapturous nie używana http://host.silknaturals.com/creb/rapturous-gorgeous-muted-rose-vegan-lipstick- p-951.html 10. Płynny podkład mineralny Coastal Scents kolor ST-08 (próbka) Kolorowe: 1. Inglot Face Blush Ultradelikatny Róż do Policzków nr 82 (zostało 1/2) 2. Inglot Eye Shadow Cień do Powiek kolor 485 (zostało 3/4) 3. Inglot Eye Shadow Cień do Powiek kolor 504 (użyty raz) 4. Inglot Pomadka do ust kolor 153 (ubytek 1/3 + zdarty napis na opakowaniu) 5. Inglot Eyeliner kolor 21 czarny, matowy (minimalne zużycie) 6. Oriflame Eye Liner kolor Cyber (metaliczny zielony użyty 2 razy) 7. Sephora baume flash matite (zostało pół) 8. Clinique podkład perfectly real makeup kolor shade24 (dość ciemny, ubytek 30%) + próbka koloru ivory Pielęgnacja: 1. DKNY Energizer Body Lotion 100ml 2. Sun Ozon faktor 10, 50ml 3. Farmona Czekoladowe masło do ciała, ciemna czekolada i orzech pistacji (zostało ok. 150ml) 4. Oriflame Odżywka do włosów X Daily Care z HydraPlus (100ml) 5. Ekstrakt z mango 10g 6. Kallos, Serical, Crema al latte odżywka do włosów (zrobię odlewkę) 7. Ziaja demakijaż dwufazowy (zostało 1/3 ze 120ml) 8. Mocznik (7g) 9. Joanna mgła stylizująca do włosów z filtrem UV (80ml) 10. Torf Corporation krem-żel do stóp antyperspirant (60ml) 11. Avon złocisty balsam podkreślający opaleniznę (35ml) 12. Krem FV Viola z witaminami tłusty na noc (25ml) 13. HerbikaPlant Ziaja krem odżywczo kojący z olejem avokado (25ml) 14. Sudocrem krem antyseptyczny (25ml) 15. Neutrogena ochronny sztyft do ust (została połowa) 16. Parafina ciekła 40ml (kupiona w październiku) Poza wątkiem mam: Zgniłozielone botki z Sigmy nowe, czerwone botki Boti r37, szare botki CCC r38, lakiery Golden Rose sweet color. Szukam: Oleje, glinki, balsamy, odsypki pudru perłowego, jedwabnego, diamentowego, pojemniczek na puder sypki, maski, odżywki do włosów itd
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2010-11-11 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorowe, mineralne, pielęgnacyjne. Inglot, Lumiere, Lucy, DKNY, Oriflame, Seph
cos u mnie za :
1. DKNY Energizer Body Lioton 100ml 3. Farmona Czekoladowe masło do ciała, ciemna czekolada i orzech pistacji (zostało ok. 150ml) 4. Oriflame Odżywka do włosów X Daily Care z HydraPlus (100ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowe, mineralne, pielęgnacyjne. Inglot, Lumiere, Lucy, DKNY, Oriflame, Seph
cos u mnie za
Inglot Face Blush Ultradelikatny Róż do Policzków nr 82 (zostało 1/2) DKNY Energizer Body Lioton 100ml 3. Farmona Czekoladowe masło do ciała, ciemna czekolada i orzech pistacji (zostało ok. 150ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Nutki wymienione, ale byłabym chętna na zamianę ,może inne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nic nie widzę. Pozdrawiam
![]() |
#8 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
masz pecha ich też już nie ma.
Popatrz dokładnie, wypisałam których brak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam Twój wątek z kosmetykami ale nic mnie nie zainteresowało, niestety. Z kosmetyków szukam podkładu Maybelline Dream Matte Mousse (podkład w musie).
Moja lista rzeczy poszukiwanych jest podana tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=460308 Z książek interesują mnie głównie dot. Holocaustu i carskiej Rosji-głównie z przełomu XIX/XX |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tak zapewne bym cos znalazla, a wrzucisz zdjecia tych cudeniek?
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam szczerze mówić bardziej wolałabym masło do ciała niz odżywke do włosów może cos dobierzesz albo zamiast odzywki dasz masło ??
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Szczerze mówić chodziło mi o to żebyś dała mi lioton DKNY i masło za: Klorane szampon na bazie mleczka z owsa, AVENE CLEANANCE krem sprzyjający usuwaniu wyprysków i zaskórniaków serum Avene kojąco nawiżlające Pasowało by Ci to? ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ok mogło by tak byc ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Oczywiście jak wolisz. Wiec uzgodnione i mozemy sie wymieniac? Mam prośbę mogłaś byś mi podać jakiś link do opisu tego DKNY Energizer Body Lotion 100ml poniewaz coś mi się on skojarzył z innym kosmetykiem i teraz już sama nie wiem a nie mogę nigdzie znaleźć opinii o nim. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Moglabym prosic o zdjecie(lioton DKNY)? ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Przepraszam za zamieszanie ale jednak nie bede nim zainteresowana może masz coś innego z mojej listy bo jednej rzeczy wysyłka sie chyba za bardzo nawet nie bedzie opłacać ? Edytowane przez sosnowiec20 Czas edycji: 2010-10-07 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jedynie
5. Inglot Eyeliner kolor 21 czarny, matowy (minimalne zużycie) i ewentualnie 1. Inglot Face Blush Ultradelikatny Róż do Policzków nr 82 (zostało 1/2) Tylko nr 82 to jaki to kolor? Róż / brzoskwinia?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Z tego różu jednak zrezygnuję, bo niestety mojej twarzy nie sprzyjają kolory brzoskwiniowe
![]() A w przypadku jakbym chciała od Ciebie: 5. Inglot Eyeliner kolor 21 czarny, matowy (minimalne zużycie) Ekstrakt z mango 10g jaka np ilość odlewki Crema al Latte Cię interesuje i co poza tym, byś była zadowolona? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Chodziło mi o moją maskę z jedwabiem :P ile byś chciała ml? [ ma podobną nazwę jak Twoja, stąd to nieporozumienie ![]() z oleju kokosowego mogę co najwyżej zrobić odlewkę ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tak, najlepiej 100 ml odżywki z jedwabiem i 100 ml Parachute a Ty mi czarny liner i mango, bo woda pokrzywowa aktualnie jest w trakcie negocjacji z inną wizażanką, ok ?
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Wszystko jest aktualne, adres już przesłałam, tylko powiedz mi jeszcze co musiałabym Ci jeszcze dorzucić do tamtej wymiany za 6. Oriflame Eye Liner kolor Cyber (metaliczny zielony użyty 2 razy) ?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Taak, i chyba raczej będzie wymieniona. W takim razie, pozostanę tylko przy tych 2 rzeczach, czarny liner i ekstrakt z mango. Adres wysłałam, czekam na przesyłkę
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Książki za kosmetyki wchodzą w grę ??
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
niestety, przyjrzałam się dokładniej i nic nie znalazłam
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
Sample Lumiere w kolorach Medium Beige 2.3 (Flawless Finish), Medium Warm (Flawless Face) ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale nic nie znalazlam.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
chętnie oddam szminkę za sample - masz je na zdjęciu? Na tonik na razie nie mam buteleczki zastępczej (planowałam kupić na BU ale jeszcze nie robiłam zakupów) a tak Ci nie wyślę ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- a to są takie małe sample w woreczku za 1 dolara ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dokładka w pierwszym poście. Paleta cieni Inglot i cień Vipera!
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.