![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grudzień. Perfumy, oleje, kosmetyki
NIEAKTUALNE
Zapraszam do nowych wątków: perfumy,kosmetyki,oleje: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post31742773 ubrania, biżuteria, buty, inne: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post31743188 Witam, w poście nr 15 i 16 moja dalsza wymiana-------->>>>>>> Wymienię nowe perfumy, bez folii, na inne. Nicole Cosmetics, nr 111, odpowiednik Lancome- Hypnose, atomek 33ml, bez kilku psików, Oriflame, Precious 50ml, bez kilku psików, kartonik Shiseido, Zen 30ml- wymienione, Yves Rocher, Comme une Evidence 50ml, kartonik, Yves Saint Laurent, Baby Doll, odlewka w atomku 9/10ml. z wymiany, Pozostałe rzeczy: -świeczka żelowa, raz palona, zużycie minimalne, -komplet: dwie świeczki+świecznik szklany w kształcie płatka śniegu, w opakowaniu, otwarte, ale nie używane, jak nowe, -spinka do włosów, nieużywana Poszukuję: Givenchy, Ange Ou Demon Le Secret Elixir Dior, Jadore EDP DKNY, Pure La Perla- J'aime la nuit Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-20 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Shiseido, Yves Rocher
Coś u mnie za Shiseido?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Shiseido ( złote ) - zapraszam może coś u mnie na wymianę znajdziesz
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za ZEN https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1324990264?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Niestety. Poszukuję: Givenchy, Ange Ou Demon Le Secret Elixir Dior, Jadore DKNY, Pure La Perla, J'aime la nuit ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-15 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam nową zafoliowaną 30 ml . So elixir . Wpadł mi w oko Zen . Pozdrawiam ania
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy Shiseido, Yves Rocher GRUDZIEŃ
cos u mnie? mam zel do kapieli j'adore
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam lekko używaną 50tkę So eliksir YR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy Shiseido, Yves Rocher GRUDZIEŃ
coś u mnie ?
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- mam la perle poza wątkiem
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, kosmetyki, ubrania, biżuteria
Przedstawione rzeczy chciałabym wymienić tylko na perfumy.
Szukam: Givenchy, Ange Ou Demon Le Secret Elixir Dior, Jadore EDP DKNY, Pure La Parla- J'aime la nuit Moja wymiana: (na zdjęciach nie ma wszystkich rzeczy) dokładka rezerwacja perfumy: (na prośbę zdjęcia) -Calvin Klein, Night Obsession,miniatura 4ml, jedynie sprawdzenie testowe, z wymiany -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik -Nicole Cosmetics, nr 111, odpowiednik Lancome- Hypnose, atomek 33ml, bez kilku psików, -Oriflame, Precious 50ml, bez kilku psików, kartonik, -Shiseido, Zen 30ml-wymienione -Yves Rocher, Comme une Evidence 50ml, kartonik -Yves Rocher- Iris noir, miniatura, 5ml,jedynie sprawdzenie testowe, kartonik, wymienione, -Yves Saint Laurent, Baby Doll, odlewka w atomku 9/10ml. z wymiany, próbki: (na prośbę zdjęcia) nisza: -Annick Goutal, Un Matin d'Orage, EDT, 1,75ml bez jednego psika, wymienione -Boadicea The Victorious, Intense, EDP, ok, 1,5ml, bez jednego psika,wymienione -Creed, Love in black, 2,5ml bez jednego psika,wymienione -L'Artisan Parfumeur, La Chasse aux Papillons, EDT, 1ml, bez jednego psika, wymienione -Les Parfums De Rosine, Rose d'Ete, 2ml, bez jednego psika, -MDCI, Rose de Siwa, EDP, 0,5ml, bez jednego psika, -Parfum d'Empire, 3 Fleurs, 1,6ml, bez jednego psika,wymienione -Aquolina, Pink Sugar Sensual, ok. 1ml, wymienione -Avon, Today EDP, ok. 0,4ml -Cacharel, Amor Amor Forbidden kiss, ok.1,5 ml, z wymiany -Cacharel, Anais Anais, EDT, 1ml, wymienione -Cartier, Cartier de Lune, EDT, ok. 0,6ml -CHANEL no.5 EDT, 2ml, bez jednego psika -Hugo Boss, Boss Woman, EDP, ok. 1,5ml, -Marc Jabobs, Daisy, EDT, 1,2ml, -Paco Rabanne, Black XS, EDT, ok. 1ml -Tom Tailor, New Experience woman, ok. 0,6ml -Yves Rocher- Neonatura Cocon ok. 2-2,5ml, z wymiany kosmetyki: -olej lniany organiczny ZSK, 30 ml, zużycie minimalne, -olej tamanu ZSK, 15ml, nowy, -kwas hialuronowy 1%, ZSK, 60ml, nowy wymienione -korektor antybakteryjny Bell, zużycie małe, -Farmona, Sweet secret, kokosowy krem do rąk i paznokci ok.100ml/130ml -szminka NYX, kolor Fig (ma wadę) -krem Yves Rocher, Cure Solutions, Anti–Fatigue Soin Vitalité 24h, 15ml, nowy -Soraya, Care Control, podwójna maseczka drożdżowa antybakteryjna, nowa -olej do włosów Dabur Vatika, kokosowy ok.55ml/200ml Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-20 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki, ubrania, biżuteria
[QUOTE=AllekssandrA91;3131 0380]Przedstawione rzeczy chciałabym wymienić tylko na perfumy:
Givenchy, Ange Ou Demon Le Secret Elixir Dior, Jadore DKNY, Pure Yves Rocher, So elixir Moja wymiana: biżuteria: -korale, plastikowe, drewniane -bransoletki, plastikowe -biżuteria sztuczna, kolczyki, naszyjnik -pierścionek srebrny, średnica 17mm -kolczyki, zwykłe, z zatyczką ubrania: -spodnie jeansowe rurki, rozm. z metki 40, dwa razy noszone -spodnie cytrynowe, rurki, raz noszone, rozm 40-42 -tunika bokserka zielona (w rzeczywistości bardziej zielona, nie turkusowa) -bluzka tuba granatowa, nienoszona, rozm. z matki l/xl (wg mnie s-l) -bluzka wiązana, rozm. z metki s, nowa butki, rozm. 40 Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-14 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za olej tamanu i kwas hialuronowy?
podobają mi się też perfumy, ale nie mam w wątku flakonów ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Zen - mam So elixir
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
-2x olej tamanu ZSK, 15ml, jeden nowy, drugi zużycie minimalne, -kwas hialuronowy 1%, ZSK, 60ml, nowy
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
witam, coś ode mnie za
Shiseido, Zen 30ml -Yves Rocher, Comme une Evidence 50ml oraz krem YR? ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- okolo 95ml ze 100ml, proszę pisac w moim wątku, nie na priv. ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- nie oplaca mi się ani cenowo ani pojemnościowo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zapraszam do wszystkich wątków ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że tak tylko w Twoim wątku są same perfumy..... Co masz?? Co chciałabyś ode mnie??
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ok. Opisy Twoich olejów nie bardzo mnie przekonują, ale dla spróbowania czemu nie??
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.