Styl American Girl część VI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-07, 18:36   #1171
justyss
Wtajemniczenie

Dot.: Styl American Girl część VI

chodzenie w obcasie to wyzsza szkola jazdy mnie zawsze drazni to ze czasem ide to tak przejade obcasem ze slychac taki odglos chrobotania nie lubie tego

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 18:39   #1172
justusia16
Wtajemniczenie

ja sie juz jakis czas czae na te panterkowe moze zamowie..hmm..spytam mamy czy dostane jakis datek na nie...

jak tam wieczor mija wam?
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 18:40   #1173
ladygos
Raczkowanie

ja jem dewolaja z ziemniakami i surowkami ;p a tak ogolnie to jest okej
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 18:55   #1174
justusia16
Wtajemniczenie

eh...pusto narazie tu..

wybiera sie po farbke i ide odrosty robic..

buziaki ;*
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 19:10   #1175
Miśka84
BAN stały

Oj dziewczyny, ale tu smucicie, a myślę że każda z Nas ma z czego być w życiu zadowolona, i może nawet szczęśliwa? Jak tak Was czytam to uświadamiam sobie, ze za mało doceniam to, co mam, ale tak to już jest że człowiek chciałby wszystko i zawsze mu mało

Często mnie zastanawia taka sytuacja, jaką opisywała Czekolada - ze TŻ wychodzi popić z kumplami. Ja tylko nie rozumiem, czemu dziewczyna nie wychodzi wtedy też z chłopakiem????? Nie mówie, ze dziewczyna nie powinna nigdy puszczać TŻ samego, choć my z TŻ zawsze iprezujemy razem (głównie dlatego, ze z niego jest duży zazdrosnik ) i bardzo często bywa, ze jestem na imprezach z jego kumplami jedyną laską, i jest fajnie

Nana i Klatka, ale fajnie miałyście, dwie AG razem mmmmmmmmm

A ja byłam w Łebie, pogoda była ok i ogólnie było cudnie

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-12-07 o 19:21
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 19:12   #1176
verzara
Wtajemniczenie

A ja wlasnie jadłam "obidek" mielismy wszyscy z mieskzania robic ale nikomu sie nie chcialo i nasz kochany kolec zrobil za wsyzstkich i nawet umyl naczynia Normalnie szoook . A teraz wlasnie z Tz gadałam przez tel I tęskni mi sie Pozaym zbieram sie calep opoludnie o nauki ale jakos nie moge ;/

Co do chodzenia w obcasach to mnie sie czasem tez tak zachrobocze a ozatym to odrazu widac po chodzi ze czesto szpilek nie zakladam ;p chocbym chciała ale nie umieeem
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 19:30   #1177
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Oglądam zdjecia z imprezki i strasznie blada wyszłama przeciez dałam ciemny podkład i ciemny puder a zawsze jestm na imprezie blada jak dupa patrząc na zdjecia Ag zawsze sie zastanwiałam jak one robia co nakładaja ile warstw, ze takie ładnie oplaone buzki maja

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 19:35   #1178
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Oglądam zdjecia z imprezki i strasznie blada wyszłama przeciez dałam ciemny podkład i ciemny puder a zawsze jestm na imprezie blada jak dupa patrząc na zdjecia Ag zawsze sie zastanwiałam jak one robia co nakładaja ile warstw, ze takie ładnie oplaone buzki maja
Też to u siebie widzę, w realu - opalenizna, a na fotce blada buzia Wklejcie fotki
Stary 2008-12-07, 19:44   #1179
ladygos
Raczkowanie

my chcemy fotki! my chcemy fotki!
Stary 2008-12-07, 19:52   #1180
verzara
Wtajemniczenie

Dawaj fotki !! A to ze blade to rzez aparat i oświetlenie .
Stary 2008-12-07, 19:53   #1181
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Też to u siebie widzę, w realu - opalenizna, a na fotce blada buzia Wklejcie fotki

sa na grupie dyskusyjnej na razie jedna później bedzie więcej

Stary 2008-12-07, 20:01   #1182
Czekolada83
BAN stały

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9998663]jak tak patrzę na takie zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1228656345 to wraca mi do głowy pomysł, żeby kiedyś zrobić sobie taką trochę-erotyczną sesję z TŻ fajnie byłoby za dwadzieścia lat zobaczyć, jak byłam sexy małolatą;- )))[/QUOTE]
mmm... tez bym chciala! mam sis fotografa ale mieszka w holandii, jak sie zobaczymy kiedys to pogadam {jak juz cycki bede miala }

a czemu zmienilo sie twoje myslenie ze na pewno kiedys sie rozstaniecie??

ja wlasnie swoje panterky sprzedallam na allegro ale za male troche byly a kupowane z neta wiec mialy prawo byc niedopasowane.. ale na wiosenke mam zamiar kupic jakies.

miska ja w nast czwartek do gdanska jade.. co prwda na noc bo po kolege jedziemy, lot ma do gdanska ale mam zamiar o plaze zahaczyc, nawet noca
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:09   #1183
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
sa na grupie dyskusyjnej na razie jedna później bedzie więcej

Hmmm jakiej grupi dyskusyjnej ? bo ja tu nowa a chcialam zobaczyc
Stary 2008-12-07, 20:10   #1184
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

sama jedziesz czy z tym nikczemnikiem?

Stary 2008-12-07, 20:12   #1185
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Hmmm jakiej grupi dyskusyjnej ? bo ja tu nowa a chcialam zobaczyc
Wybacz, ale nie mam ochoty aby każdy oglądał moje fotki i dlatego są one umieszczone na zamkniętym forum do którego maja dostęp tylko nieliczni zaufani

Stary 2008-12-07, 20:16   #1186
ladygos
Raczkowanie

jaka szkoda...
a ja wlasnie sie zastanawiam co robic, tak mi sie nudzi, ale z drugiej strony jestem taka obzarta, ze nie moge sie ruszyc wypilam dzisiaj z 6 kaw heh a mi sie spac chce to po jedzonku pewnie
Stary 2008-12-07, 20:16   #1187
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
mmm... tez bym chciala! mam sis fotografa ale mieszka w holandii, jak sie zobaczymy kiedys to pogadam {jak juz cycki bede miala }

a czemu zmienilo sie twoje myslenie ze na pewno kiedys sie rozstaniecie??

ja wlasnie swoje panterky sprzedallam na allegro ale za male troche byly a kupowane z neta wiec mialy prawo byc niedopasowane.. ale na wiosenke mam zamiar kupic jakies.

miska ja w nast czwartek do gdanska jade.. co prwda na noc bo po kolege jedziemy, lot ma do gdanska ale mam zamiar o plaze zahaczyc, nawet noca
Mój TŻ stwierdził, ze za kazdym razem gdy bede mieć ochotę na dyskotekę będzie mnie nad morze wywoził Ale ja się łatwo nie dam i w piątek idziemy do klubu Za to w kolejny weekend mamy plan na molo w sopocie Do trójmiasta mamy ttylko 150 km, więc mozemy często jeżdzić (choć duuużo bardziej wolimy otwarte morze niż zatokę)
Ale morze to morze i zawsze fajnie sobie pospacerować

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-12-07 o 20:17
Stary 2008-12-07, 20:17   #1188
DiamondMe
Raczkowanie

Czy wasi faceci też nie pozwalają wam wychodzić z koleżankami Kurde mój facet chce żebyśmy ciągle razem chodzili, a wiadomo czasem chce się iść z koleżankami na piwo czy coś, albo jakaś impreza (ja obecnie nie mam z kim i tak ehh) ale on i tak by mi nie pozwolił bo od razu zrywa ze mną i robi straszne fochy Ostatnio się zastanawiam co będzie jak moja kuzynka która wychodzi za mąż zrobi wieczór panienski on przeież na pewno mi nie pozwoli, bo sam też mówi ze nie pójdzie ;/
Przecież niedługo zostaniemy sami zupełnie bo nie będzie zkim się spotkać ;(
DiamondMe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:20   #1189
Iskierkaa89
Raczkowanie

GG do Iskierkaa89

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9998663]jak tak patrzę na takie zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1228656345 to wraca mi do głowy pomysł, żeby kiedyś zrobić sobie taką trochę-erotyczną sesję z TŻ fajnie byłoby za dwadzieścia lat zobaczyć, jak byłam sexy małolatą;- )))[/QUOTE]

Heh, no mi tez wpadl ostatnio do glowy taki pomysl, ale chcialabym zeby to byl prezent - niespodzianka dla tz a przeciez sama sobie takich zdjec nie zrobie...

A tak poza tym to dobrywieczor wszystkim
Iskierkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:21   #1190
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DiamondMe Pokaż wiadomość
Czy wasi faceci też nie pozwalają wam wychodzić z koleżankami Kurde mój facet chce żebyśmy ciągle razem chodzili, a wiadomo czasem chce się iść z koleżankami na piwo czy coś, albo jakaś impreza (ja obecnie nie mam z kim i tak ehh) ale on i tak by mi nie pozwolił bo od razu zrywa ze mną i robi straszne fochy Ostatnio się zastanawiam co będzie jak moja kuzynka która wychodzi za mąż zrobi wieczór panienski on przeież na pewno mi nie pozwoli, bo sam też mówi ze nie pójdzie ;/
Mój TŻ jest jak najbardziej za abym wychodziła z koleżankami, ale mam na siebie uważać, bezpiecznie wracać (jak sama to mam po niego dzwonić albo taksówka), więc nie wiem troszkę dziwne. Może jest strasznym zazdrośnikiem?
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9998663]jak tak patrzę na takie zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1228656345 to wraca mi do głowy pomysł, żeby kiedyś zrobić sobie taką trochę-erotyczną sesję z TŻ fajnie byłoby za dwadzieścia lat zobaczyć, jak byłam sexy małolatą;- )))[/quote]

Może to być dobra zabawa, on fotograf Ty modelka

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2008-12-07 o 20:23
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:21   #1191
Agula 88
Zakorzenienie

o właśnie mam takie buty w takim fasonie tylko beżowe i zakryty czub i nie wiem czy je nosić jak myślicie?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1228665594
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:22   #1192
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:

Moj facet to samo . Dlatego w sumie baaardzo zadko chdze bo mam dosc jego fochów . Tylko ze a to moj Tz ze mna nie chodzi nigdzie ;/ W wakacje sie wkurzalam strasznie bo łazil o chwile oczywiscie beze mnie i tlumaczyl zawsze ze nie bede miala czym wrocic b on chce wypic cos , albo ze beda sami faceci niestety czasem sie okazywalo ze jednak paru kolegow z dziewczynami byl no ale cos moj tz oczywiscie nie . Strasznie mnei t wkurzalo . Teraz uz tak nie chodzi ,zreszta juz bym mu nie dala tak . Jak on moze szczelac fochy to ja tez
Stary 2008-12-07, 20:24   #1193
nanaaaaa87
Zadomowienie

jejjjj dziewczyny zdycham niedawno wstalalam i dopiero sie do komputera doczolgalam :P
rozchorowalam sie i dodatkowo mam kaca masakratora i przepity glos jak alkoholik a jutro mam zaliczenie i nic nie umiem...

A wogole moi inteligentni koledzy tak robili nam fotki ze ustawili jakis maly rozmiar i wszystkie sa male i nic na nich nie widac wrrrr

Klatka a skad te fotki na googlach? od tego pana ktorego wizytowke sobie w stanik wsadzilam? buahahaha
boze jak dobrze ze wzielam plaskie buty na zmiane bo bym nie dala rady na obcasach cala noc na parkiecie
ide zobaczyc czy da sie jakos powiekszyc te fotki jak nie to jutro w szkole ktos zginie
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:26   #1194
Miśka84
BAN stały

Mam taki sam komplet Od TŻ dostałam, tylko że ciemno-jaskrawo-rózowy I zamiast takich dużych majtasów mam stringi, też z piórami hehe
Stary 2008-12-07, 20:26   #1195
ladygos
Raczkowanie

hmm... znam to skads :P a czy to spowodowane jest tym, ze ktos zawiodl druga osobe? czy tam samo z siebie? jak tak to pewnie bardzo zazdrosny jest. zazdrosc moze byc, ale z granicami jakimis tam bo tak to tak jak mowisz, kazdy straci znajomych i co z tego zostanie.. a przeciez kazdy potrzebuje od czasu do czasu spotkac sie z kims innym a nie tylko ze swoim partnerem. ja rozumiem ze jakbys chciala wychodzic na piwo z jakimis kolegami ale kolezanki? moze boi sie ze bedziesz podrywana, zaczepiana? a z kolezankami w domu mozesz sie spotykac? po prostu do lokali ani na imprezy calonocne nie mozesz? musisz z Nim porozmawiac, zazdrosc z umiarem i zaufanie musi byc!
Stary 2008-12-07, 20:28   #1196
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
sama jedziesz czy z tym nikczemnikiem?
hehe z nikczemnikiem

misia jak ja bym tak malo km do morza miala tez pewnie bym czesto jezdzila!!

ide na szminke w wielkim miescie
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:28   #1197
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taki sam komplet Od TŻ dostałam, tylko że ciemno-jaskrawo-rózowy I zamiast takich dużych majtasów mam stringi, też z piórami
[quote=Miśka84;10001237]

Fajniutki mi się bardzo podoba Ja niestety przeważnie sama muszę zaopatrzać się w bieliznę

neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:30   #1198
Iskierkaa89
Raczkowanie

GG do Iskierkaa89

Cytat:
Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Moj facet to samo . Dlatego w sumie baaardzo zadko chdze bo mam dosc jego fochów . Tylko ze a to moj Tz ze mna nie chodzi nigdzie ;/ W wakacje sie wkurzalam strasznie bo łazil o chwile oczywiscie beze mnie i tlumaczyl zawsze ze nie bede miala czym wrocic b on chce wypic cos , albo ze beda sami faceci niestety czasem sie okazywalo ze jednak paru kolegow z dziewczynami byl no ale cos moj tz oczywiscie nie . Strasznie mnei t wkurzalo . Teraz uz tak nie chodzi ,zreszta juz bym mu nie dala tak . Jak on moze szczelac fochy to ja tez

Biedne moj psiapsiola byla w takim zwiazku i nie mogla nigdzie wyjsc bez tz bo od razu foch... Strasznie meczace jest cos takiego, ja bym nie mogla byc w takim zwiazku... Moj tz na szczescie taki nie jest. Martwi sie jak wychodze wieczorem i czasem jest troszke zazdrosny, ale jest to raczej w "zdrowej" ilosci
Iskierkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:30   #1199
marta6704
Zakorzenienie

DiamondMe: Mój tż nic nie ma przeciwko, tylko zaopatrzył mnie w gaz tak na wszelki wypadek i ogolnie każe bardzo na siebie uważać.

Wróciłam z wypadu do Warszawy ( jak ja nie lubie tego miasta )
Poleniłam się z tż i jestem z wami

Kilka zdjęć : Tina Karol
Dla mnie jak najbardziej AG
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p0000002.jpg (50,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p0000005.jpg (46,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p0000007.jpg (54,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p0000010.jpg (37,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p0000016.jpg (53,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p0000033.jpg (47,6 KB, 44 załadowań)
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:30   #1200
ladygos
Raczkowanie

[QUOTE=neheszta;10001276]
Cytat:

Fajniutki mi się bardzo podoba Ja niestety przeważnie sama muszę zaopatrzać się w bieliznę

ja w bielizne tez bo
"ja tam nie wiem a jak ci sie nie spodoba poza tym ja sie wstydze kupowac w damskim sklepie" haha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości