![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPADOWY duży WSZYSTKOWĄTEK, duże rozmiary i duże wymiany! Zapraszam. ;)
nieaktualne
Mam małe dziecko i mało czasu, więc czasami zdążę odpisać tylko jednej, dwóm osobom i proszę mnie nie molestować z tego powodu!!! UWAGA! Nie odpisuję na "coś u mnie?" osobom, które mają w wątku same XS-ki, S-ki, albo same cienie do powiek! Szukam: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I proszę, nie proponujcie mi rozmiarów XS, S i M, bo wpadnę w depresję. ![]() Potrzebuję rozmiarów duże 40 i wzwyż, więc proszę, nie proponujcie mi ubrań dla lalek!!! ![]() Edytowane przez No air Czas edycji: 2014-12-18 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPADOWY duży WSZYSTKOWĄTEK, duże rozmiary i duże wymiany! Zapraszam. ;)
ODDAM:
Te rzeczy oddam za koszty wysyłki, albo dorzucę do większych wymianek. Szczegóły dla zainteresowanych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPADOWY duży WSZYSTKOWĄTEK, duże rozmiary i duże wymiany! Zapraszam. ;)
cd oddam:
Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-03-31 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rowerek niemieckiej marki Hudora.
Trzykołowy, maksymalna waga użytkownika 20 kg, pedały na przednim kole, metalowa rama, gumowe rączki, kij do pchania, praktycznie nowy, bo tylko raz wyjechany na dwór na kilka minut. Moja córka dostała na dzień dziecka dwa rowerki i ten drugi zdobył jej serduszko. ![]() Tylko za coś super! Można w necie sprawdzić ile on kosztuje. Nie mam już niestety kartonu. Dokładam: 1. Nowa piłeczka tekstylna Babydream, moja różowa, z metką. 2. Podkład p2 Ultra Matte, kolor najjaśniejszy, ale dla mnie jednak za ciemny. ;/ Ubytek 3-4 pompek. Dokładam: 1. Sweter H&M Divided rozmiar 40, ja nosze ok. 44 i się mieszczę, ale na mniejszym rozmiarze będzie lepiej wyglądać, bo to raczej luźny krój powinien być, ubrany ze dwa razy. 2. Spodnie C&A, rozmiar 46, sztruksowe panterki, raz ubrane, jakoś mi nie leży taki styl. 3. Spodnie H&M dla dziewczynki, słodkie są te serduszka na kolankach, ale na moja córkę od początku są za krótkie (ma bardzo długie nogi, mało które spodnie są dobre na długość... ![]() Dokładam: 1. Koszula jeansowa z C&A, raz ubrana i raz wyprana, koszule jakoś mi nie leżą, chętnie wymienię na jakiś sweterek. ![]() ![]() 2. Odżywka Balea Professional Volume, nowa. Dokłądam: 1. buteleczka Tommee Tippee Closer To Nature, pojemność 150 ml, nowa, zafoliowana. Dokładam kartę podarunkową/voucher do sklepu Lilou. Wygrałam go w konkursie, ale to zupełnie nie mój styl. ![]() ![]() Edytowane przez No air Czas edycji: 2014-02-20 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Kurtka Crivit (Lidlowa marka) Outdoor Softshell, ubrana 3 razy, jednak jest dla mnie za ciasna...
![]() 2. Marynarka H&M rozmiar z metki 44 i na taki pasuje, nowa bez metki. Kupiłam ją i powiesiłam w szafie, jakoś nie mam do czego jej załozyć, naprawdę porządna. Dokładam doładowanie do T-Mobile za 5 zł w formie kodu. Najlepiej w wymiance z jakąś rzeczą, by miało to sens. ![]() Edytowane przez No air Czas edycji: 2014-04-28 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
INNE OKRYCIA:
będą opisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
SWETRY:
będą opisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
SWETRY:
będą opisy Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-02-04 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
KOSZULE:
Sukienka H&M kupiona w lecie i kilka razy ubrana, wygląda naprawdę super, ale ja jakoś nie mam odwagi tak się ubierać... ![]() Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-03-31 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
BUTY:
będą opisy Dokładam: butki z Deichmanna 5th Avenue by Halle Bery, rozmiar 39, z metkami, superrr! Dokładam: torebka z futerkiem z metką, C&A. kupiona pod wpływem chwili, nie mam do czego nosić i trochę maława jak na codzień, nie będę bardzo wybredna, ale za coś potrzebnego. ![]() Edytowane przez No air Czas edycji: 2014-02-09 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE duże
5. Jasne jeansy rurki, zwężane na dole. Z metki 44, ale raczej troszkę większe. Nowe, bez metki. na mnie przyciasne w łydkach więc tak sobie leżą... Wymiary: pas 49 cm wysokość od kroku w gorę (na środku) 35 cm długość nogawki od kroku w dół 76 cm szerokość na dole 18 szerokość w okolicach łydki 21 cm nierozciągliwe! w pasie zakładki Spodnie C&A (na metce jest napis CHINO, ale nie wiem co to znaczy, bo na chinosy to raczej nie wyglądają, wg mnie), rozmiar 46, nowe z metką. Mięciutki materiał, super wygodne, rozciągliwe. (Kupiłam dwie pary, a ten kolor mi mniej odpowiada). Kolor musztardowy/miodowy/ ciemnożółty?? . Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-11-30 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE mniejsze niż duże
będą opisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
RURKI ORSAY, NOWE, 42 ALE RACZEJ MNIEJSZE, CUDNE!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Suszarka do włosów Philips 4960
http://www.mixelectronics.pl/philips-hp-496000-13651 używana dosyć intensywnie,w stanie bardzo dobrym/dobrym, działa i jest w 100% sprawna. Łatwo oddam za coś potrzebnego. ![]() Film Iluzja na DVD, zafoliowany, dobry na prezent. Czekam na propozycje do jutra, bo też chętnie obejrzę. ![]() Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-12-09 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DZIECI: duże
1. Sukieneczki, wszystkie stan bardzo dobry, 2H&M 74, dwie inne i bluzeczka Disney ok. 74. 2. Bluza Hello Kitty H&M, rozm. 80. 4. karuzela Canpol "Myszki biegające wokół serka" :P, stan idealny, w pudełku. Dokładam: 2. Rajtuzki ocieplane rozmiar 98/104, kupiłam dwie pary, jedną rozpakowałam i jest za mała na moją córkę... 3. Soundrtack z filmu "Rash", raz przesłuchana. 4. Mleko Bebiko truskawkowe, po 2 roku. Bez pudełka, nowe w worku. 350g. Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-12-05 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Książki Tracy Hogg "Język niemowląt" i "Język dwulatka", stan idealny. Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-12-05 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
INNE:
będą opisy Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-12-05 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DLA DZIECI:
1. Butki zimowe firma DEL-TEX (kupione w Deichmannie), wyglądają jak nowe, ale nie ukrywam, że były używane przez moje dziecko przez jeden sezon. Moja córka miała wtedy ok. roczku, więc nie trudno się domyśleć, że za dużo w nich nie chodziła. ![]() 2. Dres jednoczęściowy firmy Kexs, kupiony w Kaaphal, rozmiar 80, stan b.dobry, nie ma żadnych uszkodzeń, plam itp. Bardzo fajny i praktyczny. 3. Body x2 w rozmiarze 50/56, jeszcze zapakowane, sfatygowana tylko folia, nie mam pojęcia skąd się u mnie znalazły. ![]() 4. Body 86-92 z długim rękawem, nienoszone, dodam do "dzieciowej" wymianki. 5. Bluza H&M Hello Kitty, słodziutka z kokardką na kapturku, rozmir 80. 6. Śliczny sweterek na guziczki, grubszy i taki "porządniejszy", z metki 3-6 miesięcy, wg mnie na troszkę więcej. Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-09-27 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Welurowe dresowe spodenki, różowe (80) i szare (74) H&M, stan bdb.
2. Kurtka zimowa fioletowa, w środku polarek rozm. 24 m z metki, to takie 86, moja wyrośnięta córka nosiła w wieku 13-16 miesięcy. 3. Śliczne i słodkie szydełkowe, wełniane (?) ubranko, ażurkowe. Bardzo ładne, ale nie mamy gdzie się tak ubierać. Na około 2-2,5 latkę. 4. Nowy szlafroczek Topolino, rozmiar 92. 5. Śliczna sukieneczka w kwiatki, zapinana z tyłu na guziczki, na około 2 latkę. 6. Sukieneczka z metką "size 12", raczej dla szczuplutkiej dziewczynki, próbowałam ubrać w to córkę, gdy miała około 10 miesięcy, ale nie weszła... Do kompletu ozdobna opaseczka na główkę. Elegancka. 7.3 sukienki w rozm. około 80. 8. Sztruksowe kwiatki, z metki 18-24m. Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-09-27 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Biała, strojna, elegancka. Z metki 74, ale jest większa.
2. Biała kamizelka z uszkami, rozm. 80. 3. Śliniaki x2. 4. Koszulki, 7 x z krótkim rękawem, rozmiary tak do 74. 3 x bez rękawów. 5. Dwie bluzy, rozm. około 86. 6. Jesienna kurteczka, okolo 80. Edytowane przez No air Czas edycji: 2013-09-27 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Zapraszam Cie do mnie. W rozmiarze 40 mam kurtkę narciarską, marynarkę, bluzki i sweterki. Wymieniam też buty od 39 do 41 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1351780551
co to za rozmiar? coś u mnie? Mam ubrania M/L/Xl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za czerwone koturny ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
:)
|
cos za rurki Orsay ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za ramoneskę?
Poza wątkiem mam narzutkę beżowa waterfall 40/42, może upatrzysz coś jeszcze w wątku. ![]() Poza wątkiem - nie mam pojęcia czy Cię to zainteresuje - mam sztuczne, czarne futro w rozmiarze 42 (musiałabym się upewnić), sięga mniej więcej kolan, ale gdybyś pokusiła się o skrócenie wyszłaby fajna kurtka - futerko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1351780551
jaki to rozmiar ? Czy to kurtka zimowa ? jakieś szczegóły ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1351782054 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1351780301 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1351780301
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za drukarkę?
![]() |
#30 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.