|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
dziewczyny pomóżcie. Mam problem gdyż ograniczenie to 50-60 zł. Jesteśmy ze sobą 2 lata. Nie lubi pierdół, chciałabym żeby dostał coś przydatnego. To co mu już kupowałam to: koszulka, arafatka, perfumy, zdjęcie nasze w ramce. Probowalam go podpytać, ale nie chce mi powiedzieć, a jesli juz powie to: Ciebie w kokardzie. Na dodatek 25 grudnia mamy 2 rocznie więc prezent bożo narodzeniowy bedzie jeden. Oczywiscie dodatek jakiś od siebie jakoże rocznia, tylko nie wiem jaki ...
macie jakieś pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Heh bardzo dobre pomysły tu macie. Muszę sobie je wszystkie gdzieś spisać i zacząć rozpieszczać mojego TŻ
![]()
#2133 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
jak wspomniałam w założonym wątku( kiedy jeszcze nie wiedziałam o istnieniu tego
![]() tak więc drogie Wizażanki liczę na Waszą pomoc i pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
może sesja zdjęciowa TY W KOKARDZIE ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
myślicie, że można dać scrabble jedynakowi?
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez alufa Czas edycji: 2008-12-07 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy dopiero po 18 lat heh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Rozeznanie
|
Bielizna erotyczna będzie najlepszym prezentem zarówno dla niego jak i dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
MUSEarka
|
Cytat:
spam? ![]()
![]() |
#2141 |
Raczkowanie
|
Ja swojemy TŻ'owi kupiłam zestaw Axe (dezodorant + płyn po goleniu) i krem do twarzy. Już oduczyłam się kupowania mu jakichś wymyślnych rzeczy, bo przeważnie i tak nie trafiam, więc od pewnego czasu po prostu kupuję to, co w danym momencie jest mu potrzebne - przynajmniej jestem pewna, że się przyda.
"...and we saved the world together for a while and that was lovely... " Edytowane przez Ducky Duck Czas edycji: 2008-12-08 o 02:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Konto usunięte
|
![]()
Ja mojemu też już duzo rzeczy kupowalam. Przeważnie portfele, koszulki, jakies bluzy, bokserki, ostatnio perfumy Pierre Cardin Pour Homme. Uwielbiam je =)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Konto usunięte
|
Zapomnialam o zdjęciu =P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item497017963_...xl_kurier.html ta jest dwugłowicowa (ruchome głowice golące). Jak zabierałam się do zakupu, poprosiłam kumpla o weryfikację swoich faworytów wśród golarek i wtedy wyszła moja niewiedza na ich temat. Nam się wydaje,że jak są 3 głowice to napewno jest lepiej niż gdy byłyby tylko dwie. I wcale tak nie jest. Liczy się przede wszystkim liczba ostrzy. Ta zachowuje się naprawdę przyzwoicie. A co do tych droższych modeli, które na bieżąco wypuszcza producent, to naprawdę nie różnią się one na tyle mocno, żeby płacić te 300 zł i więcej. Tą prezentowaną golarkę ma mój brat i właśnie TŻ- są bardzo zadowoleni (mają twardy zarost).
Edytowane przez Onetta Czas edycji: 2008-12-08 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Raczkowanie
|
teraz dla TŻa mam:
- koszulę - ramkę z naszymi zdjęciami - terminarz (jego prośba. ![]() - planuję zestaw kosmetyków - coś słodkiego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
na drugie mam Irena
|
co do golarek to czy z jednym ostrzem czy z trzema to kwestia gustu
różnica pojedyńcze ostrze zużywa sie szybciej ale jest tańsze a w potrójnym ostrze jest droższe ale nie trzeba wymieniać trzech naraz bo one nie zużywają się jednocześnie tak nam doradzał nasz kolega sprzedawca przy okazji użytkownik
#2148 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kochane, poradzicie mi coś? Mój post ma numer 329 i czeka na odpowiedź.
![]()
![]() |
#2150 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieje,ze pomożecie.
Moja koleżanka ma problem z prezentem na 40 urodziny swojego męża.Podrzućce kilka pomysłów.Facet nie lubi pierdółek ![]() Ja bym kupiła zegarek i dała do grawera a Wy co polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A może kup mu breloczek w tym stylu co chciałaś łańcuszek. Pewnie na niektórych z nich można wygrawerować tekst od siebie bądź jakieś ładne zdjęcia. Pewnie na allegro jak kupisz to już nie zdąży dojść (chyba, że takie zwykłe to zawsze jest jakaś szansa), ale może poszukaj u siebie w mieście. Dodaję link do takiego breloka znalezionego od tak...na szybkiego ![]() http://www.allegro.pl/item493054830_...la_2_osob.html
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Koliberko, bardzo za chęć pomocy.
![]() A znacie może sklep/stronę internetową gdzie można kupić takie duże ogromne bombki? Dowiedziałam się, że są takie też w kształcie serca. Na Dolnymśląsku podobno była taka firma ale splajtowała. ![]() ![]() Mieszkam we Wrocławiu, może ktoś stąd, widział gdzieś takie? ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2008-12-09 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zadomowienie
|
Ja swojemu kupiłam zdalnie sterowany helikopter. Nie wiem czemu ale jestem straszną fanką rzeczy interaktywnych "które coś robią", zarówno dla siebie jak i dla kogoś. A że faceci jak duże dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
auto kupiłam kiedyś mojemu ex więc ekhm teraz chciałam się wykazać oryginalnością sama dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Raczkowanie
|
A ja zamówiłam dla męża wiatromierz, ponieważ lata na paralotni i tego właśnie potrzebował
![]() Zastanawiam się jeszcze nad jakimś dodatkiem, ale zupełnie nic nie przychodzi mi do głowy. Perfumy, kosmetyki, bokserki odpadają... hmmm |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
przejzalam caly wątek i teraz bede siedziec i myslec co by mojemu Tż dac
![]() bo juz rozne rzeczy dostawał ode mnie np ramka z naszymi fotkami byla na jedne walentynki, a na kolejne ciastka upieklam, wode po goleniu dostał na dzień chlopaka, rysunek (nasz portret ze zdj, sama rysowałam) w antyramie na urodziny, wiec traz mysle nad czyms innym, zeby nie powtarzac za czesto tego samego ![]()
![]() Edytowane przez blue_mysecka Czas edycji: 2008-12-09 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
No ja już miałam pomysł co mu kupić pod choinke (chciałam zestaw - zielony STR8, woda po goleniu albo toaletowa i cos tam jeszcze) ale teraz sama juz nie wiem, czy to czy coś innego wymyślić... na dodatek za tydzień we wtorek też ma urodziny (szczęściarz
![]() ![]() A może Wy drogie wizażanki mi coś doradzicie? Tż zajmuje się autami, maniak, głównie opel calibra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem na 100% ze Tz bedze cieszyl sie jak male dziecko, bo przeciez faceci to dzieciaki ![]() W tamtym roku dostal model ferrari enzo do sklejanie i luuudzie, mialam go z glowy na tydzien, caly czas przy modelu grzebal, malowal, sklejal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.