|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie dzisiaj ta pomadkę która polecała wcześniej Czekolada83 Loreal Color Riche Made For Me nr 241 i na spróbowanie jeszcze nr 244
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
to jest uzaleznienie
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
mnie by oczy już dawno padły
![]() A w ogóle to szukam samoopalacza który nie zrobi ze mnie murzyna w sensie szukam efektu muśnięcia słońcem. Polecacie coś? Coś nie drogiego?
|
|
|
|
#1416 |
|
BAN stały
|
kicia no to uzdolnione towarzystwo masz..
![]() glowe mam zdretwiala.. i nic mi sie nie chce po tym dentyscie. spac bym juz poszla. |
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak nienawidze dentysty ale bede musiala zaczac chodzic bo juz daawno nie bylam a w przyszlym roku chcem aparat zalozyc
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęscie nie mam zbyt wielu ubytków
|
|
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze piszecie tak o denstystach a mi samej by tez przydała sie wizyta, tylko ja tak nie lubie tego uczucia, nawet gdy mam znieczulenie - wiercenia w zębie, masakraaaa
|
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
to jest napewno uzależnienie
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Więc chyba kupię to pierwsze legowisko. Mnie też ono się bardziej podobało, natomiast mama mówiła, że 2 fajniejsze, więc miałam wątpliwości.
Bezprzerwy musze kota zrzucać, bo ma nawyk mycia się przed moim monitorem i nic nie widzę ![]() Wiecie co, nie cierpię takiej pogody, szaro i smutno. Dodatkowo mam wrażliwe oczy i wychodzę na dwór-płacze- wchodze do środka - płacze. Kupiłam sobie krople - ciekawe na ile pomogą
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak samo..boli mnie nawet przy znieczuleniu;/ borowanie brr..ja sie zawsze schizuje ze mi do dziasla sie dowierci^^ Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-12-08 o 21:19 |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
a no w sumie racja
|
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam na plombie bez znieczulenia ostanio bo mi wszyscy mówili że jak wypadnie to już nikt nie będzie wiercił;/ i nie będzie bolało. A tu dentystka bierze wiertło i myślałam że mo oczy wywierci;/
|
|
|
|
#1426 |
|
BAN stały
|
ja pod aparat musialam usunac zeby miejsce osemce zrobic bo nie do konca wyszla i trzeba ja przesunac..:/
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do kotka to bardzo mnie to rozbawilo
|
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tam bez znieczulenia ząbki leczę, jedynie jak wyrywałam kiedyś to ze znieczuleniem
Na szczęście póki co mam ząbki zdrowe, bo w liceum wszystkie zaleczyłam Więc na razie na sczęście dentysta mi chyba nie grozi
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Czekoladka ale dzielna
mi nigdy zeba nie wyrywali (na szczescie) ciekawe co to bedzie z moimi... wstyd sie przyznac ale ostatni raz u dentysty bylam w gimnazjum;/ no ale nie mialam do tej pory zadnych problemow z zebami to sobie odpuszczalam... mi za to w podstawowce dentystka powstawiala takie czarne ochydne plomby;/;/;/ i dalej sie skubane trzymaja..na szczescie na 6tkach wiec tak tego nie widac |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie powiem co mój kotek robi...
W nocy sika mi na nogi
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
![]() przepraszam ..w koncu mi humor ktos poprawil:P no ale pewno jest taki slodki ze mu co noc wybaczasz ![]() a to ja sie pochwale moj piesek-zboczuszek jak kogos polubi to podsuwa mu swoja dupcie pod nos nie wnikajmy w szczegoly
Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-12-08 o 21:34 |
|
|
|
#1432 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
ee to nie jest śmieszne. W nocy się budzę a tu lepkie nogi :szok:
M<oja nawet się podciąga na klamce jak chcę wyjść z pokoju Zapasy robi
|
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
O maatko ale postów !! Ja wróciłam z zakupów . Poszłam przede wszystkim o sodnie no i oczywiście kupilam torebke grantowa w stylu balenciagi za 39 zł
i sliczny naszyjnik . Spodni takich jak chciala nie ma ;/ Chcialam kupić rurki le takie które na dole są bardzo wąskie niestety wszystkie mialy dosc szerokie nogawki ;( . Jestem padnieeeeta . AA i mam pytnie . Widzałam w Deichmanie takie śliczne kowbojki takie za kostke na niskim obcasie były fioletowe , zielone i zółte tylko nie bylo 36 ( Jakbycie gdzies po drodze byly to prosze zagladnijcie czy są u was straaaasznie mi sie spodobały szczególnie fioletowe . Kosztuja 99 złTasiaczek ciesz sie ze twój kot tylko sie myje . Moj dzis taaak szaleje !! On ma chyba ADHD Wlasnie lata za swoim ogonem Wcozraj wleciał w sciane haha ... W nocy skacze wszystkim na glowe z pazurami . Wogole zachowuje sie jak pies . Jego zabawa to gryzienie albo łazenie za nogawkami i przygryzanie . Mam takie rece zmasakrowane przez niego ;/ W ddatku wczoraj zrobił kupke w przedpokoju ;/ I weszlam w gówno !! Myslalam że go sastrele ! Edytowane przez verzara Czas edycji: 2008-12-08 o 21:42 |
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kallos - balsam do prostowania wlosów ![]() dziewczyny znalazłam moje wymarzone buty - tylko popielate niestety cena niszczy moje marzenia w ogóle masakra, a tak super wyglądaja na mojej nodze, jaby były stworzone dla siebieoczywiście zdjęcie nawet w połowie nie odzwierciedla ich urody Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2008-12-08 o 21:41 |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
największa trauma jaką w życiu przezyłam związaną z bólem miałam w zeszłym roku u dentysty podczas chirurgicznego usuwania 8.
Jej korzeń był zakręcony wokół korzenia 7, ogólnie siedziała strasznie głęboko i musiałam mieć rozcinane i później szyte dziąsło i piłowaną kość żuchwy. Wszystko oczywiście pod zastrzykami ale jak widziałam tą tryskającą krew to mi się słabo robiło. Później tylko co 6 h ketonal który był dla mnie przez parę kolejnych dni istnym zbawienie. Ehhh no ta tyle jeśli chodzi o dentystę i ból z mojej strony. Aha druga 8i na zdjęciu wygląda tak samo z korzeniem
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczam a potem żałuje.
Niech lepiej skończy zaznaczać teren bo nie długo zacznie gasić moje pragnienia w nocy i naleje nie tam gdzie trzeba a mnie się będzie śniło ze gram w reklamie fanty:/ |
|
|
|
#1440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

w ogóle masakra, a tak super wyglądaja na mojej nodze, jaby były stworzone dla siebie