![]() |
#3841 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Zostalam dzis w domu, jutro zamiast lekcji kino a to oznacza, ze zostalo mi tylko 6 dni uczacych do swiat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
O wyyyy !!!!!!!! ![]() Mam jeszcze Drugą Ulubioną Piosenkę na Święta ( która może typowo świąteczna nie jest, ale wpisuje się w klimat). Tylko, że nie umiem znaleźć oryginalnego wykonania, wszędzie wersja z Anną Marią Jopek ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Wtajemniczenie
|
Dżordż
![]() A wczoraj na małym ekraniku obok lustra u fryzjera nadawali program o nim. Jak go zobaczyłam parsknęłam śmiechem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopaki, mam pytanie, szczególnie do tych z Was, które mieszkają starszych typach budynków np. kamienicach - gdzie u Was w domach jest główny zawór wody?
Jutro przychodzi hydraulik wymienić spłuczkę w toalecie i musi najpierw zakręcić zawór wody, żeby nie było z tego bałaganu, a ja nie wiem, gdzie ten zawór jest, bo wynajmuję mieszkanie - właścicielka oczywiście też nie wie, wrrr. ![]()
#3846 | |
Wtajemniczenie
|
Dobra, kończę te potyczki bo Vesenka i tak nie ma ze mną szans na awki ![]() Cytat:
Powinien być gdzies w piwnicach .. ![]() Nie wie właścicielka mieszkania czy kamienicy? Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-12-08 o 10:03 Powód: i powódka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
niecnotliwa dziewica
|
Joasiu, na ogół jest gdzieś w piwnicy, ale gdzie dokładnie to juz zależy od budynku
![]()
#3848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak myślę, że w piwnicy, tylko tu nie ma piwnic, tylko takie komórki pod schodami... A czy zawór w pionie to to samo co główny zawór? Oto jest pytanie...
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że nie ma szans ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam? ja? To masz!
![]() |
#3851 |
Wtajemniczenie
|
A to nie będzie już problem hydraulika?
![]() Hoho ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
BAN stały
|
Yolu, w tym avku to Ty jestes?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki w każdym razie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sabb... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A "All I want for Christmas" kojarzę z filmu Love, Actually i tam mi się podobała - śpiewała fajna, mała czarna dziewczynka, na pewno nie gorzej niż Maraja. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyobraziłam sobie atak Dżordżyka w wersji, khem, niegłośnikowej. ![]() Cytat:
![]() Zresztą, hydraulik chyba sam powinien wiedzieć takie rzeczy.
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-12-08 o 13:06 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Wtajemniczenie
|
![]() Raz popełniłam takie coś na swojej głowie ![]() Dostałam właśnie próbki z Lu'lua . Fiolki nie są zbyt szczelne. Ręce mi bosko pachną, teraz tylko muszę dojśc do tego czym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopaki obyście mieli rację, że sytuacja się szybko unormuje - bo ja sobie nie wyobrażam innej opcji.
Co do świątecznych utworów to ja zawsze czuję święta dopiero kiedy usłyszę pastorałkę śpiewaną przez JPII. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-08 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
BAN stały
|
Bosko wygladalas
![]() ![]() Siedze i przenosze te posty z onetu na blox i tak przenosze, przenosze, przenosze. Ale dobrze, ze sie ta to wzielam bo te reklamy onetowe potrafia z rownowagi wyprowadzic. W ogole nie wiem co mi do glowy przyszlo w maju, zeby to na Onecie zaczac ![]() Zaraz wizyta u neurologa... Ciekawe co tym razem mi powie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro mam jazdy, jak o nich pomyślę, to mi się odechciewa ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-08 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na fotce - byłam lekko wstawiona - pewnie stąd ta pewnośc siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Głowa do góry - a na rozluźnienie - tak mniej świątecznie ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-12-08 o 13:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | ||||||
Wiedźma
|
Dziękuję Gryxiu.
![]() Taaaki komplement rzeczywiscie nastraja optymistycznie. Wedle zasady: żyj mocno, umrzyj młodo i zostaw po sobie atrakcyjne zwłoki. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z kompletną kreacją mam kłopot. Wszystkie w miarę ostre zdjęcia, jakimi dysponuję są na siedząco. Mój Królewna jest największym fotograficznym antytalentem świata. ![]() Dopiero teraz wyłapałam, że dyskusja o Dżordzu pojawiła się przy okazji snu, w którym i ja miałam swoją rolę. Szczerze mówiąc głos też podziwiam - jest naprawde dobry. Nie tyle, jeśli chodzi o barwę, co kontrolę nad nim. No i ma styl. Sam dyskutowany kawałek jedzie mi kiczem na kilometr, ale tak sobioe dumam, że własnie taki ma być. Krismesowa stylizacja jest zwykle taka tandetno-ckliwa. Za to TEN teledysk... Kiedy zobaczyłam go po raz pierwszy, jako dzieciak jeszcze... ![]() ![]() Cytat:
![]() Butelka z czerwonym płynem, którą mnie tam cucił podpisana jest Pure Blood. ![]() A tak w ogóle, to szef portalu, dla którego piszę. ![]() Dzięki. ![]() Taka trochę na chybcika - ale makijaż częściowo dzięki Yoli i genialnej sesji zdjęciowej u Niej na imprezie (tak, tej sesji, której nie bylo ![]() Cytat:
Dziękuję Yolu. Komplement z ust fachowca, i to takiego nie szafującego slowami. Wielka rzecz. ![]() Na kolor uwagę zwracali wszyscy. Jest rzeczywiście totalny. Taki miał być. ![]() Serdecznie gratuluję udanego mikołajkowania. U mnie pomadka i błyszczyk to właśnie mikołajkowe prezenty. sama nie dałabym prawie trzyech stów za taki zestaw. Ale Królewna twierdzi, że jakość musi iśc w parze z jakością... No to ja nie wiem, dlaczego ta pomadka TAKA TANIA! ![]() ![]() Haha! Myszko, dzięki wielkie! Taki był cel. ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3862 | ||||||
BAN stały
|
Oł jes
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Co trzymasz w palcach? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Jak jesteśmy przy Dżordżyku jeszcze, to moją ulubioną piosenką i zarazem teledyskiem jest TO
Tak Gryksiu - chodzi o tę piosenkę ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-08 o 13:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chciałabym się wybrać na koncert Dżordża ![]() edit: właśnie się dowiedziałam, że w Selfridges otwarli butik Kiki de Montparnasse ![]() ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-12-08 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zadomowienie
|
dlatego też napisałam, że na oględziny a nie na zakupy
![]() ![]() a ta bielizna kojarzy mi się z filmem "Oczy szeroko zamknięte", dizajn dizajnem, ale te ceny również idealnie pasują ![]()
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
Dżordżem czy teledyskiem? ![]() Róźiku ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-08 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystko się ułoży ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wiecie Wy co! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.