|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lakiery, lakiery, lakiery
Z chęcią wymienię poniższe lakiery. Liczba w nawiasie to liczba użyć lakieru. N-nowy. Sama poszukuję lakierów Colour Alkie, Color Club, China Glaze lub innych w interesujących kolorach. Nie pogardzę też woskami Yankee Candle.
Essence Power Pastel? (3) Essence Power Pastel? (2) Butterfly Artistic Cracks granatowy (2) Wibo Express Growth #273 (2) Glamour? (?) Lemax Neon (1) Safari? (N) Essence Cute As Hell- Bad Girl (2) Editt Cosmetics Night Light (N) Primark? (N) Vipera Jumpy 124 (2) CR Cauiro 06 (1) Formar Plus Quartz 095 (1) Golden Rose Glamour 180 (1) Safari? (N) Lemax Dzbanek? (?) Ados 290 (1) MIYO Mini Drops (1) Delia Coral Prosilk 93 (1) Delia Coral Prosilk 53 (1) Delia Coral Prosik 304 (1) Golden Rose Care+Strong 191 (N) Bell Air Flow (?) Golden Rose Fantastic Color 137 (2) Wibo Extreme Nails 74 (2) Wibo Jeans Club 3 (N) MIYO- Suede (1) My Secret 131 (1) Farmasi 82 (N) Kobo- Aubergine (1) Joko (N) 2True ? (?) Sensique Nature Code- Quince Flower (N) May.Be Hollywood 67 (1) Wibo Wonder Nails Chameleon Bea? (1) Hean Colour Obsession 611 (1) IsaDora- Pearly Silk (N) Essence Colour&Go- Absolutly Stylish (N) Revlon Star (1) Max Mar 75 (N) Max Mar 162 (1) Essence Ready For Boarding, baza peel off (1) Vipera Creations 25 (N) P2 Anti-Split Coat (odżywka) (N) Sabrina Cosmetics? (N) Edytowane przez RozowaMulina Czas edycji: 2013-10-24 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lakiery, lakiery, lakiery
Hej, podobają mi się:
Golden Rose Fantastic Color 137 Wibo Extreme Nails 74 Wibo Jeans Club 3 MIYO- Suede My Secret 131 Golden Rose Care+Strong 191 znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.