|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
No nie Sas mamy do siebie sporo kilometrów może dlatego Mikołaj spóżniony, dziś u mnie jeżdzi
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
Kurcze tak ładnie tutaj o TŻ'cie piszecie, że może mu powiem jak go chwalicie HiHi.Zdjęcia łowów wkleję jak się wypiorą. Choć w sumie golfik wyprałam w łapkach i dziś go noszę ale z kolei buro i ciemno wiec fotki fatalne wyjdą. Jak powiedziałam TZ'i że kupiłam kombinezon na tego sylwestra w stylu lat 80-tych to zaczął się zastanawiać czy cały sylwester ma być w takim stylu czy tylko muzyka Eh no i masz, dobrze, że nie płaciłam dużo ![]() Ale dziś jestem przybita, ta pogoda i makijaż mi nie wyszedł Znikam Koziołki, zrobię paznokcie i czekam na TŻ'a. Papa all |
|
|
|
#4533 |
|
Wtajemniczenie
|
Susano super
![]() u mnie pogoda też do d... |
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nastruj do dupy
chyba uciekne w sen bo to mi ostatnio dobrze wychodzi......I jeszcze sie pochwale ze mojego meza przyjeli do jakiejs prestizowej rady naukowej zajmujacej sie ziarnica zlosliwa . Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-07 o 13:14 |
|
|
|
#4535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przynajmniej drugi dzień świąt będzie udany Mój prezent od Tżta ugrzązł gdzieś na poczcie a ja mu zakupiłam bokserki w oski![]() Uciekam na zupkę
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro
|
|
|
|
|
#4537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie cieplutko![]() Cytat:
Cytat:
super musi to być widok![]() Cytat:
gratulacje dla męża![]() Cytat:
Odebrałam te kosmetyki kupione na all wszystko super bałam sie,że coś będzie nie tak,ale wszystko w porządku, jutro wypróbuję tusz tylko chyba żaden podkład nie będzie dla mnie dobry
|
|||||
|
|
|
#4538 |
|
AGA :)
|
Ośko bardzo przykre to co piszesz
![]() a z tymi prezetami na poczcie mnie nie strasz! właśnie zamówiłam te kosmetyki i bardzo bym chciała żeby do mnie jak najprędzej dotarły. architku jej, gratulacje! naprawde wielki zdolniacha z Twojego Tżta! U mnie za to pogoda bardzo ładna! rano było pochmurno, ale teraz wyszło słoneczko i jest bardzo przyjemnie, zimno, ale tak fajnie. Popołudniu wybiorę się na spacer z tżtem zapewne. a teraz zmykam -
|
|
#4539 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo czarnej już nie potrzebuję![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale super ciekawe co to takiego![]() wcfzoraj po tym winie..nie zdążyłam ![]() ..za to dzisiaj Cytat:
może udzieliłby jakiś korepetycji mojemu z tematu "jak zaskoczyć miło kobietę" ![]() u mnie tak samo od rana siąpi deszcz, jest szaro i strasznie nieprzyjemnieCytat:
![]() Cytat:
wow brzmi baaardzo poważnieArchi szczere gratulacje dla męża ![]() Musisz być z niego baaardzo dumna ![]() Cytat:
u nas od początku znajomości mamy z TŻ osobne komputery Gdybyśmy mieli jeden to chyba byśmy się "pozabijali" ![]() Szczerze powidziawszy to TŻ może robić na moim kompie co chce ale gdy ktoś inny chce to strasznie mnie to irytuje Cytat:
spacer zazdroszczę![]() wróciłam
|
||||||||
|
|
|
#4540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przykro mi Bokserki, hmm ja nie wiem co swojemu Tżtowi kupić na święta co Wy planujecie ? Yhym , zdasz nam jakieś relacje coo ? Ja się objadam spagetti mmmniamci
|
|
#4541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w domku
I czekał na mnie prezent od Mikołaja Cześć madziu Fajnie, że jesteś zadowolona z kosmetyków Podkłady/pudry dla Ciebie za ciemne czy za jasne? Cytat:
Czy będę bardzo wścibska pytając Cię konkretnie co za specyfiki zamówiłaś ![]() Cytat:
To ja się chyba przejdę do Carrefoura ![]() Nawet jakoś z miesiąc temu mierzyłam tam jeansową ołówkową, ale jakoś dziwnie leżała. Ale nie miała wyższego stanu, więc to pewnie nie ta ![]() Jak nie będzie to pójdę jeszcze raz zrobić nalot na bon prixa ![]() Cytat:
Gratulacje dla męża archi ![]() Cytat:
Właśnie mi napisali z empika, że nie zrealizują mojego zamówienia, bo nie mają tych książek na stanie! A ja tydzień temu składałam zamówienie, w czwartek byłam w empiku spytać o nie, a w ogóle to książka miała być na Barbórkę. Super... Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-07 o 18:16 |
||||
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko pudry są za ciemne
ja jestem straszny bladzioch
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj wypoczęta puchatko
kiedy będą zdjęcia? ![]() Madziu gdzie byłaś jak ciebie nie było?
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia jutro bo TŻ ma je na swoim laptopie
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktualnie wkurzam się na TŻta ![]() Już nie mam do niego siły i do jego matki też ![]() Teraz próbuję znaleźć cokolwiek,co może mi pomóc w pisaniu pracy mgr i jestem przerażona,bo nie ma kompletnie nic... To chyba oznacza,że będę miała "nowatorską" pracę... a co jeśli nie podołam?
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz radę Madziu
|
|
#4547 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Emotkowa wypowiedź ![]() ![]() ![]() edit: idę pobiegać z szyszkami
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-07 o 19:04 |
|||
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę mnie to przeraża...
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Załapałam jakiegoś dołka więc już się chyba na dziś pożegnam
|
|
|
|
#4550 |
|
Wtajemniczenie
|
Archi gratulacje dla Tż i dla Ciebie że masz takiego mądrego męża
![]() Puchatkowo już sie nie moge doczekac fotek Madziaczku najtrudniej ruszyc z miejsca, potem już jakoś pójdzie ( myśle o pracy mgr )Osko naprawde mi przykro że święta są tak dla Ciebie ciężkie. Kode najbardziej mnie męczy ciekawośc co to będzie za prezent podejrzewam że słodkości dlatego Mk zabroniło mi otwierac, pewnie sie boi że zjem przed świętamiU mnie sie wykrystalizowała sprawa świąt. Wyprawiam wigilię będę miała 7 gości w tym 2 małe bliżniaki Poza tym spodziewam się wizyty teściów ale jeszcze nie wiem w który dzień świątSylwestra spędze w domku w towarzystwie szwarga i jego żony. Nie wyszaleje sie tym razem ale taka opcja mi pasuje |
|
|
|
#4551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puchatkoooooooo zostań i marudź![]() Cytat:
No to masz wyzwanie podziwiam |
||
|
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Wpadłam na chwilę, żeby sobie trochę humor poprawić, bo mam coś marny dzisiaj (oczywiście dalej przez Tżta- szkoda gadać). Archi ten Twój Tż to zdolna bestia Gratulacje! ![]() Madzik poradzisz sobie na pewno i nie dość, że będziesz miała pracę świetnie napisaną to jeszcze oryginalną Allicjo fajna sprawa z tą organizacją Wigilii, podziwiam Cię, bo ja bym pewnie nie dała rady ![]() Idę się szykować na jutro, kolejny ciężki tydzień mnie czeka ![]() Miłego wieczoru
|
#4553 | |||
|
|
Kurcze, niestety nie :/ materiałowa, czarna.
Cytat:
![]() zamówiłam krem nawilżający, peeling bardzo mocny, tonik, żel normalizujący, maseczke oczyszczajaca glinka zielona + mikrodermabrazja i maseczke zwerzającą pory ![]() ale będę piękna jak to wszystko na siebie nałoże Puszku, ta ziaja jest troche droższa, ale zwróć uwagę na pojemności, tonik czy żel mają 500ml, więc bardzooo duże Facet zgodził się, że złożyłam resztę zamówienia meilem, w allegro ma podany inny bank niż ten który mi podał w meilu, tzn inne konto. No ale to chyba nie jest powod do niepokoju? generalnie to ma 3 konta ![]() no ale to SS, wiec mysle ze moge spac spokojnie. oby ![]() jakby co do poznania mam blisko Cytat:
Tak pisałam kode, ta była materiałowa :/ ajjj :/ ale bede szukac jeansowej, bede Cytat:
![]() Ja dziś zaczelam sie zastanawiać nad planem do swojej pracy i nie martw się, pomyślałam to samo co ty
|
|
|
#4554 | |||
|
|
Cytat:
ale jaki masz temat? Pamietam, że jakiś taki że możesz chocidz po barach ![]() ale samego tytułu nie bardzo :/ nie ma żadnej literatury? :/ Cytat:
![]() szyują Ci się rodzinne święta i sylwester! bardzo miło ![]() Cytat:
i na nadchodzący tydzień!! ![]() Puszkuuu! tyyy? no nie żartuj! głowa do góry! chodź, porozrabiamy
|
|
|
#4555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
puszku
![]() Cytat:
![]() Ciekawie zapowiada się u Ciebie wigilia ![]() Sama będziesz wszystko przygotowywała? ![]() Chciałabym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wstępnie temat ma brzmieć "Rynek wrocławski jako odbicie różnorodności świata" - właśnie przez wzgląd na knajpy "narodowościowe" jakbym je określiła wszystko w kontekście globalizacji,a w łaściwie w jej wyniku![]() Masakra zero lietratury![]() Nawet mój promotor powiedział,że nie słyszał jeszcze o niczym na ten temat i warto by było zająć się takim zjawiskiem
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-07 o 20:31 |
||||
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj Puchatuś
zjedz sobie czekoladkę Cytat:
Madziu nie zostaje Ci chyba nic innego jak polatać po knajpkach... Dasz radę Uciekam Kochane Koziołki na tv czas odpocząć
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-07 o 20:49 |
|
|
|
|
#4557 | ||
|
|
Cytat:
a tak poważnie to temat bardzo ciekawy i fajny, ale jak nie ma literatury to spory problem :/ Może wyjdz o książek dot. globalizacji, skutki, formy itp i odnieś to właśnie do rozwoju kawiarni, zycia towarzystkiego, przydałby się też rys historyczny Worcławia, a właściwie rynku, możesz to oprzeć o jakieś stare fotografie - jak było kiedyś, i o nowe, pokazac jak jest teraz, najlepiej jeszcze jakbys zrobiła zdjęcia innych ras ludzkich w tych miejscach i pokazała jakie to wszystko teraz kosmopolityczne ![]() Skoro dali taki temat to jest do napisania Chybaże sama go wymyśliłaś?mi się bardzo podoba. Cytat:
Ja tez się dzis pouczyłam o postepowaniu cywilnym, ho ho i teraz sie relaksuję wlasnie tutaj a jutro nauka pełną parą :/ 110 artykułów kodeksu do wkucia, nie ma żartów ![]() Dobranoc Sasuś milego wieczoru
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu bez lektury to rzeczywiście nie będzie łatwo
ale warto spróbowaćja zmykam do wyrka ![]() dobranoc ![]() do rana koziołki
|
|
|
|
#4559 |
|
|
Dobranoc
![]() Kurcze, widzę że zostawiłyście mnie tu samą, na pastwę losu ![]() Tez się więc chyba ewakuuję Dobranoc
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze jestem
![]() ale chyba się odmeldowuję ![]() Jutro zrobię rezerwację i urodziny będą pewne Ale najpierw na uczelnię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Eh no i masz, dobrze, że nie płaciłam dużo
i makijaż mi nie wyszedł 

chyba uciekne w sen bo to mi ostatnio dobrze wychodzi......
5 lat temu 4 grudnia 2003 roku zmarł mój Tato... ja dowiedziałam się 6 grudnia ( wspaniały prezent na święta....
a ja mu zakupiłam bokserki
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
super musi to być widok

i puchatka
ale super
brzmi baaardzo poważnie
spacer

ja jestem straszny bladzioch
zostań i marudź
i
na nadchodzący tydzień!!