|
|
#2821 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
|
|
|
|
#2822 |
|
Raczkowanie
|
miałeś cały czas walczyć o mnie, a jest o 180stopni odwrotnie..
tak wiem, ty teraz jesteś z nią, lecz także pragniesz mnie.. stać w środku nadzieii.. nie oglądać się za siebie.. lekki smak miłości unosi się w powietrzu.. idę w twoją stronę słów wołaniem.. przymilnie się uśmiechasz.. żaden tam z ciebie banderas, ona się narzuca jak tania dziwka.. jest wszystko, miłość, kwiaty na stole.. tylko nas brakuje.. nawleczmy na nitkę koralik nadziei.. poczułam się jak idiotka, a to jedno z najgorszych uczuć na świecie.. jestem w siódmym niebie, albo jeszcze wyżej.. przede wszystkim kochałam go za to, że on kochał mnie.. przytulić się do każdego skrawka jego skóry.. |
|
|
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
hey dziewczęta.
od razu przepraszam, że nie odpowiadam na Wasze prośby. ![]() ale jakoś czasu ostatnio nie mam. ![]() ale potrzebuję opisów typu: i jak jestem z Wami to nawet Paryż mi nie potrzebny. mam nadzieję, że mi pomozecie. ;* zaprojektowana by cieszyć. <3
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
dotykam z tobą dna....
Jestem za mała by spojrzeć w Twoją stronę. Obowiązek kończy się tam, gdzie kończy się wytrzymałość. Nie ma sprawiedliwości, jestem tylko ja ;]] Obniżony próg bólu. Najważniejszy jest podtekst.Tekst to tylko pretekst. Wszystko na co mam ochotę jest nielegalne, niemoralne albo tuczące ;[ zagryzam wargi.. gdy lecą łzy.. Na świecie są 3 rodzaje ludzi, palanci, ofiary i dorośli.. ;]] nie wiem kim będe kiedy się obudzę.. Dzieła serca nie zniszczy żaden umysł... I remember the days, you were a hero in my eyes. rozłożona na łopatki i czynnkiki pierwsze... YOU got me so.. hypnotize ![]() Miłość jest cząstką obłędu. Shake your pom pom (; Nie umiesz szczęścia zauważyć ? może za wysoko patrzysz. I bite my lip, to keep from crying. Jem mniej, bramy raju są wąskie. Wolę, żeby nienawidzili mnie taką, niż kochali kogoś kim nie jestem. jeśli chodzi o zdrowy rozsądek mamy deficyt. Bo by spojrzeć sobie w twarz trzeba zbyt dużo odwagi ? If I can't hold you, Can I give you a kiss? Excuse me for this, I just want a kiss! Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni.. love love love love love mi a gial love mi a gial ina dancehall style Uwielbiany, ukochany, pożądany, narąbany jest rozpieszczany! Czy to jest w nas? i musimy spaść nisko, co? możemy wszystko. Who am I fooling?! I'm just a smiling face, in a make-believe world. .;< Pretending I'm a perfect girl. Let me be the first.. To wish you the worst! have a drink, let's talk it over So many things I shouldn't be sayin' now KOCHAM CIE w zasadzie, w bezladzie, w Ladzie i jak slon w porcelany skladzie, tam, gdzie czlowiek o pewnej ogledzie sie kladzie, w Slonecznym Ukladzie, w Nevadzie, Grenadzie i tam, gdzie z piwem stoja kadzie, i gdzie chlop na koniu jedzie po autostradzie, jak wisnie w sadzie, slimaki w czekoladzie, jak tlen po atomowej zagladzie i jak Wladzio Jadzie, w stadzie, w brygadzie, na spartakiadzie i poetyckiej biesiadzie, w balladzie, z nosem w marmoladzie. A ty nie kochasz mnie w zasadzie... Piekło nie zna takiej furii w jaką wpada wzgardzona kobieta. Serce bije trzy razy szybciej niż w normie.. niemoc źrenice poszerza Nie załatwia się spraw wciągając dym w płuco.. Masz wzrok tęskniący za rozumem. moim ulubionym sprzętem kuchennym jest laptop.. jeśli mam być czegoś pewna, to jestem pewna siebie. życie huczne, życie sztuczne, życie niedorzeczne, życie sprzeczne z zasadami Mam rodzinę na głowie, a nie to co o mnie myślisz choć wielu na mój temat to wie więcej ode mnie.. a little bit broken inside. to czego się boisz jest najwięcej warte. gotta my own way. Blanta na melanż, potrzeba blanta na melaaanż ) Dylemat Główny: Optymista wierzy, że żyjemy w najlepszym ze światów Pesymista obawia się, że może to być prawdą. Ja jestem tą złą rzeczą, która się przytrafia dobrym ludziom. Zielone lekarstwa, THC warstwa Bo czasem nie ma nadziei, wtedy muzyka połamany świat tutaj klei... Ja wiem gdzieś tam w środku, że wszystko będzie dobrze.. Grass porasta mury mego miasta Bujaka jamajka, miłość w 100% <3333 jaraj jaraj.. OSTRY NA PREZYDENTA! Im just a girl I wont be changing the world.. Im not perfect, but im perfect for you.. takiego świata ja nie chce.. WIĘC GO SOBIE ULEPSZE! I tak siedzieliśmy na parapecie w oknie - noc, papieros, diabeł i Ja. pal ziele pal ziele pal ziele ziele ziele ziomek. Wiem, jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie. Gimnazjum to były jednak piękne czasy. ![]() You wanna help me? Stop hurting me. Will my heart break again? as i fall into the waiting arms of 2 AM. What's wrong with me? I get lonely in a crowd. Everyone is smiling, but I make myself left out. I need space. I need joy. I need time. I need.. me. My heart has started to separate out of people.. What If I'm the worst person you have ever met ? And you love me like I know you will .. Nieszczęścia lubią być.. parami dobierane ^^ I don't make mistakes, I date them! Jingle Bombs Jingle Bombs ;d Bin Laden is Coming to Town.. Come to the dark side.. WE HAVE COOKIES ! ]:-> Świat to pustostan, a ego chce tylko powołania sprostać ;< DON'T LOOK AT ME LIKE THAT.. :| "Śpiąca królewna znowu zaspała do szkoły" haha to już nie jest śmieszne ;/ Nie wiemy nawet jak głęboka jest nasza znajomość. My się znamy? Znamy się całkiem nieźle, choć ze sobą nie rozmawiamy zresztą warto dodać, że on patrzy na nią dosyć obojętnie.. Ona go widzi i spostrzega, że on zauważa, że ona patrzy Nie jest dobrze , ale nic to, Radio Maryja uratuje polski hip-hop. To gasi we mnie cynizm, bo sprawia, że jest coś między nimi czego nie podejmę się wysławiać. Schizotymik.. Tetrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął.. :O Świat w czerni tonie. Don't destroy me. Fucking insomnia. "Ze łzami płynącymi z oczu, prosił on o spokój." Ciemne nieprzespane noce i pomysły po***ane. ;9 Nie mieli wspólnych marzeń, chociaż od zawsze byli razem... Mimo mocy rozumu nie umiemy wciąż pokonać strachu. Umiejętność mówienia nie czyni cię osobą inteligentną.. Don't destroy me, fucking insomnia. ;( Wszystko co NA GÓRZE to musi kiedyś spaść ;] Nie ważne kto, ważne, że robi dokładnie to samo. Daddy, sorry ![]() Big crying eyes. I now you care, you save look just for me, and I.. know. I can't explain just why I'm actin' this way, I can't control it. Moje myśli, słowa są szalone, me marzenia w kaftanie uwięzione. I sztrumf, sztrumf, misia bela, Misia, Kasia, komfacela.. Jestem najlepszą cholerną rzeczą jakie mogły dojrzec Twoje oczy!! halo, mi tu szaro. Kiedy nic się nie pali, to nic tu po nas. Przerwij moje noce koszmarów. żal mi Cię.Bo Ty się produkujesz,a mnie to pier.doli Zanim mnie poznasz, pomylisz się tysiąckroć... She is not drunk, she's honest!
Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2008-12-09 o 21:37 |
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
tez masz boskie![]() annnuuu dziękować ![]() ![]() styrana jak ja uwielbiam Twoje opisyyy ![]() *Cytat:
Prawie uwierzyłam, że TO istnieje . Całe szczęście sprowadziłeś mnie na ziemię . bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze . Tęsknie... świat bez Ciebie jest taki smutny. Tak z czasem zapomnę że istniałeś. ----- żeby życiem była śmierć, a śmiercią życie było. miłość nienawiścią, a nienawiścią miłość. żeby czarne było białe, a białe czarnym było. żeby zimą było lato, a w lecie padał śnieg. To jest jak cud że mogę wszystko przetrwać i stać się przez to lepsza. I nikt z nas nie jest sobą A cisza kroi każde słowo.. Nie potrafimy wierzyć w cud, bo tak łatwiej. |
|
|
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
a jakieś krótkie, tajemnicze i zmysłowe ?
![]() Zawsze byłam dziewczyną ukrywająca twarz /I've always been the kind of girl that hid my face./ Ale ja mam te marzenia głęboko w sobie. /But I have this dream right inside of me./ To prawdziwa ja, to jestem ja. /This is real, this is me/ Ja jestem dokładnie tam gdzie przypuszczam ,teraz. /I'm exactly where I'm suppose to be, now/ A teraz znalazłam ,to kim jestem. /Now I've found, who I am/ Jesteś głosem który słyszę, wewnątrz mojej głowy. /You're the voice I hear inside my head/ Ty jesteś częścią której potrzebuje. /You're the missing piece I need/
|
#2827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i ode mnie: Tego dnia Czystość została pogrzebana Razem z nią legł wstyd Pamięć wraca dziś Co w niej jest Czego nie mam ja Pełnia człowieczeństwa Wiele kosztuje mnie
|
|
#2828 |
|
Przyczajenie
|
TiScatteroUnaFoto kradne! Fenomenalne !
![]() a coś jeszcze, hmm .. ? `a bielizna pachnie Tobą. `bo Ty jesteś jak dobry seks na początek dnia. |
|
|
|
#2829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bullshit . Hydropiekłowstąpienie . Każdy dzień – kiedy nie jestem sobą, to dzień stracony . Witaj w moim życiu . |
|
|
|
|
#2830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ach. Cudnaś kobieto ;** `moje serce mieszka 283 km ode mnie... -Boję się. -Czego? -Twojej miłości. Kto zna lekarstwo na nierealną miłość? Zapłacę każdą cenę. Kolejna noc, a ja krwawię. Jak możesz być tak ślepy? Muszę połknąć całą mą dumę. Opowiem im bajkę, która odeszła... A po ścianie sto tysięcy cieni mknie. Twój zapach wietrzeje. Zbyt długo Cię u mnie nie było. Moja naiwność przerasta wasze 'JA' Trzęsącą się dłonią piszę Twe imię. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2008-12-07 o 20:44 |
|
|
|
|
#2831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.Udaję, że żyję. i idę . . . właściwie udaję, że idę. 3.wyblakły marzenia... 4.Zagryzam wargi, gdy płyną łzy. 5.niech zgadne.. wolisz jak wszytko jest piekne, ladne? 6. deszcz, wiatr i puste serce. 7.sick sad little world. / chory, smutny, mały świat. 8.wszystko mi szarzeje .. |
|
|
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=nielegalna01;100011 85]TiScatteroUnaFoto kradne! Fenomenalne !
![]() /quote] Ciesze sie 1.jak wrócisz znów będę najszczęśliwsza przy Tobie . 2.bo ty musisz jechać, ale ja muszę zostać . 3.bo ty musisz jechać chociaż nie chcesz, ja wiem to 4.będę tu czekać niech z drzew liście spadną setny raz . 5.wiem, że musisz tam być. Ja czekam tu na Ciebie 6.a kiedy wrócisz już ci nigdy nie pozwolę tak długo nie być i tak daleko odejść 7.bo mogę czekać tu na ciebie nawet setki lat 8.tylko Ty wiesz jak bardzo potrafię czekać.. |
|
|
|
#2833 |
|
Wtajemniczenie
|
a coś o tym, że mimo wszystko czuję się za je bi ście ?
`ja muszę być wyżej niż ci którzy przestali być. `czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo. `od siedzenia i patrzenia tu się nic nie zmienia! `jeśli tak to ma być to niech nie będzie już inaczej. `pozytywnie mnie zaskocz. `tak sobie siedzę i nie muszę nigdzie wracać. `chociaż rzadziej, ale dalej siedzimy na tej samej ławce.. `nie sztuką dziś być złym, sztuką dziś jest być dobrym. `częściej największe świństwa mówię szeptem. |
|
|
|
#2834 |
|
Przyczajenie
|
On poprosił ją o zdjęcie i ... ona zdjęła
![]() później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze... literaturę zna z opracowań lektur, buraczana dama. hotter than hell. nie, to nie będzie krzyk. ledwie ruch warg, skarg nie usłyszy nikt. by wschód miał sens, a zachód znaczenie... oddalenie zbawienia, nadmiar siły do życia, przerost woli istnienia... inwentaryzacja. wewnętrzna i zewnętrzna. od przeszłości nie ma ucieczki. czekam, bo czekania mi trzeba. jeżdzę rowerem po pokoju i przyklejam plastelinę do ścian. owszem to nieistotne, nieważne, niepiękne, wyblakłe... -Etapy przemijania- Pierwszy. Gdy trzymasz moją dłoń zamkniętą szczelnie w Twojej skórze i karmisz przez dotyk wiarą, że nas nie dotknie obrócenie się w proch. A na drugim brzegu Twojego spojrzenia kolor zagarnia ofiarowane Ci moje źrenice i już wiesz, że przynależę do Ciebie. Drugi. Trzeci. Wszystko to już było. I niby moglibyśmy się rozumieć bez słów. Jednak one nie nauczone nas, omijają prawdę, gdy inne sposoby zbliżeń zawodzą. I już codzienni z wyuczonymi gestami jak z rytuałem do odświęcenia. A potem byleby jakoś było. Ostatni. Przed ślubem: Ona: Cześć! On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz, żebym poszła? On: Nie! Co ci przyszło do głowy? Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie... Siedem lat po ślubie: czytaj od dołu w górę. ;p pozdrawiam. ;*
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
|
|
|
|
#2835 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kradnę i podbijam. <3 BOSKIE!
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
czy warto znów w nieznane biec?
oddałabym świat, by nigdy nie było Cię tam wiesz jak boli kiedy sam mnie już nie poznajesz im wyżej mnie podniesiesz tym mocniej upadne Powiedz mi, która z nas dziś więcej znaczy?
|
#2837 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny prosiłabym o jakieś opisy bo ostatnio w moim zyciu trochę się pokomplikowało... zerwałam z moim chłopakiem z ktorym byłam 11 miesięcy, ponieważ okazało się że zależało mu tylko na jednym... Trochę ciężko mi sie pozbierać, ponieważ bardzo go kochałam. Jeszcze we wtorek 9. bedzie/byłby rok gdybyśmy byli razem... Pomóżcie
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
here we are now, entertain us. / tu jesteśmy, zabawiaj nas
and so on and so on and so on. / i tak dalej i tak dalej i tak dalej złośliwość jest – ponoć – cechą ludzi inteligentnych. szklanka jest w połowie pełna. szklanka jest w połowie pusta. poczwara rodzaju ludzkiego, wyrodna. czy można obwiniać osobę chorą o to ze jest chora? bylejakość i beznadziejność losu. wyy.. wy wąsko torowe umysły, zaspokajające swe jaskiniowe potrzeby przy kiełbasce i kuflu piwa! fajną masz dziewczynę. i wyhodowała sobie seksoholika, no! let's elope today ! / ucieknijmy i pobierzmy się lubię twoje to. lubię też i tamto. aż utonęła i pieśń jej ucichła. bywa. i want a coin-operated boy. / chcę faceta sterowanego monetami nie spadniesz już. bo jeszcze o tym nie wiesz. bo dopiero ci powiem. do dupy niepodobne to to! Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2008-12-07 o 22:21 |
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
Witam po nieobecności. Aczkolwiek nie zauważonej.
![]() Boskie opisy A ode mnie tylko jeden : mikołaju..blondyn,180, niebieskooki.. czy to dużo ?
|
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
[quote=bananowalaska;99993 13][quote=pancziita;9998897]
po 1 to musisz byc zalogowana ;D a właśnie wiem że nie Ty,nie wiem czemu to się tak zrobiło.Prośbę pisała Pancziita
|
#2841 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* a w sercu mam, wykrywacz kłamstw.. * nie oszukasz miłości, nie zwyciężysz jej w sobie.. * nie oszukam swego serca wiem, nie oszukam znowu się.. * nie oszukasz uczuć, czerwoną szminką czy nowym upięciem włosów.. * nie mogę oszukać uczuć – trzepoczące serce.. * serca nie oszukasz, a czas tak pięknie gna. coś takiego.? hymm.. Cytat:
* mówią, że tęsknota jest po to.. by jej nie rozumieć. ;( * I miss you more than words.. I'm missin you more everyday.. / tęsknie za Tobą bardziej niż słowa {w sensie "słowa tego nie wyrażą"}.. Codziennie bardziej tęsknie za Tobą. * zabrakło tu Twoich łez.. obdarta z sił zgubiłam śmiech. ![]() * jaki sens w kochaniu jest.? gdy wokół miejsca brak dla spalonych serc.. * w kącikach ust, zakamarkach łez, słyszę Twój szept.. 4 miesiąc. * kocham Cie i czekam.. by móc łudzić się, że nie jestem sama. pomogłam cokolwiek.? Cytat:
* 'życie jest tak wspaniałe.!' czasami w to nie wierzę.. * choć często niepewnie.. a czasem tak trudno. * zagryzam wargi, gdy lecą łzy./ * człowiek naraża się na łzy.. gdy raz pozwoli się oswoić. * łzy zmywają smutek z twarzy. nie zostało z Ciebie nic.. ![]() * I've been trying hard.. to forget your name, babe. / próbuję mocno.. zapomnieć Twoje imie, kochanie. coś sie przydało.?
never love anything. Edytowane przez Klerii Czas edycji: 2008-12-07 o 23:36 Powód: literówki. xdd |
|||
|
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
I didn’t ask to be a princess, but if the crown fits… |
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
z zaduchu wspomnień chcę dom wywietrzyć
mimo wszystko albo jeszcze bardziej w poszukiwani zastosowań dobrych rad Przyjemności trzeba poszukać. Najlepiej we dwoje. potem przyjdzie ciemność idę po woli. bo bardzo stromych schodach. nad rzekę. jest noc.
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#2844 |
|
Raczkowanie
|
w czysto obojętnej przestrzeni sen przyjdzie łagodny...
Zatracam się w najpiękniejszym spojrzeniu na świecie, w każdej chwili spędzonej z Nim... "Ona - wiarą okryta, swych marzeń dotyka, do nadziei cichutko przytulona..." I w brzuchu i w głowie motylki... (muchomorki^^) Rozpalasz we mnie ogień... Motylki... (muchomorki^^) Tyle gwiezdnych lat i taka wielka mgła.. i codziennie Ciebie brak... "Dokąd jeszcze mogę pójść by znów coś zapomnieć..? Wszędzie lepiej niż tu.. .. bo tam nie ma wspomnień.."
|
#2845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
1. ...bo sen, czy jawa, w moim ciele lawa
![]() 2. ...śnią mi się bliźnięta ![]() 3. Mikołajki ![]() 4. Zaciągam się Tobą... || www.wizaz.pl ![]() 5. W nicość popłynę po czerwonym winie, w Twoich dłoniach się rozpłynę ![]() 6. 27 miesięcy razem || spaghetti i koktajl z banana mmm
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#2847 |
|
Przyczajenie
|
Kochane Moje
![]() Potrzebuję opisów o tym, że mój kolega nie żyję . Był dla Nas wszystkich jak brat . Miał zaledwie 18 lat . Całe życie było dopiero przed nim . Był częścią naszego życia i poświęcił swoje życie aby osoba, której prawie nie znał mogła żyć , a sam zadusił się w pożarze . Nie wierzę że to mogło się stać . Że go już z Nami nie będzie .[*] * i słychać tylko cichy płacz .. tak cichy i smutny, że aż strach .. * ludzie żyją tak długo jak długo ich pamiętamy .. * na zawsze w naszych sercach .. * śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą .. * świat się pomylił .. * bohaterowie nie umierają .. żyją wiecznie w sercach i umysłach tych, którzy podążają ich śladem ..
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
![]() jestes dla mnie jak poranna herbata , nie musze udawać . tracimy reszte kolorów . czemu każde szczęscie musi się gdzieś konczyc ? ide, a za mną ciągną się niespełnione marzenia, o których rzadko myslałam . oddać niebo marzeniom . serce z piernika . jego migdałowe oczy . gdzie jesteś moje wanioliowe słonce ? brakuje Cię . wymieniane zimowe uśmiechy . Ja i On . wiesz, marzenia zakopałam całkiem niedaleko . Myślałam, ze juz nie znajde kogoś, kto zechciałby je spełnić . MalinowyMuSs, strasznie współczuje . Dla mnie zawsze najlepszy w takich chwilach to ten : ' bo to nie taka tesknota ze sie doczekasz ' . Sama chyba nic nie wymyśle . sygitaaa : czasie ! pozwól mi zapomnieć, ja nie potrafie dłużej tak . wciąż czuje Ciebie tak blisko . nie umiem zapomnieć . stworzyłes ze mną niebo . pogubiłam się w nim sama . i tak jakby ktoś zabarał mi mnie . i nie chce oddać . Przepraszam również za wszystkie prosby na które nieodpisałam . A ilości opisów jakie ukradłam przechodzą chyba granice :p . ale co mam zrobić jak takie cudy dodajecie ?
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
Sub.
jeśli nie wierzysz, co przynoszą sny, to lepiej nie śnij`
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki macie jakies dluzsze teksty o tym ze nie zawsze bedzie tak jak chcemy zeby bylo, bo wszystko sie zmienia;o tym ze jestem naprawde zakochana i ze bardzo mi na nim zalezy;ze nic nie zmieni odleglosc ...
albo o tym,ze zawsze moze na mnie liczyc^^ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

I jakieś prowokacyjne i ostre też by się przydały :d