![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marzec: XS,S,M,L; sukienki ASOS, ATMO, bluzki, buty skóra, kurtka jeans,biżu, torebka
NIEAKTUALNY
Wymienię na coś, co wpadnie mi w oko, nie mam sprecyzowanych poszukiwań. Mój rozmiar 36/38. Buty 38/39. Proszę o przemyślane wybory, nie odmieniam się. LEGENDA: Na czarno - dostępne Na czerwono - rezerwacja Na szaro - wymienione Na zielono - nowości SUKIENKI 1. Żółta (jasny odcień) sukienka ASOS, rozmiar 36/38, z boki zamek, wszyta halka. Założona raz na wesele, metka odcięta, stan idealny.2. Czarna bawełniana sukienka z długim rękawem i koronką na dekolcie ATMOPHERE, rozmiar 38, stan idealny, założona kilka razy 3. Czarna koronkowa sukienka z zamkiem, rozmiar 40, stan dobry, spod koronki prześwituje kremowa tkanina- wymieniona 5. Sukienka tulipan, szary dół, kwiecista góra, rozmiar 36/38, stan bardzo dobry. Posiada kieszenie. 6. Sukienka letnia w groszki, pudrowy róż, rozmiar 36/38, w komplecie złoty pasek-łańcuszek. Założona raz w ubiegłe wakacje. 7. Dzianinowa sukienka czarno-szara. Rozmiar z metki to 40, ale jest dużo mniejsza, wg mnie to jest 38. z Tyłu ma 20cm zamek. Stan bardzo dobry. Fajny skład 78% wiskoza, potem poliamid i elastyna. 8. Sukienka (choć wg mnie bardziej jak tunika) szary melanż ze skórzanymi wstawkami u góry. Na zdjęciu z prawej. rozmiar S/M. Stan bardzo dobry, bardzo mało noszona. 9. Koralowa dzianinowa tunika. Stan bardzo dobry. Wg mnie rozmiar S/M, choć na aukcji był uni. 10. Koralowa tunika z czarnym golfem. Na zdjęciu inne kolory. Real foto i większy opis poniżej w poście z bluzkami. 11. Sukienka w kolorze capuchino. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2015-04-20 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec: XS,S,M,L; sukienki ASOS, ATMO, bluzki, buty skóra, kurtka jeans,biżu, t
Spódnice i torebki legginsy 1. Czerwona spódnica F&F tulipan, rozmiar 38. Stan bardzo dobry, pognieciona ![]() 2. Spódnica bandażowa bezowa z zameczkiem - rozmiar 34/36. Stan bardzo dobry. 3. Spódnica khaki (zgniła zieleń), rozmiar 38. Stan bardzo dobry, fajny materiał 4. Torebka z ekoskóry brązowa z motylkiem, stan bardzo dobry. W środku zamek, klapa na zatrzask. 5. Spódnica czarna mocno rozkloszowana z pianki, rozmiar 36/38. Z tyłu zamek. Ubrana 2 razy. 6. Skóropodobne legginsy czarne, rozmiar M, na kostkach zameczki. 7. Nowa spódnica RESERVED Rozmiar 36. Nie ma papierowej metki, stan idealny. Kolor ciemny turkus+ czarny, z tyłu i z przodu taka sama. 7. Real zdjęcia spódnicy z pkt. 5. 8. Rozkloszowana spódnica w kwiaty, rozmiar 36, w pasie 69 â 71 cm, z tyłu zamek. Jest na mnie zbyt mała, nie wiem czy ją chociaż raz miałam. Kupiona na all od dziewczyny, która szyje takie spódnice. Wykonanie i materiał sa super. Zdjęcie zapożyczyłam z jej profilu, bo nie mam własnych. Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2015-03-31 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec: XS,S,M,L; sukienki ASOS, ATMO, bluzki, buty skóra, kurtka jeans,biżu, t
Płaszcze, kurtki, żakiety, 1. Musztardowy płaszcz zimowy.Rozmiar 38, z podszewką, 70% wełny, 30% poliester. Ma dopinany na 3 guziki kaptur oraz kieszenie. Wymaga odświeżenia po zimie. Stan dobry. Wymieniony 2. Beżowy trencz, rozmiar 38. Podszewka w panterkę, skład poliester, lekko połyskujący, stan idealny (założony kilka razy). Kieszenie+pasek regulowany. 3. Żakiet sztruksowy czarny H&M Rozmiar 34 ale nosiłam przy rozmiarze 36. Stan bardzo dobry. 4. Kurtka jeansowa GAP, rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 5. Brązowy żakiet/kurteczka Nora Jean, rozmiar 38 a nawet 40. Stan dobry. 6. Koralowe spodnie alladyny, zwiewne, z paskiem w komplecie. Rozmiar uniwersalny - wg mnie beda dobre zarówno na S, M i L. 7. Spodnie jeansowe szare, rozmiar 38, elastyczne. Kupione rok temu w mercerie.pl, leżą w szafie, założone może 3 razy. Wymiary: pas: 76, biodra 96, wysokość stany z przodu: 23, wysokość stanu z tyłu: 36, długość całkowita: 107, długość od kroku: 84, obwód nogawki na dole: 32, obwód nogawki na wys. kroku: 52. Skład: bawełna 70%, poliester 25%, elastyn 5%, grubość 4-5/7 Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2015-04-10 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
SZALE, APASZKI, BIŻUTERIA 1. Szal fioletowy w kwiaty, duży (na zdjęciach zwinięty i rozłożony). 2. Szal turkusowy w kwiaty, duży (na zdjęciach zwinięty i rozłożony). 3. Szal zimowy szary, ciepły, z akrylu, z prostokątem na plecy lub na dekolt. 4. Rajstopy czerwone w czarne kropeczki - rozmiar S/M, na ok 1,60-1,65. 5. Szal jasny beż z kwiatami (mniejszy niż dwa pierwsze) 6. Apaszka zielona cienka i wielokolorowa. 7. Biżuteria - korale multikolor z piórkiem (długie), naszyjnik długi łańcuszek+kamienie niebieskie, kolczyki drewniane koła, naszyjnik sowa, bransoletki i naszyjnik z kompletu - turkusowo-brązowe. Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2015-03-10 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
SWETRY, BLUZKI 1. Sweter narzutka C&A niebieski, ze srebrną nitką, dłuższe przody, miły w dotyku, ciepły. Rozmiar 36-40 2. Tunika koralowa z czarnym szerokim golfem. Przyjemny materiał. Rozmiar 38-40. 3. Czarna bokserka z zameczkiem, bawełna, rozmiar 36/38. Raz włożona. 4. Chabrowa bluzka ONLY na regulowanych ramiączkach, rozmiar 38. Doł bawełna, na biuście satynowa. 6. Bluzka w kratkę z krótkim rękawem, rozmiar 36/38. 7. Bokserka do biegania czerwona PEAK Oddychająca, z wbudowanym biustonoszem. Rozmiar S ale na M też powinna pasowac 8. Bluzka sportowa niebiesko-granatowa. Bawełniana, rozmiar 36. 9. Beżowa bluzka asyemtryczna (na zdjęciu ta w środku) Rozmiar 38, biust 2x43, talia 2x38, długość 75, wszytsko +/- 2 cm. Kupiona w zesżłym roku, ubrana może raz czy dwa, stan idealny. Przyjemny materiał. 9. 5. Bokserka siłownia/fitness UNDER ARMOUR z serii Heatgear - oddychająca - neonowa zieleń jak na real foto Rozmiar S/M. Stan idealny - nowa, tylko przymierzona Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2015-04-16 o 05:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
BUTY, KOSMETYKI, BIELIZNA 2. Kosmetyki.Kulki brązujące AVON - nowiutkie. Podkład Revlon True beige - raz użyty, jest dla mnie za ciemny. Essence - transparentny puder matujący - raz użyty. 3. Lakier do paznokci INGLOT. Nowy, wypróbowany na 1 paznokciu. Jest świeży, od zakupu leży w lodówce więc z chęcią wymienię na coś innego. Kolor nr 382 - ładny cielisty, taki sam jak na zdjęciu. 5. Jedwab do łosów CHI - 15 ml, nieużywany, dostałam w prezencie za niekompletne zamówienie na lokikoki.pl 6. Żel micelarny CLARENA Diamond&Caviar Antiage - opakowanie 500ml, jest większośc, dla chętnych sprawdzę dokładnie. 7. Papierowe pudełeczka suknie i fraki na podziękowania dla gości weselnych - zostały mi z wesela, mam do nich kokardki białe lub zielone, sukni i fraków mam ok 10 sztuk - są oczywiście bez karteczek imiennych, może się komuś przydadzą bo planuje takie same. 9. Szminka matowa Golden Rose, kolor 19. Kupiona w październiku 2014, tylko wypróbowana - niestety nie pasują mi mocne kolory; sztyft jest w niemal idealnym stanie. 10. Koszulka bawełniana na fitness - różowa z szarymi wstawkami. Rozmiar z metki to XXL ale to jakaś pomyłka bo to wg mnie M, a nawet S ![]() 11. Komplet bielizny, mocna czerwień + czarna koronka, nowy, bez metek. W zestawie stringi S/M, rozmiar 75B (wg mnie to jest takie pogranicze B i C), z pushapem 12. Szminka REVLON COLORBURST, kolor 900 - jasny róż. Zużycie bardzo małe. Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2015-04-02 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienkę asos?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
5. Sukienka rozkloszowana, bezowy dół, czarna góra z cekinami, rozmiar 38, stan idealny - ubrana raz. Bardzo ładne plecy.
2. Beżowy trencz, rozmiar 38. Podszewka w panterkę, skład poliester, lekko połyskujący, stan idealny (założony kilka razy). Kieszenie+pasek regulowany. 4. Kurtka jeansowa GAP, rozmiar 38. Stan bardzo dobry. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
5. Sukienka rozkloszowana, bezowy dół, czarna góra z cekinami, rozmiar 38, stan idealny - ubrana raz. Bardzo ładne plecy.
Coś u mnie? Poszukam poza wątkiem ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
3. Czarna bawełniana sukienka z długim rękawem i koronką na dekolcie ATMOPHERE, rozmiar 38, stan idealny, założona kilka razy
4. Czarna koronkowa sukienka z zamkiem, rozmiar 40, stan dobry, spod koronki prześwituje kremowa tkanina coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a skąd wiesz że byłam w niej na weselu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
. Czarna bawełniana sukienka z długim rękawem i koronką na dekolcie ATMOPHERE, rozmiar 38, stan idealny, założona kilka razy
wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos za sukienke asos?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przesyłam zdjęcia sukienek jakie mam.
Nie mogę dodać zdjęć w załącznikach :/ ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
akurat trafiłaś, a mnie zastanowiło skąd wiesz skoro tego nigdzie nie napisałam
![]() ale nie mam jej zdjęć niestety, byłam na weselu dalekich znajomych i nie dali mi żadnej foty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mogę jedynie podać wymiary , z tych kosmetyków nic nie mam :/
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Sukienka mini połyskujący wzór Długość całkowita: 85cm (+/-2cm) Obwód pod pachami: 84cm, po rozciągnięciu 94cm (+/-2cm) Obwód w talii: 72cm, po rozciągnięciu 82cm (+/-2cm) Obwód w biodrach: 88cm, po rozciągnięciu 98cm (+/-2cm) Obwód na dole: 90cm, po rozciągnięciu 100cm (+/-2cm)
![]() |
#25 |
Welcome to Jamrock
|
![]()
cos za:
Podkład Revlon True beige - raz użyty, (czy on ma żółte tony?) Essence - transparentny puder matujący - raz użyty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
przed ciążą miałam w biuście 88cm
![]() ona była zwężana, więc w sumie możesz sobie rozpruć ten szewek i zaszyć jeszcze ściślej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie za kulki Avon lub leginsy skóropodobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie, ale poproszę najpierw wymiary leginsów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
jedynie wymiana sukienka za sukienkę mnie interesuje - mogę odda dwie sukienki za dwie sukienki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.