![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Kwiecień - Mango, Zara do pracy & casual
Wątek nieaktualny, zapraszam do nowego
Zasady takie jak u wszystkich, czyli w skrócie: + odpisuj u mnie, ja u Ciebie + nie ignorujmy się (zdarza mi się, że przez kilka dni nie będę odpowiadać mimo, że widnieję jako zalogowana, to dlatego, że mam na stałe włączonego laptopa; gdy uporam się z pracą na pewno odpowiem) + wysyłka w bąblach, poleconym, priorytet/ekonomiczny ustalamy same + nie używaj koperty z moim nazwiskiem nie zamazawszy go + oczekuję ubrań czystych, nie muszą być uprasowane + jeśli masz mniej przekupek, wysyłasz pierwsza, jeśli znacznie więcej - ja wyślę pierwsza + traktujmy się uczciwie, poważnie i z szacunkiem, tak, żebyśmy obie miło wspominały naszą transakcję + bardzo Cię proszę, nie linkuj do mnie zdjęciami moich ubrań, to wprowadza straszny chaos i niepotrzebnie mnoży kliki Wishlista w podpisie Jestem z Warszawy, chętnie umówię na w centrum na odbiór osobisty. Dokładka 23. maja Nike Dunk High w kolorze electric blue / słoneczny żółty / biały W całości ze skóry naturalnej, częściowo lakierowanej. Rozmiar 39/39,5 Stan idealny Filcowa torebka wykonana z włoskiego filcu w kolorze nasyconej fuksji (to nie jest róż a la Barbie, tylko właśnie fuksja, albo rozgnieciona malina), dwukomorowa, wewnątrz kieszonki w kolorze turkusowym, jedna zapinana na zamek. Rączki z drewna bejcowanego na ciemny brąz, z okrągłymi otworami na palce dopasowanymi do trzymania w dłoni, zapinana na magnesy. Użyta dwa razy na wielkie okazje. Mieści akurat format A4 w każdej komorze, bardzo pojemna. [SIZE=2][COLOR=YellowGreen]Dokładka 21. czerwca Tunika Miso, dwuwarstwowa, w trawiasto-butelkowozielone zygzaki, rękawy szerokie, z wąziutkim mankietem, dokładnie taka jak na zdjęciu. Rozmiar UK8 czyli dla kogoś noszącego XS lub S. Są szlufki na pasek, ale paska nie oferuję na wymianę. Stan perfekcyjny, oddam za coś super, kosztowała 29 funtów. Dokładka 6. lipca: W tym poście tylko pojedyncze zdjęcia, więcej na stronie 12 Uwaga: Żadnych z tych butów nie muszę oddawać, więc szukam za nie wyłącznie czegoś z wishlisty (link w podpisie) bądź innych butów w rozmiarze 38, bardzo proszę więc o konkretne propozycje, a nie pytanie 'coś u mnie?' 1. Czarne szpilki New Look, rozmiar typowe 38, obcas i kokardka lakierowane, korpus buta pokryty lekko prążkowanym materiałem, półmatowym. Stan bardzo dobry, ale po wewnętrznej stronie w obu butach jest przetarcie materiału tam, gdzie jest szycie. 2. Turkusowe koturny New Look, koturny korkowe, buty lakierowane, stan idealny, rozmiar typowe 38 3. Wieczorowe szpileczki sandałki z tiulowymi kokardko-bufkami, bardzo delikatne i kobiece, rozmiar 37, stan bardzo dobry 4. Skórzane (naturalna skóra) karmelowe szpilki z półotwartą wewnętrzną krawędzią, obcas drewniany, rozmiar 38, stan bardzo dobry 5. Rude, lakierowane, chyba skórzane, ale co do tego nie mam pewności, platformy z odkrytą piętą. Rozmiar 39, ale ze względu na regulowany pasek pasują doskonale także na 38 6. Kultowe koturny United Nude, kolor salmon (zmyłka, bo faktycznie są koralowo-różowe, a nie łososiowe), rozmiar 38, założone 2 razy, więc stan perfect. Z oryginalnym pudełkiem, nieużywanymi sygnowanymi logo workami przeciwkurzowymi. Kosztowały 60 funtów i w zamian szukam czegoś o porównywalnej wartości. Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-16 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień - Mango, Zara do pracy & casual
Spodnie eleganckie
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-06 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie eleganckie c.d.
3. Spodnie Floyd by Smith, rozmiar wg metki XS ale to po prostu S, śliczna kratka w tonacji beżowo-jasnoczekoladowej z pojedynczymi fioletowymi nitkami, w kant, niski stan, niemal jak biodrówki, proste nogawki, świetnie podkreślają pupę. 4. Spodnie Mango, szare cygaretki, rozmiar 38, stan perfekcyjny Dokładne wymiary: pas 38,5 udo w najszerszym miejscu 28 nogawka na dole 17,7 biodra 49 długość nogawki po wewnętrznej 87 długość nogawki po zewnętrznej 108 Materiał minimalnie się naciąga, powiedzmy 5-10% Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-05-23 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Okrycia wierzchnie
5. Płaszcz Mango, śliwkowy, dwurzędowy, elegancki, z klapami, zapinany na pasek, z patkami. Według metki M, ale ja noszę XS/S i jest na mnie ok, ma dużo dziurek w pasku i ładnie się układa zarówno na S jak i na M. Stan bardzo dobry. 6. Grzybek Krótka kurteczka, do połowy pleców. Wełna w trudnym do opisania kolorze, coś między jasnym brązowym a brudnym fioletem, w kremową i beżową kratkę. Najważniejszym elementem jest efektowny, duży wykładany kołnierz. Rękawy 3/4. Stan bardzo dobry. Bez podszewki, nie nadaje się na mrozy! To taka wiosenna narzutka dla kobiecego wyglądu, nie kurtka z prawdziwego zdarzenia. Rozmiar dość uniwersalny, powiedzmy S-duże M 7. Biała pikowana kurteczka na przejściowe okresy w stylu lat 70tych (ale kupiona w tym sezonie ![]() Naszpikowana efektownymi detalami, pikowanie w kwiatowy wzór, ciekawe wykończenia zamków, piękna kolorystyka. Ciepłość - w sam raz na wiosnę/jesień, na zimę zdecydowanie za lekka. Fantastycznie wygląda do wąskich spodni. Prosto z pralni, czyściutka. Rozmiar S 8. Zielona kurtka Benetton na okres przejściowy, pikowana, ale lekka, rozmiar M, pasuje na S i M, stan idealny Ciepłość - w sam raz na wiosnę/jesień, na zimę zdecydowanie za lekka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Okrycia wierzchnie c.d.
9. Beżowa dłuższa kurteczka H&M, na sezon przejściowy, rozmiar M, ale pasuje też na S. Stan bardzo dobry. Długość za pupę. Na sylwetce wygląda znacznie ładniej niż na płasko, bo dzięki ściągaczom w talii fajnie ją podkreśla. W stylu sportowej, niezobowiązującej elegancji. 10. Różowa pilotka, z materiału o fakturze zamszu, od spodu na futerku, średnio ciepła, z wykładanym kołnierzem. Stan perfekcyjny, prosto z pralni, ma jeszcze metki pralniowe w środku. Rozmiar S - M. 11. Ciemno dżinsowa kurteczka Terranova z wykończeniem z ciemnego sztucznego futerka (wygląda jak naturalne), rozmiar M. Nieco ocieplana, dobra na sezon przejściowy, na zimę na pewno nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Obuwie 12. Klasyczne zamszowe brązowe czółenka na średniej szpilce, z kokardką, bardzo wygodne. Nie mam pewności, czy są z naturalnej skóry, więc dla uniknięcia nieporozumień uznajmy, że nie. Stan bardzo dobry, jedynie tycia skaza na jednym obcasie - zauważyłam ją dopiero fotografując buty do tego wątku Rozmiar 38, klasyczna rozmiarówka 13. Zamszowe (na pewno prawdziwy zamsz) lawendowe klapki z kokardką, na niewielkim obcasie, słodkie i urocze, Stan bardzo dobry, z wierzchu czyste, ślady noszenia na wkładce Rozmiar 38, klasyczna rozmiarówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Sukienki / tuniki 14. Dzianinowa sukienka Zara, klasyczna mała czarna - dopasowana, pięknie leży na sylwetce, bo jest szyta z klinów, Okrągły dekolt. Stan bardzo dobry, niepowyciągana, bez odbarwień, jednolicie ciemnoczarna. Rozmiar S 15. Mała czarna Top Shop Rozmiar 38, ale na 36 też będzie zdecydowanie w dobrze wyglądać, krótki rękaw, z paskiem, dekolt V, efektowne marszczenia przy odcięciu, dół rozkloszowany 16. Czarna sukienka a la Chanel Liz Carbone Rozmiar 38 Stan idealny Wygląda jak garsonka, połączenie bluzki ze spódnicą, ale to sukienka. Bardzo elegancka dzięki białym wstawkom. Położona na płasko wygląda nieco drętwo, ale bardzo ładnie leży na sylwetce. Dokładne wymiary: pod pachami 47 talia 35 biodra 49 długość całkowita 97cm 17. Czekoladowa sukienka bombka w cieniutkie paseczki Rozmiar 38, przy większym biuście będzie też dobrze leżeć na 36. Na podszewce. Dół podszty jak bombka, bardzo ładnie się układa. Marszczenia przy dekolcie, rękawy z malutkimi bufkami. Kolor ciemno brązowy, jak kakao w proszku, chłodny odcień brązu. Materiał to bawełna z lycrą - matowy, ale bardzo dobrze się układa i mało się gniecie. Stan bardzo dobry. Długość do kolan. Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-06-15 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Sukienki / tuniki c.d. 18. Szara wełniana sukienka, bardzo elegancka Cieniutka, doskonała jakościowo wełna, od spodu podszewka, wełna ma wzór tzw. tenis - w cieniuśkie białe prążki Długość do kolan, rękawy wąskie, 3/4 Dekolt szeroki, płytki, tzw łódkowy Dopasowana na sylwetce, ale doskonale uszyta i nie krępuje ruchów. Niezwykle kobieca, seksowna i elegancka, klasyka gatunku. Stan bardzo dobry Rozmiar 38 19. House, bawełniana brązowa sukienka/tunika w kokardki, rozmiar S, założona 2 razy, stan idealny Dokładka 31. maja 2012 Czółenka Mango w trakcie wymiany z IrkaIrka Według numeracji producenta w rozmiarze 37, ale to jest takie większe 37. Wkładka 23,9cm / 24,0cm nie mierząc najwęższego kawałka w nosku Obcas 10cm Wykonane z cielęcej skóry, z piękną linią obcasa, pięty. Ja miałam je na sobie dwa razy w pracy - siedziałam cały dzień przy biurku, były noszone wyłącznie w przestrzeni biurowej, nie ma na nich najmniejszych śladów noszenia poza przyszarzeniem podeszwy. Kupiłam je 2 miesiące temu, dołączę oryginalny paragon, buty są więc na gwarancji jeszcze przez prawie 2 lata. Kosztowały 199zł - oddam za konkret z wish Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-08 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Koszule / bluzki koszulowe 20. Zara, koszulowa bluzka z krytym zapięciem, biała w różowe paseczki, nie ma w sobie nic słodkiego, pomimo tego różu, jest bardzo klasyczna i elegancka. Rozmiar M, stan bardzo dobry 21. Dorothy Perkins biała bluzka koszylowa w paseczki Odcinana pod biustem, dobrze dopasowana, elastyczna Według metki UK12/Eur 40, ale jest elastyczna i na 38 wygląda równie dobrze co na 40 (36 nie polecam, chyba, że z dużym biustem) Zapinana na dole na haftki, ale jest pod nimi podszyta listwka materiału, dzięki czemu przez przerwy między haftkami nie prześwituje gołe ciało i nie jest frywolna czy wyzywająca Stan idealny 22. Biała koszula-body, rozmiar M - gdyby nie to, że to nie mój rozmiar, w życiu bym jej nie oddała, bo koszule z body to najlepsze co wymyślono - nie podciąga się, świetnie leży, wygląda bajecznie do dopasowanych spodni. Bardzo dobrze skrojona, szyta z klinów, ładnie dopasowana, dodatkowe marszczenia przy biuście. Stan bardzo dobry. 23. Wallis Krótki rękaw. Rozmiar 38/40 Zapinana na guziczki, wzdłuż zapięcia, przy dekolcie i mankietach obszyta drobną falbanką - na zdjęciu jakoś tak niespecjalnie wyszła, w rzeczywistości jest bardzo ładna Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-04-09 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Spódnice 24. Spódnica o wyjątkowym kroju odwróconego tulipana, z ukośnymi marszczeniami po bokach, cudownie formuje sylwetkę, podniesiony stan. Rozmiar 36, uszyta z czarnej, cienkie wełny,długość przed kolano. Stan idealny. Bardzo, bardzo efektowna!! 25. Spódnica uszyta z dwóch gatunków wełny - czarnej gładkiej i szarej 'kosmatej', z patkami po bokach, które nadają jej militarnego charakteru, nie odbierając elegancji. Rozmiar 36. Długość do kolan. Termoplisowana na stałe, na podszewce. Stan idealny. 26. Efektowna dwuwarstwowa spódnica - wierzch lekko plisowany w dość drobne zakładki, spod spodu wychyla się tiulowa halka, marszczona. Spódnica jest z niegniotącego się materiału, bardzo praktyczna w noszeniu. Rozmiar 38. 27. Fioletowa wełniana spódnica do kolan, rozmiar 36, po bokach ciekawe zakładko/kontrafałdy Stan bardzo dobry. Kolor nieco spokojniejszy niż na zdjęciu, śliwka raczej niż taka jaskrawa lawenda 28. Klasyczna bombka z klinów, z karczkiem, rozmiar 36/38, szyta z dwóch rodzajów brązowych materiałów przeplatanych ze sobą, świetnie się układa na sylwetce. 29. Spódnica Next, biała w kropeczki Rozmiar 36/38, z karczkiem, dół mocno rozkloszowany, z kontrafałdami. 30. Kremowa spódnica Mango Z przodu kontrafałda, po bokach patki na guziczki Rozmiar 36, nowa z metką Przepraszam, ale nie zdążyłam wyprasować do zdjęcia. Dokładne wymiary pas 35 biodra 50 (mierzone bez rozkładania kontrafałdy, tak, żeby ładnie leżała) długość 48 Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-06-15 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Spódnice c.d. 31. Czarna spódnica lniana (nie sam len, bo by się za bardzo gniotła), prosta, dopasowana, na podszewce. Bez paska, w talii podwójne zaszewki z przodu wąsko ostębnowane. Rozmiar 38 Stan bardzo dobry 32. Ciemno granatowa (navy blue) spoódnica Mango, koszmarna do fotografowania Stan bardzo dobry Rozmiar 36 Z przodu schowana kontrafałda, wysoki karczek,podniesiony stan, z tyłu kieszenie z patkami 33. Fioletowa ołówkowa aksamitna spódnica Kolor - spokojna śliwka Rozmiar 36 Stan bardzo dobry Szyta z fakturowanego aksamitu, stąd odbicia światła na zdjęciu - kolorto po prostu śliwka węgierka. Wysoki stan, zwężana ku dołowi 34. Czarna boho, rozmiar 36-38, dość uniwersalny Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-05-06 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki i topy 35. Bluzka dwuwarstwowa H&M 36. Bluzka Vero Moda, bawełniana z wiązaniem, dekolt portfelowy 37. Czekoladowy komin 38. Różowa New Look z marszczonym łódkowym dekoltem 39. Szara tłoczona we wzorki 40. Jogurtowo-jagodowa z Kappahl z ciekowym dekoltem Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-04-10 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
41. Szara z różowym paskiem
42. Hennes, złamana biel 43. No name, portfelowy dekolt, L 44. Szara 45. Kremowa, dekolt w karo 46. Topy na ramiączkach - wiosennie zielony z wbudowanym stanikiem - pasiasty - spokojna zieleń Esprit, koronka przy dekolcie - niebieska i fioletowa Terranova cieniuśkie - malinowo różowa - szara w kwiatuszki Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-06-15 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
47. Jasno pistacjowy blezerek
48. Czarna z koronkowym dekoltem 49. Czarna H&M, wiązana w talii na kokardkę 50. M&S jeżynowy sweterek Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-04-03 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
51. Dżinsy lee, proste nogawki
52. Worker jeans Miss Sixty, genialne szerokie zamki i liczne kieszenie 53. Zgniłozielone rybaczki H&M z wywijanym pasem Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-06-15 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
54. czekoladowa bluza z intensywnie żółtymi wykończeniami
55. Turkusowa bluza Esprit, oldschool, łatwo nie oddam Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-04-03 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
56. Torebka a la lekarski kuferek, średniej wielkości. Kolor brązowo-wiśniowy, jak skóra, ale nie sądzę, by była to skóra. Zapięcie w kolorze mosiądzu. Wewnątrz jedna kieszonka na zamek. Do ręki oraz na ramię - w komplecie pasek od kompletu przypinany na karabińczyki. Przeleżała wiele lat w szafie, to oryginał z lat 60tych, stąd jest trochę jeszcze pozaginana, bo noszona nigdy nie była, ale za kilka dni powinna być już w idealnym stanie, bo ją wypchałam od środka gazetami a zagięcia nie spowodowały uszkodzeń skóry. Będę wybredna, bo to prawdziwy modowy smaczek.
57. Torebeczka na wieczór, wyjściowa, w rogu haftowana, w kolorze antracytowym. Stan jak na zdjęciach - na powierzchni ma zacieki od deszczu widoczne pod określonym kątem (nie próbowałam ich usuwać, ale to czysta woda, więc teoretycznie powinny zejść) i małe przetarcia na rogach. Nie będę wybredna. Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-06-15 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Inne
58. Zestaw gier. Elegancka drewniana kaseta, w niej drewniane gry (bodajże siedem), poszczególne elementy jeszcze zafoliowane. Fajna rzecz na prezent, my już swój rodzinny zestaw gier mamy, choć nie tak efektowny, ale drugi niepotrzebny. 59. Chmurki do oświetlania korytarza/pokoju dziecięcego, jedna testowana, reszta nowiutka, przyklejki w zestawie 60. Fartuszek dziecięcy do zajęć plastycznych, tatusiowy kupił się dwa razy za duży ![]() 61. zieloniutki iPod 4GB z turkusową taśmą na ramię. Idealnie sprawny, z wierzchu tylko kilka minimalnych rysek. Pełen rytmicznych kawałków doskonałych do biegania. Będę wybredna! Do osób zainteresowanych iPodem - proponujcie mi proszę od razu coś konkretnego o porównywalnej wartości. Nie ma sensu pytać o iPoda, jeśli w wątku macie tylko używane ubrania lub używane kosmetyki, przykro mi, ale za to akurat wymienię się tylko na coś z wish albo po prostu za coś konkretnego. 62. Maszynka do strzyżenia, wszystkie elementy w pudełku, jak nowa Sprzęt sportowy (ze względu na gabaryty chętnie oddam jednej osobie podejmującej wyzwanie wiosennego dbania o formę i w takiej sytuacji mogę pójść na spore ustępstwa i w zamian wziąć coś mniejszej wartości): 63. Piłka do fitnessu z wypustkami masującymi, duża, na czas wysyłki wypuszczę z niej powietrze, stan idealny 64. 'Motylek' do ćwiczenia wewnętrznych mięśni ud, pokryty jasno zieloną pianką. Końcówka jednego z uchwytów podrapana przez kota pazurem 65. 'Kołyska' do ćwiczenia mięśni brzucha, stan bardzo dobry, na czas przesyłki rozkręcę ją na części 66. Para bokserskich rękawic w rozmiarze 12 (standardowy męski rozmiar), białe, wiązane, bardzo mało używane (dosłownie na 2 treningi, potem kupiłam sobie mniejsze, bo te jednak na damską dłoń były za duże) 67. Tubing - taśma elastyczna do ćwiczeń, śliczny fioletowy kolor. Użyta raz, mam oryginalny kartonik, jest jak nowa. Bardzo wiele możliwości ćwiczeń, na talię, ręce i oczywiście nogi. Ma taką piłeczkę wmontowaną - można ją zakleszczyć w drzwiach i ćwiczyć mięśnie pleców, ramion,przedramion tworząc z niej domowy damski atlas. Kosztowała 68zł, będę wybredna! Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-16 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za koszulę body?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za sukienke?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1333395915 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Wtajemniczenie
|
A w jakim stanie są ten sweterek i ta torebka?
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1333198850 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
cos za 19 i 22?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Super, to mozemy sie wymienic, a podasz mi tylko wymiary sukienki i moze zdjecie na Tobie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...=1333399341?:D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Pytałaś o dwie koszule Bardzo Ci dziękuję z przeczytanie moich zasad i niewklejanie linków, nie cierpię tego ![]() Padam dziś już na twarz, ale przejrzałam szybciutko Twój wątek i myślę, że coś sobie wypatrzę, odezwę się jutro konkretnie. Dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Witam może coś u mnie za sprzęt do ćwiczeń, a zwłaszcza "motylek" oraz kołyskę do cw brzucha?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() widzisz coś u mnie za którąś z tych rzeczy : zieloniutki iPod 4GB z turkusową taśmą na ramię. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1333393694 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1333396404 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1333397084 ? Proszę , odpisz nawet jeśli nic nie znajdziesz, poszukam poza wątkiem ![]()
![]() |
#29 |
BAN stały
|
zieloniutki iPod 4GB z turkusową taśmą na ramię. Idealnie sprawny, z wierzchu tylko kilka minimalnych rysek. Pełen rytmicznych kawałków doskonałych do biegania. Będę wybredna!
coś u mnie? odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.