|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lakiery do poznakci ;)
Czy ktoś może polecić trwały lakier w okolicach 50-60 zł?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam lakier ASTORA 60 SEC with marine bio-ceramic; WET LOOK.
Mam nr 17, czyli wiśniowy. Używam go głównie do malowania paznokci u stóp. Co prawda nie schnie w 60 sekund, ale i tak szybko. Zachwycił mnie w nim zdumiewający blask po pomalowaniu, właśnie taki mokry wygląd, jak jest napisane na buteleczce. Gdy maluję dwoma warstwami u nóg, trzyma się naprawdę długo (więcej niż tydzień |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
jak w tych cenach to polecam OPI (chociaż jak poszukasz to może znajdziesz go taniej) mi trzyma się najdłużej i mają super kolorki, co pora roku to wychodzi nowa kolekcja więc zawsze są na czasie Z tego co wiem miały być w sephorach (tam są po jakieś 42 zeta) moim numerem 2 jest essie (można go zdobyć za jakieś 25 zeta) też się świetnie trzyma, ale jak dla mnie to więcej kolorków ma OPI też co sezon wypuszczają nowe kolory i numer również 2 jest u mnie Orly - mają duże pojemności, nie są drogie, mi kiedyś trzymał się ciemny róż kilka dni bez bazy i utwardzacza bez zadrapań ![]() dobre są też China Glaze, Color Club, Creativa Dystrybutorem OPI I Orly jest Beauty In mają siedzibę w Łodzi na Pomorskiej 41 tylko wszystkie lakiery, które Ci poleciłam są do użytku profesjonalnego, więc szukaj ich w hurtowniach kosmetycznych dla stylistek do paznkoci
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam Joko na moich pazurkach trzymaja się 4-5 dni i cena nie wysoka
A czerwony mam z Essence i tez boski zwłaszcza za tą cenę
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ja osobiście polecam Miss Sporty i Golden Rose. Według mnie najlepsze no i cena powalająca
. Tylko niecałe 3 zł.
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie Vipera. Polska firma(z tego co obiło mi się o uszy), kosmetyki w przystępnych cenach, a jeśli o lakierach mowa to olbrzymia paleta kolorów, od brokatowych, po zwykłe(które mnie osobiście najbardziej się podobają), świetnie się rozprowadza, szybko zasycha, a kolor jest naprawdę intensywny.
Zawiodłam się na Inglocie(kiedyś ulubiony ze względu na trwałość i mnogość kolorów), Rimmelu, Astorze. |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam Ci lakiery OPI, dostępne są w sephora lub w Wawie na ul.Barskiej. Mają dużą gamę kolorków, są b.trwałe, nie żółkną, nie odpryskują
używam ich już jakiś czas i do tej pory to najlepsze lakiery z jakimi się spotkałam. Gorąco polecam![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- "Czy ktoś może polecić trwały lakier w okolicach 50-60 zł?" Ja polecam Ci lakiery OPI, dostępne są np w sephora. Mają dużą gamę kolorków, są b.trwałe, nie żółkną, nie odpryskują używam ich już jakiś czas i do tej pory to najlepsze lakiery z jakimi się spotkałam. Gorąco polecam [/QUOTE]
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny co możecie powiedzieć na temat Golden Rose...La Femme?
Przeszukiwałam mnóstwo stron i wciąż mam dylemat, które lakiery zamówić. Chciałabym zakupić ok 30 -40 lakierów + linery... i nie mogę się zdecydować na firmę...OPI jest dla mnie za drogi na tak dużą potrzebną ilość lakierów :/:/ Inglot? Rimmel? Maybelline? Eveline? BelArte? Golden Rose (ten ostatni można zamówić na stronie dobrejrady)? Może ktoś poleci mi stronkę gdzie mogę zakupić zestaw lakierów w przystępnych cenach?? To byłoby najwygodniejszym rozwiązaniem dla mnie... ps. Jeśli ktoś juz wcześniej zadawał podobne pytanie, to z góry przepraszam...czytałam tylko część na forum... |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
polecam lakiery Sothysa, jakościowo rewelacja, ale jak wiadomo za jakość się płaci ok. 80 zł :/
na drugim miejscu są Orly i Inglot, gdyż moim zdaniem są porównywalne, chociaż Orly ma niektóre super kolorki, a inglot praktycznie non stop to samo ![]() sama w domu używam też czasami golden rose, po taniości można zawsze przetestować jakiś kolorek czy np dobrze się z nim czujemy, a nie rzucać się od razu na np. żółty inglot, który później bezuzytecznie stoi na półce ![]() mam pytanko jeszcze, powiedzcie mi Drogie Panie ile kosztują w Waszych miastach ingloty aktualnie? Bo ja spotkałam się dziś z ceną 24 zł! coś podskoczyła im cena...?? czy może dawno nie kupowałam
|
|
#40 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ja polecam lakiery kameleon patrzysz ma lakier pod róznymi kątami i zobaczysz inny kolor, super efekt na lato
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Najlepisze pazokcie u kosmetyczki
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Jak do tej pory najlepszy lakier jakiego używałam to Astor Quick'n GO!
Doskonałe krycie przy jednej warstwie i trzyma się baaaardzo długo. Muszę sprawdzić jaką mają paletę, bo póki co mam tylko dwa kolory, a najchętniej powymieniałabym wszystkie lakiery na te od Astor
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to jakikolwiek lakier + jako top coat przezroczysty Safari. Wytrzyma około tygodnia
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
polecam lakiery Revlon (dla mnie są najlepsze)
oczywiście OPI są bdb, ale jak dla mnie maja troche za szeroki pędzelek. Jeśli ktoś lubi to są naprawdę godne polecenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

)
A czerwony mam z Essence i tez boski zwłaszcza za tą cenę