![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-07 o 20:42 Powód: zamknięcie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
![]() Też mam takie spodnie, ale chyba się pozbędę, bo w takie bajki jak "chudsze czasy" przestałam wierzyć jakiś czas temu... W portki z chudszych czasów licealnych mogę sobie co najwyżej rękę wcisnąć ![]() Nosiłam 36 i wydawało mi się,że jestem gruba, teraz noszę sporo większy rozmiar i jestem szczęśliwa ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-07 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
"Wysokie Obcasy", sobotni dodatek do Gazety Wyborczej
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
I cóż tam redaktory napłodzili? Wietrzę sensację
![]()
#3787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Takzem ciekawa ![]() na stornkach jeszcze nie ma artykolu, wiec czekam na Wasze opinie miesiac temu w nowym stylu byl artykol o Serge Lutens i o amrowca edit: chcialam usunac ten post i doklejic do trgo wyzej ale za nic nie widze przycisku "usun" Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-07 o 20:51 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | ||
BAN stały
|
Ja też podłapałem
![]() Niedziela + ta pogoda + rozmyślania nad tym, co dalej... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Taa... Wygładzających zmarszczki na mózgu
![]() Sorry, ale nie mogłam się oprzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak - nic nowego. Myślę, ze większość z nas mogłaby coś takiego napisać w kwadrans na kolanie ![]() La Gata - korzystaj z opcji "edytuj" w starym poście kiedy chcesz coś dopisać ![]() Gryxiu - Twój awatar ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-07 o 20:53 Powód: dopiski |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
doły to zło
![]() a co do chudnięcia, to bądź tak miły i mnie nie dobijaj ![]() ![]() ![]() Gryxiu, a ty też po metamorfozach jesteś? Jeszcze jakiś czas temu byłeś chłopcem, a teraz z avka łypie ładna pani ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-07 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-07 o 21:17 Powód: zamknięcie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
Co do artykułu - Dzika Truskawka ma rację - artykuł poprawny, nieodkrywczy, przeczytałam i zapomniałam o nim, nie umiałam sobie przed chwilą przypomnieć o czym on był
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Wysmarowałam moje zepsute kochanie Ben Gayem i musiałam się wynieść do kuchni...Bogowie toż to śmierdziel wszechczasów, przy nim nawet Chanel no.5 ładnie mi pachnie fuj fuj fuj
A tak chce mi się spać...
![]() |
#3796 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |||
BAN stały
|
Szkoda, że niezbyt wyraźny. No i ta różowa kropa
![]() Zgadza się ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do TEJ kwestii - powoli, bo powoli, ale idzie w dół ![]() ![]() No i mój kolacyjny przebój - jogurt naturalny, jabłko pokrojone w kostkę i parę łyżeczek otrębów (otrąb?). Lasagne to to nie jest, ale jak dobrze działa na psychikę ta świadomość "zdrowego odżywiania" (kij z kawą i papierosami ![]() Cytat:
![]() Taką już mam plastyczną urodę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A największa motywacja to choćby te 100 gramów mniej na wyświetlaczu ![]() --- Madzik, a Ty się jeszcze foszysz na mnie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dam radę, a co! Mam dużą motywację, bo spodnie boskie są i takie... seksi ![]() Cytat:
![]() A słodyczy nie wyrzeknę się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() dziś mój Ciachulec powiedział, ze zgodnie z naszymi przypuszczeniami w piątek wręczono mu wypowiedzenie - powód - cięcie kosztów - prawdziwy powód ? Zagrywki nowego szefostwa ... nie wiem co My teraz zrobimy - to będzie koszmar - ja zarabiam grosze ![]() Ryczeć mi się chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
Favkes - przykro mi
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się szczęśliwie ułożyło i kolejna praca szybko się znalazła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym czaję sie na "krople odchudzające" - zioła, więc nie zaszkodzą ![]() Cytat:
![]() Nic mądrego nie napiszę, strasznie mi przykro... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
Ja tu widzę, że wszyscy się odchudzają. Mam wyrzuty, że ja nie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja nie wiem co mam robić. Ledwo już widzę na oczy.
Naczytałam się jakiś głupich forum o zdradach i złych facetach i znowu mam napad. Zadzwoniłam do swojego byłego, ale nie może gadać, a ja zaraz rozwalę sobie łeb o biurko. Te tabletki, które dostałam nie działają. Ja już nie wytrzymuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
BAN stały
|
Fenris, co się dzieje?
![]() Ech... widzę, że niedziela na forum niezbyt udana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Favkes, przykra historia - sama niedawno ze względu na niestabilną sytuację w pracy musiałam szukać drugiej, więc mogę sobie wyobrazić, jak się czujesz. Życzę Wam, żeby Twój maż jak najszybciej znalazł coś innego - lepszego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - widzę, że i u ciebie świątecznie w podpisie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
Hm, a otręby nie wystarczą?
Na mnie one działają bardzo... hm, regulująco ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.