![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - PM2012 wspierają się w przygotowaniach:)
Dość ciężko znaleźć w Sieci opinie nt. usług związanych ze ślubem i weselem w naszej części Dolnego Śląska - stąd pomysł na wątek. Mam nadzieję, że znajdą się tutaj szczęśliwe Żony i przyszłe PMki, które chętnie podzielą się doświadczeniami, wrażeniami i opiniami
![]() Od 7 lat jestem miłośniczką mojego TŻta i 07.06.2012 r. zostanę jego żoną ![]() Jesteśmy na etapie poszukiwania kamerzysty, fotografa i zespołu muzycznego - chętnie dowiem się kogo polecacie, a kto nie spełnił Waszych oczekiwań... Gdzie warto kupić zaproszenia, u kogo zamówić tort, który salon ma ciekawy wybór sukien ślubnych? Pytań jest mnóstwo i mam nadzieję, że będą się mnożyły wraz z rozwojem wątku ![]() Pozdrawiam i życzę dużo Miłości!
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-08-12 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - PM2012 wspierają się w przygotowaniach:)
Witaj, polecam zespół GAMA z waszych okolic, pełen profesjonalizm i zabawa gwarantowana. Widziałem i wiem co piszę
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - PM2012 wspierają się w przygotowaniach:)
Tak, znam zespół Gama - rzeczywiście są rewelacyjni! Niestety nie mają wolnego terminu w dniu naszego ślubu...
![]() Fotografa i kamerzystę już mamy - przesympatyczne, kreatywne i konkretne malżeństwo z Chojnowa. Jeśli chodzi o zespół, to coraz bardziej skłaniamy się ku grupie Adonis nr1 z Lubnia. tomba piękne zdjęcia - gratuluję talentu!
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)
miodzio wątek
![]() ![]() my już w sumie mamy wszystko załatwione. orkiestra, catering, sala, fotograf. został nam tylko kamerzysta i ciągle się wahamy czy chcemy go czy jednak nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
fajnie, że się odezwałaś, bo długo było tu cicho...
opowiadaj - gdzie wesele, czy suknia, bukiet, fryzura, zaproszenia, auto do ślubu już wybrane? pochwal się pierścieniem ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Od dawna tylko przeglądam wizaż ale dla tego wątku postanowiłam się zarejestrować
![]() ![]() orkiestra, sala, kamerzysta i fotograf już są ![]() kasioonya - mamy tego samego kamerzystę i fotografa - przemiłe małżeństwo z Chojnowa ![]() jakie pakiety u nich wybrałaś? pozdrawiam i mam nadzieję, ze będzie sobie tu pisać o naszych przygotowaniach skoro jesteśmy z tego samego miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pierścionek poniżej
![]() Wesele robimy w Legnicy w Klubie Nauczyciela. Potrzebowaliśmy sporą ilość noclegów i to na miejscu. A tam są i do tego w niskich cenach. Zaproszenia robię sama. W sumie są już gotowe. Jeszcze tylko treść jest potrzebna. Będę mieć też księgę gości i też ją sama zrobiłam. Na stołach winietki w postaci krzesełek. Fotografa mamy z Ząbkowic Śląskich i płacimy 1500 zł. Orkiestra i catering z Bolesławca. Co do auta jeszcze do końca nie wiemy. TŻ chciałby syrenkę ale z drugiej strony szkoda mu trochę kasy. Ja wolę pogadać ze znajomym i nie będzie problemu tym bardziej że będzie też zaproszony. Bukiet, fryzura - to pojęcia nie mam. Szukam szukam i jeszcze nie mam wizji. Sukienkę mam upatrzoną ale muszę się wybrać do wrocławia i zmierzyć żeby zobaczyć jak w niej będę wyglądać. Zobaczę jaka będzie cena. W razie czego będę ją szyć. A wy macie już sukienkę?? Jak tak to pokazujcie koniecznie ![]() ![]() EDIT: polecam jeszcze ten ślubny wątek ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-10-11 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
getready witaj
![]() ![]() Państwo Ossolińscy rzeczywiście wydają się być bardzo sympatyczni, konkretni i profesjonalni - ktoś polecił Ci ich usługi? ja nie miałam o nich wcześniej żadnych opinii, znalazłam ich w necie, spodobali mi się i nie szukaliśmy z TŻtem nikogo innego ![]() na którą salę i orkiestrę się zdecydowaliście? beat@ pierścień śliczny! o jakiej kiecce myślisz? wrzucaj fotki! gratuluję talentu ![]() jeśli chodzi o wątek PMek2012, to śledzę go już od kilku części, ale ostatnio nie mam zupełnie czasu, by go nadrabiać i dawno się tam nie pojawiałam - dziewczyny płodzą posty jak szalone i ciężko im dorównać ![]() wspólne poszukiwanie sukien to niezły pomysł, ale ja na razie nie mam do tego głowy, bo od tygodnia jestem wreszcie kobietą pracującą ![]() myślałyście już o obrączkach? nasze już się robią u jubilera ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie jestem na etapie szukania pracy. Idę jutro na rozmowę więc może się to zmieni. Ale w razie czego to naprawdę można się umówić na poszukiwanie sukien
![]() pokaże wam te które chciałabym zmierzyć jak pojadę do wrocławia. 2 pierwsze to moje faworytki. http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/p...suknia=rinelle http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/p...suknia=vanessa http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/p...hp?suknia=kadi http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/p...?suknia=vienna http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/p...?suknia=tamara http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/p...p?suknia=daise http://www.wroclaw.annaisbridal.pl/p...p?suknia=avril Jakiś czas temu podobały mi się jeszcze takie wielkie bomby/ balowe ale jakoś mi przeszło. NO fakt, w wątku o PM-kach 2012 dziewczyny szaleją. Mnie tam nie było teraz jakoś ze 3 godziny i pewnie będę mieć masę nadrabiania ![]() Obrączki oglądaliśmy w necie ale jeszcze na nic konkretnego się nie zdecydowaliśmy. Pomyślimy nad tym po nowym roku. A są w necie gdzieś zdjęcia waszych sal??? Forograf, kamerzysta ma jakąś stronę?? Bo ja chętnie pooglądam ![]() Aaaa no bo zapomniałam chwalę się zaproszeniami (reszta będzie skończona po nowym roku tzn. opakowanie tego w jakiś cacy papier i nadrukowanie tekstu), księga gości (takie wyrywkowe ujęcia) muszę jeszcze tylko coś na wierzch dać aby było wiadomo gdzie jest jej przód bo na razie tak jakoś łyso tam jest, etykiety na wódkę mojego wykonania, no i formy winietek - składać je zacznę powolutku chyba po nowym roku, póki co kończę je wycinać ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-10-11 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Aaa dziewczyny to ja - getready - napisałam ze swojego bardzo starego dawno założonego konta i mnie zalogowało do niego nie zauważyłam, będę już pisać z niego
![]() Pierścionek wkleję jak zrobię zdjęcie :P sala - chata karczowiska, sala balowa (potrzebowaliśmy dużo miejsc noclegowych) orkiestra - New Image fotograf i kamerzysta - Ossolińscy z Chojnowa (pakiet od przygotować do oczepin, 2 kamerzystów i plener zdjęciowy w innym dniu). I to na razie tyle ![]() wszelkiego rodzaju zaproszenia, winietki będziemy pewnie zamawiać gotowe w kolorystyce na którą się jeszcze nie zdecydowałam :P jako że oboje dużo pracuje i do tego studiujemy zaocznie kompletnie nie mielibyśmy czasu na wycinanie drukowanie choć nie ukrywam, że fajna zabawa beat@ - jestem ciekawa końcowego efektu twych prac zapowiada się super ![]() Co do sukni - kompletnie jeszcze nie myślałam ani nie oglądałam...chcę poszukać na pewno w Lubinie i pewnie we Wrocku w Starej Garbarni największym salonie sukni ślubnych ![]() ![]() ![]() ![]() beat@ - widzę, że chcesz w literę A, mi też się takie podobają. W wątku o PM 2012 na początku się udzielałam, ale teraz nie nadążam bo nie mam czasu siedzieć w necie ale dla tego wątku zrobię wyjątek bo jesteśmy z tych samych okolic i super dzielić się przygotowaniami z kimś innym ![]() Pozdrawiam was ciepło ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jussi89 Czas edycji: 2011-10-11 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeśli chodzi o suknie, które pokazałaś, to najbardziej podobają mi się Vienna i Avril, choć sama nie myślę o kroju A dla siebie. marzy mi się rybka, ale nie jestem pewna czy będę dobrze wyglądała w tego typu modelach... jestem przekonana, że nie wybiorę princessy, ale powiedziałam sobie, że na pewno przymierzę tego typu kieckę, żeby się przekonać na 100%, że to nie mój typ ![]() managerka naszej sali uznała, że nie ma potrzeby inwestować w stronę internetową, tak więc w necie istnieje jedynie ich bardzo stara i uboga strona, ale jeśli chcecie zerknąć, to oto ona: http://www.badzow.pl/galeria.html fotograf i kamerzysta: http://fol-studio.pl/ raz jeszcze gratuluję talentu! ja niestety nie mam zdolności artystycznych, więc zaproszenia będziemy kupować - nie wybraliśmy jeszcze, ale myślimy m.in. o tych wzorach: http://allegro.pl/slub-zaproszenia-s...825699363.html http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...825699575.html http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...825699741.html jussi też zastanawialiśmy się nad tą salą w Karczowiskach ![]() skoro już się tak rozpisałam, to napiszę jeszcze troszkę i mam nadzieję, że Was nie zanudzę ![]() oboje z TŻtem mieszkamy w Lubinie (on niestety aktualnie przebywa za granicą ![]() ![]() nie noszę na palcu zaręczynowego pierścionka, bo zamiast niego dostałam biżuterię na zęby - błyszczący aparat ortodontyczny, bo zawsze mówiłam, że stanę przed ołtarzem dopiero, gdy będę mogła wyrażać swoje szczęście gębą pełną prostych zębów - no i ząbki się prostują, a ślub organizuje ![]() to chyba na razie tyle - jak pewnie się domyślacie jest jeszcze jedna rzecz charakterystyczna dla mnie: jestem straszną gadułą i przejawia się to nawet w wypowiedziach na forach ![]() aha! pokażę Wam jeszcze jak mniej więcej mają wyglądać nasze obrączki - będą grubsze i solidniejsze niż te na fotkach i moja będzie bez brylantu, ale wzór będzie tego typu. jeśli macie swoje złoto, to bardzo Wam polecam naszego jubilera (jeśli będziecie zainteresowane, to podam namiary) - facet zna się na robocie, jest rzetelny i cechą, której moim zdaniem nie da się przeliczyć na żadne pieniądze jest to, że doradza, choć np. w naszym wypadku było tak, że mógł zrobić to, co sobie zażyczyliśmy i zarobić na tym niezłą kasę, ale opowiedział nam o tym, w co nie warto wrzucać kasy, bo będzie to niepraktyczne abo nietrwałe i w efekcie nasze obrączki nie będą udziwnione, ale za to porządne i trwałe. i teraz to już naprawdę wszystko! tak się cieszę, że ktoś się zainteresował moim wątkiem i chyba dlatego nie mogę opanować słowotoku ![]() ![]() dobrej nocki dziewczynki ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-10-12 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
NO więc po kolei
![]() Co do sukienek to na dzień dzisiejszy zdecydowałam się na model Vanessa. Do Wrocławia chciałabym tylko pojechać w ramach zmierzenia tej kiecki i zobaczenia jak w niej wyglądam. Ceny mają tam akurat spore więc na 99% będę szyć sukienkę. Dziś byłam u krawcowej i powiedziała mi 2000 zł za nią. Słyszałam właśnie o tym salonie Katrina. Mam ogromną chęć się tam wybrac któregoś dnia. Oni mają jakąś stronę ?? Gdzie salon dokładnie jest? Nasza sala http://www.ssm.legnica.eu/index.php?...owek=9&tresc=9 według mnie najlepiej oddaje naszą salę zdjęcie w drugim rzędzie od góry i 2 foto od prawej. Fotograf: www.fotografomat.pl Co do obrączek to ja poproszę o namiary na tego jubilera jak najbardziej. Co o nas więcej. To jesteśmy w tym samym wieku - 26 latek. Poznaliśmy się przez internet a coooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a co do wesela to TŻ mnie momentami irytuje bo jemu szkoda kasy na to i bla bla bla ciągle to powtarza, aż się mi niedobrze robi. Dlatego tez jeszcze nie mamy obrączek nawet wybranych bo dla niego to jeszcze jest tyyyyyyle czasu, no i zresztą jak on to mówi "ja i tak obrączki nosił nie będę" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Ja też chcę poprzymierzać wszystkie rodzaje sukien, żeby być w 100% pewną że w danej czuję się najlepiej. Obrączek też jeszcze nie wybieraliśmy, takimi rzeczami chcemy się zająć już po nowym roku. Coś o nas ![]() Mieszkamy w Lubinie, pracujemy sobie i studiujemy (niestety!!!:[ ) więc czasu mało. Również poznaliśmy się przez zacny portal fotka.peel a znamy się ponad 5 lat. Ja mam 22 a tż 24 ![]() beat@ - baaardzo fajny fotograf ![]() ![]() Mój tż znowuż jest taki, że w większych sprawach type fotograf, sala, orkiestra wszystko razem ustalaliśmy. Natomiast drobne rzeczy typu zaproszenia itp jemu totalnie zwisają:P wybór pozostawia mnie więc wszystko należy odo mnie ale mnie się to podoba bo uwielbiam ten czas przygotowań, on ewentualnie mówi co mu się w 100% nie podoba i czego nie chce, np. stylowego auta do wypozyczenia więc kompromisem uzgodniliśmy, że pojedziemy czyimś z rodziny:P albo naszym , bo chcemy że to tż prowadził i tylko my 2 w aucie ![]() kasioonya - możemy sobie przybić 5tkę!!! również noszę aparat na zębach aby się pięknie wyprostowały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapomniałam jeszcze napisać beat@ - nie wiem w jakiej jesteś sytuacji i na ile potzrebujesz pracę już natychmiast ale coś mi śmierdzi z tą pracą. Jaki byłby to etat? Ni i wynagrodzenie niskie zwłaszcza, że ma być po misiący mniejsze. Zawsze mi się wydawało, że im dlużej człowiek pracuje tym na większe podwyżki może liczyć a tu na odwrót:P więc musisz się zastanowić na ile ta praca jest naprawdę ci potrzebna. czy może się wstrzymać i poczekać na coś lepszego. wszystko zależy od sytuacji ![]() Edytowane przez jussi89 Czas edycji: 2011-10-12 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mieszkać mam gdzie, jeść też co mam więc jak tam nie pójdę do pracy to tragedii nie ma. Fakt, na pewno łatwiej jak nawet taki 1000 zł wpadnie, ale właśnie nie pasuje mi coś tam. Tak jak mówisz, najczęściej jest tak że pensje rosną a tu zmaleje
![]() A z kamerzystą cały czas się zastanawiamy. jeśli będzie to ja chcę najtańszą opcję - bralibyśmy Pana Ziębę - kręci prawie każdą studniówkę w mieście i baaaardzo dużo wesel. Ja osobiście wolę zdjęcia, ale za kilkanaście lat fajnie oglądnąć sobie swój ślub albo dzieciakom pokazać ![]() Dobra, lecę do wyrka. dobranoc ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-10-12 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() Cytat:
Wasz fotograf bardzo interesujący ![]() ![]() Sala też wygląda przyjemnie - super, że jest parkiet! Będziecie ją dekorować sami? Nasz jubiler to pan Piotr Garbiński - zakład mieści się przy ul. Kilińskiego 19, tel.: 76 724 94 93 Ale się fajnie złożyło, że obie znalazłyście TŻtów na fotce ![]() ![]() Beatko rozumiem, że wkurza Cię, że TŻ zostawia wszystkie sprawy organizacyjne na Twojej głowie, ale może spójrz na to w ten sposób - wbrew pozorom i obiegowym opiniom faceci wcale nie należą do tej najbardziej poukładanej, dobrze zorganizowanej i przedsiębiorczej części ludzkości ![]() ![]() U nas jest podobnie jak u Jussi - dużo decyzji podjęliśmy wspólnie i o dziwo nie było przy tym żadnych sprzeczek ![]() ![]() Jussi a co to za studia? Ja kilka miesięcy temu zostałam mgrem i strasznie mi brakuje studiowania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Beatko z tą pracą to rzeczywiście nieco dziwnie i rozumiem, że masz wątpliwości... z drugiej strony wiem, jak to jest siedzieć w domu bez pracy i nie dziwię Ci się, że bierzesz pod uwagę tą pracę. mam nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie i podejmiesz decyzję, z której będziesz zadowolona! miłego dnia kochane! ja się powoli szykuję do pracy ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja dopiero na 15 do pracy więc też mam czas by coś popisać ![]() Ja zaczęłam właśnie magisterkę z anglistyki. I uczę tego języka ![]() ![]() Chciałam zabytkowe autko w kolorze kremowym i białą tapicerką :P ale że tż stanowczo powiedział nie, uszanowałam jego zdanie i poszliśmy na kompromis więc nawet niczego nie zaczęłam szukać. Limuzyny na pewno nie chcemy....wydaje mi się takie....nowobogackie:P Właśnie założyłam niedawno ![]() ![]() A ty? Do kogo chodzisz?Może do tego samego co ja? ![]() beat@ - właśnie tak jak mówi kasioonya my nie chcieliśmy kamerzysty, na myśl o 3 godzinnym filmu marnej jakości po prostu słabo mi się robiło ale jak poszperałam w necie i znalazłam kamerzystów ze świeżym spojrzeniem na filmy weselne, montaż, dźwięk wszystko !!! to doszliśmy do wniosku, że na tym oszczędzać nie będziemy i też wybraliśmy pana Darka z Chojnowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, powiedzcie mi jakie ten Wasz kamerzysta ma ceny, bo za film nie chcę przepłacać a jak zobaczyłam przykładowe filmy to
![]() No więc po kolei. Do salonu Katrina zapewne jak nie będę miała nic innego do roboty bym się w przyszłym tygodniu wybrała ![]() Co do dekoracji sali to mamy pewne ograniczenia bo np. pod sufitem nic nie można podwiesić bo jak nam pani powiedziała stropy są drewniane. No cóż jakoś to przeboleję. Na początku myślałam o większej ilości balonów ale na dzień dzisiejszy stanęło na duuużej ilości żywych kwiatów. Będzie i ładnie wyglądać i ładnie pachnieć ![]() Co do auta to TŻ chciałby zabytkowe ale z drugiej strony szkoda mu kasy. Mi się te zabytkowe jakoś nie widzą i wolałabym coś nowocześniejszego. Swojego czasu to marzył mi się potwornie hummer przedłużony ale czarny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
i dalsze pomysły. na końcu foto naszych winietek. obecnie jestem na etapie wycinania ich. potem biorę się za wycinanie otworków w krzesełkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty chodzisz do pani Bogny, prawda? ja zdecydowałam się na dr Góralczyk i jestem zadowolona. rzeczywiście aparat mocno ciągnie po kieszeni i też baaardzo długo czekałam na czas, kiedy będzie nas na niego stać. odkąd go mam jestem przeszczęśliwa, bo widzę efekty i o dziwo - prawie nie boli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślałyście już o bukietach? ja uwielbiam prostotę i na razie myślę o bukiecie z jednego rodzaju kwiatów, np. goździków. fajnie by było gdyby był pomarańczowy, ale bardzo podobają mi się też kolorowe - albo w żywych, radosnych kolorach, albo pastelowe. wrzucam kilka propozycji ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
ciąg dalszy bukietów
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
i jeszcze trochę
![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-10-13 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
i ostatnie bukieciki
![]() nie jestem fanką różu, ale w dniu ślubu mogłabym zrobić wyjątek dla tego koloru i zdecydować się na któryś z tych różowych bukietów, bo dla mnie są piękne ![]() być może znajdziecie tu jakieś inspiracje dla siebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
mam też pewną wizję fryzury - chciałabym, żeby jej istotnym elementem był warkocz dobierany. kocham warkocze od zawsze i choć nie podążam na co dzień za modą, to cieszę się, że warkocze są akurat trendy
![]() ![]() ![]() teraz już zmykam szykować się do snu dziewuszki. widzę, że Wy należycie raczej do nocnych marków ![]() śpijcie dobrze!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ojj ja to do nocnych marków zdecydowanie należę, jak nie prze komputerze to książki czytam - bo ja takim molem książkowym jestem.
U nas będą dominować kolory: biały i zielony. Dlatego też winietki w takim kolorze. Bukiet też raczej pod tą kolorystykę robić będę, albo wezmę może czerwone róże dla kontrastu. No ale w związku z bukietem to zasięgnę rady koleżanki bo ona jest florystką więc podpowie coś co będzie i ładne i wytrzyma troszkę. To ja się pochwalę jeszcze kilkoma rzeczami. No więc: 1. będzie diademik - taki jak w załączniku - już sobie czeka w szafeczce w domku 2. welon - jak w załączniku - również już czeka na ten dzień (co do welonu postawiłam na klasykę-kupiony nowy na allegro ca 24 zł bodajże) 3. żeby było wygodniej i przy okazji ładnie to taki kosz na koperty chcę 4. buty też już są. Strasznie nie podobają mi się takie klasyczne w szpic bleeee więc zdecydowałam się na coś innego. A że mnie każde, dosłownie każde (nawet japonki) buty obcierają to wybrałam bez pięty. Chciałam koturny jakieś ładne jasne, ale ostatecznie stwierdziłam że obcas 12 cm na całą noc szaleństwa to za dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny na wątku PMkowym pisały kiedyś o butach tanecznych - to też może być niezły pomysł, bo przynajmniej jest baaardzo duże prawdopodobieństwo, że będą wygodne ![]() jakiś czas temu znalazłam stronkę z butami i dwie pary szczególnie mnie urzekły - http://www.shoes.com/en-US/Product/E...s+Randall.aspx http://www.shoes.com/en-US/Product/E...y+Darling.aspx cena pierwszych jest szalona! w drugich najbardziej podoba mi się podeszwa ![]() jussi pewnie świętuje dziś Dzień Nauczyciela ![]() ![]() na dziś ode mnie to chyba tyle. mam kiepski nastrój, bo dziś moją babcię potrącił samochód i jest w szpitalu do poniedziałku ![]() miłego wieczoru dziewczynki!
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj we Wrocławiu i co się sukienek namierzyłam to szok. Jechałam już z jedną upatrzoną zmierzyłam ją i WOW, na wow zasłużyły jeszcze 2 inne ale ta pierwsza chyba pozostanie. jedynie cena :/ jak bym się do soboty zdecydowała to za 2390 mogę ją mieć a jak nie to później 2990 zł. Ja jednak zastanawiam się jeszcze nad uszyciem tej co chcę, choć zdaję sobie sprawę że oryginał to na 100% nie będzie. Nie mogłam porobić zdjęć bo kategorycznie zakazano więc szkoda. Ale chwalę się zdjęciem ze strony, no i znalazłam ją w google w bieli bo ja w bieli bym chciała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
cześć Dziewczynki
![]() co u Was? jakaś cisza straszna tu nastała, a miałam nadzieję, że może ktoś jeszcze do nas dołączy... Cytat:
![]() ![]() trochę szkoda, że te salony tak kategorycznie zakazują robienia zdjęć :/ nie do końca rozumiem, dlaczego tak się dzieje... u mnie na razie cisza w przygotowaniach - trochę zadymki w pracy i chroniczny brak czasu... nawet nie mam kiedy zaglądać na wizaż ![]() a co z Twoją pracą Beata? coś się ruszyło? przyjemnego i ciepłego dnia Laseczki!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
witam Was
![]() a ja też jestem przyszłą panną młodą z Lubina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że do nas dołączyłaś ![]() ![]() rzeczywiście na sierpień musicie się nieco pospieszyć, bo to już tuż tuż ![]() o Ranchu dowiedziałam się dopiero niedawno, bo znajomy będzie tam miał wesele w czerwcu - na zdjęciach wygląda ciekawie i podobno jedzenie bardzo dobre! a myślałaś już o sukience, fryzurze i pozostałych? mogę polecić fotografa - fotomat.info. poważnie rozważaliśmy ich ofertę, bo mają naprawdę ciekawe podejście do fotografowania i są bardzo kreatywni (co zresztą można zobaczyć na ich stronce), jednak zdecydowaliśmy się na fol-studio ze względu na to, że zależało nam na współpracujących ze sobą fotografie i kamerzyście. ja dziś mam wolne od pracy dziewczynki, więc w przerwach od prania, prasowania, sprzątania i gotowania rozglądam się za suknią ![]() ![]() miłego dnia PMki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Puk, puk - jest tam kto? Zaglądacie tu czasem PMki?
Zastanawiam się czy macie już zaliczone nauki przedmałżeńskie? Nie mam za bardzo czasu pójść do Kościoła i pytać o szczegóły, a i z samym chodzeniem na nauki na razie będzie ciężko, bo TŻcik niestety za granicą ![]() ![]() Dajcie znać jak idą przygotowania! Co już wybrane, kupione, załatwione? Dobrej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.