|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
A niech sie fochuje, ja nic nie zrobilam wiec nie bede dzwonic i wyjasniac
![]() ![]() Ide spac, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio musiałam dwa umyć, bo miałam już firanki okropnie brudne, wiec wypralam a na brudnym oknie nie ma sensu wieszac
![]() Wróciłam od dentysty cała i zdrowa, trutka na zęba założona, tż ma ściągnięty kamień, i oto podsumowanie calego dnia ![]() ![]()
#4023 |
Zakorzenienie
|
pocwiczylam wysmarowalam się wymasowalam wydepilowalam nawilzylam i moge isc spac
![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Moderatorka z pazurem
|
a ja nie moge zasnac, smutno mi i chce mi sie ryczec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
Zakorzenienie
|
narazie powiem tylko tyle - bawimy się za***iście
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie gorset i figi w kolorze czarnym nie białym
![]() Całość kosztowała mnie 24 funty ![]() ![]()
#4027 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() laski, niech mi któraś odda parę cm bo nawet na krześle nie sięgam do żyrandola, żeby żarówkę zmienić, a najwyższa współlokatorka już tu nie mieszka ![]() głask ![]() mam nadzieję, że jak już wstaniesz to będzie lepiej. Jak człowiek się wyśpi to lepiej mu się myśli. Cytat:
![]() i zobaczysz, nie ma 7 stron, no chyba że wstaniesz o 16 ![]() aaa, standardowo nie chce mi się iść na arabski i na korki ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ma któraś z Was stanik Masquarade Hestia? Planuję kupić, ale na żadnym forum nie znalazłam wypowiedzi o straplessie od kogoś z biustem od f do gg, w dodatku nie jakimś jędrnym i sterczącym, a każdy balkonik jaki dostawałam do tej pory musiałam oddawać komuś albo doszywać ramiączka ![]() Ach, pamiętacie pana hydraulika, który u mnie był? Kran już się zepsuł. Dziś właściciele przyślą kogoś od siebie, żeby zobaczył co jeszcze jest zepsute i ponaprawiał ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4028 |
Zakorzenienie
|
Daria - nieźle
![]() Roses - ![]() Dorko - cudne ![]() ide zdychać wstałam tylko na antybiotyk
#4029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam go raczej pod sukienkę ![]()
![]() |
#4030 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Mnie sie gorset Dorki podoba ![]() Ineczka mnie tez sie nie chce, wczoraj cwiczylam o 22 bo wczesniej nie mialam czasu ale obiecalam sobie, ze zrobie wszystko, zeby potem nie pluc sobie w brode wiec robie ![]() Mailnka czy Ty bylaas u lekarza?? strasznie dlugo Ciebie chorobsko trzyma ![]() dziewczyny spamujcie spamujcie zeby Adrijah miala co robic :P i ja tez jak wroce z dziekanatu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Zadomowienie
|
napisałam, że pójdę na zajęcia i korki? ;] kłamałam
![]() ![]() tak więc dziś siedzę w domu i sprzątam/robię korki/robię pranie. może włączę głośno muzykę i potańczę |
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
Zakorzenienie
|
guanta - jak długo? od piatku
![]() ![]() no moi chłopacy ![]() ineczka posprzątaj u mnie ![]()
#4033 | ||
Zadomowienie
|
ej, ja bym sobie zrobiła dzień ze ściągniętymi filmami
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi bardziej chodziło o depilację, masaże, kremy i takie tam ![]() ha, ja lubię u kogoś sprzątać! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Zakorzenienie
|
ineczko - po 1 nie mam w domu laptopa
![]() ![]() ![]() kurde znowu mam odruch wymiotny na widok jedzenia...
#4036 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładnie wygląda pod ubraniem. To jest mój pierwszy stanik bez ramiączek, w którym można skakać, cały dzień chodzić
![]() A co do gorsetu, to boję się, że kupiłam zły rozmiar (zbyt mało pod biustem ![]() ![]()
#4037 |
Paul's girl
|
ineczko ja kupuję staniki firmy Felina. Mają rozmiarówkę do G (przynajmniej mieli kilka lat temu, teraz może mają większą). nie wiem jak u nich z obwodami bo ja zawsze miałam 75-80. natomiast jakość jest świetna i cena moim zdaniem przystępna - do 200zł za staniczek.
edit: i mają sklepy/stoiska chyba w każdym większym mieście więc można mierzyć do woli ![]() Edytowane przez istari Czas edycji: 2008-12-09 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
Raczkowanie
|
ja dzis ubralam swoje stare zasluzone spodnie n 120 w pasie i zjechaly mi z tyleczka zapiete schudlam i ciesze sie niesamowicie
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie tak zachwalacie te gorsety, że ja jutro jakiś kupię
![]()
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
istari - no właśnie nie mają, w Kielcach największa rozmiarówka to E, Feliny nie posiadają
Dorko - dlatego ja nie kupuje na necie bo mam strasznie jakieś te piersi niewymiarowe, nieukładające się i boję się, że jak kupię to będzie zły
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-09 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze zasnelam cos kolo 4, nie wstalam na zajecia, teraz dopiero sie obudzilam no i musze sie ogarnac i przygotowac do seminarium ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że już się wszystko w miarę wyjaśniło, chociaż nerwy były niepotrzebne. Buziaczki i szykuj się
![]() A mi tż napisał sms, że dostał odpowiedź na moją prośbę o rozłożenie na raty należności karnej, i jest pozytywna ![]()
![]() |
#4044 |
Paul's girl
|
![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o cenę to faktycznie - można kupić taniej. nawet próbowałam nosić tańsze, ale: 1. jakość Feliny jest naprawdę rewelacyjna. piorę i piorę i nic się z nimi nie dzieje. 2. w ogóle ich nie czuję, tzn mimo fiszbin i innego uzbrojenia nie cisną, nie obcierają itd. od razu mówię, że za moich czasów (jak to brzmi ![]() ![]() Edytowane przez istari Czas edycji: 2008-12-09 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Moderatorka z pazurem
|
a za coz te kare placisz?
Ja wiem ze nerwy byly niepotrzebne ale tamten dupek wiele razy do niego dzwonil i pisal z jakimis glupotami, a na poczatku naszego zwiazku robil wszystko zeby nas rozdzielic, ale jak widac nie dalismy sie dupkowi. Teraz nagle przestal mi ufac? No ale TZ tez nie mogl spac w nocy i zadzwonil kolo 2 i powiedzialam mu jaki jest glupiutki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Zakorzenienie
|
Kuurde znow naklepalyscie
![]() Ja cala noc sie meczylam, goraczka wielka, tz nie mogl ze mna spac, bo mu za cieplo bylo. biore Antybiotyki(znalazlam jakies w szawce;/) ogolnie to mieso jest skazone w ie!!! wczoraj jadlam pyszny kociolek z wolowina ![]() Ineczko ja mam 1 stanik z masquerade, ale lingerie. Jest to moj najladniejszy stanik, mam do niego majtki. Jest pieknie zdobiony, keidys juz jego zdjecie pokazywalam. Dalam za niego z 55 euro przeceniony na 12 ;] Byl jeszcze jeden model, ale jak poszlam 2 dni pozniej to juz nie bylo.. ![]() Roses milosc wszytsko przezwyciezy ;]]]]]]] edit- ten stanik hestia ejst nawet podobny do tego co mam i widze, ze tak samo szyty. One tak lekko splaszczaja piersi, robie sie mniejsza w obwodzie gdy go zakladam. ale piersi pieknie eksponuje. Jeju ale ceny ![]() ![]() edit- nie znalazlam go pod taka nazwa, ale aragon. tu przykladowa akcja i dobra cena http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=491771044 aa i ten jest sliczny, nowy i mj rozmiar http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=495979059 co myslicie o nim ?? jakby poszedl za 60 zl to bym go kupila, bo poszukuje od niepamietnych czasow stanika bez ramiaczek.
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-09 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie ja płacę, tylko tż. Ale ja pisałam mu pismo o rozłożenie tego na raty. Cieszę się, że się zgodzili, że ma chęć to spłacać, bo wtedy w końcu wyjdzie z tych długów. Chociaż na to trzeba czekać jeszcze długi okres czasu. Może zobrazuje to wam tak: tż od maja pracuje, a jeszcze nie miał, ani jednej wypłaty dla siebie, tylko wszystko na długi. Z tej wypłaty odda jakieś 60% więc coś mu jednak zostanie. Może zaczyna wychodzić na prostą, w końcu? ![]() Twój tż przyjedzie i będziecie szaleć. Powiedz mu, żeby nie rozmawiał z tym zazdrosnym człowiekiem, po prostu. W ogóle jaki tupet, żeby mieszać komuś w związku... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubię Panache ze względu na duże U w fiszbinach.
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie kupowalam stanika przez internet, ale skoro mam juz jeden z tej firmy to mysle ze ten co wkleilam dwa posty wyzej bedzie taki sam ??? mialam isc na wesele, rozgladalam sie za takim bez ramiaczek i pustki! no ale wesele odwolane ;]
#4050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://spreadsheets.google.com/pub?k...Hw&output=html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.