|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymiana KWIECIEŃ JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
Witam i zapraszam do wymiany.
Perfumy: 1. Jean Paul Gaultier Classique X EDT, używany, zostało ok 70-80 ml/100 ml, oddam razem z oryginalną puszką-opakowaniem 2. Nina Ricci, Nina EDT, używane, zostało ok. 15 ml z 30 ml. 3. Adidas, Sensual Instinct EDT (stan jak na zdjęciu) 4. Ewentualnie mogę oddać (ale za coś naprawdę super): - Yves Rocher Pur Desir de Lilas (woda toaletowa, która pachnie jak wielki bukiet z kwiatów bzu) oraz Anais Anais Cacharel pojemność wyjściowa 50 ml, używam ich/flakon jest nieprzezroczysty więc nie wiem ile zużyłam, ale jeszcze zostało na pewno około połowy) ODDAM tylko za coś wymarzonego. Puste flakony (dla kolekcjonerek) - chętnie wymienię za jakieś próbki, odlewki : - J'adore Dior 50 ml - Gucci Envy me- 30 - Amor Amor Cacharel - 100 Produkty do włosów: 1. Szamponetka Joanna Multi Effect 04-Malinowa Czerwień 2. Guma do włosów Goldwell Superego 25 ml (poj. wyjściowa), zostało myślę że ok. połowy 3. "odlewka" olejku L'oreal MYTHIC OIL *DORZUTKA* 4. Utleniacz Scandic Line 3% ok. połowa z opakowania 150 g i taki sam, tylko, że stężenie 6% i też gdzieś tak połowa opakowania. Dla kogoś, kto farbuje w domu włosy farbami fryzjerskimi - jak znalazł ![]() 5. Wypełniacz do koka H&M (używany tylko raz) w kolorze brązowym Produkty do twarzy: - krem Yves Rocher z pro-retinolem 100 % Vegetal, 3D Eclat, poj. wyjściowa 30 ml, zostało pewnie ok. 15-10 ml do przetestowania. krem na dzień - Baza wygładzająca pod makijaż 12H firmy AA, pojemność wyjściowa 30 ml, zostało myślę jeszcze sporo, ale ciężko ocenić, bo opakowanie jest matowe. - "Odlewki" podkładu Doublewear Estee Lauder, kolor 1W1 Bone 17. Na razie tyle produktów, pewnie z czasem coś tutaj dorzucę ![]() Dla zainteresowanych, posiadam dużo oryginalnych opakowań (głównie puderniczek) np. chanel albo ysl, shiseido, które można wykorzystać jako lustereczko do torebki albo przesypać tam inny kosmetyk. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany - prosze o kontakt ![]() Produkt wysyłam paczką poleconą lub listem poleconym. Dobrze zabezpieczam rzeczy przed wysłaniem ![]() ![]() Perfumy TYLKO na inne perfumy ![]() WISH: Nie szukam konkretnych zapachów, jestem miłośniczką perfum, chętnie poznaję nowe, więc określę tylko jaki rodzaj zapachów lubię: - słodkie, mocne, kwiatowe, kwiatowo-orientalne, waniliowe. (żadnych szyprowych, cytrusowych, świeżo-zielonych), No chyba, że ktoś zaoferuje Perfumy-marzenie: Alien TM, Code Armani, Babydoll YSL, Gucci Envy (stara wersja), kenzo elephant jungle, Hypnose Lancome - WTEDY oddam dużo ;D Życzę wszystkim miłego dnia i miłych wymian ![]() ![]() Edytowane przez natasza91 Czas edycji: 2013-04-26 o 11:55 Powód: dorzutka perfum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana na zbliżający się maj! JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
coś za Jean Paul Gaultier Classique X ?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana na zbliżający się maj! JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
Hej. Na tym forum nie zaklada sie watkow z wyprzedzeniem, tylko na dany miesiac. Popros moda o zmiane nazwy na kwiecien, bo inaczej zamkna Ci watek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() A z tych pustych opakowań miałabyś coś, do czego można przesypać sypki puder albo jakieś zgrabne lustereczko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moze oddala bys JPG X za JPG Classique
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Niestety, to totalnie nie moje zapachy, dlatego oddaję :c ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Nie, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To moze znajdziesz cos innego w zamian ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Te drugie kenzo co masz w wątku wymiankowym to też nie mój zapach, ale zajrzałam na Twoją fragranticę i tam bym znalazła parę, ale pewnie już nie masz albo używasz i nie będziesz chciała wymienić ;c
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Szczególnie te z 'miałam/mam' np. Lolita Lempicka, Alien, Code, Hypnose, Słoń itp itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
"Szczególnie te z 'miałam/mam' np. Lolita Lempicka, Alien, Code, Hypnose, Słoń itp itd
" niestety nie mam juz tych zapachow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
coś za "Odlewki" podkładu Doublewear Estee Lauder, kolor 1W1 Bone 17. ??
A nie oddałabyś całego ? *: jaka Twa Wish ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za:
. Jean Paul Gaultier Classique X EDT, używany, zostało ok 70-80 ml/100 ml, oddam razem z oryginalną puszką-opakowaniem?
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiana KWIECIEŃ JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Fajne rzeczy ale akurat nic z mojej listy poszukiwanych :c |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Hej, poza wątkiem mam YSL baby doll 50 ml z ubytkiem psika testowego. Kupione pod koniec zeszłego roku w superpharm, od razu zaznaczam,że kod wskazuje na rok produkcji 2005 no chyba,że to jakies przekłamanie. Mi osobiście zapach nie podszedł dlatego chce wymienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może rzeczywiście są z 2005 roku, pytanie czy upływ czasu nie wpłynał to na jakość zapchu ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Nine?
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Flakoniki mam wszystkie fajne z atomizerem, poszukam zdjecia i Ci wkleje. co bys powiedziala na 10ml CK i 5ml Angela różanego za Nine? Edit takie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1367240504 Ten matowy plastikowy to 5ml, a szklane to 10ml. Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2013-04-29 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
2. Nina Ricci, Nina EDT, używane, zostało ok. 15 ml z 30 ml. 3. "odlewka" olejku L'oreal MYTHIC OIL
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.