|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Mnie się najbardziej podoba kreacja 4 i 6
![]() A może jeszcze coś ze spódniczką??
#4622 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem za 4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Raczkowanie
|
3 ostatnie najbardziej mi się podobają z rajstopkami ciemnymi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze spódniczką nie chcę za bardzo,bo ja lubię tańczyć "niziutko" i wolę spodenki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
AGA :)
|
Ojjj
![]() Dogadajcie się jak najprędzej i już się nie smutaj ![]() Cześc puszku ![]() Ty ostatni bardzo konkretna jesteś ![]() ![]() Cytat:
Madzi, przesadzasz, wszystkie zestawy są bardzo ładne! Najbardziej podobają mi się 3 ostatnie, z czarnymi spodenkami i czarnymi bluzkami, a moim faworytem jest zdecydowanie zestaw z tą nową bluzeczką z czerwonym paskiem ![]() ![]() ![]() Ide na podwieczorek i na Klan, cholera a miałam się uczyć, no ale nie chce mi się :/ W ogóle, to napisałam facetowi z allegro, że już wpłaciłam pieniądze, dziś je dostał, bo ma w tym samym banku no i wpłacone zostały z samego rana, ja to jestem taka że musze zawsze przekazac wszytskie informacje, taka troche nadgrliwa czasami ![]() i myślałam, że mi napisze, że pieniądze doszły, że wysłał paczke, czy tam jutro wyśle, no ale ten nie odp. I się zaczynam martwić, że mi tej paczki nie wyśle ![]() szaleje, wiem. ale musiałam się wygadać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
|
w ogole madziu to zakochana jestem w Twoich muszkieterkach
![]() marzą mi się takie ![]() ale płaskie, do latania na codzień, chocaż obcasem bym nie pogardziła :P
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Madzik marudo świetnie wyglądasz! Cudne te muszkieterki!!
Mnie najbardziej urzekły 2 zestawy: PICT0555.jpg PICT0559.jpg Z przewagą na pierwszy. Do tego ładna biżu i ślicznaś ![]() Byłam w Kosciele i zgłodniałam ![]() ![]() Książkę o facetach :P będę czytać do poduszki. Mam nadzieję, że lepiej zrozumię TŻ'a ![]() A na kozaki się jednak zdecydowałam. To będa moje drugie buty z prawdziwej skóry ![]() To ja póki co znikam, trzeba coś przekasić i zabierać się do roboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() prosze o wasze czarodziejskie kciuki ![]() jutro poprawka od godz 14 do 14.30 ![]()
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Yovis ![]() ![]() A jak się układa z Tż? wyjaśniło się coś ? ![]() Mam średnią 4,4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co kupujecie i dajecie swoim Tżtom na święta ? ja mam wielki dylemat... Tż powiedział, że nie chce nic z ubrań, nie chce kosmetyków, książki tez nie chce :| i ja nie wiem... :|
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-08 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. ja w tych moich - na szpilce latam na codzień i nie narzekam ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję,że tak wyjdzie ![]() sus ale ja mam jeszcze pytanko do Ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I teraz z TŻ stwierdziliśmy,że kupię mu coś w Anglii i przywiozę,więc dostanie po świętach... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
|
Cytat:
![]() gratulacje !!! ![]() Ja jeszcze nie wiem dokładnie co kupię tżtowi, ale planuję jakiś t-shirt, książke Clarksona i bon do media marktu. No, ale jeszcze zobaczę.
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() Madziu ale z ciebie dżaga ![]() we wszystkich zestawach super ale moim zdaniem do muszkieterek pasują rajstopki ![]() najlepsze zestawy : 3, 4 i 6 ![]() chciałabym tak seksi kiedyś wyglądać ![]() Ależ ty masz boski przedziałek na dekoldzie ![]() a co do fryzurki to ja bym je tylko ładnie ułożyła w boba ![]() do tego oko w czerni, lekkie usta i będzie cudnie ![]() wpadłam do was bo właśnie wypuściłam szyszki pobiegać i jestem skazana na siedzenie w salonie a co innego tutaj mogę robić jak nie siedzieć na lapku TŻ-ta ![]() On nadal na szkoleniu ![]() ![]() Susanno widziałam ładne kozaki w CCC ale obawiam sie o obcas bo ja bym chciała jak najniższy ale nie całkiem płaskie ![]() ![]() Ladne widziałam też w Bacie ale tam cena to cakowicie mnie powaliła ![]() trochę mi smutno z powodu szyszek ![]() Yoviiiii ![]() ![]() ![]() ![]() za jutro ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-08 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Yovi ![]() Sas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||||||
Zakorzenienie
|
madziu, zdecydowanie najbardziej podoba mi się ta nowa bluzka z czerwoną wstążką
![]() ![]() Eeee, ale że jak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O dokładnie tak ![]() Cytat:
![]() kode, o co chodzi z szyszkami ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
wszystko z nimi w porządku
![]() Dziś kontaktowałam się z ich właścicielką i mówiłam jej że na święta nas nie ma i dobrze by było jakby znalazły do tego czasu nowy dom ![]() Ona mi powiedziała że nikogo chętnego nie znalazła ( no jasne jak szuka za 500zł to nikt jej ich nie kupi ![]() ![]() Co mnie bardzo zmartwiło bo to są bardzo żywe zwierzęta a tam nie będą wogóle wypuszczane ![]() ![]() ![]() Czytałam że szynszyle które nie są wypuszczane popadają w depresje, stają się apatyczne i tracą apetyt ![]() ![]() ![]() I jeszcze zasugerowała że może ktoś je kupi za grosze i będze trzymał w mniejszej klatce ![]() a klatkę się sprzeda osobno ![]() One w małej klatce się pozabijają ![]() Muszę jej zasugerować aby oddała je za darmo ( razem z klatką! ) albo za symboliczną kwotę komuś kto chce mieć szynszyle i jest zdecydowany się nimi zająć ![]() Dziewczyny przed powiedzeniem dobranoc melduję że jutro mnie nie będzie w godzinach pracy bo mam szkolenie ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co to prezentu to np mój chce dostać GLOCKA coś coś tam w takim razie ja chyba powinnam chcieć lalkę barbie co się stało chore są? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przydadza sie.... tak wyjasnilo sie... musialam siegnac po bardzo nieuczciwy chwyt ale skutek byl natychmiastowy.... od razu wielka zmiana i nawet pilnuje mojej nauki i szkoly.... ![]() ja kupuje ksiazke i jakis fajny szaliczek ![]()
![]() |
#4638 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ksiązki to nie wiem dokładnie która jest która, tż ma dwie, musze podpatrzeć jakie bo jak mówił to nie bardzo go słuchałam ![]() Widziałam ostatnio w empiku sporo pomarańczowych wiec pomysłałam że to nowa. Cytat:
Swoją drogą właścicielka popada ze skrajności w skrajność, najpierw chce 500zł a potem chce oddać za gorsze? :/ myślę, tj Ty, że powinna je oddać za darmo, byle by w dobre ręce. Cytat:
To w takim razie powodzenia na szkoleniu ! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
To straszne kode, co piszesz o szyszkach
![]() ![]() Wiem, że na allegro są nieraz oferty, że ktoś odda zwierzaczki za free, albo za symboliczną złotówkę. Udanego, mało nudnego szkolenia ![]() No bez przesady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |
|
Cytat:
![]() Dobraaaaa, już się ne czepiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ..o inwentaryzacji będzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja się do wszystkiego przywiązuje :ludzi, zwierząt nawet czasem rzeczy ![]() dziękuję ![]() dobranoc koziołeczki uciekam do wyrka już na serio ![]() z racji tego że rano mnie nie będzie mówię Dzień dobry Archi u której ranek się rozpoczyna ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-08 o 21:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
|
Dobranoc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kode, a co to za szkolenie tak w ogóle ![]() ![]() Aga, ucz się a nie wizażujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
hehe Ag ja ty już coś powiesz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Puchatko nie możemy ich zostawić ![]() ![]() napisałam wyżej ![]() Nie o wiertarkach tylko o inwentaryzacji ![]() a ja już śpię ![]() dobra dajcie mi kopa w d..i idę spać aby jutro nie ziewać jak facet będzie przyynudzał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
|
o inwentaryzacji
![]() ![]() Ale to nie zdrowo wieczorem siedzieć nad ksiązkami ![]() a tak poważnie to uczyłam się dzis sporo i bokami już mi wychodzi. W sumie to prawie umiem, jutro jeszcze tylko szlif i powinno być ok. Ale planu pracy nie tknęłam ![]()
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Dobra już dobra, przyznaję się bez bicia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jutro planuję porobić coś w związku z moją pracą bo nie idę na uczelnię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
|
Cytat:
a proszę bardzo ![]() ![]() Jak będzie trzeba to cię ![]() ![]() Też zmykam ![]() jutro od rana zabieram się do ![]() Nie ma lekko. Do jutra ![]() ![]() ale mnie na emoty wzięło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
|
Właśnie.. nie ma, a powinien
![]() no ale jest rózga ![]() Cytat:
ooo, ja też nie idę ![]() Brykamy jutro razem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Aga, co za emotek na koniec
![]() No to ja też się zmywam ![]() Dobranoc ![]() Aga, ja jutro wagaruję, a Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
|
Cytat:
![]() Cóż za obraza ! ![]() Ja mam jutro legalnie wolne ![]() Przepraszam za tego pomidora ale nie mogłam się pwstrzymać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.