![]() |
#2851 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Hehe to może uściślę - te 60-80 funtów to maksymalna granica - nie do przekroczenia ![]() Czyli wszystko warte uwagi poniżej tej kwoty mile widziane ![]() A co do mojej obecnej suszarki...echh szkoda słów - ona sobie nawet z moimi krótkimi włosami nie radzi. Dlatego szukam godnego następcy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gararetka, jak juz kupisz jakas to napisz jaka po ile i jak sie spisuje ![]()
![]() |
#2853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tonik Simple byl strzalem w 10 ![]() Do tego dokupiłam podklad z Loreala True Minerals i sie zakochalam ![]() A na koniec oczywiscie perfumy Davidoffa ![]() W sobote planuje wieksze zakupy,a wiec dokupie inne rzeczy z listy ![]()
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim,
ja ciągle jestem na etapie poszukiwania cudownej suszarki do włosów. Przeglądając stronę Boots wpadłam na coś takiego Nutriheat Hair Nutrition Hairdryer: http://www.boots.com/webapp/wcs/stor...atalogId=11051 Używała któraś z Was? Warte to w ogóle uwagi? Edytowane przez gararetka Czas edycji: 2008-12-13 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zadomowienie
|
Gararetko, o tej suszarce nic nie słyszałam, ale pamiętam kilka bardzo dobrych opinii o tej suszarce Remington, jak i o prostownicy z tej serii: http://www.boots.com/webapp/wcs/stor...atalogId=11051
Ponoć naprawdę "pielęgnuje" i nabłyszcza włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Wtajemniczenie
|
a ja polecam BaByliss Elegance, mam ją juz od jakiegoś czasu i sobie cenię. Mam gęste, półdługie włosy i 5 min wystarczy aby wysuszyć głowę.
http://www.argos.co.uk/static/Produc...s|10199692.htm
#2857 |
Rozeznanie
|
![]()
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-29 o 22:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
a ja tak na odmiane napisze, ze wlasnie jestem w PL na Swieta i musze Wam powiedziec, ze nawet nie wiedzialam, ze sie tak stesknilam za nasza Sephora...takie maja ladne te stoiska, moze mniejszy wybor, ale perfumy jakos latwiej znalezc (choc ceny, dzizas, wole nie patrzec...). I tak ladnie je potem pakuja (nie wiem, czy gratis?) I ogolny wystroj Sephory, taki bardziej uporzadkowany, elegancki. Nio, ale ceny zabijaja
![]()
#2859 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Ja też strasznie lubię Sephorę, Bee
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
nio, najfajniej to by bylo miec ta amerykanska Sephore, uwielbiam lazic po jej stronach (i marzyc, zeby wysylali za granice...
![]() Douglasa tez nie lubie, jakis taki zimny... A moze to dlatego, ze u nich nie ma takich promocji jak w S (np 2 w cene 1 ahhh)
#2861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Ja na pewno wiem, że Sephora była w Irlandii i potem wycofali się - jakie dokładnie były tego powody, nie mam pojęcia
![]() ![]() Masz rację, że strona amerykańskiej Sephory jest świetna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Dla mnie największą różnicą jest to, że nie waże co chcę kupić w UK zazwyczaj jest tańsze niż w PL
![]()
#2863 |
Zadomowienie
|
gararetka ja mam tą suszarkę Nutriheat z Twojego linka
![]() Mi kiedyś jakaś angielka powiedziała, że jest gdzieś w UK Sephora ale nie wiem czy to prawda... Ja zrobiłam kolejne zakupy-Skinceuticals Retinol 0.5 ![]()
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ktos wie czy ona tam jest czy to przeterminowane informacje? Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2008-12-21 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
http://answers.yahoo.com/question/in...0082100AAnEtpP
Może to Cię zainteresuje aaliyah ![]()
#2866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Hej. Chciałabym sie was poradzic. Otóż moje rzęsy są dlugie i niestety proste
![]() ![]() Aha chciałabym jeszcze jakąś rade w doborze szamponu i odzywki. Mam włosy zniszczone. Przepraszam, jezeli juz na ten temat coś było ale we wtorek ide do miasta i potrzebuje odpowiedzi. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2008-12-22 o 02:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za rady suszarkowe
![]() W efekcie kupiłam Remingtona, o tę: http://www.boots.com/webapp/wcs/stor...atalogId=11051 Tyle, że w Argosie. I zapłaciłam za nią coś koło 24 funtów! Te świąteczne promocje ![]() Jeszcze nie wiem nic o efektach - bo nie zdążyłam użyć. Jutro będzie pierwsze, dziwicze suszenie ![]() A tak przy okazji: Życzę wszystkim ciepłych, radosnych, rodzinnych i niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia i oczywiście cudownego, bezkryzysowego 2009 roku ![]() Edytowane przez gararetka Czas edycji: 2008-12-23 o 20:40 Powód: Poprawiałam orta bo się wkradł łobuz. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Wtajemniczenie
|
Witam po Swietach
![]() ![]() Co do kosmetyków to dostalam od TZ perfumy Boss Femme -cudnie pachná. Moze wkoncu wypowiem sie na temat moich kremów Vichy-pod oczy i na twarz. jestem bardzo zadowolona. Obydwa dobrze nawilzajá cera sie wygladzila i tak zdrowo wygláda. Cienie praktycznie zniknély. Ja mam ochote na prostownice do wlosów, o taká : http://www.argos.co.uk/static/Produc...7C10199690.htm Od 12 osób dostala 5 gwiazdek od jednej 4.....no ale ta cena ![]()
#2871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczesliwego Nowego Roku! ![]() Cytat:
![]() A kosmetyki Vichy tez bardzo lubie. Z prostownica nie pomoge bo moje wlosy sa proste jak drut, nawet podkrecic sie nie da za bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pochwalcie sie co kupiliscie na wyprzedazach. Ja sie zastanawiam nad zestawem Armani Code. Maja w Bootsie przecenione z 33 na 21 funtow . Zestaw obejmuje perfumy 30ml i 2 balsamy po 50ml kazdy.
Myslalam tez o zestawie minaiturek Diora (17 funtow) Szkoda, ze nie widzialam zadnych przecen w pielegnacji.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Rozeznanie
|
To może ja się pochwalę,byłam dzisiaj na zakupach i udało mi się po promocyjnych cenach kupić kilka rzeczy Lancome, pierwszy zestaw zawierający tusz Hypnose,czarną kredkę do oczu i 30ml płynu do demakijażu oczu wrażliwych(całość 12 funtów),2 zestaw to Miracle Eau de Parfum 50ml z żelem pod prysznic i balsamem do ciała(całość 31 funtów).Do tego jest czarny woreczek z napisem Lancome. Jestem bardzo zadowolona z zakupów
![]() ![]() Dodam jeszcze ,że kupiłam za 97pensów Richards & Appleby, Natural Classics, Henna Treatment Wax, czy to jest normalna cena za Wax? kiedyś stosowałam w Polsce,ale był dużo droższy,tutaj kupiłam pierwszy raz. Edytowane przez kubus puchatek Czas edycji: 2009-01-05 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje zakupow! Ten plyn do demakijazu to pewnie BiFacil. Swietnie zmywa tusz, mialasm kiedys i polecam;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie bylam w sklepach od czasu powrotu z PL, ale widzialam na stronie internetowej Bootsa zestaw Hugo Boss Femme i tak sie zastanawiam... Gdzies jeszcze bardzo tanio widzialam perfumy Gwen Stefani, juz dawno mi sie podobaly, wiec moze tez sie skusze. Armani Code tez mowicie, ze tak tanio wychodzi...?Hmm
![]() A w ogole jak wyglada sytuacja na polkach, zostalo jeszcze cos? Bo na necie to najciekawsze juz wykupione oczywiscie ![]()
#2878 |
Raczkowanie
|
a macie dziewczyny u siebie w miescie tj hughes tam tez sa fajne przecenki i niskie ceny jesli chodzi o perfumy Britney Spears 100ml, Beckham za 15 funtow i wiele wiele innych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Na necie malo jest zestawow, ale w sklepie zostalo ich bardzo duzo. W moim Bootsie najwiecej Diora w przecenie;-)
TJ Hughes rzeczywiscie niezle przecenil niektore perfumy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, witam pierwszy raz, choć czuję ze znam Was już od dawna, jako że połowa przerwy świąteczno-noworocznej upłynęła mi na czytaniu tego forum od samego początku. Toż to jest kopalnia wiedzy!
Muszę powiedzieć, ze świetnie to na mnie wpłynęło, od razu ruszyłam do Bootsa na zakupy, a tam okazało się, ze moja karta przestała działać i muszę zamówić nową ![]() Tak więc za Waszą namową zakupiłam zestaw kosmetyków Malki no i oczywiście maseczkę botanics. Mam straszne problemy z wrażliwą skórą i czerwonymi punkcikami na policzkach (to nie pryszcze, raczej jakieś przebarwienia lub naczynka) więc powiedziałam stop moim kremom pełnym chemii i dziś kupiłam 2 kremy Weledy:Iris Night Cream i Calendula Weather protection. Dam znać czy ukoiły moją biedną skórę. A tak swoją drogą, jeśli znacie jakieś dobre specyfiki na wrażliwą skórę na policzkach to będę wdzięczna za wszystkie sugestie i rady.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.