![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wrześniowy wątek u musisz
NIEAKTUALNE
Kilka zasad: 1. Zgadzam się na wysyłanie rzeczy jako pierwsza. 2. Rzeczy, które wystawiam są używane. Nie zawsze są w idealnym stanie, lecz o wadach staram się mówić. 3. Będę starać się odpisywać wszystkim, więc byłabym bardzo wdzięczna gdybym otrzymywała także odpowiedzi od Was. 4. Ty piszesz u mnie - ja odpisuję u Ciebie. 5. Rzeczy, które wymieniłam, usuwam. 6. Za rzeczy z mojej wish oddam dużo! 7. Ze względu na brak czasu paczki wysyłam raz w tygodniu! 8. Rzeczy przed wysyłką nie piorę, chyba, że sobie tego życzysz. Staram się bardzo żeby utrzymywać ubrania w czystym stanie. Za wszelki "kłaczek" na ubraniu - przepraszam! Mam w domu całą watahę zwierząt i nawet przy szczególnej ostrożności może się zdarzyć niedopatrzenie. Bardzo zależy mi na pozbyciu się rzeczy, które wystawiam, ponieważ tylko zalegają mi w szafie. WISH LISTA: + tregginsy (stonowane kolory, burgund, ze skórzanymi wstawkami), + zakolanówki czarne, szare, + kremy, peelingi antycellulitowe, + kosmetyki Ziai, + wszelkie odżywki , szampony do długich, zniszczonych włosów, + szczotkę do włosów typu Tangle Teezer (może być nawet od Chińczyka), nową, + ciekawe lakiery do paznokci, + stringi bawełniane M/L, tylko nowe, + swetry, topy oversize, + długi, gruby komin, + a także na coś, co wpadnie mi w oko! DLA MAMY: + kozaczki zimowe, rozmiar 37, w kolorach brąz, beż, karmel, mogą być na obcasie, + torebka a4, czarna lub brązowa, może być na krótkim pasku, elegancka Moje rozmiary: Ubrania M/L Nr buta 39 (tylko na płaskiej podeszwie) Wymienione: 1. Torebka brązowa Oriflame - metal_fish 2. Czapka panda, miś - metal_fish 3. Bluza Adidas - borgore 4. Odżywka do paznokci 8w1 Eveline - borgore 5. Kolczyki wiszące - borgore 6. Narzutka czarna - Redhaired_Witch 7. Torebka SIX 8. Top Tygrys ZACHĘCAM DO WYMIANY ![]() Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM: 1. Bardzo oryginalna retro koszulka z motywem Kubusia Puchatka, ma już dobre kilka lat, wycięte rękawy, WADA! - malutka dziurka u dołu, widoczna na zdjęciu. Rozmiar XS. 2. Bokserka motyw jaskółka, kwiaty, rozmiar M/L, Butik, 3. Bokserka różowa, zdjęcie nie oddaje koloru, FISHBONE, rozmiar S, 4. Kurtka dżinsowa, kamizelka, DIY, ćwieki niestety odpadają, ponieważ nie są dobrze przypięte, dorzucę kilkanaście ćwieków! Rozmiar M/L, 5. Koszulka z nadrukiem foki, DEMLAND, rozmiar małe M, 6. Koszulka zespołu Avenged Sevenfold, rozmiar z metki L, jak dla mnie S. 7. Bokserka w paski, rozmiar M 8. Kurtka dżinsowa, kamizelka, BIG STAR, DIY, rozmiar L (mogę dorzucić ćwieki do ozdoby).
Zdam to prawko! ![]() Edytowane przez musisz Czas edycji: 2014-04-11 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniowy wątek u musisz
Z DŁUGIM RĘKAWEM:
1. Ciepły sweter, TU, rozmiar M, 2. Bluzka w paski, Reserved, rozmiar M, 3. Bluzka w paski szare, rozmiar M/L, 4. Bluzka House, rozmiar M, 5. Sweterek Reserved, krótki, rozmiar z metki L, ale na M również dobrze leży, 6. Sweterek Dorothy Perkins, rozmiar z metki 42 7. Sweter ciepły, rozmiar M, stan db (widoczne w niektórych miejsach "kuleczki") 8. Bolerko/narzutka złota nitka, rozmiar z metki 40 9. Mgiełka floral M
Zdam to prawko! ![]() Edytowane przez musisz Czas edycji: 2013-09-12 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
INNE UBRANIA:
1. Szorty krótkie, HOUSE, rozmiar L, 2. Spódnica dżinsowa Tatuum, rozmiar 44 (XXL), 3. Koszula męska, rozmiar S, H&M, jak nowa, 4. Spódniczka H&M, czarna, rozmiar z metki 40, ale myślę że dobre na L/M/S, ubrana 2 razy.
Zdam to prawko! ![]() Edytowane przez musisz Czas edycji: 2013-09-24 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
DODATKI I INNE:
1. Używana ciemnozielona torebka ze złotymi dodatkami. Mieści A4. W środku kieszonki na telefon. 2. Naszyjnik Robot z małymi kryształkami. Długi łańcuszek. 3. Koraliki różne 4. Kolczyki: 1. Pozłacane, Reserved, nieużywane 2. Gwiazdki, nieużywane 3. Kwiatuszki, Reserved, nieużywane 4. Inne wiszące - NIE MA 5. Bransoletka (brakuje dwóch czarnych oczek). 6. 1. Szal 2. Czapka zimowa w biało-czarne paski 3. Szalik wełniany, róż 7. Torebeczka Floral (nie muszę oddawać), 8. Kolorowa torba, bardzo pojemna, nie usztywniana.
Zdam to prawko! ![]() Edytowane przez musisz Czas edycji: 2013-09-24 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Inne:
1. Tusz niebieski, Maybelline, użyty raz 2. George R.R. Martin - Gra o tron, z wierzchu "mocno czytana", środek w stanie bdb 3. E. L. James - 50 twarzy Greya, widać, że czytana.
Zdam to prawko! ![]() Edytowane przez musisz Czas edycji: 2013-10-23 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a mogę prosić o wymiary koszulki? Bo noszę M ale nie wiem czy to "małe m" będzie na mnie
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
. Tusz niebieski, Maybelline, użyty raz 2. George R.R. Martin - Gra o tron, z wierzchu "mocno czytana", środek w stanie bdb
![]() |
#9 |
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Zainteresowała mnie długa czarna narzutka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1378996968
Z Twojej wishlisty mam tylko sweter oversize: https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=164528 Rozmiar nieokreślony, ja noszę górę XS ale gdyby Cię zainteresował zmierzę go. Nie mam wątku więc w razie czego odpisz mi u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
wybacz, nie zauważyłam. Niestety koszulka na mnie też będzie za krótka
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Cos za Spódnica dżinsowa Tatuum, rozmiar 44 (XXL) i tusz niebieski?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1378998341 ? Oddam wiele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.