Styl American Girl część VI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-08, 00:31   #1261
natural-love
Zakorzenienie

Dot.: Styl American Girl część VI

Powiem Wam ze bardzo zmienilo mi sie myslenie. Kiedys, baa nawet nie tak dawno temu uwazalam, ze im szczuplejsza dziewczyna tym ladniejsza, naprawde podobaly mi sie bardzo wychudzone sywetki. Ale tak przygladam sie swoim zdjeciom, z dawnych czasow, i terazniejszych, to uwazam ze takie bardziej zaokraglone nozki i tylek jest bardziej sexy.
co uwazacie, albo do czego dazycie jesli chodzi o sylwetke?

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 00:36   #1262
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
http://www.pudelek.pl/artykul/8490/cera_rihanny/
patrzcie i podziwiajcie !!!!!!

czekoladko------------co do poprzedniego zdjęcia rihanny i twojego komentarza
MY TEż BEDZIEMY MIEć TAKIE ZąBKI...!!!!!!!!!!!!!!!

jutro mój ostatni dzień bez kagańca !!!
nawet gdzies tam w komentach wklajalam swoja przerobke do tego zdjecia kazdy ma gorsze dni..

jak wy tak o jajnikach to ja jutro na 13 mam gina, trzeba moj nowy maciczny nabytek {spiraleczka} skontrolowac... normalnie sie nie moge doczekac :| i przesunelam w pt wyrwanie zeba i jutro na 19 mam wiec same przyjemnosci mnie czekaja. w drodze do domu po ginku pojde ta kiecke zobaczyc o ktorej pisalam a pozniej na solar
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 00:38   #1263
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
Powiem Wam ze bardzo zmienilo mi sie myslenie. Kiedys, baa nawet nie tak dawno temu uwazalam, ze im szczuplejsza dziewczyna tym ladniejsza, naprawde podobaly mi sie bardzo wychudzone sywetki. Ale tak przygladam sie swoim zdjeciom, z dawnych czasow, i terazniejszych, to uwazam ze takie bardziej zaokraglone nozki i tylek jest bardziej sexy.
natural tez kiedys tak myslalam a teraz calkowicie odwrotnie i chcialabym wygladac najchetniej jak ANGELA LOLA LUV!!! no albo kim... wielka pupa, duzy biust, okragle uda. a tz ostatnio jak kucalam w sukience gabi czapke zawiazac patrzyl na mnie i powiedzial ze fajne mam uda teraz jak przytylam i ze chcialby zeby byly jeszcze bardziej okragle..
Stary 2008-12-08, 00:48   #1264
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie ideałem jest większy odstający tyłeczek uda nie za grube nie za chude dążę do 50 cm duże cięcie w tali i większy biust czyli wpadający w figurę klepsydry

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-08-29 o 12:16
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 00:51   #1265
Agula 88
Zakorzenienie

Czekoladko spójrz na to kim ma bardzo spory tyłek a zobacz jaki mały się wydaje przy jej tyłeczku!! !
zdjęcie dla porównania
[

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-08-29 o 12:16
Stary 2008-12-08, 00:51   #1266
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
natural tez kiedys tak myslalam a teraz calkowicie odwrotnie i chcialabym wygladac najchetniej jak ANGELA LOLA LUV!!! no albo kim... wielka pupa, duzy biust, okragle uda. a tz ostatnio jak kucalam w sukience gabi czapke zawiazac patrzyl na mnie i powiedzial ze fajne mam uda teraz jak przytylam i ze chcialby zeby byly jeszcze bardziej okragle..
moze to przerazajace co powiem, ale kiedys idealem dla mnie byla 'figura' anorektyczki w 1wszym stopniu, ale tez nie dalej. Moze dlatego ze zawsze chcialam byc taka dziewczynka, z prosta figura, bez odznaczajacej sie pupy czy bioder, ciezko bylo sie pogodzic ze gdzie niegdzie sie wszystko zaokragla. Teraz, az sie dziwie moim upodobaniom.
A faceci z pewnosci lubia jak jest za co zlapac, oczywiscie wszystko z rozsadkiem, chociaz roznie bywa, i gusta sa rozne. Ale widze po swoim TZ, jak mielismy przerwe, i z nerwow schudlam 5kg, przerazaly go wystajace kosci, ten az zapadniety brzuch, bal sie mnie dotknac, ze mnie polamie. Teraz wrocilam do stalej wagi 44kg, przy moim wzroscie to chyba ok, kosci mi nie wystaja, a TZ zadowolony

a co do tylka loli to jest ogromny :O przesadzony, juz wolalabym miec calkowicie plaska dupcie, niz chodzic z przyklejona sofa do tylka

Edytowane przez natural-love
Czas edycji: 2008-12-08 o 00:54
Stary 2008-12-08, 00:53   #1267
Czekolada83
BAN stały

wlaczylam Vangelisa i ide po prysznic, zajrze jeszcze jak skoncze.
Stary 2008-12-08, 00:55   #1268
weegirl
Zakorzenienie

O rany, tylko poszlam pozmywać, a Wy tutaj tyle nasmarowałyście!

Ale jak tak wszystkie o zazdrości rozmawiają, to mnie się przypomniała taka historia, jak rok temu jechałam autobusem do tża (przez całe miasto- ponad godzina drogi) i on dzwoni do mnie i pyta się, gdzie jestem.
Ja na to, że w autobusie. A on...
"Coś tam za cicho! Wyślij mi zdjęcie". Naprawdę chyba myślał, że jestem u jakiegoś kochanka
Zdjęcie zrobiłam i wysłałam i chyba mam nawet do dzisiaj w telefonie Ale to było wtedy, kiedy jeszcze ze sobą nie mieszkaliśmy a teraz cóż... wszystko się zmieniło. Chyba tż zaczął za bardzo mi ufać

Czekoladko
, fajny ten tatuaż. Ja chciałabym sobie zrobić, ale tż mi zabrania, bo on nie znosi takich rzeczy (dlatego zrezygnowałam z kolczyka w nosie- chociaż może kiedyś znowu przekłuję- no i denerwuje go mój przekłuty pępek). W ogóle macie jakieś tatuaże??
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 00:56   #1269
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

dobranoc

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 00:59   #1270
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
dla mnie ideałem jest większy odstający tyłeczek uda nie za grube nie za chude dążę do 50 cm duże cięcie w tali i większy biust czyli wpadający w figurę klepsydry

czekoladko ale ANGELA LOLA LUV ma ogromniasta pufe(tyłek)
http://www.sandrarose.com/images/angellolaluvbigass.jpg
http://abagond.files.wordpress.com/2008/05/angel06.jpg
http://i87.photobucket.com/albums/k1...5CROPPED-1.jpg
abgela miala operacje i ma implanty, kiedys miala moze taki jak kim... nie byl nigdy malusi ale teraz jest wiekszy i t sporo. na tym foto dla porownania ona jakos pokracznie wyszla moim zdaniem, na teledyskach jest bardziej proporcjonalna i na you tubie jest sporo filmikow z nia i nie ma az takie pufy (buahaha)

to moj ideal, ma piekna dziewczeca lalkowata buzie, slodkie duze oczy no i to cialo... jak bym byla facetem to bym chyba wariowala na jej punkcie bo topolaczenie takiej slodkosci i niewinnej buzki z grzesznym na maksa pociagajacym cialem!! zestawienie idealne.

no ide do lazienki
Stary 2008-12-08, 01:00   #1271
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość

Ale jak tak wszystkie o zazdrości rozmawiają, to mnie się przypomniała taka historia, jak rok temu jechałam autobusem do tża (przez całe miasto- ponad godzina drogi) i on dzwoni do mnie i pyta się, gdzie jestem.
Ja na to, że w autobusie. A on...
"Coś tam za cicho! Wyślij mi zdjęcie". Naprawdę chyba myślał, że jestem u jakiegoś kochanka
Zdjęcie zrobiłam i wysłałam i chyba mam nawet do dzisiaj w telefonie Ale to było wtedy, kiedy jeszcze ze sobą nie mieszkaliśmy a teraz cóż... wszystko się zmieniło. Chyba tż zaczął za bardzo mi ufać

Czekoladko
, fajny ten tatuaż. Ja chciałabym sobie zrobić, ale tż mi zabrania, bo on nie znosi takich rzeczy (dlatego zrezygnowałam z kolczyka w nosie- chociaż może kiedyś znowu przekłuję- no i denerwuje go mój przekłuty pępek). W ogóle macie jakieś tatuaże??
Ale niedowiarek, ze az musialas zdjecie cyknac
Moj tz tez jest przeciwnikiem tatuazy/kolczykow, no w koncu wyjelam dla niego ukochany kolczyk z pepka, w uchu zostaly mi po 2 a mialam spora kolekcje, w nosie zostawilam, bo mu sie nawet podoba...

Stary 2008-12-08, 01:02   #1272
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
dobranoc
klatka wyjatkowo rozmowna dzisiaj hehe... slodkich snow

weegirl ja kiedys od fryzjera musialam fotke wyslac bo nie wierzyl.. :/ a moj tz chce na cale plecy zrobic i ma jeden na nodze wiec nie zglosil sprzeciwow... a przed snem przyszedl przytulil sie do mnie, wzdechnal jak mu dobrze tak (przytulony) zapytal kiedy do lozka przyjde, ale zaraz dodal ze pewnie niepredko i na co on liczy... i poszedl lulu.

IDE.
Stary 2008-12-08, 01:04   #1273
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ale niedowiarek, ze az musialas zdjecie cyknac
Moj tz tez jest przeciwnikiem tatuazy/kolczykow, no w koncu wyjelam dla niego ukochany kolczyk z pepka, w uchu zostaly mi po 2 a mialam spora kolekcje, w nosie zostawilam, bo mu sie nawet podoba...
Ja wolałam zrezygnować z kolczyka w nosie, bo dziurka mi po nim od razu zarosła (jak zwykle- nos przekłuwałam już 3 razy), a jak wyjmuję kolczyk z pępka to mam taką sporą dziurkę... i mi sie ona nie podoba zresztą, do dzisiaj pamiętam, jak długo mi się ten pępek goił, więc nie mogłabym zmarnować tego ogromu poświęcenia nawet dla tż-a
Ja już uciekam do łóżka, dobranoc wszystkim
Stary 2008-12-08, 01:04   #1274
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:

Czekoladko
nie będę szpecić twarzy późniejszymi bliznami a po drugie źle się to kojarzy niektórym.

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-01-07 o 00:16
Stary 2008-12-08, 01:07   #1275
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wolałam zrezygnować z kolczyka w nosie, bo dziurka mi po nim od razu zarosła (jak zwykle- nos przekłuwałam już 3 razy), a jak wyjmuję kolczyk z pępka to mam taką sporą dziurkę... i mi sie ona nie podoba zresztą, do dzisiaj pamiętam, jak długo mi się ten pępek goił, więc nie mogłabym zmarnować tego ogromu poświęcenia nawet dla tż-a
Ja już uciekam do łóżka, dobranoc wszystkim
czasem sobie nosze tego kolczyka w pepku, tak dwa dni kiedy nie widze sie z Tz, zeby sie nacieszyc taka mala drobnostka ;]
aaa i bym zapomniala, przeciez z kolczyka w jezyku tez zrezygnowałam dla niego, wiec mam cala pokazna kolekcje w szkatulce, i sobie ogladam te skarby ;]

Stary 2008-12-08, 01:15   #1276
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
abgela miala operacje i ma implanty, kiedys miala moze taki jak kim... nie byl nigdy malusi ale teraz jest wiekszy i t sporo. na tym foto dla porownania ona jakos pokracznie wyszla moim zdaniem, na teledyskach jest bardziej proporcjonalna i na you tubie jest sporo filmikow z nia i nie ma az takie pufy (buahaha)

to moj ideal, ma piekna dziewczeca lalkowata buzie, slodkie duze oczy no i to cialo... jak bym byla facetem to bym chyba wariowala na jej punkcie bo topolaczenie takiej slodkosci i niewinnej buzki z grzesznym na maksa pociagajacym cialem!! zestawienie idealne.

no ide do lazienki
tu akurat dużej niema ale mega odstającą
http://pl.youtube.com/watch?v=JU7AKf...eature=related
a tu czy nie miała ponownej operacji?:
http://www.youtube.com/watch?v=JN6puhXTKEw

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2008-12-08 o 01:18
Stary 2008-12-08, 01:22   #1277
Czekolada83
BAN stały

juz nasmarowalam sie samoop. i zapomnialam ze mialam wasika sie dzisiaj pozbyc... najpierw scieranie mokrodermabrazja zrobilam, zawsze po tym mam tak ladnie na rozowo poliki zakolorowane, swiezo wygladam przez to i jem smakije z truskawkami, chce ktos??
Stary 2008-12-08, 01:25   #1278
Agula 88
Zakorzenienie

to mamy truskawkową czekoladkę dobranoc
Stary 2008-12-08, 01:25   #1279
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
tu akurat dużej niema ale mega odstającą
http://pl.youtube.com/watch?v=JU7AKf...eature=related
a tu czy nie miała ponownej operacji?:
http://www.youtube.com/watch?v=JN6puhXTKEw
wiesz nie wiem ile ich miala.. piekna ma ta pupe moim zdaniem

natural powiedz mi... co ty za panterke masz na tych fotosach mikolajowych?? t jest bluzeczka na ta biala nalozona? nigdy bym nie wpdla na takie polaczenie a to takie AG... i super efekt.

dobranoc

Edytowane przez Czekolada83
Czas edycji: 2008-12-08 o 01:28
Stary 2008-12-08, 02:00   #1280
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
klatka wyjatkowo rozmowna dzisiaj hehe... slodkich snow

weegirl ja kiedys od fryzjera musialam fotke wyslac bo nie wierzyl.. :/ a moj tz chce na cale plecy zrobic i ma jeden na nodze wiec nie zglosil sprzeciwow... a przed snem przyszedl przytulil sie do mnie, wzdechnal jak mu dobrze tak (przytulony) zapytal kiedy do lozka przyjde, ale zaraz dodal ze pewnie niepredko i na co on liczy... i poszedl lulu.

IDE.
Zmęczona nocnymi harcami więc i nierozmowna nagle mnie zmorzyło ale wypiłam przed snem cole i odechciało mi się już spać

Stary 2008-12-08, 06:33   #1281
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/8490/cera_rihanny/
patrzcie i podziwiajcie !!!!!!

czekoladko------------co do poprzedniego zdjęcia rihanny i twojego komentarza
MY TEż BEDZIEMY MIEć TAKIE ZąBKI...!!!!!!!!!!!!!!!

jutro mój ostatni dzień bez kagańca !!!
wysli to TZ

Cytat:
tez tak kiedys myslalam a teraz mi sie zmienilo. Ale jednak nogi wole takie szczuplejsze,brzuch plaski,wymiarowe piersi no i okragla odstajaca pupa i zaokraglone bioderka a i wieksze wciecie w talii

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 07:24   #1282
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
ło. rihanna....weź mój facet ma cały folder zatytułowany "rihanna".
kiedyś jak się kłóciliśmy to mu wykrzyczałam żeby sobie poszedł ściągnąć jakiś jej nowy teledysk czy zdjęcie to zapewne mu się humor poprawi..hah,głupia ja..ALE MNIE TO BOLI....
on w ogole ma pełno takich rzeczy na kompie :/ ****** jeden. wrr..

nietrawie jej wlasnie ze wzgledu na faceta..
;(
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 09:01   #1283
weegirl
Zakorzenienie

Ja tutaj wstaję, robię tżowi śniadanie, kanapeczki do pracy, herbatkę, zasiadam do gry internetowej, w którą wspólnie gramy (mamy oddzielne konta) i tż na wpół przez sen się mnie pyta, jak tam jego gra, więc wchodzę na jego konto i mu mówię, że dodtsał wiadomość od jakiejś użytkowniczki. No i mu czytam. Był w tej wiadomości jakiś fragment jego wcześniejszej wypowiedzi z emotikonką. No i się zziwiłam, bo jak tż do mnie pisze to bez emotek (nie mówiąc o tym, że zazwyczaj nie odpisuje na moje smsy).

Pomyślałam, że przeczytam jego wiadomości do tej użytkowniczki.

A tam jakieś podlizywanie się, no i mnóstwo emotek . Po prostu taka pierdółka a już się zdenerwowałam no...
Stary 2008-12-08, 09:48   #1284
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz nie wiem ile ich miala.. piekna ma ta pupe moim zdaniem

natural powiedz mi... co ty za panterke masz na tych fotosach mikolajowych?? t jest bluzeczka na ta biala nalozona? nigdy bym nie wpdla na takie polaczenie a to takie AG... i super efekt.

dobranoc
Ta panterka, to taka bardzo dluga bluzeczka, w lato chcialabym ja nosic jako krotka sukienke, ale jakos zapomnialam o tym w lato. Ona ma bardzo wyciaty dekolt, wiec trzeba cos pod nia zakladac, wiec zdecydowalam sie na biala zwykla bokserke
oo i dziekuje za koplement ze jest to AG, bo sama wpadlam na takie polaczenie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
wysli to TZ

tez tak kiedys myslalam a teraz mi sie zmienilo. Ale jednak nogi wole takie szczuplejsze,brzuch plaski,wymiarowe piersi no i okragla odstajaca pupa i zaokraglone bioderka a i wieksze wciecie w talii
taka figurka jest najbardziej sexy, i to dziwne ze myslenia sie tak radykalnie zmienia
Mnie sie wlasnie podobaja takie lekko okragle bioderka, wtedy talia wyglada na jeszcze szczuplejsza
Cytat:
Ja tutaj wstaję, robię tżowi śniadanie, kanapeczki do pracy, herbatkę, zasiadam do gry internetowej, w którą wspólnie gramy (mamy oddzielne konta) i tż na wpół przez sen się mnie pyta, jak tam jego gra, więc wchodzę na jego konto i mu mówię, że dodtsał wiadomość od jakiejś użytkowniczki. No i mu czytam. Był w tej wiadomości jakiś fragment jego wcześniejszej wypowiedzi z emotikonką. No i się zziwiłam, bo jak tż do mnie pisze to bez emotek (nie mówiąc o tym, że zazwyczaj nie odpisuje na moje smsy).

Pomyślałam, że przeczytam jego wiadomości do tej użytkowniczki.

A tam jakieś podlizywanie się, no i mnóstwo emotek . Po prostu taka pierdółka a już się zdenerwowałam no...
i jak sie wytlumaczyl ?

Stary 2008-12-08, 09:52   #1285
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Witam

Stary 2008-12-08, 09:56   #1286
Kiciunia21
Zadomowienie

Cytat:
Czekoladko, fajny ten tatuaż. Ja chciałabym sobie zrobić, ale tż mi zabrania, bo on nie znosi takich rzeczy (dlatego zrezygnowałam z kolczyka w nosie- chociaż może kiedyś znowu przekłuję- no i denerwuje go mój przekłuty pępek). W ogóle macie jakieś tatuaże??
O moich tatuażach wspominałam parę stron wczesniej. A jesli chodzi o kolczyki... to mam ich 9: po 3 w kazdym uchu, w pepku, w nosie i w brwi.

-15

Kiciunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 10:10   #1287
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
i jak sie wytlumaczyl ?
jeszcze śpi pracował do 4, to mi go teraz szkoda budzić... mimo wszystko niech sobie pochrapie jeszcze.

a skoro już mówa o seksownych sylwetkach, to ja chciałabym mieć nieco szersze biodra, większy tyłek i większe piersi. wg mnie to taaakie seksowne! tżowi chyba podobają się bardzo szczupłe kobiety (no, poza Salmą, która, powiedzmy, wygląda "zdrowo") bo jego ex to normalnie miała figurę dorastającego chłopca a jak mnie poznał, to ważyłam 42kg przy 160 cm wzrostu i byłam okropną chudziną! teraz ważę ok 50 kg i też mu się podobam ale podejrzewam, że jakbym dobiła 60 kg, to mógłby mieć już z tym problem.

(no, chyba, że większość dodatkowej masy by poszła w piersi )
Stary 2008-12-08, 10:14   #1288
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Nie ma tak dobrze chyba że masa silikonowa

Ja jestem w miarę zadowolna ze swojej sylwetki, chociaż nie miałabym nic przeciwko temu abym miała dłuższy tułów

Stary 2008-12-08, 10:33   #1289
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dzień Dobry wszystkim po weekendzie

Ale mnie masakrycznie głowa dziś boli. Po sobotniej wyprawie do sklepów powiem Wam, że choćby mi płacili, to nigdy więcej przed Świętami się do żadnego Centrum Handlowego nie wybiorę - masakra
Stary 2008-12-08, 10:35   #1290
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dzień Dobry wszystkim po weekendzie

Ale mnie masakrycznie głowa dziś boli. Po sobotniej wyprawie do sklepów powiem Wam, że choćby mi płacili, to nigdy więcej przed Świętami się do żadnego Centrum Handlowego nie wybiorę - masakra

Pomysl co będzie za tydzien dwa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości