|
|
#2881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
1.niczyja. Ot tak. 2.Samotna z wyboru,no. 3.Bo wiedziała,że mimo ich ciągłych komplementów,dobrze jej samej. 4.Nie dla Was,i nie pytajcie dlaczego.. 5.i co z tego,ze tylu ich jest. ? Sama,sama sama. kochana.. nie mam pomyslu totalnie.. przepraszam. |
|
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
zostań proszę Twoje miejsce moim sercem..
nadal kocham, nadal, serce woła.. to ta magia, dzięki Tobie moge nawet latać.. tworzymy wspólne My.. od początku właśnie Ty, wmawiałeś miłość mi.. chcesz zabrać z każdą z chwil, nie pozwolę na to Ci.. zatrzymać w sercu Cię.. rozpal uczuć pożar, nadal kocham.. zostań proszę i nie odchodź nigdy więcej.. to mało istotne, tylko chce mi się płakać.. znajdź własnego faceta, od mojego się odklej! jedna chwila sprawiła, że zdołał mnie zdobyć.. nie należę do kobiet, którym dwa dni wystarczają, ale szczerze Ci powiem, jemu się to udało.. gdybym tylko mogła cofnąć czas, to bym wszystko odwróciła.. znów nie jest tak jak miało być.. dziewczyno, po co ci to? on cie wcale nie kocha.. może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak.. wiesz kto będzie cierpieć, a kto nawet nie tęskni.. zamknęłaś sie w świecie bez świeżego powietrza.. jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach.. połowa serca zgubiła się gdzieś na marsie.. pamiętaj jesteś promieniem słońca.. potrzebuje miłości i uczuć prawdziwych, ale wole nic nie mieć niż mieć coś na niby.. z milosci w nienawiść.. ZANIM ZNOW GO ZAPYTASZ ZANIM ZNOW UKLEKNIESZ PAMIETAJ BY CIERPIEC Z WDZIEKIEM DAMY WIELKIEJ! i jedyne czego masz za malo to silnej woli dziś mowisz jest podły ale myslisz o nim.. przestałam czekać na miłość już calkiem i wtedy to ona znalazła przypadkiem mnie.. nie przypadkiem wiem ze samotność zabija.. jak on mogl nie zauważyć ze skarb odkrył, znalazł róże wśród pokrzyw.. zanim serce pęknie choc pęka.. |
|
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
Trochę z Marii Peszek, bo ostatnio uwiebiam i namiętnie słucham
![]() rozpadam się na kawałki, kłębki, strzępki, niedopałki. hej, hej, hej, Tyś mój klej. superglue. I love you. Ty mnie zbierasz i z powrotem sklejasz. Ty prasujesz pomięte moje sny. marznę bez Ciebie, zamarzam powoli. się kulę. nad ranem tulę Twoją koszulę. czule. kocham się ze snami, które noc zamiast Ciebie da mi. jak gejsza bez kimona. yoko ono bez lennona. nie jestem dziś w sosie, muchy mam w nosie. jestem w kłopocie jak śliwka w kompocie. by się pozbyć złych humorów, robię zupę z muchomorów. muchomory na humory, grzybki w sosie na muchy w nosie. zaciągam się Tobą, chociaż nie palę wcale. nie umiem żyć w mono, wybieram stereo. do you wanna play with me? |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
_nie zastąpisz prawdziwej kobiety zwykłą dziwką
a miłości wódą, koksem czy tez fifką. _to wspaniałe uczucie być tutaj. _z tłumem się mieszam. _nie lubisz mnie? jesteś chory. nie podobam Ci się? masz kiepski gust. _noc szara. _rondo, on gaz wciska ostro. _przy piekarni, gdzie nie ma tam chleba choć sporo tam mąki. _bo w prawym lustrze widzę go. _puść to głośniej. _musisz to skumać bo w przeciwnym wypadku nie będzie nas u was. _sprawdź lepiej tę usterkę. _wcale nie jest powiedziane, że ciągle dając kiedyś coś dostaniesz. _potężne serca kroiła na części. _tu nic na pokaz. _bo tu nie casting na prawdziwego polaka. _panowie i panie. _i chodzi nad całym tym śmietnikiem. _lekko płynę, unosząc się, by nie zawadzić nogą lewą, prawą. _patrzę z góry na was, proszę bijcie brawo. _oni chodzą tak ciężko zmiażdżeni problemami. _akcja w abstrakcie. _tylko by umrzeć z uśmiechem na pysku. _nie zmieni nic już. _ile to jeszcze potrwa? _joint za nasze zdrowie.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2008-12-08 o 19:31 |
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
between desire and bliss _________ Witam państwa w ometkowanym świecie Ona ma złote te serce, które ma logo na metce Widzę coraz niewyraźniej, jestem rozmyta I oszukać tę ulotną chwilę, zostać tak na zawsze. Zniknąć jak cukier w gorącej wodzie, ślizgać się jak na lodzie Nie jesteś jak dyndające złoto, tandetną ozdobą, z którą ciężko wymienić słowo Mogę szczerze mówić o miłości, choć tak wielu to krępuje.
|
|
#2886 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny spokojnie z tymi prośbami... Juz mowily tutaj inne dziewczyny zeby przystopowac z prosbami.. Jak widać bez jakiegokolwiek skutku.
''On tu a ona tam wiedzieli dawno, że Nie mogą żyć bez siebie'' ''Na ścianie twe zdjęcia to tylko złe wspomnienie'' ''Spojrzeli sobie w oczy i ostatni raz "Żegnaj" sobie powiedzieli'' |
|
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() potrzebuje opisu o czymś takim, że cały świat mnie zostawił (wszyscy mnie opuścili) i że został tylko On... może nie tak dosłownie ale coś takiego... Pilne Naćpana życiem..upita miłością..najarana powietrzem ![]() Wczoraj to już historia, jutro to tajemnica, ale dziś to dar losu !!! Porzucona ?! Ależ skąd ! Ja po prostu.. znów jestem do wzięcia !
Ze mną trudno żyć. A zastrzelić szkoda. Edytowane przez zmurka Czas edycji: 2008-12-08 o 19:39 |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
owszem...ale ja nie jestem NOWA i sledze regularnie watek i nie prosze o opisy, ktore pojawily sie 5 stron temu! wiec Ty nie przesadzaj...i nie pouczaj;p
Everybody grab somebody Music is gonna make your body get down ![]() Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić. Edytowane przez adulka.p Czas edycji: 2008-12-08 o 19:51 |
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Lecz Ty, Mój Książe, również rany zadajesz.
po strunach idę do nieba. chowałam się przed miłością, uciekałam przed nią, lecz gdy próbujesz jej uniknąć ona i tak Cię złapie. Mnie dogoniła, szkoda tylko, że za późno… dopiero teraz zrozumiałam co straciłam wypierając się uczucia. Miłość jest sensem naszego istnienia, jeżeli się jej wyprzemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, bojąc się zerwać jego owocu…” zabiłam samą siebie, straciłam wszystko odpychając Ciebie. Bo nic, zazdrość, zło, śmierć, smutek, ból i cierpienie, nic nie pokona miłości. Kochaj mnie tak jak ja kocham Ciebie! potrzebuje tekstu na dobranoc.. np: ..pomysl o mnie tez zaśniesz w mig.. w snach odnajdziesz szczęścia szczyt.. jeśli ktoś by chciał pomoc ![]() to niech WYMYŚLI bo nie chce takich z neta ;* z gory bardzo dziękuje ;* ![]() wiem ze prośbę pisałam kilka str. wcześniej ![]() przepraszam jesli zaśmiecam wątek
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak Ty ruszam dalej po szczęście.
To Jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. ' moge prosić na jakikolwiek inny język ? ;****
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
na kolorowym ksero odbijam swoją krew.
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei.To moze byc ostanie,co mu zostalo. Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Radość nie polega na śmiechu. Radość to rzecz bardzo poważna. Czy to długo będzie tak trwać, zanim znów staniemy twarzą w twarz... p.s. mogę mieć do Was prośbę? Bardzo, ale to baardzo potrzebuję opisów o bólu. Takim fizycznym... i nie chodzi broń Boże o to, że sobie coś zrobiłam... chodzi o ból związany ze zdrowiem [stawy, mięśnie, wszystko...]. coś w stylu, że czasami chciałabym być niewrażliwa na ból fizyczny... bardzo proszę.
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko mówię, nie pouczam nikogo ;]
|
|
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Zabrał mi serce w tym tańcu/Got my heart up in this dance
Jestem wojowniczą księżniczką/I'm a warrior princess smak najcięższej trucizny, jeden mój pocałunek/Taste the heaviest poison, one kiss from my lips jak złodziej, ukradłeś moje serce i zakochała się w tobie tak niesprawiedliwie/Like a thief you stole my heart And I fallen in love so unfairly Dlaczego jestem tak w tobie zagubiona?/why am I so lost in you Kochasz mnie,zostaw mnie Jestem gotowa na to by zamknąć drzwi/Love me, leave me Cause ive already closed that door Nie chcę dłużej czekać Masz to czego szukam/Don't wanna wait no more You got what I'm searching for Moja temperatura wzrasta, chcę cię wiecej niż przedtem/My temperature is rising, want you more than before
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
sieeeeema, jak tam? ta historia oparta jest na faktach
![]() Dotknęłam twego ramienia. Lecz ty bez słowa, strąciłeś zimno moją dłoń. Sam na sam ze swoimi małymi snami Podczas wojny każdy samotnie Poszukuje światła jutra Czujesz samotność i ból.. Nie bój się o swoją przyszłość Odbij się od dna i wzleć ponownie gdy upadniesz Nawet, gdy się zranisz, to jeszcze nie porażka Gorące łzy zmyją z twarzy smutek Zmierzasz do miejsca, którego potrzebujesz Kiedyś tam dotrzesz
|
#2896 |
|
BAN stały
|
- Bo miłOsc jak ogien rozpala nasze serca ..
- Zbyt pięknie i jak w bajce układało sie .. - Tak trudno zrozumiec lecz to tylko złudzenie .. - Na ścianie twe zdjecia to tylko złe wspomnienie .. - On tu ona tam wiedzieli juz ze stworzeni..nie dla siebie - Z kazdym kolejnym dniem on mówieł "kocham Cie" .. ona czuła sie jak w niebie .. - I nigdy nie myslała nawet ze spotka ją cos okropnego - W jej sercu nie było nawet mniejsca na najmniejszy cien nadzieji - Juz nie mówił jej ze teskni i ze kochac chce .. - On tu ona tam wiedzieli dawno ze .. nie moge zyc bez siebie |
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
Ktos kiedys prosil o niemieckojezyczne.
Ich habe keine ahnung was passiert in meinem Leben / Nie mam pojęcia co się dzieje w moim życiu. Augen ohne Glück. / Oczy bez szczęścia. Heute habe ich mein Wecker nicht gehört. / Dzisiaj nie slyszalam mojego budzika. Mangel an etwas. / Brak czegoś. |
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
Calineczka777 my z jednego miasta
''Nie wiem jak opisać ten stan gdy pierwszy raz ujrzałam cię'' ''Bez pośpiechu zatrzymać czas z tobą dziś chcę'' ''Kiedy jesteś blisko – czuję, że Zgodzę się na wszystko – jeśli chcesz'' ''Dalej hipnotyzuj mnie'' ''Bądź zawsze przy mnie, bądź taki sam, nie zmieniaj się'' ''Gdy budzi mnie twój czuły głos Miłosny traf jest lekiem na całe zło'' |
|
|
|
#2899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuuuuujeee cudowneee.;dddd jak masz wiecej to bardzo bym prosilaaa.;** |
|
|
|
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
adulka
to siła sióstr, rządzimy tu
|
|
#2901 |
|
Przyczajenie
|
NA gwałt potrzebuje opisow ze kolezanka znalazla faceta i teraz nawet 1 dnia nie znajduje dla mnie w miesiacu jakies takie nie doslowne , ze nie bede czekac na nia ze kiedy ja zostawi mnie juz nie bedzie
|
|
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję. ty też, rybko ;**
_ jesteś jak to jutro nieodgadnione nawet kiedy powiem, ze wszysto będzie w porządku wciaż słyszę, jak mówisz, że chcesz końca swojego życia nie jest za późno nigdy nie jest za późno wciąż się boję tamtych dni ja też słyszę widzę i czuję też zimna ta noc. chłód wypełnia mnie. nikt nie widział, jak w supermarkecie pakowałam do kieszeni szczeście wiesz, ja też chciałam kiedys żyć boże, słyszysz ten piekielny glos? żałuję, że życie mnie nie zostawiło cały ten ból, który myślałam, ze znam wewnątrz głowy mieszczą sie me urojenia wyprułem wnętrzności mojej nadziei chciałabym, zebyś wiedział, jak przywiązana jestem do spojrzenia twego haustami spijam twój ból krztusząc sie własnymi marzeniami w lodowatej ręce trzymam pożegnalny od ciebie list to mnie wykańcza, kochanie tonę w swoich urojeniach kiedy niczego już nie będzie.. czuję jak przez palce ucieka mi dusza spod stóp osuwa mi się stały grunt whore, whore, WHORE! dzięki ci życie, za ten kur.ewski ból
|
#2903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na myśl przychodzi mi tylko jeden . Nie dbasz ?-tracisz ! napewno był na wizażu .
|
|
|
#2904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaż takie rymy.. co sie rymuje do .. : koszmarków, snów itp ;** moze : KaMa2704,eccentriic, r0zunia, shineE, owieczka_34,TiScatteroUna Foto, abunee tamia RealGirl89 i innee ;***************** Mogłam mieć Ciebie przy sobie na zawsze, lecz Ty odszedłeś, Und warten auf Dich ;* ![]() Duh bist das beste was ish hab ;* babyyyy ;*<3 `
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-12-08 o 21:50 |
|
|
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ma może ktoś jeszcze coś z przekleństwami? OPISY: A teraz trzeba zacząć rozłączać się po trochu Maleńka nie wolno się żegnać w ten sposób Ty wiesz, że nasze kroki zrymują się ze sobą
|
|
#2906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Błagam o więcej bo cudne!!! ![]() Zrobię największy błąd, gdy się zjawisz a ja powiem, że to nie to.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-08 o 22:05 |
|
|
|
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
Annnuuu , Ty chyba niedługo u nas gościsz? ; > Musze powiedzieć, że większośc Twoich opisów zabrałam. Są w większości powalające. ; dd NieZTejBajki miło miii. ![]() A Twoich więcej poproszę. (: O wiele za rzadko dodajesz.(: KaMa2704, miło, ze ktoś docenia. ;DD Kradnę ten Twój skromny. -------------- Nigdy nie czułam że mi przykro. Nie jestem smutna widząc Cię jak odchodzisz. Jesteśmy ludzkimi kształtami wypalonymi na betonowych ścianach. Dziś słońce już nie świeci. pusto i głucho. nie wymagam, byś płakał razem ze mną... ona jest ze snu... chyba już cały Twój zapach wywąchałam. . . posiedzę sobie tak jeszcze, powącham powietrze. . . nie oddam ci duszy. tak szczerze, dalej boję się życia. Może lepiej, że nie dano nam szansy... nie dawaj mi nic. prócz siebie. twój zapach... a nad ranem... jak w niebie, do Ciebie, powiem to nareszcie. wszystko, co mógłbyś mieć. A noc? tym razem nas zawiodła... nigdy nie obiecuj. wstałeś. odszedłeś. jak zawsze... monotonnie się robi, mój drogi. rycz mała, rycz... nie boję się twoich słów. boję się ich echa... nie mów, że nie tak miało być. sam dobrze wiesz. nie wyszło nam. zapominasz o mnie. nie wiem czy to ma sens... genialnie, radykalnie, paranoidalnie. całkiem życiowo. dzień dobry. kocham cię. nie, że nie. całkiem możliwe, że tak. ale nie wiedziałam, że życie może tak wyglądać. dławię się. tymi złudzeniami... nie warto tak czekać. więc dlaczego wciąż to robię...? nie bój się bać. boję się, że cię stracę...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-08 o 22:25 |
|
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
Stawiam na Ciebie
Co oznacza ten uśmiech? Chciałbyś to powtórzyć? Poprowadzę Cię ku wygranej Działasz na mnie ;-) Droga wolna Gra się toczy! Dopasowany zestaw Jesteś moim ulubieńcem <3 Pospolite ruszenie... niepospolitym autem Możesz dalej Szansa czyni zwycięzcą Zasłużyłeś? Oddaję się w Twoje ręce Pilnuj mnie Niezłe zagranie Spełnij swoje trzy życzenia Inni też by chcieli Bądź ponad Ktoś chce być z Tobą Owoc inteligencji Miłość, pokój, dwa pokoje Nadmiar emocji nie szkodzi Cicha bryka drogi rwie Góry, doliny, tyś jedyny Kto pierwszy ten zdyszany Samopoczucie rośnie radośnie Nieobecny sam sobie szkodzi Niech się spełni Autostradą do zwycięstwa Tyle mamy do wypicia |
|
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
Zrobię największy błąd, gdy się zjawisz a ja powiem, że to nie to.
Sylwia Grzeszczak & Liber - Mijamy Się ;D ? ` `To wieczna niespodzianka ,w życiu nie ma nic na pewno...`
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
ode mnie .
"Dopiero w twoim towarzystwie zaczynam doceniać, jak cudowną rzeczą jest cisza". "Fakt, że jesteś mężczyzną, to niestety za mało, żeby zrobić na mnie wrażenie". "Nigdy nie zapominam twarzy ludzi, których spotykam. Pozwolisz, że zrobię wyjątek". "Jest wiele naprawdę dobrych sposobów, by zrobić na kimś dobre wrażenie. Dlaczego nie wykorzystałeś żadnego z nich?" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

przepraszam.

Więcej takich . !

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)