|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() fryzjer KIELCE - przedluzanie wloskow!!!
Hej dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzjer KIELCE - przedluzanie wloskow!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez slyszalam ze na jasnej robia;
No juz dobra, dobrze ze wogole w kielcorach jest salon co przedluza wlosy, watpie zeby jeszcze ktos do ciebie przyjechal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A czy ktoraś z was wie ile taki zabieg kosztuje;>?? pzdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
w salonie Estilo na Żeromskiego tez przedłuzaja ale nie wiem jaki jest koszt
![]() |
#6 |
BAN stały
|
reklama
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-11 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Przewaznie w salonach cena przedluzania wlosow naturalnych to 10 zl za pasemko razem z zalozeniem.Do przedluenia wlosow na calej glowie potrzebne jest 80-100 pasemek.Wiec cena takiego zabiegu to 800-1000 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
reklama
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-11 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam!!!!!!!
A ja nie szukam fryjerki w salonie , tylko osoby ktora ma doswiadczenie i robi w domu u siebie lub u klientki , zalezy mi glownie na pzredluzeniu metoda easy-on.....chociaz wyddaje mi sie ze , w Kielcach ciezko bedzie kogos takiego znalesc , ale jesli ktos taki jest i czyta to forum , to prosze niech sie odezwie do mnie ..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
dziewczyny niewiecie czy to prawda że przedłużanie włosami naturalnymi o strukturze fal się nie opłaca? włosy podobno się puszą, plącza i robią się kołtuny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście nie mam pojęcia jak to jest z falowanymi włosami... Ale włosy proste się po jakimś czasie puszą i niestety... po ok 2 miesiącach trzeba uważać, żeby się kołtuny nie robiły, fakt faktem, jeśli są dobrze użytkowane to nie ma większych problemów... Więc może fale przy odpowiedniej pielęgnacji też nie będą się kołtunić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
też o tym myślałam i mam parę pytań: czy te włosy są doczepiane osobno do każdego włosa czy jakoś pasemkami. Fryzjer fatalnie zjechał mi włosy a zalezy mi bardzo żeby do wakacji odrosły (na co są niewielkie szanse). No i jak to się ma do włosów farbowanych, czy na nich też można przedłużać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zależy jaką metodą chcesz mieć przedłużane
![]() A co do farbowania, to jeśli chodzi o włosy doczepiane odradzałabym, gdyż wszystkie włosy się niszczą od farb, a te doczepione jeszcze szybciej i chyba po prostu nie warto wydawać tyle kasy na doczepienie włosów i cieszyć się z nich przed miesiąc no może 2.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
Metoda keratynowa jak dla mnie jest najlepszą metodą ponieważ keratyna nie zniszczy nam włosów wręcz przeciwnie jest bardzo odżywcza co można sobie poczytać na jej temat, łącza jeśli są starannie zrobione są mało widoczne , włosy można użyć po raz kolejny lecz wiadomo należy dokupić kilkanaście pasemek bo na pewno się troszkę wyczesało więc należy stare łącza oczyścić ze starej keratyny i założyć nowe. Jest także metoda o której mało się słyszy i mało się nią robi sama nie wiem dlaczego? Nazywa się Hair strip polega na złączeniu taśmy ( takiej jak na clipy ) przy pomocy keratyny bądź ringów do naszych włosów całą taśmę podzieloną np.na 5 kawałków zakłada się i mocuje za pomocą ringów bądź keratyny wtedy łączeń wychodzi ok 30/40 minusy to ; taśma się szybko luzuje , trudność z czesaniem z suszeniem włosów. Są też inne metody ,ale nie chce mi się już pisać napisałam te najbardziej znane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.