|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III
no to nie wiem, byłam przekonana że nie sprzedają tandet w necie szczególnie że widziałam identyczną jak na stronie producenta u koleżanki...
![]() |
#572 |
Raczkowanie
|
no to teraz masz przyklad, ze jednak sprzedaja a jak pisalam o tandecie to mialam na mysli nie tylko to, ze rozlazila mi sie obudowa i widac bylo diody ale tez parowal mi wyswietlacz a jak ta para zaczelaby sie skraplac to mogloby dojsc do tragedii
Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2008-12-08 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
i znowu kręciołek
![]() ja sie na razie pisze na ta ga.me co pokazywalam - chyba ze ktos mi podpowie cos innego i lepszego ![]()
#574 |
Konto usunięte
|
M4DzI4L3Na a czy Twoja GA.MA różni się faktycznie od tej ze strony producenta? Bo ja bym kupowala jakby co tez od tej sprzedawczyni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
ja myślę że to dobry model ga.my
![]() hmm coś lepszego... każdy będzie teraz polecał wiadomo firmę w której sam ma swoja prostownicę ![]()
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona chyba tylko ładnie zewnętrznie wygląda http://www.consumer.philips.com/cons...07_GB_CONSUMER |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
łam[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;10015660]M4DzI4L3Na a czy Twoja GA.MA różni się faktycznie od tej ze strony producenta? Bo ja bym kupowala jakby co tez od tej sprzedawczyni
![]() jak już mówiłam mam tą bez regulacji, ale z laserem itp ( http://www.allegro.pl/item494132862_...rion_gama.html ) dostałam do niej pełno jakichś papierków w stylu katalog włoski prostownic (znaczy produkty gamy oczywiście ) jakieś certyfikaty oryginalności itd więc akurat mam pewność że dostałam oryginalny profesjonalny sprzęt. identyczny jak na stronie producenta, katalogach i zdjęciach allegrowicza
![]() |
#579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze to bylo do mnie
![]()
#581 |
Raczkowanie
|
ostatecznie w razie jakichkolwiek wątpliwości mogę przesłać skany tego katalogu, zdjęcia swojej prostownicy itp, ale to już nie dzisiaj bo praca rano wiadomo
![]()
![]() |
#582 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
motylek1007 do Ciebie oczywiście
![]() co do certyfikatu to dostalam jakis tam papierek na oryginalnosc mam CP3M LIT a nie ta z regulacja. nawet instrukcje obslugi po wlosku ( ok 22 stron) wiec nie sadze aby byla bublem
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
![]() specjalnie teraz oszczedzam kase zeby kupic lepszy sprzęt bo mam obecnie stara prostownice, taka ponad 5 letnia, bezfirmowa (wtedy bylam ciemna w tych sprawach) ![]() prostowac prostuje, ale jak jej nadużywam moje wlosy to odczuwaja ![]()
#585 |
Raczkowanie
|
magzulla nie mam tego modelu co pokazała GOCHA
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
do tej z laserem CP3 nie ma zadnej oryginalnej instrukcji obslugi tylko zwykla kartka z drukarki z polska instrukcja, ktora na moje oko drukuje sprzedawca
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja zadnej bialej kartki nie dostalam tylko ksiazeczke gdzie ani slowa po polsku
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-12-08 o 21:59 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Konto usunięte
|
no ja juz rozumiem o co GOCHA1980 chodzi
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
rozumiem rozumiem Twoje wątpliwości, też bym je miała gdybym była w Twojej sytuacji. ale mam nadzieje ze innym wizazankom ktore chca kupic prostownice ta z laserem bez reg temp u tej Pani juz rozwialam watpliwosci
![]() dorzucam tez skan tego mini katalogu dolaczonego do prostownicy ktory tez w jakis tam sposob potwierdza autentycznosc prostownicy, (jest ten model w nim) sorki za jakosc ale obrazek sie liczy ![]()
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-12-08 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dlatego napisałam maila zkonta na allegro i jak mi odpisze odnośnie tego napisu co jest inny niz na stronie producenta i odnosnie przycisków to dam znac na Wizazu. Poczekam do poludnia i jak nie odezwie sie nikt ma moja skrzynkę to zadzwonię bo nie mam czasu.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item501162035_...rion_gama.html no właśnie że ma już od jakiegoś czasu, stały asortyment to jest
![]() ![]()
![]() |
#593 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czyli jak okaze się,ze jak wygląda identycznie jak ta na stronie producenta to nie powinno byc problemu z wywnioskowaniem oryginaalnosci od tego sprzedawcy ![]() ![]() Wszyyytko jasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
na stronie internetowej producenta ogolnie nie ma tej z laserkiem jeszcze, tylko ta wersja z czerwonymi plytkami ale bez lasera jest umieszczona. ale mam te katalogi i instrukcje otrzymane przy zakupie ktore potwierdzaja autentycznosc, ze gama produkuje w ogole model z laserem i bez reg temp. jest hologram na prostownicy, nr seryjny zgodny z pudelkiem, ja mam zero watpliwosci ze grabcia78 sprzedaje tylko i wylacznie oryginalne produkty. nawet jezeli chodzi o gwarancje to dogodnie to wszystko wyglada
![]() Edytowane przez M4DzI4L3Na Czas edycji: 2008-12-08 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Przyczajenie
|
Kurcze, ale rozwinęła się rozmowa o podróbach...heh. A u mnie trochę się wyjaśniło, tzn. jesli chodzi o model Tondeo Cerion Plus to jest to nowsza wersja Eco-Cerion, jeszcze nie wprowadzili zmian na stronie, i dlatego zdjecie jest nieaktualne, dowiedziałem sie tego z dwóch niezależnych źródeł, i że Jest to ten sam model, różni się jedynie drobnymi szczegółami. No troszkę się uspokoiłem. Poza tym śmiga jak szalona, prostowałem żonie wcześniej starszą prostownica ceramiczną włoski jakieś 30 minut, teraz nawet nie 15...jest róznica, po jednym przejechaniu są prosciutkie jak druciki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Wtajemniczenie
|
no to sie z Zyniem przynajmniej wyjaśniło
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Konto usunięte
|
Niom z tego co ja się dowiedziałam, to wygląd zalezy od partii jaką producent sprowadził do Polski i później rozprowadza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
nieważne, czy to nowośc, czy nie, sprzedawca jest zobowiązany do rzetelnej informacji dla klienta, a klient w przypadku gdy przysłano mu towar inny niz na zdjęciu, jesli nie było wyraźnej informacji, że towar jest inny, ma prawo do REKLAMACJI, co oznacza, że może odesłac towar i zażądać przysłania takiego jak był na fotce, lub zwrotu pieniędzy, oraz kosztów przesyłki (bo w takim przypadku to jest reklamacja- niezgodnośc towaru z umową sprzedazy, nie zwykły zwrot)
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Raczkowanie
|
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;10022092]Niom z tego co ja się dowiedziałam, to wygląd zalezy od partii jaką producent sprowadził do Polski i później rozprowadza
![]() ![]() jaka nowosc, przeciez jesli mowa o tym modelu cp3 z laserem i turmalinami to ona jest od co najmniej pol roku jak nie wiecej na rynku i nie wierze w to, ze nie ma jej na stronie producenta akurat przez to bo przeciez ta strona to dla niego reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Konto usunięte
|
Szczerze to ja juz nie wiem co mam zrobic:P. GOCHA1980 a Ty na 100% pewna jesteś ze ta prostownica co wkleiłaś wczoraj jej zdjęcie(tej ga.ma)to podróbka? Bo widziałam juz kiedyś prostownicę co nie wyglądała jak w katalogu oficjalnym a była na 100 %oryginalna.
Gdzie kupiłaś swojego remingtona? Znacie jakiegoś na 100%pewnego sprzedawcę na allegro z fajnym sprzętem lub jakąś stronę internetową z prostownicami? ![]() Albo macie pomysł jak kupić oryginalną ga.mę na bank ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.